HWSW Informatikai Kerekasztal: iPod - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

iPod Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 28. 10:26

Idézet: divot - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 9:58

iPod - iTalk probémára sinkinek sincs ötlete?

www.head-fi.org oldal fórumán kérdezd meg. Biztosan tudnak mondani valamit.

Csak ne nagyon olvasgass az oldalon, mert mindened erősítőre és fülhallgatóra fogod költeni :)
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#42 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 18:59

Idézet: centrino - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 0:22

meghajlok a tudásod előtt...

mit mondasz a köv. öszeállításra:

Apple Ipod

Etymotic ER-4P

EyeCandy mini to mini

http://www.fixup.net...macro/index.htm

erről az erősítőről tudnál vmit mondani? Te értesz hozzá.

a link alapjan az erosito akar meg nagyon jo is lehet, de ez egy olyan dolog, hogy hallani kell.

ipodra visszaterve. no offense - az ipod hangminosege nagyon jo, kapasbol veri az osszes magyarorszagon kisker forgalomban (fotex, keravill, fukar, mediamarkt) kaphato discmanet.

ami a fulest illeti, en is hallottam mar rola, paran dicsertek, sajnos meg nem volt szerencsem hozza.

Szerkesztette: SFIJ 2004. 11. 28. 19:01 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#43 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 17:08

Sziasztok,

nálam is első látásra szerelem az iPod, pont a letisztult vonalai miatt. Én a hangminőséget tartom a legfontosabbnak, és ebben az iPod (ill. az AAC) igen elöl van, így - szerintem - megéri a magasabb árat is kifizetni.

ZooLee

#44 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 13:03

Sziasztok! Gondolkozom egy ilyen beszerzésésén mert nagyon soksor jól jönne hogy bárhol hallgatatom azt a zenét amit szeret. Én a sima 20Gb-siPodot néztem ki mivel nekem duszt elég annyi zene még be se tudnám tellíteni. Egyik kérésem az lenne hogy ezt a lejátszót csak akkor tom hasznosítani ha van egy Mac gépem??? Mert nekem nincs de ez nagyon tetszik. FireWire portom sincs de mondjuk azt tudok szerezni ha arról van szó. Szóval 1előre ennyi. Előre is köszi a válaszokat.

Szerkesztette: almighty 2004. 12. 29. 13:06 -kor

macbook air 2014

#45 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 13:05

Idézet

Az Apple zsebzenésze villámgyors FireWire kapcsolaton keresztül kapcsolódik Macintosh-hoz vagy Windows alapú PC-hez, amely 50 MB/másodperces adatátvitel sebességet jelent. A FireWire kapcsolat egyben az akkumulátor töltődését is biztosítja, mi több, a külön tartozékot képező adapter is FireWire kábellel működik, ami nagyon praktikus utazásnál, hiszen elegendő egyetlen kábelt csomagolni az iPodhoz.

Ez azt jelenti hogy gond nélkül megy windwoson is?
macbook air 2014

#46 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 15:16

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 14:05

Ez azt jelenti hogy gond nélkül megy windwoson is?

Ja.
iTunes-t felteszed és minden megy.
firefox+foobar+mplayerc

#47 Felhasználó inaktív   Gazsi01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:31

Szevasztok!
Én nemrég vettem egy 40G-ás változatot, nagyon bejön, csak mivel használtan vettem az előző tulaj eléggé lestrapálta az aksit. Nem tudja valaki hol lehetne kicseréltetni, ill csak akkut beszerezni Mo-on? Felhívtam a Mo.-i hivatalos Apple szervízt és azt mondta az úriember, hogy nem tud szerezni hozzá alkatrészt :think: , de ha szerzek 6000 Ft/óra- ért berakják nekem  :confused:

#48 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 14:00

Idézet: Gazsi01 - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 10:31

Szevasztok!
Én nemrég vettem egy 40G-ás változatot, nagyon bejön, csak mivel használtan vettem az előző tulaj eléggé lestrapálta az aksit. Nem tudja valaki hol lehetne kicseréltetni, ill csak akkut beszerezni Mo-on? Felhívtam a Mo.-i hivatalos Apple szervízt és azt mondta az úriember, hogy nem tud szerezni hozzá alkatrészt :think: , de ha szerzek 6000 Ft/óra- ért berakják nekem  :confused:

Választ nem tudok kérdésedre. De ajánlom, hogy törölj le mindent az ipod-ról és utánna újra tedd fel a zenéket, ez amolyan töredezettségmentesítés...
Néhány hasznos link:
az apple.com elemekkel foglalkozó oldala
az ipod akkuival foglalkozó lap
az apple akkumulátor cserével foglalkozó oldala (99$ -ba kerül az akku cserre az ipod-okhoz)
firefox+foobar+mplayerc

#49 Felhasználó inaktív   Gazsi01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 14:14

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 14:00

Választ nem tudok kérdésedre. De ajánlom, hogy törölj le mindent az ipod-ról és utánna újra tedd fel a zenéket, ez amolyan töredezettségmentesítés...
Néhány hasznos link:
az apple.com elemekkel foglalkozó oldala
az ipod akkuival foglalkozó lap
az apple akkumulátor cserével foglalkozó oldala (99$ -ba kerül az akku cserre az ipod-okhoz)

nem értem mi köze lenne a töredezettség mentesítésnek az akkuhoz, de egyébként le töröltem(más miatt) a zenéket újjak vannak fent!
Ezeket az oldalakat már én is megtaláltam sőt sokkal olcsóbat is, de Mo-on egyet sem. Külföldről meg nem nagyon merek,tudok(nyelvtudásom nem az igazi,elektronikus kártyám sincs) rendelni.
Meg hát szétszedni sem könnyű ránézésre!

#50 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 14:44

Idézet: Gazsi01 - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 14:14

nem értem mi köze lenne a töredezettség mentesítésnek az akkuhoz,

Töredezett a vinyó >> sokat ugrál a vinyófej olvasás közben, nem egyenletesen olvas >> többet fogyszt >> akku gyorsabban lmereül.
firefox+foobar+mplayerc

#51 Felhasználó inaktív   Gazsi01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 22:21

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 14:44

Töredezett a vinyó >> sokat ugrál a vinyófej olvasás közben, nem egyenletesen olvas >> többet fogyszt >> akku gyorsabban lmereül.

lehet benne valami, de hát az akku ettől nem javul meg. Szóval továbbra is kéne megoldás a cserére!

#52 Felhasználó inaktív   MacKera 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 11:20

Én sem akarom ecsetelgetni az iPod elönyeit mert tök felesleges .
Aki használt már ilyet az tudja milyen baromi jó!
Amúgy nekem van egy eladó Csúcs iPod-om 135e Ft-ért. Új ára: 180.000 Ft
iPod Photo 60 GB dobozban, minden tartozékával. Demo darab.
Kiválló minöségü szines kijelzövel . Fotónézegetésre ill. tárolásra is alkalmas.
kera@fix.tv

#53 Felhasználó inaktív   Lakenorman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 20:13

Idézet: [Milan] - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 12:03

Érdemes megnézni az iRiver ihp-120 masinát is.

Ez 20GB-os, USB2-es cucc, megszokott iRiver belső, 16 órás elemidő. Rádió, diktafon, szövegfile-ok kezelése.
Windowsból simán, meghajtóként látszik, méghozzá driver install nélkül --> adathordozásra is messzemenően alkalmas.

Én kint vettem $300-ért, idehaza 90-100 körül láttam.

Ha valakinek van kérdése, nyugodtan.

Hello!!

Kerdesem lenne azzal kapcsolatban hogy hogyan tudnek letrehozni konyvtarat az ipodon,mert a i tunes progiba  letrejon egy zenei lista de nem tudok zenet belerakni!?es igy a zeneket abc -be rakja ami gondot jelent!!
THX :think:

#54 Felhasználó inaktív   Lakenorman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 20:37

Sziasztok!!!

Kerdesem lenne azzal kapcsolatban hogy hogyan tudnek letrehozni konyvtarat az i tunesbe ,mert eddig nem sikerult.a szmokat igy abc sorennbe teszi ami nem a legjobb!!!
koszi

#55 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:34

Üdv.

Öööö... múltkori kábelhiány megoldódott? ;)
Amúgy serintem olvasd el ezt: iTunes tutorial

Idézet

-Create a custom playlist by following these steps:
From the File menu, choose New Playlist. An untitled playlist with a musical note icon appears in the iTunes Source list.

-With the untitled playlist selected, type a name for it.

-Select a song in your library, and then drag it to your playlist.

-Add as many songs as you want to your playlist. You can add multiple songs at once by holding down the Control (Ctrl) key as you select songs in your library.

-Click the icon representing your playlist in the Source list to view all the songs you’ve added.

-To change the order of songs in the playlist, select the song number column, and then drag the song names to different positions in the list.

#56 Felhasználó inaktív   Gazsi01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:47

Idézet: Lakenorman - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 20:37

Sziasztok!!!

Kerdesem lenne azzal kapcsolatban hogy hogyan tudnek letrehozni konyvtarat az i tunesbe ,mert eddig nem sikerult.a szmokat igy abc sorennbe teszi ami nem a legjobb!!!
koszi

Helló!
Nem fogsz tudni könytárszerkezetet létrehozni a lejátszandó számoknak, ez nem disk módú lejátszó. feltöltöd a zenéket és szépen kitöltöd az idtag-et(albumoknál főleg érdemes azonos album tag-et megadni) majd ezekután ha albumot akarsz lejátszani akkor a lejátszón browse- és albums, majd kikeresed a megfelelőt és katt az első számra. vagy előre készítesz plalylistet itunes-ban!

#57 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:53

Van az apple-nak ez a fizetős un. legális zene letöltögetősdije, az itunes részeként , erről kérdeznék pár dolgot:

-a letöltött file milyen formátumu, ACC?
-mennyi ideig lehet hallgatni a zenét, vagy fizetés után az már a delikvensé örökre? vagy lejár egy idő után mint egy trial verzió?
-ezt a zenefile-t csak az apple ipod-al lehet lejátszani? vagyis pc-n nem?
-ja és ez a szolgáltatás kishazánkban működik egyáltalán?

Köszi a válaszokat!

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2005. 02. 17. 13:54 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#58 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 17:55

Idézet: td - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 13:53

Van az apple-nak ez a fizetős un. legális zene letöltögetősdije, az itunes részeként , erről kérdeznék pár dolgot:

-a letöltött file milyen formátumu, ACC?
-mennyi ideig lehet hallgatni a zenét, vagy fizetés után az már a delikvensé örökre? vagy lejár egy idő után mint egy trial verzió?
-ezt a zenefile-t csak az apple ipod-al lehet lejátszani? vagyis pc-n nem?
-ja és ez a szolgáltatás kishazánkban működik egyáltalán?

Köszi a válaszokat!

Üdv: Dan

Ahogy én tudom:

1, igen,aac
2, örökre
3, pc-vel is, gondolom
4, nem. mahasz rulz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#59 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 19:46

Nekem csak a főnököm készüléke volt a kezemben, mert kellet rá töltenem néhány zenét. A kérdésem az lenne, hogy rá lehet venni ezt a zipodot, hogy az id tag alapján állítsa a hangszínt (azaz EQ-t). Nem találtam a menüjében ilyet. Bár az én 25k-s iriverem tuggya ezt :) Ugyan nem életbevágó a dolog, csak jó lenne.
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#60 Felhasználó inaktív   Gazsi01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 00:03

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 19:46

Nekem csak a főnököm készüléke volt a kezemben, mert kellet rá töltenem néhány zenét. A kérdésem az lenne, hogy rá lehet venni ezt a zipodot, hogy az id tag alapján állítsa a hangszínt (azaz EQ-t). Nem találtam a menüjében ilyet. Bár az én 25k-s iriverem tuggya ezt :) Ugyan nem életbevágó a dolog, csak jó lenne.

igen zene számonént is be lehet állítani viszon ennek semmi köze az id-tag-hez. De csak itunes-ben azaz csak pc-n. A lejátszón csak minden előre be nem állított számra vonatkozóan tudsz állítani.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.