HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#501 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 29. 20:16

idézet:
Ezt írta Eisenhower:
nah eldöntve pár külföldi és magyar teszt elolvasása után. jah és persze egy kedves haversrácnak ugyanez van, és teszteltük is :D
ugyhogy jazz j9940-es cucc lesz. :p aki megprobál lebeszélni azt megmondom az anyukámnak :D igaz a magas lehetne magasabb. de a subja brutális^.^ (Bár nem audigy2-ön probáltuk ki, ugyhogy lehet még javul vmit. vagy hülyeséget beszélek?)jah génius meg nem illett volna a szobába kilogott volna a többi butor közül.
pedig arrol is sok jot hallottam.
[/quote]

Semmi baja nem lesz a magasaknak, ha nem azt a gagyi még gatyamadzagnak is rossz kábelnek csúfolt vmivel kötöd össze amit hangszórókábel gyanánt adnak hozzá.

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#502 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 20:25

Köszi szépen a tanácsot DDL!!
tök király ez a forum :D
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#503 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 20:28

LOL most olvasom az aláirásodat :D
most akkor mivan? :confused: :p
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#504 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 08:27

izlések és pofonok :D

DDL sosem venne pc spikert, inkább hallgatna walkmant :D :D vagy semmit :D

[ 2003. július 30.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ]
epox 8rda+ /rev 2, tbred B 1700+@2700+, whisperrock borda+ledes venti,samsung 2x512/400 5-2-2-2,sapphire radeon 9000pro vivo, IBM/Hitachi 60GB + Quantum 15GB vinyo, samsung CDRW, samsung DVD.

#505 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 10:10

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

inkább hallgatna walkmant
[/quote]

úgyérted discman-t :) minőség mindenek előtt! :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#506 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 10:34

idézet:
Ezt írta Boba:

úgyérted discman-t :) minőség mindenek előtt! :)
[/quote]

:D :D

Eccer DDL rendesen elalabugyálta itt a népet megjegyzem (helyesen, és jokat mondott)
mivel ezeket a pc spikereket, elég magasra emelte itt pár forumos.
És ez battatta :D a csőrét DDL kolegának ;)

elvégre tudjuk hogy ebben a kategoriában a számokkal tulsok dolgot nem érünk el.

600W RMS :D :D egy 100e ftos pc-s cuccnál.. LOL esetleg 60W (már ez is széplenne!) szóval ő is ezt próbálta itt beadagolni a népnek, kisebb nagyobb sikerrel.

Ebböl adódóan gondolom, hogy nem rajong ezen kategoriáért

epox 8rda+ /rev 2, tbred B 1700+@2700+, whisperrock borda+ledes venti,samsung 2x512/400 5-2-2-2,sapphire radeon 9000pro vivo, IBM/Hitachi 60GB + Quantum 15GB vinyo, samsung CDRW, samsung DVD.

#507 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 11:46

én tudom, én végigkövettem a 2 topicot :) amúgy énis azon a véleményen vagyok, hogy inkább valami hifi cucc mint pécé szpíker. Klipsch után váltottam Heybrookokra... valahoyg nem sírom vissza a dolgot. A Klipsch nővéremnél landolt, neki úgyiscsak annyi kell hogyha netmeetingel vkivel akkor halja oszt csá :D

#508 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 11:56

idézet:
Ezt írta Boba:
én tudom, én végigkövettem a 2 topicot :) amúgy énis azon a véleményen vagyok, hogy inkább valami hifi cucc mint pécé szpíker. Klipsch után váltottam Heybrookokra... valahoyg nem sírom vissza a dolgot. A Klipsch nővéremnél landolt, neki úgyiscsak annyi kell hogyha netmeetingel vkivel akkor halja oszt csá :D[/quote]

uhhhh :)))

ez azért elég jóhangzik :) pcszpiker teszt: netmeetinghez jo a klipsch :D

én még nem hallottam ezt a rendszert, szivesen tesztelném eccer. de már cambridget hallottam ami ezzel 1 szinten van és nem hatott meg tulságosan.

#509 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 13:39

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

DDL sosem venne pc spikert, inkább hallgatna walkmant :D :D vagy semmit :D

[/quote]

milyen vókment? Francokat. Orosz hifitóvert!

Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#510 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:13

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

(...)

És ez battatta :D a csőrét DDL kolegának ;)

[/quote]

Nem csak múltidőben.

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

elvégre tudjuk hogy ebben a kategoriában a számokkal tulsok dolgot nem érünk el.

600W RMS :D :D egy 100e ftos pc-s cuccnál.. LOL esetleg 60W (már ez is széplenne!) szóval ő is ezt próbálta itt beadagolni a népnek, kisebb nagyobb sikerrel.

[/quote]

Inkább kisebb.

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

Ebböl adódóan gondolom, hogy nem rajong ezen kategoriáért

[/quote]

Hát nem.

#511 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:13

idézet:
Ezt írta DDL:

milyen vókment? Francokat. Orosz hifitóvert!

Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.

[/quote]

Hmmm :) értem akkor ezt a mérhetetlen ellenszenvet a pcpöcsök ellen :D

#512 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:27

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

Hmmm :) értem akkor ezt a mérhetetlen ellenszenvet a pcpöcsök ellen :D
[/quote]

Azért nem csak ezt hallottam. :D . Jó párat tuningoltam, vagy legalább is megpróbáltam kevés sikerrel.

#513 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:38

azért választottam ezt 60000-ért mert erre van keret. :mad:
De persze én is jobban örülnék egy igazi házimozis cucchoz, meg persze mindenki^.^
de most vehetnék 25000-ért is ilyen pici hangfalakkal, bratyomnak van amit asztali dvd-vel vett. az tényleg gagyi. ez a jazz j9940 nekem és a célnak megfelel :p :D
kis szobába rulz csak lehet anyámék kilakoltatnak majd^.^ aztán mehetek a híd alá a cuccal :D
mellesleg akárki akármit mond nekem teccik hallottam meg egy pár másikat (persze pc-s cuccot) és ez tünt árához képest a legjobbnak..
a mélyládálya nagyon rulz :D

#514 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 17:01

idézet:
Ezt írta DDL:

[/quote]

Dettó mint én a Philips A3.600-zal, igaz, amilyen reklámot itt csináltam neki, nem is csoda, hogy a nyakamon maradt. :D :D :D Azért némi tuningot később még lehet, hogy megpróbálok rajta. ;)

#515 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 17:08

DDL, az MLI 4100-ast hallottad már?
PCspeaker kategóriában szerintem ok.

(ezt a fent emlegetett jazz cuccot meg tessék igen gyorsan elfelejteni, cseréptartónak még ok, de másra semmiképpen se...)
while (!sleep) sheep++;

#516 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 18:51

nem tudom miért szidja mindenki. :( Roter barátomnál hallgattam sztem jo kis cucc!! viszont hallgattam pár kisseb és olcsobb cuccot. na azok tényleg sz@rok!
Pliz ha vki nem probálta ,hallotta vmelyik rendszert ne kezdje el rögtön lehurrogni, mert ö olvasta meg hallotta haverjától...(tisztelet a kivétel) Majd ha meghallgatod és összenézed egy másik cuccal Persze nem 4-500000ft-os rendszerrel akkor mondjon véleményt. akkor ha tudsz ennél jobbat mondani 60000ft körül akkor pliz irja be a forumba. megnézem asszem lehetöség is lesz meghallgatnom... és talán változik a véleményem. de sztem nem nekem nagyon teccik a jazz j9940-es

bocs ha esetleg vkit sértek a hozzászolásommal de ez a véleményem.

nah várom az ajánlatokat hangfalrendszerre. (kb 60000ft-ig)

#517 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:19

"de sztem nem nekem nagyon teccik a jazz j9940-es"

öö nem szerintem , hanem nekem teccik a rendszer!!!!
na már tisztára behülyülök :D

#518 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:30

idézet:
Ezt írta Emvy:
DDL, az MLI 4100-ast hallottad már?
PCspeaker kategóriában szerintem ok.

(ezt a fent emlegetett jazz cuccot meg tessék igen gyorsan elfelejteni, cseréptartónak még ok, de másra semmiképpen se...)
[/quote]

Azt nem. De nekem nem létezik "PCspeaker" kategória. Csak árkategória és hogy azért milyen hanghoz tudok hozzá jutni.

Amióta megvan a jazz füllvégre tűztem egy-két drágább (80-120e,-Ft) "rendszert". Kíváncsiságból. Hát szőrnyűek. Lehet, hogy a jazz nem rendelkezik igazán jó magasakkal (ebben egyetértünk, viszont ezen nagyon sokat segít a kábelcsere), de legalább nem túlhangsúlyozott, torz (annyira, mint a többi). Nem kukorékol ki a hangból. A Klipsh, meg a Logitech, meg a Creative borzalmasabbak összességében. Egészen addig amíg el nem kezdem effektálni. Mert onnan számítva kb. 1 perc amíg kikapcsolom.
Viszont a subját beállítani egy rémálom. Mindegyiknek. Mivel nem igazi subok.

Nálam soha nem MP3 a teszt forrása, hanem egy elég közepes DVD, bár erősen tuningolva az analóg része (de még így is hallgathatatlan hosszabb távon). Szeteróban meg a cd-m.

[ 2003. július 30.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]

#519 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:43

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

uhhhh :)))

ez azért elég jóhangzik :) pcszpiker teszt: netmeetinghez jo a klipsch :D

én még nem hallottam ezt a rendszert, szivesen tesztelném eccer. de már cambridget hallottam ami ezzel 1 szinten van és nem hatott meg tulságosan.
[/quote]
Neki megfelel, én már nem térnék vissza :) amikor megszerváltam jó kis cucc volt, de azért b@szta a csőröm hogy fater hifijén jobban szól ugyan az a zene (pedíg az nem nagy durranás, kb egy 6-7éves Philips egybehifi szintén philips cédélejátszóval és asszem 30 wattos, 8 ohmos hangfalakkal). és akkor elégeltem meg a dolgotés akkor jöttem ide tanácsot kérni :) Kaptam ezer félét, megpróbáltam ezer szer ezer félét :) és persze ami a legjobb...az itt volt tőlem 300 méterre énmeg felutaztam azokért amiket nem veszek meg :)

ui.: arra is rájöttem, hogy képes vagyok órákat beszélni a semmiről ritka hülye fogalmazással... zárom soraim :)

#520 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:45

idézet:
Ezt írta subvoice:

Dettó mint én a Philips A3.600-zal, igaz, amilyen reklámot itt csináltam neki, nem is csoda, hogy a nyakamon maradt. :D :D :D Azért némi tuningot később még lehet, hogy megpróbálok rajta. ;)
[/quote]

Én kb. 35-40e,-Ft-ot nyomtam bele a Jazz-ba tuning gyanánt és nem lett jobb sokkal. Hiába, kutyából nem lesz zsíroskenyér (sem). Most csak a dekóder részét használom (erősen javítva) és összegányoltam hozzá 4 erősítőt LM3875-ből, meg 2 pár szélessávú TVM szpíkert. Ezt használom a pöcöhöz nagy ritkán.

[ 2003. július 31.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.