idézet:
Ezt írta Eisenhower:
nah eldöntve pár külföldi és magyar teszt elolvasása után. jah és persze egy kedves haversrácnak ugyanez van, és teszteltük is![]()
ugyhogy jazz j9940-es cucc lesz.aki megprobál lebeszélni azt megmondom az anyukámnak
igaz a magas lehetne magasabb. de a subja brutális^.^ (Bár nem audigy2-ön probáltuk ki, ugyhogy lehet még javul vmit. vagy hülyeséget beszélek?)jah génius meg nem illett volna a szobába kilogott volna a többi butor közül.
pedig arrol is sok jot hallottam.[/quote]
Semmi baja nem lesz a magasaknak, ha nem azt a gagyi még gatyamadzagnak is rossz kábelnek csúfolt vmivel kötöd össze amit hangszórókábel gyanánt adnak hozzá.
Üdv: DDL
Hangfalrendszer II.
Elküldve: 2003. 07. 29. 20:16
Elküldve: 2003. 07. 29. 20:25
tök király ez a forum
ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!
Elküldve: 2003. 07. 29. 20:28
most akkor mivan? :confused:
Elküldve: 2003. 07. 30. 08:27
DDL sosem venne pc spikert, inkább hallgatna walkmant
[ 2003. július 30.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 30. 10:10
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
izlések és pofonok
inkább hallgatna walkmant
[ 2003. július 30.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
úgyérted discman-tminőség mindenek előtt!
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 10:34
idézet:
Ezt írta Boba:
úgyérted discman-tminőség mindenek előtt!
[/quote]
![]()
Eccer DDL rendesen elalabugyálta itt a népet megjegyzem (helyesen, és jokat mondott)
mivel ezeket a pc spikereket, elég magasra emelte itt pár forumos.
És ez battattaa csőrét DDL kolegának
elvégre tudjuk hogy ebben a kategoriában a számokkal tulsok dolgot nem érünk el.
600W RMS![]()
egy 100e ftos pc-s cuccnál.. LOL esetleg 60W (már ez is széplenne!) szóval ő is ezt próbálta itt beadagolni a népnek, kisebb nagyobb sikerrel.
Ebböl adódóan gondolom, hogy nem rajong ezen kategoriáért
[ 2003. július 30.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 30. 11:46
Elküldve: 2003. 07. 30. 11:56
idézet:
Ezt írta Boba:
én tudom, én végigkövettem a 2 topicotamúgy énis azon a véleményen vagyok, hogy inkább valami hifi cucc mint pécé szpíker. Klipsch után váltottam Heybrookokra... valahoyg nem sírom vissza a dolgot. A Klipsch nővéremnél landolt, neki úgyiscsak annyi kell hogyha netmeetingel vkivel akkor halja oszt csá
[/quote]
uhhhh))
ez azért elég jóhangzikpcszpiker teszt: netmeetinghez jo a klipsch
én még nem hallottam ezt a rendszert, szivesen tesztelném eccer. de már cambridget hallottam ami ezzel 1 szinten van és nem hatott meg tulságosan.
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:39
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
izlések és pofonok
DDL sosem venne pc spikert, inkább hallgatna walkmant![]()
vagy semmit
[ 2003. július 30.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
milyen vókment? Francokat. Orosz hifitóvert!
Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.
Elküldve: 2003. 07. 30. 14:13
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
(...)
És ez battattaa csőrét DDL kolegának
[/quote]
Nem csak múltidőben.
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
elvégre tudjuk hogy ebben a kategoriában a számokkal tulsok dolgot nem érünk el.
600W RMS![]()
egy 100e ftos pc-s cuccnál.. LOL esetleg 60W (már ez is széplenne!) szóval ő is ezt próbálta itt beadagolni a népnek, kisebb nagyobb sikerrel.
[/quote]
Inkább kisebb.
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
Ebböl adódóan gondolom, hogy nem rajong ezen kategoriáért
[/quote]
Hát nem.
Elküldve: 2003. 07. 30. 14:13
idézet:
Ezt írta DDL:
milyen vókment? Francokat. Orosz hifitóvert!
Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.
Üdv: DDL[/quote]
Hmmmértem akkor ezt a mérhetetlen ellenszenvet a pcpöcsök ellen
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 14:27
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
Hmmmértem akkor ezt a mérhetetlen ellenszenvet a pcpöcsök ellen
[/quote]
Azért nem csak ezt hallottam.. Jó párat tuningoltam, vagy legalább is megpróbáltam kevés sikerrel.
Elküldve: 2003. 07. 30. 14:38
De persze én is jobban örülnék egy igazi házimozis cucchoz, meg persze mindenki^.^
de most vehetnék 25000-ért is ilyen pici hangfalakkal, bratyomnak van amit asztali dvd-vel vett. az tényleg gagyi. ez a jazz j9940 nekem és a célnak megfelel
kis szobába rulz csak lehet anyámék kilakoltatnak majd^.^ aztán mehetek a híd alá a cuccal
mellesleg akárki akármit mond nekem teccik hallottam meg egy pár másikat (persze pc-s cuccot) és ez tünt árához képest a legjobbnak..
a mélyládálya nagyon rulz
Elküldve: 2003. 07. 30. 17:01
idézet:
Ezt írta DDL:
Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.[/quote]
Dettó mint én a Philips A3.600-zal, igaz, amilyen reklámot itt csináltam neki, nem is csoda, hogy a nyakamon maradt.![]()
![]()
Azért némi tuningot később még lehet, hogy megpróbálok rajta.
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 17:08
PCspeaker kategóriában szerintem ok.
(ezt a fent emlegetett jazz cuccot meg tessék igen gyorsan elfelejteni, cseréptartónak még ok, de másra semmiképpen se...)
Elküldve: 2003. 07. 30. 18:51
Pliz ha vki nem probálta ,hallotta vmelyik rendszert ne kezdje el rögtön lehurrogni, mert ö olvasta meg hallotta haverjától...(tisztelet a kivétel) Majd ha meghallgatod és összenézed egy másik cuccal Persze nem 4-500000ft-os rendszerrel akkor mondjon véleményt. akkor ha tudsz ennél jobbat mondani 60000ft körül akkor pliz irja be a forumba. megnézem asszem lehetöség is lesz meghallgatnom... és talán változik a véleményem. de sztem nem nekem nagyon teccik a jazz j9940-es
bocs ha esetleg vkit sértek a hozzászolásommal de ez a véleményem.
nah várom az ajánlatokat hangfalrendszerre. (kb 60000ft-ig)
Elküldve: 2003. 07. 30. 19:19
öö nem szerintem , hanem nekem teccik a rendszer!!!!
na már tisztára behülyülök
Elküldve: 2003. 07. 30. 19:30
idézet:
Ezt írta Emvy:
DDL, az MLI 4100-ast hallottad már?
PCspeaker kategóriában szerintem ok.
(ezt a fent emlegetett jazz cuccot meg tessék igen gyorsan elfelejteni, cseréptartónak még ok, de másra semmiképpen se...)[/quote]
Azt nem. De nekem nem létezik "PCspeaker" kategória. Csak árkategória és hogy azért milyen hanghoz tudok hozzá jutni.
Amióta megvan a jazz füllvégre tűztem egy-két drágább (80-120e,-Ft) "rendszert". Kíváncsiságból. Hát szőrnyűek. Lehet, hogy a jazz nem rendelkezik igazán jó magasakkal (ebben egyetértünk, viszont ezen nagyon sokat segít a kábelcsere), de legalább nem túlhangsúlyozott, torz (annyira, mint a többi). Nem kukorékol ki a hangból. A Klipsh, meg a Logitech, meg a Creative borzalmasabbak összességében. Egészen addig amíg el nem kezdem effektálni. Mert onnan számítva kb. 1 perc amíg kikapcsolom.
Viszont a subját beállítani egy rémálom. Mindegyiknek. Mivel nem igazi subok.
Nálam soha nem MP3 a teszt forrása, hanem egy elég közepes DVD, bár erősen tuningolva az analóg része (de még így is hallgathatatlan hosszabb távon). Szeteróban meg a cd-m.
[ 2003. július 30.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 30. 19:43
idézet:
Ezt írta ZoLLee:
uhhhh))
ez azért elég jóhangzikpcszpiker teszt: netmeetinghez jo a klipsch
én még nem hallottam ezt a rendszert, szivesen tesztelném eccer. de már cambridget hallottam ami ezzel 1 szinten van és nem hatott meg tulságosan.[/quote]
Neki megfelel, én már nem térnék visszaamikor megszerváltam jó kis cucc volt, de azért b@szta a csőröm hogy fater hifijén jobban szól ugyan az a zene (pedíg az nem nagy durranás, kb egy 6-7éves Philips egybehifi szintén philips cédélejátszóval és asszem 30 wattos, 8 ohmos hangfalakkal). és akkor elégeltem meg a dolgotés akkor jöttem ide tanácsot kérni
Kaptam ezer félét, megpróbáltam ezer szer ezer félét
és persze ami a legjobb...az itt volt tőlem 300 méterre énmeg felutaztam azokért amiket nem veszek meg
ui.: arra is rájöttem, hogy képes vagyok órákat beszélni a semmiről ritka hülye fogalmazással... zárom soraim![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 19:45
idézet:
Ezt írta subvoice:
Dettó mint én a Philips A3.600-zal, igaz, amilyen reklámot itt csináltam neki, nem is csoda, hogy a nyakamon maradt.![]()
![]()
Azért némi tuningot később még lehet, hogy megpróbálok rajta.
[/quote]
Én kb. 35-40e,-Ft-ot nyomtam bele a Jazz-ba tuning gyanánt és nem lett jobb sokkal. Hiába, kutyából nem lesz zsíroskenyér (sem). Most csak a dekóder részét használom (erősen javítva) és összegányoltam hozzá 4 erősítőt LM3875-ből, meg 2 pár szélessávú TVM szpíkert. Ezt használom a pöcöhöz nagy ritkán.
[ 2003. július 31.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.