idézet:
Ezt írta DDL:
Kicsit soká jöttem rá mit kérdezel... Szóval az RCA belseje a '+' a külseje a '-'.
Üdv: DDL[/quote]
És a piros a +, a fekete a -? Vagy fordítva?
Mondtam, hogy hülye vagyok hozzá...![]()
Hangfalrendszer II.
Elküldve: 2003. 10. 06. 10:14
Elküldve: 2003. 10. 06. 16:16
idézet:
Ezt írta THX:
És a piros a +, a fekete a -? Vagy fordítva?
Mondtam, hogy hülye vagyok hozzá...[/quote]
A 'meleg' vagy '+' a piros, a 'hideg' vagy '-' a fekete.
Üdv: DDL
Elküldve: 2003. 10. 07. 10:31
Mivel új 5.1-es hangcuccot szeretnék beruházni, gondoltam elnézek ide és elolvasom mit mondanak a hozzáértők. Aztán rájöttem, hogy nem nagyon van energiám végigolvasni ennyi hozzászólást, keresgélve a lényeget. Ezért sorry, de meg kell kérdezzem:
Milyen 5.1-es hangfalrendszert vennétek számítógéphez (Creative Live! 5.1 mellé)? 50-60K cash áll rendelkezésre, de ha nem kell mind elkölteni nem fogok sírni. Szal valami olyan kellene amivel igényesen lehet zenét hallgatni, filmet is nézni, és nem csak a játékok szólnak jól!
Genius SW-5.1 Home Theater?
Egyenlőre tényleg iszonyat nem vagyok képben, a hangtechnikai tudásom elég közepes, úgyhogy S.O.S!
Elküldve: 2003. 10. 07. 11:23
idézet:
Ezt írta mtzolee:
Üdvözlet, és Tiszteletem mindenkinek!
Mivel új 5.1-es hangcuccot szeretnék beruházni, gondoltam elnézek ide és elolvasom mit mondanak a hozzáértők. Aztán rájöttem, hogy nem nagyon van energiám végigolvasni ennyi hozzászólást, keresgélve a lényeget. Ezért sorry, de meg kell kérdezzem:
Milyen 5.1-es hangfalrendszert vennétek számítógéphez (Creative Live! 5.1 mellé)? 50-60K cash áll rendelkezésre, de ha nem kell mind elkölteni nem fogok sírni. Szal valami olyan kellene amivel igényesen lehet zenét hallgatni, filmet is nézni, és nem csak a játékok szólnak jól!
Egyenlőre tényleg iszonyat nem vagyok képben, a hangtechnikai tudásom elég közepes, úgyhogy S.O.S![/quote]
Sokol 5.1 Szőőrrájund szisztem, ultra mega BASS... na attól meg tekints el! Egyébként üdv.![]()
---
AMD everywhere
---
Elküldve: 2003. 10. 07. 12:33
idézet:
Ezt írta tommmmika:
Creative Inspire P580 mi a véleményetek.
Sürgős lenne.[/quote]
Kicsit off...
én épp ennek a 2.1 verziójával "szemezek" a P380-al. Tesztet, konkrét adatot nem tudok, csak hogy a szatelitek 6 wattosak, ill. hogy a mélynyomó 17 wattos. És némi nemű dícséretet a pc-s újságokból..
on
---
AMD everywhere
---
Elküldve: 2003. 10. 07. 17:38
idézet:
Ezt írta mtzolee:
Üdvözlet, és Tiszteletem mindenkinek!
Egyenlőre tényleg iszonyat nem vagyok képben, a hangtechnikai tudásom elég közepes, úgyhogy S.O.S![/quote]
Ha feltétlenül 5.1 kell akkor Genius HT 5.1 jó választás lesz! De ha nem gond a 4.1 akkor esetleg keress Logtiech z580-at! Iszonyat hangja van igaz "csak" 4.1-es! De ha 10-15nm-nél kisebb szobába szánod akkor Genius is tökéletesen megfelel!
Ám mielőtt DDL illetve egyéb hozzáértőek mondanák! Gondold végig hogy mi a legfontosabb számodra milyen zenét hallgastz stb.. mivel ennyi pénzből már egy tiszteséges stereo rendszer tis ki lehet hozni! Bár véleményem az hogy Genius is egész jó 2.1-ben zenére
Elküldve: 2003. 10. 07. 19:38
idézet:
Ezt írta Xero:
Ha feltétlenül 5.1 kell akkor Genius HT 5.1 jó választás lesz! De ha nem gond a 4.1 akkor esetleg keress Logtiech z580-at! Iszonyat hangja van igaz "csak" 4.1-es! De ha 10-15nm-nél kisebb szobába szánod akkor Genius is tökéletesen megfelel!
Ám mielőtt DDL illetve egyéb hozzáértőek mondanák! Gondold végig hogy mi a legfontosabb számodra milyen zenét hallgastz stb.. mivel ennyi pénzből már egy tiszteséges stereo rendszer tis ki lehet hozni! Bár véleményem az hogy Genius is egész jó 2.1-ben zenére[/quote]
Ööööö....![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 07. 19:43
És marad lé fagyira is!
Üdv
Elküldve: 2003. 10. 07. 19:58
idézet:
Ezt írta Xero:
Há mé nem?Fog vesz valami kira Orion erőlködőt Hs-260 (aszem ilyen van nekem is szép ezüst.. ) hozzá vidi dc-2050 oszt jóvan!
És marad lé fagyira is!
Üdv[/quote]
SE260 az a tipus. Vettem még egyet a 4 mellé kemény 10 ruppóért![]()
. Meg egy pár HS40-et 30-ért. Úgyhogy bújja mindenki az aprókat.
Elküldve: 2003. 10. 07. 20:03
És a világért sem adom el szal kár kérdezni!
Üdv
Ps: kicist igaz kopott de jól szól vidi dc-2000-el
[ 2003. október 07.: Xero szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 08. 07:49
idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
Sokol 5.1 Szőőrrájund szisztem, ultra mega BASS... na attól meg tekints el! Egyébként üdv.[/quote]
Ettől a hangzástól próbálok megszabadulni!![]()
Elküldve: 2003. 10. 08. 08:25
idézet:
Ezt írta Xero:
Ám mielőtt DDL illetve egyéb hozzáértőek mondanák! Gondold végig hogy mi a legfontosabb számodra milyen zenét hallgastz stb.. mivel ennyi pénzből már egy tiszteséges stereo rendszer tis ki lehet hozni! Bár véleményem az hogy Genius is egész jó 2.1-ben zenére[/quote]
Megnéztem ezt a Logitech-et, de a hivatalos site-on is csak a z560-ast találtam. Erre gondoltál? Jó paraméterei vannak mitagadás, de igazából ha lehet, akkor én szeretném a szateliteket is fadobozban.
Jha amúgy a szoba ahova kerül egy max 10nm-es, keskeny téglalap alkú elég magas szoba. Ebből kiindulva nem akarok "normális" hifi-rendszert, mert nem tudnám hova tenni a dobozokat! Amik most vannak, azok is a szekrény tetején ülnek.![]()
Elküldve: 2003. 10. 08. 08:31
idézet:
Ezt írta DDL:
SE260 az a tipus. Vettem még egyet a 4 mellé kemény 10 ruppóért![]()
. Meg egy pár HS40-et 30-ért. Úgyhogy bújja mindenki az aprókat.
Üdv: DDL[/quote]
És most 8.2-ben nyomod?
Én még sose láttam apróhirdetésben Oriont, a sajátomat is a haverom haverjának haverja ajánlotta...
update: most találtam kettőt, egy tulaj adná el, de 55-ért!!!
[ 2003. október 08.: koro szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 08. 12:21
idézet:
Ezt írta koro:
És most 8.2-ben nyomod?
Én még sose láttam apróhirdetésben Oriont, a sajátomat is a haverom haverjának haverja ajánlotta...
update: most találtam kettőt, egy tulaj adná el, de 55-ért!!!
[ 2003. október 08.: koro szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Maradok a síma sztereóban. A többi megy a "gyűjteményembe".
[ 2003. október 08.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 08. 12:59
idézet:
Ezt írta koro:
update: most találtam kettőt, egy tulaj adná el, de 55-ért!!![/quote]
Nem lehet, hogy az már tuningolt?
Elküldve: 2003. 10. 08. 13:19
idézet:
Ezt írta subvoice:
Nem lehet, hogy az már tuningolt?[/quote]
Nincs róla semmi info, aproneten "se260"-ra keresve ez volt az első találat...
Elküldve: 2003. 10. 10. 14:36
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:34
Nekem nem sikerult rajonnom a megoldasra, sztereonal csak az elso 2 szol, 5.1-nel meg csak a kozepbol jon enek(hang), vagy ezen nem lehet segiteni?
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2003. 10. 12. 20:33
Én is boldog tulajdonosa vagyok egy genius sw-5.1 ht-nek, csakhogy...
...csakhogy átrendezés közben sikerült az egyik surround membránját kb 1 négyzetcm-en benyomnom
Egy ötletem az volt, hogy simán veszek bele egy újy hangszórót, és kicseréltetem egy boltban, de félek, hogy máshogy fog szólni. Szedte már szét vlki/ tudja vlki, hogy pontosan milyen hangszóró van a surround-ban? Please, vlki, help, mert nagyon rossz így benyomódva
(tudom, béna voltam, ez van, de heeeeelp....

Súgó
A téma zárva.