HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#651 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 06. 10:14

idézet:
Ezt írta DDL:

Kicsit soká jöttem rá mit kérdezel... Szóval az RCA belseje a '+' a külseje a '-'.

Üdv: DDL
[/quote]

És a piros a +, a fekete a -? Vagy fordítva?

Mondtam, hogy hülye vagyok hozzá... :)

#652 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 06. 16:16

idézet:
Ezt írta THX:

És a piros a +, a fekete a -? Vagy fordítva?

Mondtam, hogy hülye vagyok hozzá... :)
[/quote]

A 'meleg' vagy '+' a piros, a 'hideg' vagy '-' a fekete.

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#653 Felhasználó inaktív   tommmmika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 06. 18:47

Creative Inspire P580 mi a véleményetek.
Sürgős lenne.

#654 Felhasználó inaktív   mtzolee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 10:31

Üdvözlet, és Tiszteletem mindenkinek!

Mivel új 5.1-es hangcuccot szeretnék beruházni, gondoltam elnézek ide és elolvasom mit mondanak a hozzáértők. Aztán rájöttem, hogy nem nagyon van energiám végigolvasni ennyi hozzászólást, keresgélve a lényeget. Ezért sorry, de meg kell kérdezzem:
Milyen 5.1-es hangfalrendszert vennétek számítógéphez (Creative Live! 5.1 mellé)? 50-60K cash áll rendelkezésre, de ha nem kell mind elkölteni nem fogok sírni. Szal valami olyan kellene amivel igényesen lehet zenét hallgatni, filmet is nézni, és nem csak a játékok szólnak jól!
Genius SW-5.1 Home Theater?

Egyenlőre tényleg iszonyat nem vagyok képben, a hangtechnikai tudásom elég közepes, úgyhogy S.O.S! :(
utálom, ha valami nem úgy történik ahogy azt én akartam...!

#655 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 11:23

idézet:
Ezt írta mtzolee:

Mivel új 5.1-es hangcuccot szeretnék beruházni, gondoltam elnézek ide és elolvasom mit mondanak a hozzáértők. Aztán rájöttem, hogy nem nagyon van energiám végigolvasni ennyi hozzászólást, keresgélve a lényeget. Ezért sorry, de meg kell kérdezzem:
Milyen 5.1-es hangfalrendszert vennétek számítógéphez (Creative Live! 5.1 mellé)? 50-60K cash áll rendelkezésre, de ha nem kell mind elkölteni nem fogok sírni. Szal valami olyan kellene amivel igényesen lehet zenét hallgatni, filmet is nézni, és nem csak a játékok szólnak jól!

Egyenlőre tényleg iszonyat nem vagyok képben, a hangtechnikai tudásom elég közepes, úgyhogy S.O.S! :(
[/quote]

Sokol 5.1 Szőőrrájund szisztem, ultra mega BASS... na attól meg tekints el! Egyébként üdv. :D
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#656 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 12:33

idézet:
Ezt írta tommmmika:
Creative Inspire P580 mi a véleményetek.
Sürgős lenne.
[/quote]

Kicsit off...
én épp ennek a 2.1 verziójával "szemezek" a P380-al. Tesztet, konkrét adatot nem tudok, csak hogy a szatelitek 6 wattosak, ill. hogy a mélynyomó 17 wattos. És némi nemű dícséretet a pc-s újságokból..
on
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#657 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 17:38

idézet:
Ezt írta mtzolee:

[/quote]

Ha feltétlenül 5.1 kell akkor Genius HT 5.1 jó választás lesz! De ha nem gond a 4.1 akkor esetleg keress Logtiech z580-at! Iszonyat hangja van igaz "csak" 4.1-es! De ha 10-15nm-nél kisebb szobába szánod akkor Genius is tökéletesen megfelel!
Ám mielőtt DDL illetve egyéb hozzáértőek mondanák! Gondold végig hogy mi a legfontosabb számodra milyen zenét hallgastz stb.. mivel ennyi pénzből már egy tiszteséges stereo rendszer tis ki lehet hozni! Bár véleményem az hogy Genius is egész jó 2.1-ben zenére

#658 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 19:38

idézet:
Ezt írta Xero:

Ha feltétlenül 5.1 kell akkor Genius HT 5.1 jó választás lesz! De ha nem gond a 4.1 akkor esetleg keress Logtiech z580-at! Iszonyat hangja van igaz "csak" 4.1-es! De ha 10-15nm-nél kisebb szobába szánod akkor Genius is tökéletesen megfelel!
Ám mielőtt DDL illetve egyéb hozzáértőek mondanák! Gondold végig hogy mi a legfontosabb számodra milyen zenét hallgastz stb.. mivel ennyi pénzből már egy tiszteséges stereo rendszer tis ki lehet hozni! Bár véleményem az hogy Genius is egész jó 2.1-ben zenére
[/quote]

Ööööö.... ;) ;)

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#659 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 19:43

Há mé nem? :) Fog vesz valami kira Orion erőlködőt Hs-260 (aszem ilyen van nekem is szép ezüst.. ) hozzá vidi dc-2050 oszt jóvan! :)
És marad lé fagyira is!:p

Üdv

#660 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 19:58

idézet:
Ezt írta Xero:
Há mé nem? :) Fog vesz valami kira Orion erőlködőt Hs-260 (aszem ilyen van nekem is szép ezüst.. ) hozzá vidi dc-2050 oszt jóvan! :)
És marad lé fagyira is!:p

Üdv
[/quote]

SE260 az a tipus. Vettem még egyet a 4 mellé kemény 10 ruppóért ;) ;) . Meg egy pár HS40-et 30-ért. Úgyhogy bújja mindenki az aprókat.

#661 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 20:03

Nekem meg van egy a pincében belőle..
És a világért sem adom el szal kár kérdezni! :)

Üdv

Ps: kicist igaz kopott de jól szól vidi dc-2000-el

[ 2003. október 07.: Xero szerkesztette a hozzászólást ]

#662 Felhasználó inaktív   mtzolee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 07:49

idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:

Sokol 5.1 Szőőrrájund szisztem, ultra mega BASS... na attól meg tekints el! Egyébként üdv. :D
[/quote]

Ettől a hangzástól próbálok megszabadulni! :D

#663 Felhasználó inaktív   mtzolee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 08:25

idézet:
Ezt írta Xero:

[/quote]

Megnéztem ezt a Logitech-et, de a hivatalos site-on is csak a z560-ast találtam. Erre gondoltál? Jó paraméterei vannak mitagadás, de igazából ha lehet, akkor én szeretném a szateliteket is fadobozban.
Jha amúgy a szoba ahova kerül egy max 10nm-es, keskeny téglalap alkú elég magas szoba. Ebből kiindulva nem akarok "normális" hifi-rendszert, mert nem tudnám hova tenni a dobozokat! Amik most vannak, azok is a szekrény tetején ülnek. :(

#664 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 08:31

idézet:
Ezt írta DDL:

SE260 az a tipus. Vettem még egyet a 4 mellé kemény 10 ruppóért ;) ;) . Meg egy pár HS40-et 30-ért. Úgyhogy bújja mindenki az aprókat.

[/quote]

És most 8.2-ben nyomod? :D

Én még sose láttam apróhirdetésben Oriont, a sajátomat is a haverom haverjának haverja ajánlotta...

update: most találtam kettőt, egy tulaj adná el, de 55-ért!!! :eek:

[ 2003. október 08.: koro szerkesztette a hozzászólást ]

#665 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 12:21

idézet:
Ezt írta koro:

És most 8.2-ben nyomod? :D

Én még sose láttam apróhirdetésben Oriont, a sajátomat is a haverom haverjának haverja ajánlotta...

update: most találtam kettőt, egy tulaj adná el, de 55-ért!!! :eek:

[ 2003. október 08.: koro szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Maradok a síma sztereóban. A többi megy a "gyűjteményembe".

[ 2003. október 08.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]

#666 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 12:59

idézet:
Ezt írta koro:
update: most találtam kettőt, egy tulaj adná el, de 55-ért!!! :eek:[/quote]

Nem lehet, hogy az már tuningolt?

#667 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 13:19

idézet:
Ezt írta subvoice:

Nem lehet, hogy az már tuningolt?
[/quote]

Nincs róla semmi info, aproneten "se260"-ra keresve ez volt az első találat...

#668 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 14:36

DDL vagy bárki más... hallottátok már az új Quadral Caerul sorozatot? Néztem az adataikat de a 205-210-ökön kívül látható változás egyiken sincs. (a fa színétől eltekintve) szóval mit rejt az új sorozat?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#669 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:34

Olyan kerdesem lenne, hogy meg lehet-e vhogy oldani, hogy ha pl. mp3-at hallgatok, akkor minden szatellitre kitegye uazt a hangot?
Nekem nem sikerult rajonnom a megoldasra, sztereonal csak az elso 2 szol, 5.1-nel meg csak a kozepbol jon enek(hang), vagy ezen nem lehet segiteni?
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#670 Felhasználó inaktív   tauka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 20:33

Sziasztok!

Én is boldog tulajdonosa vagyok egy genius sw-5.1 ht-nek, csakhogy...
...csakhogy átrendezés közben sikerült az egyik surround membránját kb 1 négyzetcm-en benyomnom :( :( :( Ezekután egy bizonyos frekinél kattog, vagy legalábbis én ezt hallom, és nagyon idegesít. Ezzel most mit lehet csinálni? Gondolom ez nem garanciális "hiba", és azonnal elküldenének a búsba vele. (már letelt a 3 nap) Szóval arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hogy mit lehet csinálni vele?!?

Egy ötletem az volt, hogy simán veszek bele egy újy hangszórót, és kicseréltetem egy boltban, de félek, hogy máshogy fog szólni. Szedte már szét vlki/ tudja vlki, hogy pontosan milyen hangszóró van a surround-ban? Please, vlki, help, mert nagyon rossz így benyomódva :( :(
(tudom, béna voltam, ez van, de heeeeelp....
ne bonyolítsuk... htpc, proji, hifi, meg net... :)

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.