HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#741 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 03. 21:28

idézet:
Ezt írta subvoice:
Egy tölcséres magastól és egy 8? (10?) centis (tökmindegy) középsugárzótól mást általában nem is lehet várni, csak magasfrekis süketítést. Nem feltétlenül kellene, hogy így legyen, de sok embernek pont ez tetszik. De ez nem hifi.[/quote]

Akinek ez jön be vegye, csak tudja hogy ennyi pénzért van jobb is (szerintem jobbak lehetnek az általam fent említett szettek. és vannak még ilyenek)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#742 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 21:30

idézet:
Ezt írta Emvy:

Ja, meg 96 dB/W-os érzékenységet specifikálni egy 13 centis mélyközéphez.. :(
[/quote]

Ez nemcsak itt van :) Wharfedale Zaldek... ott asszem magas érzékenységűnek titulálták a cuccokat. a leérzékenyebb az 91 db-es :)

#743 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 21:37

idézet:
Ezt írta Emvy:

Ja, meg 96 dB/W-os érzékenységet specifikálni egy 13 centis mélyközéphez.. :(
[/quote]

Könnyen lehet, hogy 8 kHz-en megcsinálja a tölcsér, így végülis nem is hazudtak. Nincs odaírva, hogyan mérték azt az érzékenységet.

#744 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 21:52

idézet:
Ezt írta subvoice:

Könnyen lehet, hogy 8 kHz-en megcsinálja a tölcsér, így végülis nem is hazudtak. Nincs odaírva, hogyan mérték azt az érzékenységet.
[/quote]

Elvileg a standard módja a négyzetes közép-számítás a megadott alsó frekvenciahatártól..
while (!sleep) sheep++;

#745 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 21:53

idézet:
Ezt írta subvoice:

[/quote]

Elvileg a standard módja a négyzetes közép-számítás a megadott alsó frekvenciahatártól..
while (!sleep) sheep++;

#746 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 23:29

>Lac80: Tesómnak van Ozaki 050-ese, az a B5 vagy mi. 120Wnak van hirdetve (a dobozán...), de egy 60wattos Thomson végfok van benn. Ettől eltekintve qrva jó, ennyi pénzért. Énnekem egy Creative DTT5200 van, vagy mi, egy 5.1es ez is, de ezt állva hagyja. Igaz, a 2 frontom 2 nagy JBL MX1000es, na, azokat nem... :-) Olyan pozdorja-fadobozosak, mint a normál hangfalak, jól szólnak, távvezérelhető, sok bemenet, és "kommersz" -boltban kapható- alkatrészekből felépített vmi. Igaz, a mély elejét még nem sikerült leszednie, de vélhetően ott is vmi "normális" ák. lapul. (megrögzött műszerész lélek, mindent szétszed, és csodálkozik...)

1szóval az OZAKI B5 jó vétel.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#747 Felhasználó inaktív   lac80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 04. 09:06

Köszi szépen Zetor!

#748 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 09. 20:20

Megjött az új Genius :) Kicsi Jazz szagú a dolog és talán a távirányítón és a mélynyomón kívül minden szarabbnak tűnik rajta mint a sima ht-n!
[url="http://"http://www.genius-kye.com/product/SPEAKER/SP_GHT510.HTM"]Íme az újdonság![/url]
Tessék L dönteni milyen! :)

Üdv

#749 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 08:18

Egy arlistaban azt lattam hogy a Creative Inspire 5100 5.1 dragabb mint az 5300.
Nehany tulajdonsagban jobb is az 5100, masban viszont az 5300.
Melyiket erdemes venni?

#750 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 11:21

idézet:
Ezt írta Xero:
Megjött az új Genius :) Kicsi Jazz szagú a dolog és talán a távirányítón és a mélynyomón kívül minden szarabbnak tűnik rajta mint a sima ht-n!
[url="http://"http://www.genius-kye.com/product/SPEAKER/SP_GHT510.HTM"]Íme az újdonság![/url]
Tessék L dönteni milyen! :)

Üdv
[/quote]

Nem kicsit, hanem tök Jazz 9940. Még a specifikáción sem változtattak. ;)

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#751 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 11:51

Fef*nal van 5300as Creative OEM 17150+fa-ert.
Megeri ez?
Illetve az Ozaki b5-hoz kepest milyen ez a cucc? (Ez lenne a masik ami felkeltette a figyelmem a hozzaszolasok alapjan, csak itt Pecsen meg rendelesre sem nagyon lehet ilyet szerezni ugy nezem :(. Amugy mi ennek a b5-nek a pontos tupusa?)
Mennyivel gyengebb az 5300 mint az 5100, ha egyaltalan gyengebb?
Az OEM csak kevesebb szoftver hozzaadasat jelenti itt, vagyis a hardver ugyanaz mint a nem OEMnel?

Amugy milyen hosszu a hangfalak zsinorjai, es meg van oldva a falra szerelhetoseguk?

[ 2003. november 10.: Douglas szerkesztette a hozzászólást ]

#752 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 15:51

idézet:
Ezt írta DDL:

Nem kicsit, hanem tök Jazz 9940. Még a specifikáción sem változtattak. ;)

[/quote]

Uram isten, topik nem marad szárazon, ha ez kijön itthon... készülj DDL, a harc még csak most kezdődik el! :eek: :eek: :eek: Szellemiekben nem, de lélekben Veled leszek! :D :D :D

#753 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 16:35

idézet:
Ezt írta koro:

Uram isten, topik nem marad szárazon, ha ez kijön itthon... készülj DDL, a harc még csak most kezdődik el! :eek: :eek: :eek: Szellemiekben nem, de lélekben Veled leszek! :D :D
[/quote]

Ööööö... Bennem van a hiba de nem értem :confused:

Up: Kicsit lassan de leesett
:D :D

[ 2003. november 10.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#754 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 19:42

Hajrááá... mingyá itt is a harc első rohamozója, Én :)Kérdésem lenne a kábelezéssel kapcsolatban. Most valami 1000huf/méter -es kábelt használok, amit az eladó ajánlott. Most szerváltam kb 20ezer forintot. Abból milyen kábeleket érné meg szerválni? kb 2*4 méter kábel kellene...ha jól számolom akkor kb 2500ft/méteres kábel kategóriát célozhatnám meg. Érdemes váltani, vagy még inkább gyűjtsek?

#755 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:04

idézet:
Ezt írta Boba:
Hajrááá... mingyá itt is a harc első rohamozója, Én :)Kérdésem lenne a kábelezéssel kapcsolatban. Most valami 1000huf/méter -es kábelt használok, amit az eladó ajánlott. Most szerváltam kb 20ezer forintot. Abból milyen kábeleket érné meg szerválni? kb 2*4 méter kábel kellene...ha jól számolom akkor kb 2500ft/méteres kábel kategóriát célozhatnám meg. Érdemes váltani, vagy még inkább gyűjtsek?[/quote]

Előbb próbáld ki a CAT5 (6-7) UTP kábelt. Csak a miheztartás végett, hogy lásd (halld ?) mire adtad ki azt az 1000,-Ft/m-t :D

Aztután meg ne engem szidj! :D

[ 2003. november 10.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]

#756 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:14

DDL lenne egy kérdésem!

Szeretnék egy "kiegészítő" stereo cuccot serválni ami lehetőleg legalább 2 hangforrás megszólaltatására képes!
Kb olyan 60-80e Ft-ot szánok rá kezdetben először is kellene valami régebbi jobbfajta erősítő mondjuk havernál már kinéztem egy régi kenwoodot pontos típust nem tok csak hogy 2x100W-os és ránézésre naon megkímélt! A második és talán fontosabbik kérdésem a hangfal lenne! Lehet hogy egyenlőre cska ezeket fogom venni erősítő nélkül és addig bedobom Geniusba bár tom nem az igazi.. szal egy pár jobb fajta fal kellene ez olyan 60e-ből max.. fontos lenne a relatív nagy teljesítmény.. gondoltam olyasmire hogy esetleg álló falakat vennék és két sakorba valami állványra vagy ilyesmire felraknám de ezt te jobban tudod! Tanácsaidat előre is ksözi!

Üdv

#757 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:22

Nézd meg a "kicsi" 2.1-es topicot. Oda beidéztem DDL egyik régebbi írását, pont ebben az árkategóriában.

(bocs, amiért DDL helyett válaszoltam...)

#758 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:38

igen igen néztem de nekem aszem hangfal téren komolyabb igényeim lennének! Nekem is van egy vidid de.. nem is tom szal nekem inkább álló kéne és fontosa nagy teljesítmény és a jó mély.. :) Remélem lesz pár jó tip! :)

Üdv

#759 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:41

60-80 ezer forintot csak hangfalra szánnád vagy ebbe belekell tartozzon az erősítő is?

#760 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:49

csak fal... mivel lehet megszerzek egy 2x100-as kenwoodot ingyé ami ránézésre és egyébként is jónak tűnik! De lehet hogy mostani Genius HT5.1-be berakom egy időre előre és később kap fafa erősítőt segge alá!

Üdv

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.