HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#761 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:57

Ha csak a falra szánsz 80at akkor már újan is remek falakat lehet kapni...
-Heybrook Hb2
-JMlab CHORUS 706
-JPW mli 610
-Mission m72i
-Wharfedale Pacific PI20 (remélem még kapható, kb 80 ezer huf...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#762 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 08:24

idézet:
Ezt írta Xero:
DDL lenne egy kérdésem!

Szeretnék egy "kiegészítő" stereo cuccot serválni ami lehetőleg legalább 2 hangforrás megszólaltatására képes!
Kb olyan 60-80e Ft-ot szánok rá kezdetben először is kellene valami régebbi jobbfajta erősítő mondjuk havernál már kinéztem egy régi kenwoodot pontos típust nem tok csak hogy 2x100W-os és ránézésre naon megkímélt! A második és talán fontosabbik kérdésem a hangfal lenne! Lehet hogy egyenlőre cska ezeket fogom venni erősítő nélkül és addig bedobom Geniusba bár tom nem az igazi.. szal egy pár jobb fajta fal kellene ez olyan 60e-ből max.. fontos lenne a relatív nagy teljesítmény.. gondoltam olyasmire hogy esetleg álló falakat vennék és két sakorba valami állványra vagy ilyesmire felraknám de ezt te jobban tudod! Tanácsaidat előre is ksözi!

Üdv
[/quote]

Újban állót nem tudok. Használtban meg legfeljebb gyártót mondok, mert a tipust nem biztos, hogy be tudod szerezni. TDL, DALI, KEF,
[url="http://"http://web.axelero.hu/revoxr/"]MISSION (jó srác)[/url]

(Nekem van egy TDL RTL4 eladó kicsit több mani meg szépséghibás a háta majd teszek fel képet)

Ebben a kategóriában szerintem a MISSION a nyerő állóban.

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#763 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 10:02

idézet:
Ezt írta Xero:
igen igen néztem de nekem aszem hangfal téren komolyabb igényeim lennének! Nekem is van egy vidid de.. nem is tom szal nekem inkább álló kéne és fontosa nagy teljesítmény és a jó mély.. :) Remélem lesz pár jó tip! :)

Üdv
[/quote]

A JPW ML810 pont 60 rugó a Hifibarlangban. A többi JPW, az ML sorozatból, még olcsóbb. Én erre voksoltam, nem bántam meg, persze szigorúan ízlések és pofonok. :)

#764 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 10:06

idézet:
Ezt írta DDL:

Ööööö... Bennem van a hiba de nem értem :confused:

Up: Kicsit lassan de leesett
:D :D

[ 2003. november 10.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

A régi genius-ról még csak-csak lebeszélted a népet, de ez most sokkal keményebb harc lesz! :(

:D

#765 Felhasználó inaktív   Ambrosius 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 11. 10:52

idézet:
Ezt írta koro:

A régi genius-ról még csak-csak lebeszélted a népet, de ez most sokkal keményebb harc lesz! :(

[/quote]

Azért a bruttó 84 ezres ár miatt szerintem nem olyan jó vétel ez.
Minek az?

#766 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 13:28

idézet:
Ezt írta koro:

[/quote]

Nem akarok lebszélni senkit, semmiről. Csak az ellenvéleményemet hangoztattam :D :D . A Jazz eredetit ismerem. Ha vki mindenképpen 5.1-et akar akkor azt ajánlom neki (óvatosan).

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#767 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 17:55

Bruttó 84... ennyi pénzből azért már érdemes normálisan elindulni... egy 5.1 erősítő, használtan, meg két pici hangfal, frontnak... aztán később azok lehetnek a hátsó hangfalak...

Ha kell a jó hang, úgyis ez lesz a vége... és akkor cserélhet le mindent a Jazz-ben... ergó pénzkidobás, szerintem.

Én is a saját káromon tanultam mondjuk... :D

#768 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 18:24

idézet:
Ezt írta koro:
Bruttó 84... ennyi pénzből azért már érdemes normálisan elindulni... egy 5.1 erősítő, használtan, meg két pici hangfal, frontnak... aztán később azok lehetnek a hátsó hangfalak...

Ha kell a jó hang, úgyis ez lesz a vége... és akkor cserélhet le mindent a Jazz-ben... ergó pénzkidobás, szerintem.

Én is a saját káromon tanultam mondjuk... :D
[/quote]

Én az eredeti Jazzt ajánlom. Az meg nem került ennyibe. Ennyiért nem ajánlom én sem :D

#769 Felhasználó inaktív   yahagyma 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 11. 18:39

DDL! Lenne egy kerdesem!
epitettem 1 hangfalrendszer reflex dobozokkal
kőzetgyapottal szeretnem most utolag kibélelni.
megtudtam hogy az is viszketest okoz ezert foliaba szeretnem rakni oket!
Hogyan rakjam foliaba?
és hogyan erositsem fel a dobozok oldalaira?
Fogy a szén a pincéből. Biztos tüzel a kutya. :)

#770 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 18:55

idézet:
Ezt írta yahagyma:
DDL! Lenne egy kerdesem!
epitettem 1 hangfalrendszer reflex dobozokkal
kőzetgyapottal szeretnem most utolag kibélelni.
megtudtam hogy az is viszketest okoz ezert foliaba szeretnem rakni oket!
Hogyan rakjam foliaba?
és hogyan erositsem fel a dobozok oldalaira?
[/quote]

Ha fóliába rakod, akkor nem ér semmit. Reflex dobozt nem szabad kitömni (szvsz a zártat sem kell), három egymás melletti falra (ebből egy a hátfal legyen) tegyél vatelint, olcsó, nem viszket és könnyen rögzíthető.

#771 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 21:50

szvsz nem a mission a nyerő ebben a kategóriában.csak az egyik nyerő.ezt a füled dönti el.a mission legnagyobb gyengéje,h pont nincs mélye.
a rexov rabbi meg újat ad,de nem hibátlant.sépséghibásat.

idézet:
Ezt írta DDL:

Újban állót nem tudok. Használtban meg legfeljebb gyártót mondok, mert a tipust nem biztos, hogy be tudod szerezni. TDL, DALI, KEF,
[url="http://"http://web.axelero.hu/revoxr/"]MISSION (jó srác)[/url]

(Nekem van egy TDL RTL4 eladó kicsit több mani meg szépséghibás a háta majd teszek fel képet)

Ebben a kategóriában szerintem a MISSION a nyerő állóban.

[/quote]

#772 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 21:53

meg még vmi:a a régebbi kenwood erősitők mélyen a kategória alatt szóltak.mindenképp próbáld ki,mielőtt megveszed.szvsz pénzkidobás.

arról ne vitázzunk,h zenére mennyire alkalmasak a mai legdrágább házimozi erősitők.de egy 200rugós 5.1es erőlködő nem szól ugy,mint egy 80rugós stereo.

#773 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 11. 22:18

Oks feltétlen ki fogom próbálni! :)

Üdv

#774 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 08:27

idézet:
Ezt írta subvoice:

Ha fóliába rakod, akkor nem ér semmit. Reflex dobozt nem szabad kitömni (szvsz a zártat sem kell), három egymás melletti falra (ebből egy a hátfal legyen) tegyél vatelint, olcsó, nem viszket és könnyen rögzíthető.
[/quote]

Ki kell tömni. Vagy nem. Vagy igen. De még sem....

#775 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 08:32

idézet:
Ezt írta bajnokpityu:
szvsz nem a mission a nyerő ebben a kategóriában.csak az egyik nyerő.ezt a füled dönti el.a mission legnagyobb gyengéje,h pont nincs mélye.
a rexov rabbi meg újat ad,de nem hibátlant.sépséghibásat.

[/quote]

Nem úgy írtam, hogy A NYERŐ. A bass meg relatív. Szerintem meg jó a bass. Bár nem sokkk ez igaz...

Tényleg szépséghibásak. De általában lényegtelen helyeken. Pl. hátul vagy alul. De ez is relatív. Ki milyen kompromisszumot hajlandó kötni. (én nem vennék állót ennyiért).

#776 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 08:47

idézet:
Ezt írta DDL:

Ki kell tömni. Vagy nem. Vagy igen. De még sem....

[/quote]

Kép Kép Kép

[ 2003. november 12.: subvoice szerkesztette a hozzászólást ]

#777 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 10:20

idézet:
Ezt írta subvoice:

Kép Kép Kép

[ 2003. november 12.: subvoice szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Na látod :D :D

#778 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 14:12

hát,ha főleg a mély fontos,mindenképp hallgass meg egy wharfedale hangfalt(és mélyben olyan élményt halasz,mint más hangfalak,pl heco,mission csak kiegészitő mélynyomóval tudnak).a valdus pl kifejezetten olcsó.a többi tipusának meg egy fokkal kevesebb a mélye,cserébe sokkal szebbek a magasok(wharfedale szinten... :().és nem több árban,mint a missionok,sőt...vagy a fő-kedvencem,sajna még használtan sem fér ide be :phonar.az mindenben nagyon jó.
de szvsz a dupla mélyes missionok hangja eléggé mosott,kusza(és hiába változik bejáratás után sokat,akkor is az marad).a szimpla mélyesek szépen szólnak(ha MÉLY kevés kell az is éppen ott van,valamint erőtlen és részlettelen),akkor ezt válaszd.de szvsz rock,modenr zenére alkalmatlan a mission.az progressziv zenékre,vagy jazz re jó.de csak azért,mert ennyi zseton van,még nem lesz tőle jobb a mélye...
és ez nem szubjektiv dolog.elég sok kommersz(mission,wharfedale ketegóriát),és ennél jóval igényesebb hangfalat hallottam már,valamint tudom h egyes felvételeken mennyi mély,magas,milyen részltetek vannak meg.szal nem a levegőben beszélek....
ja,és csak akkor vegyél meg szépséghibás terméket(tom,h hátul vannak a hibák,revox szerint)ha soha nem akarod eladni.

és dehogynem,úgy irtad NYERŐ!!!!!!!!!

ez túl kicsi kategória,hogy egyértelmű nyerő lehessen bármylik is.egyiknek sincs jobb hangminősége,csak más JELLEGŰ a hangszinük.

Nem úgy írtam, hogy A NYERŐ. A bass meg relatív. Szerintem meg jó a bass. Bár nem sokkk ez igaz...

Tényleg szépséghibásak. De általában lényegtelen helyeken. Pl. hátul vagy alul. De ez is relatív. Ki milyen kompromisszumot hajlandó kötni. (én nem vennék állót ennyiért).

#779 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 14:19

Valdus valóban brummog mélyen de a magasai... 1: nekem nagyon nem tetszik, 2: más fórumon írták hogy gyakran megy tönkre a magassugárzó a valdusokban. Amúgy azokat már csak használtan lehet kapni. Asszem a Wharfedale már nem gyártja.

más: Én Mission m53-at hallottam. Sajnos csak félig zenén mivel egy X-box -ra volt kötve, azon Haloztam unokatesómmal. De az tuti, hogy mélyei voltak rendesen és hogy egy ilyen gép mellé marhajó! Zenén még nemtudtam meghallgatni de játékkonzol mellé vagy házimozi rendszerhez ideális lehet, oda ez kell szerintem.

[ 2003. november 12.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#780 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 14:19

A Valdus az a Wharfedale, amiben azok a fertelmes tölcsérek vannak?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.