HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#801 Felhasználó inaktív   Dogwood 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 17. 15:42

idézet:
Ezt írta Zacskóstej:
Természetesen +oldahtó hogy sppórolok hozzá, meg én is rájöttem hogy kevés lesz. :( Most kinéztem ezeket a hangfalakat: Wharfedale Valdus N-AV1 Házimozi Hangsugárzó Szett erősítő kellene hozzá már. :)[/quote]

Nézz körül itt:
[url="http://"http://www.netdepo.hu/"]Netdepo[/url]
Bonyolult problémára mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

#802 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 17. 15:49

idézet:
Ezt írta Zacskóstej:
Természetesen +oldahtó hogy sppórolok hozzá, meg én is rájöttem hogy kevés lesz. :( Most kinéztem ezeket a hangfalakat: Wharfedale Valdus N-AV1 Házimozi Hangsugárzó Szett erősítő kellene hozzá már. :)[/quote]

Vegyél Zaldeket, az jó hangos. :)

Vagy Reflexet...

[ 2003. november 17.: EV6 szerkesztette a hozzászólást ]
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#803 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 20:44

Szóval házimozi... ahham.
Erősítőt nemtudok ajánlani, én csak a sztereó erősítőket figyeltem. Max márkát merek ajánlani. Denon, Marantz, Rotel (nemtudom gyárt-e házimozi erősítőt).

A hangfalakról... Valdus-t ellehet felejteni, 30 nm-re sub talán kellhet, én nembiztos eröltetném most. Inkább legyen meg egy jobb alapszett majd később hozzárakod a sub-ot.

1-es ajánlat talán lehetne egy mission szett.
-2*Mission m70 hátulra
-2*Mission m72i frontnak
-Mission m7c1i center.
ez árban kb 120 ezer. Tehát tessék használt erősítőt találni, vagy használt hangfalat keresni vagy koplalni. A Valdus-t elkéne felejteni.

Most néztem. Az általad kijelölt Valdus set drágább mint a mission. A mission nemfogja szétvetni a házat, de legalább a hangja nem üldöz el. (A valdusnál sem a hangerő üldözne el...)

[ 2003. november 17.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#804 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 20:45

idézet:
Ezt írta EV6:

Vegyél Zaldeket, az jó hangos. :)
[/quote]

Ellenséged a gyerek? :D

#805 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 21:24

idézet:
Ezt írta 20Joe20:
Hali!Valaki tudna nekem mondani par dolgot a Logitech Z-5300-asrol?Mostanaban,lehet,hogy hozzajutok egy ilyenhez :).[/quote]

Na akkor megegyszer.

#806 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 23:17

valdust csak ne tessék elfelejteni házimozira....
plus sub nélkül falat dönt.és mélyhangban soha nem hallottam azóta sem azt megközelitőt.szal legszivesebben anyáznék.mission sem rossz,de ahhoz mindenképp kell sub.és nem is kicsi.ráadásul házimozinál nagyon fontos a center,és abban mindenképp fényévekkel jobb egy wharfedale a missionoknál...
abban esetleg egyet érthetünk,hogy részletező zenéknél nem jó a valdus.valamint a hifinél megismert tapasztalt márkák,tipusok nem feltétlenül jók mozira,és viszont.

idézet:
Ezt írta Boba:
Szóval házimozi... ahham.
Erősítőt nemtudok ajánlani, én csak a sztereó erősítőket figyeltem. Max márkát merek ajánlani. Denon, Marantz, Rotel (nemtudom gyárt-e házimozi erősítőt).

A hangfalakról... Valdus-t ellehet felejteni, 30 nm-re sub talán kellhet, én nembiztos eröltetném most. Inkább legyen meg egy jobb alapszett majd később hozzárakod a sub-ot.

1-es ajánlat talán lehetne egy mission szett.
-2*Mission m70 hátulra
-2*Mission m72i frontnak
-Mission m7c1i center.
ez árban kb 120 ezer. Tehát tessék használt erősítőt találni, vagy használt hangfalat keresni vagy koplalni. A Valdus-t elkéne felejteni.

Most néztem. Az általad kijelölt Valdus set drágább mint a mission. A mission nemfogja szétvetni a házat, de legalább a hangja nem üldöz el. (A valdusnál sem a hangerő üldözne el...)

[ 2003. november 17.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

#807 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 23:53

idézet:
Ezt írta bajnokpityu:
plus sub nélkül falat dönt.és mélyhangban soha nem hallottam azóta sem azt megközelitőt.szal legszivesebben anyáznék.mission sem rossz,de ahhoz mindenképp kell sub.és nem is kicsi.ráadásul házimozinál nagyon fontos a center,és abban mindenképp fényévekkel jobb egy wharfedale a missionoknál...
abban esetleg egyet érthetünk,hogy részletező zenéknél nem jó a valdus.valamint a hifinél megismert tapasztalt márkák,tipusok nem feltétlenül jók mozira,és viszont.

[/quote]

A valdus magasai viszont kvázi elviselhetetlenek (a hasonló árú más cuccokhoz képest...)
while (!sleep) sheep++;

#808 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 10:04

idézet:
Ezt írta Emvy:

A valdus magasai viszont kvázi elviselhetetlenek (a hasonló árú más cuccokhoz képest...)
[/quote]

Azonkívül csak némafilmekhez ajánlható igazán.

:)

#809 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 14:51

talán nem yamaha házimozierősitőn kéne próbálgatni.
tényleg nem éppen gyönyörű,de azért túlzás,amit állitasz.
valamint ebben a kategórában nem fogsz találni jó hangminőségű terméket.mindegyiknek más a hibája,éppen ezért nem ajánlható egyik sem.sem kipróbálás nélkül,sem mindenféle zenére.

idézet:
Ezt írta koro:

Azonkívül csak némafilmekhez ajánlható igazán.

:)
[/quote]

#810 Felhasználó inaktív   Zacskóstej 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 17:37

:D Szép kis vitát indítottam. Beérem Boba ajánlatával, mert az elég korrektnek látszik. Erősítőt meg nemnagyon tudok használtan szerezni csak a netről. Valami márkát 'irány elvnek' azért szívesen vennék. :) Előre is köszi. u.i.: Nem kell vitázni.

#811 Felhasználó inaktív   koro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 18:38

idézet:
Ezt írta Zacskóstej:
:D Szép kis vitát indítottam. Beérem Boba ajánlatával, mert az elég korrektnek látszik. Erősítőt meg nemnagyon tudok használtan szerezni csak a netről. Valami márkát 'irány elvnek' azért szívesen vennék. :) Előre is köszi. u.i.: Nem kell vitázni.[/quote]

Hát, nincs tuti tippem, de vita nélkül egyébként sem vagyok hajlandó nyilatkozni. :D

#812 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 20:15

idézet:
Ezt írta koro:

Hát, nincs tuti tippem, de vita nélkül egyébként sem vagyok hajlandó nyilatkozni. :D
[/quote]

szvsz tök mind1 házimozira mijen erősitőt veszel,majdnem mindnek katasztrófa a hangja.idővel ugyis veszel mellé egy stereo erősitőt,és legalább az első csatikat azon hallgatod.

#813 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 21:42

idézet:
Ezt írta bajnokpityu:
[/quote]
Falat dönt? Vegyél ütvefúrót...
Mély hangban nem hallottál még megközelítőt sem? Keveset hallottál.
Mission-hoz kell szub? Akkora szobába én nem ajánlanám, amúgymeg ennyiből minden rendszerhez kell sub. De akkor az legyen sub, ami 35-40 centis és többe kerül mint az egész pénz amit a szettre áldoz. Inkább egy hallgatható szett szub nélkül mint egy... itt hagyom abba :D
A centerhez nemtudok hozzászólni a mission kicsi centerét még nem hallottam, csak a nagyobbikat, az bejött. Holnap ha tudok járni (/me lesérült, otthon dekkol és borogatja a lábát.) akkor benézek a botlba és meghallgatom a Valdus cuccot ha van. Bár én ott ritkán látok valdus-t. Amikor hallottam akkor is csak megrendelésre hozták le és adták tovább a szettet. Szerencsére ott meghallgathattam párat.

#814 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 25. 20:20

Utananeztem, gondoltam mar esett szo a kovetkezorol, de nem talaltam semmit:

AC3 alatt pattog a hang audigyvel es 5.1es hangfalrendszerrel.
Van egy teszt avi-m ott neha, nem mindig pattog a hang.
Ellenseg a kapuknal c. filmben mindig pattog, egy masik filmnel viszont ugy vettem eszre egyaltalan nem.
AC3 filter 5.1re van allitva, a windowsban es a hangk. driverben is 5.1 van megadva.
Probaltam tobb lejatszoval is, a helyzet ugyanaz.
Amugy minden jonak tunik, rendesen szol a center, es a hatsok is szolnak a teszt avival.
Egy teszt vob-ot is probaltam, azzal minden jo.
Windvd-ben van egy test gomb az audio beallitasoknal, az is neha jo neha meg nekiall recsegni.
Sot Windvd-vel a dvd is recseg.
Powerdvdvel nem.
Szoval mi lehet?

[ 2003. november 27.: Douglas szerkesztette a hozzászólást ]

#815 Felhasználó inaktív   bigyula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 27. 15:19

[ 2003. november 27.: bigyula szerkesztette a hozzászólást ]

#816 Felhasználó inaktív   Ambrosius 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 09:55

Tescoban szerdától lehet kapni Orion HTA-15-ös 5.1-es hangfalakat (régebben volt róla szó) 22900 Ft-ért. (MiniDin, RCA, TV/Cd/AUX szereó bemenetek) Az, amelyiknek a távirányítója ua. mint a Genius 5.1-é+egyéb hasonlóságok is vannak. Ezüst színű, fadobozos.
Én bizti megnézem, bár jelenleg nem tudom mire rákötni... :o)
Lehet kapni Yamada házimozi "rendszert" is 44900-ért, de ennek a hangfalai olyan kis pc-s prüntyögők, az Orionnak a front meg a center legalább 3 utasnak néz ki.
Kép

[ 2003. december 01.: Ambrosius szerkesztette a hozzászólást ]
Minek az?

#817 Felhasználó inaktív   Ambrosius 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 15:05

Rákerestem a cuccra:

[url="http://"http://www.go-cas.com/products/sub_hometheatre.htm"]Gyártó honlapja?[/url]

A cég kanadai, pont ez a tipus nem nagyon van (illeve taláh a HT-520-as, csak az itt olyasmi fa színű, mint a Genius, nem ezüst), de van néhány kisértetiesen hasonló, látszik, hogy a vas ua. szinte az összesben, csak a kinézetén változtatnak.
Minek az?

#818 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 15:43

mondj legalább egy olyan tipust,ami szerinted megközeliti.vagy felőlem akár jobb is lehet...

[QUOTE]Ezt írta Boba:
[QB]
Mély hangban nem hallottál még megközelítőt sem? Keveset hallottál.

#819 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 16:33

Most csúnya példával jövök de ez van... B&W hangfalaknak sztem lényegesen szebb a mélyük, talán még a magasuk is (bár én marhára prüszkölök a Bw általam hallott száriájának magasaira, nagyon gyatrák)
kezdve mondjuk egy DM 602 S2-al és efölött. De mondhattam volna JmLab 716-t akár... Ezek drágábbak való igaz, de lefelé integetnek a valdusnak. De mondok hasonló árkategóriát:Quadral, elég erős mélyei vannak a 205nek már pölö...
De idemerném rakni a Mission M74i-t vagy az M34-et akár...Sokkal följebb árban meg nemakarok menni mert az már nagyon nem fer. Szóval azt mondom, hogy 80ezer forintnál Heybrook, utána Jmlab doboz... én így váltottam és remekül megvagyok és hallgatok egykét olyan dolgot ahol számít a basszus. (Dummi borgir, Cradle of filth, Slayer, In Flames, Mellow Trax)

Egy valami még eszembe jutott... Jbl Northridge E60. Ezt sajnos nem hallottam, csak elmesélésből és ott azt mondták kellemes, erős mélye van és az ára sem vészes, sőt, egész baráti. A nagytestvére az E90 meg a 2*20as "mélynyomójával" is elég szépen odatehet mind hangerőben mind minőségben vsz egy valdusnak. Erre nem teszem tűzbe a kezem, ezt más ember elmondása alapján írom.

szvsz 5 példát még lehetne hozni ami még szépen odatesz a valdusnak.

[ 2003. december 02.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]

#820 Felhasználó inaktív   Ambrosius 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 14:57

Megnézte valaki a Tesco-s ORION hangfalakat? Kedden voltam, de akkor még nem volt kipakolva (vagy már mind eladták)
Minek az?

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.