Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 23:09
Summa summarum: ezemennek a kukaba, pont. Komolyan mondom, ez a fenti abra vegeredmenye.
Summa summárum, ha csak így lesz, akkor nekem egyszerűen nem fog kelleni, biztos nem az én előfizetésem hiányától mennek csődbe, nekem akkor sem kell. Kb a filmek 1%-át nézem meg, a többit simán felveszem, és később, amikor van kedvem/időm, akkor szoktam nézegetni. Amit meg nem érdemes felvenni, azt meg sem nézem legtöbbször. Nekem az nem biznic, hogy akkor 1x megnézhetem, amikor ők mondják.
Euro1080 meg szórakázik, műsor közepén fogják és egyszercsak lekódolják az adást, nem előtte, hanem már megy fél órája, gondol egyet, nesze nektek brrr. Mind1, ha az Euro1080-ról sem lehet felvenni nyugodtak lehetnek, arra sem fogok előfizteni, még ha fillérekért adják sem, egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy
nem lehet felvenni, azt és akkor amikor én akarom. Lehet hogy írok is nekik ezzel kapcsolatban, hogy ugyan mi a helyzet, nagy valószínűséggel valami szabványdumával elhajtanak, vagy nem is válaszolnak, de legalább megtudják, hogy igen létezem
Én már akkor is mindent felvettem, amikor még sehol semmi nem volt, nem változtatom meg a szokásaimat, pár elvetemült monopólium miatt, inkább éhendöglök, de meg nem török.
Szerkesztette: Mumia 2004. 05. 22. 22:55 -kor