Idézet: strasky - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 17:54
hello
Annyira nem elviselhetetlenül rossz csak nem tiszta és engem ez zavar!Mondjuk winamp olyan 20%-on van a hagcucc 8. "vonalnál" a surround mixer hangereje meg60%-on akkor már nem szól valami tisztán.Inkább csak úgy "puffog".
És ez szerint a kártya szoftvereinek tudható be.Főleg a Bass Redirection miatt lehet sztem.
Figyu a Bass Redirection,mélyhang leválasztást jelent.MINDENKINEK be kell kapcsolnia ahhoz hogy egyáltalán szóljon a sub,mert ha nincs bekapcsolva akkor csak a satelitokra küldi a mélyet.Ez hangkártyáktól független,A2-nél is ugyanúgy be kell kapcsolni természetesen.Tehát az hogy a "bass redirection miatt lehet" hülyeség,mert az maga nem torzithat,egyszerüen leválaszt.
Csak van egy haverod vagy barátod akinek van egy Audigy 1 vagy 2 hangkártyája kölcsön...Próbáld ki mielött kidobnál 20-25 rugót egy jobb hangkareszra,mert az ártani ugyan nem árt,de a problémádat nem biztos hogy megoldja...Nekem is csak azért van A2 mert 5e-ért hozzá tudtam jutni,különben csak live lenne...ha nem vagy anyagilag eleresztve akkor elöször mindenképp próbálj hangkareszt cserélni,és csak aztán venni(ha szükséges...)
Szerkesztette: IThomas 2004. 05. 12. 18:28 -kor