Idézet: sgery - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 0:30
Üdv nektek!
Szóval, itt egy jótanács. Vegyél Z5300-ast! én most vettem 38e FT-ért, már a legtöbb helyen lement ennyire az ára. És hogy megérte-e? Még szép! Annyira szól hogy nagyon. Nem hiába csüng mindenhol rajta a THX embléma. Max hangereje már elrettentően nagy, a 100m-re lévő utca másik felén is nagyon hallani a zenét. és nem csak a magasat a mélyet is. Ha nagyon feltolom a mélyet csak úgy lüktet, kb. egy kocsi mélyhangjához tudnám hasonlitani.
Eddig egy jazz j9938b tulaja voltam, hát ahoz képest ég és föld a két hangfal. Az nagyon gányékul szólt. Mélye nem is volt szinte... Múltkor pedig kékhal barátainknál volt szerencsém egy Genius fadobozos elé beszabadulnom, hát nagyon elvitte a kedvem töle. Semmi mély hangja nem volt. Azért is nem azt vettem meg.
Amúgy a 5300-asról annyit teljesitményileg (amit valószinüleg soha nem fog leadni...) szóval mélynyomó 100W-os oldal satelitek valami 33W és center meg 39W körül. Össz 280W állitólag. Amúgy az erősitön is van rendesen hütőborda....
Köszi a tanácsot. Kicsit utánanézegettem, és nagyon megteszett. Igazából meg kéne hallgatni, hogy milyen, de végülis ha már
THX-es akkor nem lehet olyan rossz...
Amúgy egy ilyen teljesítményű, és minőségű,
THX minősítéses hangfalrendszerért egyáltalán nem sok a kb. br 40 eFT. Lehet, hogy ez lesz a
Genius SW 5.1 HT helyett

Egy
THX minősítéses hangkarival... hhmmmm
Epox 8K3A ||| AMD Athlon XP 1800+ @ 1533 MHz ||| Club 3D ATI Radeon 9800SE ||| 768 MB PC2700 DDR ||| Maxtor 160 GB ||| LG 8/4/32 CD-RW ||| Pioneer DVR108 ||| AC '97 ||| LG 775 FT (17")