Azt nem tudjátok, hogy a moncsi nem megy-e galyra ettől? mármint nem rezeg-e szét? mert mondjuk megfogtam a monitort, és semmi rezgést nem lehet érezni rajta. viszont vibrál a kép mikor van basszus, bár az szerintem nem a moncsi miatt van, hanem az én fejem rezeg túlságosan vagy a levegő vibrál
Ozaki HM050 vs Genius Sw 5.1 Home Theater
Elküldve: 2004. 09. 06. 16:49
Azt nem tudjátok, hogy a moncsi nem megy-e galyra ettől? mármint nem rezeg-e szét? mert mondjuk megfogtam a monitort, és semmi rezgést nem lehet érezni rajta. viszont vibrál a kép mikor van basszus, bár az szerintem nem a moncsi miatt van, hanem az én fejem rezeg túlságosan vagy a levegő vibrál
Psp tulaj vagyok:)
-----
Ha Isten velünk van, akkor ki van az ellenséggel?
Elküldve: 2004. 09. 06. 17:23
Idézet: DDL - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 16:35
Üdv: DDL
A winampban 3
Elküldve: 2004. 09. 06. 17:55
Idézet: DDL - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 16:35
6 (55-311hz)
hangkarin pedíg 8(30-250hz) azthiszem valamilyen terratec dmx fire 1024 vagy valami hasonló.
Szerkesztette: Boba 2004. 09. 06. 17:58 -kor
Elküldve: 2004. 09. 07. 22:22
Vettem egy Ozaki-t (mert nem olvastam el előbb a topicot), nagyon tetszik igényes minden, de annyira zúg, hogy nem tudom elviselni remélem még visszaveszik kb 2 hetes...
Elküldve: 2004. 09. 08. 13:57
Idézet: sgery - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 17:49
Havernal FFB kormany kontaktra tette a moncsit, szoval nem feltetlenul veszelytelen (elmeletben), de abbol kiindulva, hogy havernal ~2 ev alatt tette gallyra (...es egy FFB kormany azert sokkal erosebben rangatja az asztalt), lehet nem art ezt is szamitasba venni, habar nem hinnem, hogy tul realis lenne a veszely.
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2004. 09. 12. 16:16
Következő a problémám, vettem egy ilyen genius home theatre hang cuccot , és mikor fél alá tekerem a hangerőt a mély ládából zörgő zizgő hangok jönnek , zene alatt nem feltünő de pl dvd-filmnél egy nagyobb basszus hangnál nagyon hallatszik!!!
Mi lehet a baj???
Elküldve: 2004. 09. 12. 17:04
Idézet: Rocker Legény - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 17:16
Következő a problémám, vettem egy ilyen genius home theatre hang cuccot , és mikor fél alá tekerem a hangerőt a mély ládából zörgő zizgő hangok jönnek , zene alatt nem feltünő de pl dvd-filmnél egy nagyobb basszus hangnál nagyon hallatszik!!!
Mi lehet a baj???
Egy lehetséges megoldás!
Link
Elküldve: 2004. 09. 12. 17:09
De jónak tünik a dolog!
Valakinek van még ilyen problémája?
Elküldve: 2004. 09. 12. 20:15
-----
Elküldve: 2004. 09. 14. 11:52
Elküldve: 2004. 09. 15. 16:27
Idézet: Muad_Dib - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 12:52
Jha de az ára is csillgászati!
Üdv
Elküldve: 2004. 09. 15. 17:25
Idézet: sgery - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 21:15
Nem a vattahiány okozza. Ill. az nem tud ilyet okozni.
Elküldve: 2004. 09. 15. 18:23
Idézet: DDL - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 18:25
Tudtommal a sok "rés" illetve a pöttyet elhangolt subcső..
A hátlapon ha jól füleletek a csavarok mellett illetve az illesztéseknél és a kábeleknél is vna némi légmozgás!
Nah ezt sztem egy jó ragasztópisztoly korrigálja a szubcsövet talán ekkor már nem kell cserélni!
Üdv
Elküldve: 2004. 09. 15. 19:31
Úgy hogy nem mind hibás csak egy két db ahol a szigetelés nem fedi rendesen!
Mostmár teljesen elégedett vagyok a kicsikével!!!
Pápá
Gigabyte GA-7n400Pro 2, Athlon XP 3000+,Geforce Fx9800XT,Creative Audigy 2,Genius Sw 5.1 Home Theater
Elküldve: 2004. 09. 16. 13:19
Egyebkent eddig en is ugy hallgattam, hogy beallitottam az equalizert, hogy ne zorogjon es meg ugy is szepen szolt, de ha mar IThomas belinkelte a leirast, megcsinalom faszantosra
Elküldve: 2004. 09. 18. 08:19
-----
Elküldve: 2004. 09. 21. 09:36
Elküldve: 2004. 09. 21. 09:46
Hat bakker nem hittem benne, hogy ennyit lehet rajta javitani 2500 Ft-bol meg egy kis szabadidobol, de be kell valljam csalodtam... Nagyot... Nagyonnagyot... Kellemesen...
Egyszoval eszmeletlen jo lett, ra se ismerek
Leirom, en hogy csinaltam.
Eloszor is vettem egy csomag hangszigetelo textilt (vattat - Somogyiek textilnek hivjak, csak ertenek hozza
Na mindegy, megvan a felszereles, irany haza, robbantsuk szet a melynyomot.
Szetcsavartam, a csavarokat elpakoltam, hogy meglegyen hetvegen is (kedden kezdtem hozza, es mert nem sok idom volt, ugy csinaltam, hogy mindig kevertem egy kis mugyantat - erre uditos flakonok kupakjat hasznaltam es gyufat, egy teli kupakhoz 5 csepp B komponenssel olyan 15-20 perces trutyi lesz - kiontottem egy oldalat a melynyomonak, elmentem egyetemre, melozni, stb., aztan este meg egy keveres - igy vegeztem szombatra). Aztan eszembe jutott, hogy meg kene nezni az elolapi panel mogotti reszt is, ott ket vagy 3 el le volt szigetelve, a tobbi a fene se tudja miert, mind1, ezt is megcsinaltam. Ezutan betomtem jo szorosan a ket lyukat vattaval, amik az elolap fele mennek (egyik a panelhez, masik a hangszorohoz), es a vattat nyakonontottem mugyantaval, biztos ami biztos
Amig a gyanta kotott, kilazitottam a tap 6 db csavarjat, annyira, hogy az anya ne essen le rola. Igy jo szorosan teletomtem alatta vattaval, majd mehuztam a csavarokat. Ezzel a tap is rendben.
Ezutan teletomtem a hatlapon levo kis fekete dobozt is, es raktam az alatta levo nyak oldalahoz is, majd a dobozt visszaraktam (ez beletelt vagy 2 oramba, de 3 reteg vattat gyurtam bele
Johet a hatlapon levo csatlakozok szigetelese. Pontosabban a tapkabel, a fokapcsolo es a biztositek (a biztositekot lattam nem is olyan fontos, mert eleg jol ossze van rakva, de ha mar vettem 25 deka gyantat, jut belole boven). Szoval tapkabel... Ezen eloszor eleg rendesen atfolyt, szoval vagy tomd be vattaval, vagy rakj ala valamit. A fokapcsolot en gyakorlatilag kiiktattam, mert leteptem rola azt a fekete foliat, ami rajta van a belso oldalan a hatlapnak, es igy ottottem le gyantaval, aminek az lett a kovetkezmenye, hogy belefolyt a kapcsoloba. Szerencsere idoben eszrevettem, es es megneztem, be van-e kapcsolva, legalabb akkor mar ugy kosson meg
Aztan a biztonsag kedveert korbetekertem celluxal (a szigeteloszalagot tul vastagnak talatam) lazan a tapkabelt tarto bilincset belulrol, es a kabel es a cellux kozotti reszt kiontottem gyantaval, hogy meg jobb legyen.
A nehezen tul is vagyunk. Ezutan beleszabtam a szivacsot (termeszetesen a "gyarit" kiszedtem belole
Keszen is vagyunk. Azaz majdnem. Maradt egy rakas vattam, valahova csak el kene hasznalni, betekertem vele a vezetek nagy reszet. Jobban sikerult mint gondoltam. Ugyanis igy betekerve nem hajlik olyan konnyen, es ugy tortem meg, hogy a sarkokba belenyomodjon, igy nem lognak bele a nyomokamra kozepebe.
Osszerakas, kiprobalas... Fantasztikus!
Mehetnek a szazezres "THX-es" cuccok a sunyiba
Azert van egy-ket dolog, amire jo odafigyelni:
- A fent emlitett fokapcsololora nem art vigyazni, bar nekem nelkule is muxik rendesen
- Ha a kozepso forgacslapon atmeno kabelek kore gyomoszolt vattat leontod gyantaval, ELOTTE mindenkeppen szedd le az elolapi panelt, es szigeteld le a belsejet, mert kesobb nem fogod tudni kivenni, a kabelek nem fogjak engedni!!!
- Szinten a panellal kapcsolatos, Ha az elejere dontod a ladat, akkor a potmetereken tamaszkodik. A potik viszont nincsenek kulon rogzitve, csak bele vannak forrasztva a NYAKba, es a NYAK ket sarka van rogzitve az elolaphoz. Eleg neki egy gyenge nyomas, es elpattan!!! En ugy oldottam meg, hogy a panel ket oldalara a lada ala raktam 3-3 cd-tokot, igy arra fekszik fel, nem a potikra.
- Nagyon figyelj oda a sorrendre, hogy mit csinalsz elobb, es mit kesobb. Mielott elkezdesz ragasztani, tervezd meg, rakd ossze az egeszet, mert ha a gyanta megkot, azt csak a faval egyutt szeded le! A szivacsot rakd bele a vegen, mert ha benne van, nem nagyon lehet a ket kis lyukhoz hozzaferni, gyantavan kionteni meg vegkepp nem.
- Ha a lyukakba gyantat ontesz (amik az elolap fele mennek), ovatosan, mert ha atcsopog, akkor sok fejfajast tud okozni. A hangszorot nem vettem ki, ott nem tudom, mi van alatta, de a panelhez vezeto lyuk alatt ott az elektronika, kapcsolok, potik, ha ezekbe belekot, akkor dobhatod ki a cuccot...
- Mielott elkezdesz gyantazni, nem art letakarni a hangszorot, ra ne csoppenjen. En ezt ugy oldottam meg, hogy vagtam egy valamival nagyobb nylondarabot, es befottesgumival rafogattam. Vigyazz, ha a nylon ala befolyik a gyanta, es megkot, nem biztos, hogy lejon a nylon.
- A kabelek elvezetesenel figyelj, hogy a melegedo reszek kapjanak levegot.
- Az a szivacs, amit en vettem az eppenhogy eleg, eloszor meregesd le, hogy hogy jon ki belole annyi, amennyit szigetelni akarsz, es ha minden resz rafert, csak akkor ess neki az olloval.
- Mielott a szivacsot beleragasztod, probald meg belerakni ragasztas nelkul ugy, hogy rendesen illeszkedjen a sarkokba, es amig a helyen nincs (tehat amig igazgatod es a kezedben van), ne erjen az oldallaphoz. Ez azert fontos, hogy amikor tiszta ragacs lesz a lada oldala, ne akkor benazz vele, akkor mar csak gyakorlottan a helyere csusztatod es kesz.
Asszem ennyi, ha eszembe jut meg valami, majd megirom.
Elküldve: 2004. 09. 21. 10:49
Üdv

Súgó
A téma zárva.