Terratec (The Official Unofficial Owners Club)
Elküldve: 2003. 05. 07. 10:47
Elküldve: 2003. 05. 07. 21:19
Közben megismertem a Terratec supportját is, elég korrektek, gyorsan válaszolnak, szóval akinek gondja baja, írjon nekik nyugodtan.
Elküldve: 2003. 05. 12. 17:48
Kerestetik egy korrekt terratec hangkártya max 15e Ft.-ért. A jelenlegi alaplapi ac3 sucks! Nincs idöm most a neten keresgetni, igy csak egy tipust kérek... Követelmény: jó legyen
E-mailban plz--> tekk@freemail.hu
Köszönet
Elküldve: 2003. 05. 12. 19:52
idézet:
Ezt írta tekk:
Tisztelt Club tagjai,
Kerestetik egy korrekt terratec hangkártya max 15e Ft.-ért. A jelenlegi alaplapi ac3 sucks! Nincs idöm most a neten keresgetni, igy csak egy tipust kérek... Követelmény: jó legyen
E-mailban plz--> tekk@freemail.hu
Köszönet[/quote]
Terratec Aureon 5.1 Fun
Brutto 10-11 körül.
Elküldve: 2003. 05. 15. 20:40
Jelenleg egy SixPack 5.1-em van és minden igaz amit eddig írtatok róla. Rövidesen szeretném lecserélni egy nagyobbra (Aureon vagy DMX6Fire), így ha valakit érdekel írjon priviben és megbeszélhetjük az árat.
Az Aureon használóktól kérdezném, hogy mikor boot-ol a windows és betölti a hangkártya drivereket akkor nem pukkan kicsit a füles, vagy a hangfal?
Elküldve: 2003. 05. 15. 22:09
idézet:
Ezt írta Rawhead Rexx:
Hello Terratec Fun-ok!
Az Aureon használóktól kérdezném, hogy mikor boot-ol a windows és betölti a hangkártya drivereket akkor nem pukkan kicsit a füles, vagy a hangfal?[/quote]
Hali!
Néha egy picit igen, mikor winxp prof logo van a kép közepén, de épp hogy észrevenni.
Elküldve: 2003. 05. 16. 09:40
Olvastam még valamit, amit nem hiszek el. Egy tesztben azt írták az Aureon 7.1-ről, hogy nem tudja a DTS formátumot. Most ezt hogyan értették azt nem tudom, de engem az érdekelne, hogy az optikai kimenetén kijön e ez a jel és házimozi erősítőre kapcsolva használható e.
Üdv
Elküldve: 2003. 05. 16. 11:58
Némi segítséget/ötletet szeretnék kérni.
Hangkártyacserét tervezek (Ki hinné?); jelenleg Philips Seismic Edge-et használok.
Két lehetőség van:
- Creative Audigy 2 OEM 14850+áfa, vagy
- Terratec Aureon Sky 19900+áfa.
Na most: jobb-e a Terratec
A cél, hogy egy [url="http://"http://www.hifichoice.co.uk/review_read.asp?ID=489"]Technics RP-F800 fejhallgató[/url] minél szebben szóljon általa
5.1-ben nem gondolkodom, elsődleges szerepe a sztereó zenehallgatás.
[ 2003. május 16.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 16. 12:06
[ 2003. május 16.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 16. 12:29
[url="http://"http://www.techconnect.ws/images/aureon.html"]Techconnect[/url]
Ebben a Philips Seismic Edge-et hasonlítják össze a teljes Aureon-családdal (Fun, Sky Space)
Elküldve: 2003. 05. 16. 13:10
Terratec-et veszek
Jól elszórakozgatok itt magamban
Elküldve: 2003. 05. 16. 14:09
Régóta olvasom a fórumot, és ezt a topicot is figyelmmel kísérem, de most regisztráltam mégpedig azért, hogy megkérdezzem a tisztelt nagyérdeműt: Van valakinek egy eladó SIX PACK 5.1+ kártyája?
Nekem elég lenne, csak mostanában nem nagyon lehet kapni, mivel a gyártó leállt a gyártással.
Egy utolsó alap kérdés: Ha nekem sima analog (VIDEOTON) hangfalaim vannak, akkor azokat simán ráficcenthetem a kártya kimenetére erősítés nélkül? (jó lenne...) Vagy csak a füles kimenetre, ami erősített?
- gondolom rákötni ráköthetem, csak szarul/semmit nem fogok hallani. -
kösz
üdv:
- pfl -
Elküldve: 2003. 05. 16. 14:28
idézet:
Ezt írta prOject frEeLife:
Hello Terratec fanatikusok!
Van valakinek egy eladó SIX PACK 5.1+ kártyája?
Nekem elég lenne, csak mostanában nem nagyon lehet kapni, mivel a gyártó leállt a gyártással.
[/quote]
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=forum&f=19"]Szerintem kérdezd meg itt is[/url]
Elküldve: 2003. 05. 16. 16:17
[QB]Hello Terratec fanatikusok!
Régóta olvasom a fórumot, és ezt a topicot is figyelmmel kísérem, de most regisztráltam mégpedig azért, hogy megkérdezzem a tisztelt nagyérdeműt: Van valakinek egy eladó SIX PACK 5.1+ kártyája?
Hello!
Én írtam nemsokkal ezelőtt, hogy eladnám a sixPack5.1-et mert nagyobbat szeretnék venni, de írtam neked mail-t is már.
Az alapkérdésre pedig meg is adtad a választ "Szarul nem fogsz semmit hallani",illetve a füles kimenetről már halkan igen, de ráadásul veszélybe kerülhet a kártya is, hiszen az nagyobb impedanciára lett tervezve mint a hangfalad 4 vagy 8 Ohm-ja. Szóval nehogy rá kapcsolt csak úgy!
Elküldve: 2003. 05. 16. 17:06
Valaki közületek próbálkozott már DVD-AUDIO lemez lejátszásával? Nekem van egy ilyenem, de még nem sikerült rábírni egyik szoftvert sem, hogy kiolvassa a nagyfelbontású audio sávot. 88.2kHz/24bit-ben van rajta a cucc, tehát egy 96kHz-es kártya simán lejátszaná. Nekem az is jó lenne, ha le tudnám menteni merevlemezre valami lejátszható formátumban. Ha valaki tud segíteni megköszönném.
Üdv
Elküldve: 2003. 05. 17. 14:41
idézet:
Ezt írta Rawhead Rexx:
Hali újra!
Valaki közületek próbálkozott már DVD-AUDIO lemez lejátszásával? Nekem van egy ilyenem, de még nem sikerült rábírni egyik szoftvert sem, hogy kiolvassa a nagyfelbontású audio sávot. 88.2kHz/24bit-ben van rajta a cucc, tehát egy 96kHz-es kártya simán lejátszaná. Nekem az is jó lenne, ha le tudnám menteni merevlemezre valami lejátszható formátumban. Ha valaki tud segíteni megköszönném.
Üdv[/quote]
Arra figyelj majd, hogyha Aureonnal hallgatod/grabbeled akkor a Sensaura ki legyen kapcsolva, mert az visszaveszi 16bit-re a hangot.
Elküldve: 2003. 05. 18. 07:25
idézet:
Ezt írta saen:
Arra figyelj majd, hogyha Aureonnal hallgatod/grabbeled akkor a Sensaura ki legyen kapcsolva, mert az visszaveszi 16bit-re a hangot.[/quote]
Köszi, de még sajna nem tartok a lejátszásnál
[ 2003. május 18.: Rawhead Rexx szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 18. 18:43
Engem is a Sky erdekelne.Jelenleg egy 5.1-es Live-ot nyuzok
es szeretnek valtani.A lenyeg hogy DivX-es filmekre,jatekra,
valamint zenere kene(+MiniDisk).A kerdesem az lenne,hogy ez
a kartyesz mennyivel jobb terhangzast csinal nekem???
(Filmeknel ugy ez neha pozicionalt,game-nal Eax).
Melyik a jobb hangzasra:Sensura,MakroFX,EAX,stb...?
Jo lenne,ha tudnatok valaszolni(bar nem biztos,hogy ertheto a kerdes
by Toty
Hajrá IBOLYA!!! :)
Elküldve: 2003. 05. 18. 20:56
idézet:
Ezt írta tomis:
Hali skacok!!!
Engem is a Sky erdekelne.Jelenleg egy 5.1-es Live-ot nyuzok
es szeretnek valtani.A lenyeg hogy DivX-es filmekre,jatekra,
valamint zenere kene(+MiniDisk).A kerdesem az lenne,hogy ez
a kartyesz mennyivel jobb terhangzast csinal nekem???
(Filmeknel ugy ez neha pozicionalt,game-nal Eax).
Melyik a jobb hangzasra:Sensura,MakroFX,EAX,stb...?
Jo lenne,ha tudnatok valaszolni(bar nem biztos,hogy ertheto a kerdes,de addig is Koszike+Halika
by Toty[/quote]
A kérdést nem teljesen értem, de én is Live után váltottam Sky-ra. A hangminőség még az én bot fülemmel is nagy különbséget mutat, ég és föld.
Sensaura játékokhoz kell, pl Raven Shieldet érdemes meghallgatni nélküle![]()
Elküldve: 2003. 05. 20. 18:29
Tisztelettel jelentem, hogy boldog DMX6FIRE 24/96 tulajdonos lettem
Ha valakinek kell a SixPack 5.1-em jelezze mailban vagy itt.
[ 2003. május 20.: Rawhead Rexx szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.