HWSW Informatikai Kerekasztal: Terratec (The Official Unofficial Owners Club) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Terratec (The Official Unofficial Owners Club)

#241 Felhasználó inaktív   pccoder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 16. 16:47

Idézet: Lala - Dátum: 2004. április 16, péntek - 1:14

Nekem egy kérdésem lenne: nálatok is sokkal halkabb lett a terratec a prodigy-sítés után?
Nekem legalábbis ezt csinálta, kb másfél-kétszer olyan hangosra kellett tekerni az erősítőt ugyanahhoz a hangerőhöz.

Nálam sem csökkent a hangerő. Jó, persze, telepítés után csak fele olyan hangosan szólt, de a hangerőszabályzó beállítása után már minden a Terratecnél megszokott volt. Szerintem ott a driverek összekuszálódása okozza már a problémát.

#242 Felhasználó inaktív   gecko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 16. 19:01

pccoder, nagyon koszonom!
udv

#243 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 15:12

Idézet: Lala - Dátum: 2004. április 16, péntek - 1:14

Nekem egy kérdésem lenne: nálatok is sokkal halkabb lett a terratec a prodigy-sítés után?
Nekem legalábbis ezt csinálta, kb másfél-kétszer olyan hangosra kellett tekerni az erősítőt ugyanahhoz a hangerőhöz. Terratec-ként egész normális volt, sőt hangosabbak voltak a kimenetei, mint a au2zs-nek.
Bár nekem mostanában sok kártya megfordult a gépemben (santa cruz, au2, terra sky, au2zs) és ezek általában ketten-ketten voltak a gépben. Általában le is szedtem a drivereket miután/mielőtt kikerültek a gépből, meg néha a dx9et is újratelepítettem uninstall után. Windózinstall nem volt.

Hátha valakinek esetleg újat mondok: prodigy-n drivert xp alatt úgy kelll cserélni, hogy (eszközkezelőben )letiltod a prodigy controllert (ezután restartoltat), majd utána (újra az eszközkezelő, jobbgomb rajta) eltávolítod.

a 3513-as driver nekem nem ment fel (hibás maradt az eszközkezelőben a kártya), bár az előtte lévő driver feature-list-jében írták, hogy a fake prodigy-kre nem megy fel, gondolom ezt abban is megtartották.
Nektek melyik driver megy legjobban?

Nem lehet hogy BE volt kapcsolva a fejhallgatóerősítő, ami a Prodigy driverben alapból Ki van?

Bocs ha nagyon LOL amit kérdezek, de ez egyértelműen az első ami eszembe jutott :)
"Live Fast! Die Young!"

#244 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 15:50

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. április 17, szombat - 16:12

Nem lehet hogy BE volt kapcsolva a fejhallgatóerősítő, ami a Prodigy driverben alapból Ki van?

Bocs ha nagyon LOL amit kérdezek, de ez egyértelműen az első ami eszembe jutott :)

Nem, 5.1-ben hallgattam őket. A terra driverben is ki volt kapcsolva a preamp.
ingyombingyom

#245 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 16:55

De most, hogy felraktam újra, most már jónak tűnik a hangereje, sőt.
Call of duty egész barátságos vele, és nem túl sok különbség van benne az au2zs-hez képest a leguccsó driverrel.

Szerkesztette: Lala 2004. 04. 17. 16:55 -kor

ingyombingyom

#246 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 17:37

2 napja én is vettem egy Sky-t és szeretném Prodigy-síteni. Viszont megszűnt az oldal, ahol a cuccok és a leírás fent volt hozzá. Nincs meg vkinek minden (leírás, biosok) hozzá lementve?

#247 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 19:06

Idézet: Orgi - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 18:37

2 napja én is vettem egy Sky-t és szeretném Prodigy-síteni. Viszont megszűnt az oldal, ahol a cuccok és a leírás fent volt hozzá. Nincs meg vkinek minden (leírás, biosok) hozzá lementve?

Írj privit, hogy hova töltsem fel.
ingyombingyom

#248 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 19:39

Amúgy van ápr 20-ai új audiotrak driver
ingyombingyom

#249 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 22:03

Idézet: Orgi - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 18:37

Innen leszedhetsz mindent, ami kell. :dance:

#250 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 22:18

Idézet: Zoch - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 23:03

:respect:

#251 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 22:19

Idézet: Lala - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 20:06

Írj privit, hogy hova töltsem fel.

:respect:

#252 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 19:45

Megcsináltam az átalakítást, nem volt bonyolult, béta driver fel. Lenne azt hiszem két kérdésem:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Itt a Sensaura fül alatt tudom váltogatni, hogy játszani vagy zenélni szeretnék-e? Ha disabled akkor zene, ha generic akkor meg bekapcsol magától és játszhatok? Mert ehhez Terrateccel resetelni kellett, azért lenne fura...

A kártyához járó könyvecske szerint a fentről (kártya teteje beszerelés szerint) 2. dugasz a front. Viszont nekem a 3.-ba kellett dugnom, hogy hangot kapjak, de az a kézikönyv szerint a rear. Itt a driver szerint viszont megint front. Jól van ez így?

Eddig se volt rossz hangkarim (Hercules Gamesurround Fortissimo III), de ez valahogy szebben szól, ez volt a cél :D A Fortissimonál szükségét éreztem egy lehelletnyi hardveres EQ általi rásegítésnek, de itt anélkül is oké a hang.

Előre is köszi a válaszokat!

Szerkesztette: Orgi 2004. 05. 10. 19:46 -kor

#253 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:22

Hm, talán a beta driver miatt, de ha megy egy foobar és közben elindítok egy filmet akkor azt írja, hogy unsupported device és nincs hangja a filmnek. Ha meg bezárom a foobart akkor megjavul:(

#254 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 10. 20:42

A Sensaura-módot úgy tudod engedélyezni, hogy a Vezérlőpult "Hangok és audioeszközök tulajdonságai" "Audió" fülén átállítod az alapértelmezett hanglejátszó eszközt Prodigi 7.1-ről Sensaurára, mielőtt a játékot (vagy egyebet) elindítod. A Prodigy Control Panelen mindössze a Sensaura effekteket kell állítani, ha szükséged van rájuk.

A jack-aljzatok sorrendje felülről: Mic IN, Line IN, Line/Headphone OUT,  stb. A kártya hátoldalán is fel van tüntetve. ;)

A foobar vs. filmhang attól függ, hogy milyen outputot állítasz be az előbbiben. DirectSound esetében megy párhuzamosan, KernelStreaming vagy WaveOut esetében nem.

Szerkesztette: Zoch 2004. 05. 10. 20:42 -kor

#255 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 22:37

És ha szaggat  egy-két hang, ha sensaura3dre van állítva a kártya, akkor a controlpaneljén állítsd át a latency-t 256 sample-ra. (Config menüpont /Latency)
Nekem hetekig 512-n volt, és sercegett minden nem directsound-os hang. Most olvastam el egy readme-t  :omg: :D

Szerkesztette: Lala 2004. 05. 10. 22:40 -kor

ingyombingyom

#256 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:00

Idézet: Lala - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 23:37

És ha szaggat  egy-két hang, ha sensaura3dre van állítva a kártya, akkor a controlpaneljén állítsd át a latency-t 256 sample-ra. (Config menüpont /Latency)
Nekem hetekig 512-n volt, és sercegett minden nem directsound-os hang. Most olvastam el egy readme-t  :omg: :D

Ismerős :omg:  :D

#257 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:04

Idézet: Zoch - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:42

A jack-aljzatok sorrendje felülről: Mic IN, Line IN, Line/Headphone OUT,  stb. A kártya hátoldalán is fel van tüntetve. ;)

A foobar vs. filmhang attól függ, hogy milyen outputot állítasz be az előbbiben. DirectSound esetében megy párhuzamosan, KernelStreaming vagy WaveOut esetében nem.

Megesküdnék rá, hogy a kártyához járó könyvben nem ez a sorrend, de egyrészt lehet, hogy elnéztem, másrészt meg lusta vagyok megnézni:)
Foobarnál kernel streaming persze, akkor vagy filmet nézek vagy zenét hallgatok:)

#258 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:05

Idézet: Lala - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 23:37

Oké, ha ilyen lesz kipróbálom, bár az egyetlen játék amivel játszok (Battlefield Vietnam) jól megy Prodigy módban is:)

#259 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 19:03

Még 1 kérdés ;)
Hogy tudok a driverben balance-ot állítani? Az egyik hangfal sokkal közelebb van hozzám, ezért kéne. Azért nem az erősítőn állítanám, mert gyakran nem gépről hallgatom a zenét és akkor már egész más az elhelyezkedés...

#260 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 23:52

Idézet: Orgi - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 20:03

Még 1 kérdés ;)
Hogy tudok a driverben balance-ot állítani? Az egyik hangfal sokkal közelebb van hozzám, ezért kéne. Azért nem az erősítőn állítanám, mert gyakran nem gépről hallgatom a zenét és akkor már egész más az elhelyezkedés...

Windows-os mixerben lehet azt állítani, az audiotrak-os control panelben én sem találtam ilyent.
Vezérlőpult/hangok és audioeszközök/audio fül/ hanglejátszás résznél hangerő... gomb. (csakhogy gyorsabban odatalalálj).
ingyombingyom

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.