Vezetek nelkuli LAN
Elküldve: 2003. 12. 13. 09:07
Elküldve: 2003. 12. 13. 10:14
idézet:
Ezt írta Balooo:
...a középső érig nem tudom honnan szedted a csatit de nagyvalószinüséggel nem fog belemenni a teljes középső vezeték ezért kicsit fabrikálni kell. kb 7-8szálat hagyj meg a középső érböl becinezni de nem túl erősen (ezüst tartalmúval bár kinek mijaz izlése)utána rá az sma belső tüsit megforraszt...[/quote]
Azert arulnak kabelspecifikus csatlakozokat, mert a meleger kulso szalain terjed a jel. Ezzel a fabrikalassal ertekes nyeresegtol fosztod meg magad.
Elküldve: 2003. 12. 13. 10:51
idézet:
Ezt írta k0SZ:
Azert arulnak kabelspecifikus csatlakozokat, mert a meleger kulso szalain terjed a jel. Ezzel a fabrikalassal ertekes nyeresegtol fosztod meg magad.[/quote]
akkor légy oly kedves mutatni nekem olyan TNC csatlakozót ami nem RG-58 as kábelre van.. hanem H155reazután meg várom a válaszod. ha találsz akkor légy oly kedves elmondani a beszerezhetőség címét telefonszámát. Mert MO-n nem találtam olyat ami müködik németeknél se volt...
lehet hogy igazad van de most csinálj jobbat AP-re
ugy ennyi
Balooo
Ha minden álmod teljesül amire vágytál, akkor az álmaid örökre meghalnak....
Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... – ( W. Shakespeare)
Elküldve: 2003. 12. 13. 11:38
idézet:
Sajnos most nincs időm végigolvasni mind a három oldalt, de ha még kall valakinek wireless könyv, van egy "best of"-om ( ). Egy gyártófüggetlen oktató/vizsgáztató szervezet tanfolyamokhoz mellékelt anyagáról van szó, pdf-ben, kb. 400 oldal.
Ha kell valakinek, feltöltöm valahova. [/quote]
Léci,léci![]()
Elküldve: 2003. 12. 13. 11:41
idézet:
Ezt írta Balooo:
akkor légy oly kedves mutatni nekem olyan TNC csatlakozót ami nem RG-58 as kábelre van.. hanem H155reazután meg várom a válaszod. ha találsz akkor légy oly kedves elmondani a beszerezhetőség címét telefonszámát. Mert MO-n nem találtam olyat ami müködik németeknél se volt...
lehet hogy igazad van de most csinálj jobbat AP-re
ugy ennyi
Balooo[/quote]
Ezt volt aphaskent kellene tudnod, hogy gamma...
Elküldve: 2003. 12. 13. 11:47
Elküldve: 2003. 12. 13. 11:59
idézet:
Ezt írta k0SZ:
Balooo, te nem rptnc aljzatra gondolsz inkabb? Mert azt nem fogsz kapni h155-ben, a tusket szoktuk megfurni a kello meretre, de a melegert ne csonkitsd meg soha.[/quote]
oksa boksa monnyuk már nem számít mert nem ott dolgozom ahol... (b)alphasonic
de megfogadom a tanácsot mondjuk elég vékony a tüske ugyhogy szép művészi munka azt meghekkelni , hogy nagyobb legyen a furat de mint tudjuk nincs lehetetlen ( na akkor morczka tuszkold vissza a fogkrémet a tubusba amit kinyomtál a paldóra és szétkentél...)![]()
másik variáció hogy Linksys AP-n csatit cserélsz.. de ammeg garvesztés státusz
szóval ezentúl hacking...
starting aplication...
kézifúró /on és akkor jókvagyunk
néha a legkézenfekvőbb megoldás nem jut eszünkbe...
tévedni meg emberi dolog, oszt sünike lemászott a drótkeférő'
Balooo
Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... – ( W. Shakespeare)
Elküldve: 2003. 12. 13. 12:09
Elküldve: 2003. 12. 13. 12:15
idézet:
Ezt írta k0SZ:
Nem babra munka am, fogsz egy masfeles furohegyet, tusket fogoval megfogod ovatosan, es a furo mint kes a vajat...[/quote]
hehe egy ezforintos csatinál már jójáték![]()
egyébként senki nem jött reklamálni hogy nem működött vonna a kábele
szal azért annyira rossz csaknem lehetett
mostmár a homemade kábelek olyanok lesznek....
és melegér tüskét meg külön nem lehet venni
szal arra is no comment gamma igaz de egész európában nem találtam rá megoldást szal ez kicsit érdekes legalább Linksys kitalálhatna valamit... mekkora biznic lenne az is nekije![]()
Balooo
Elküldve: 2003. 12. 13. 14:09
Elküldve: 2003. 12. 13. 14:34
idézet:
Ezt írta doszy:
Wireless könyv letölthető [url="http://"http://web.axelero.hu/doszy/cwna.zip"]itt[/url].[/quote]
Koszi Doszy, kirájság, esetleg magyarnyelven vmi?
Elküldve: 2003. 12. 13. 14:39
idézet:
Ezt írta Sonic:
Koszi Doszy, kirájság, esetleg magyarnyelven vmi?[/quote]
Szívesen. Magyarul eddig semmi, de majd utánanézek.
Elküldve: 2003. 12. 13. 20:27
kapott egy rebootot, hatha lesz vmi.. na volt nagy meglepetes miutan csak a diag led-em vilagitott folyamatosan.. azota is ez megy.. ha dugok ra egy pc-t, akkor a kigyullad az indicator led a panelen, de se ping, se arping nem megy.. igy meg firmware-t sem tudok frissiteni.. semmi hackelt firmware kerult az eszkozre, sima linksys-es gyari ami rajta van.. van vkinek otlete, h mit lehet csinalni vele?
koszi
Elküldve: 2003. 12. 13. 20:59
Mitől lehet ez? AP-től függ? Ki tud akadni egy bizonyos AP-től?
Elküldve: 2003. 12. 13. 23:15
idézet:
Ezt írta Flex:
Ismeri valaki a Netstumbler lelkivilágát? Tegnap és ma jártunk néhány helyen, pl a Ferihegy 2A és 2B-n, a BS-ben, és egy Westel üzletben, tesztelni a WLAN szolgáltatásokat. Próbálkoztunk a Netstumblerrel kicsit mérni, de a 2B-n és a BS-ben amint talált egy AP-t (indítás után 1 mp-cel), azonnal lelőtte magát. Ha úgy indítottam el, hogy kikapcsoltam a WLAN kártyát, akkor simán futtott, de amint bekapcsoltam a WLAN kártyát, azonnal lelőtte magát, talán egy pillanatra lehetett alul látni, hogy 1 AP active.
Mitől lehet ez? AP-től függ? Ki tud akadni egy bizonyos AP-től?[/quote]
Néhány AP-nál be lehet állítani hogy a Netstumblerrel ne lehessen monitorozni. Épp azért hogy ne tesztelhesd a hálót...![]()
Elküldve: 2003. 12. 14. 13:22
Elküldve: 2003. 12. 14. 15:04
idézet:
Ezt írta mosquito:
tegnap a linksys wrt54g AP-m elkezdett furin viselkedni, szakadozott a wireless link stb.
kapott egy rebootot, hatha lesz vmi.. na volt nagy meglepetes miutan csak a diag led-em vilagitott folyamatosan.. azota is ez megy.. ha dugok ra egy pc-t, akkor a kigyullad az indicator led a panelen, de se ping, se arping nem megy.. igy meg firmware-t sem tudok frissiteni.. semmi hackelt firmware kerult az eszkozre, sima linksys-es gyari ami rajta van.. van vkinek otlete, h mit lehet csinalni vele?
koszi[/quote]
nagyvalószinűséggel megdeglet szóval vissza garba ha meg nem garos akkor dobj egy mail-t és elintézem...
további szép napot
Balooo
Elküldve: 2003. 12. 14. 21:32
idézet:
Ezt írta Balooo:
nagyvalószinűséggel megdeglet szóval vissza garba ha meg nem garos akkor dobj egy mail-t és elintézem...
[/quote]
nezz ra privire majd pls. kosz elore is..
mosq
Elküldve: 2003. 12. 15. 12:51
Egy kerdesem lenne. Szeretnek otthon egy kis wirless halozatot. 3 gep lenne + ADSL. A legtavolabbi gep a routertol kb. 40 m 3 fallal tagolva.
Ket konfiguraciot neztem ki:
D-Link:
- router: D-Link DI-614+
- kartya: DWL-520+
Linksys:
- router: LBEFW11S4
- kartya: LWMP11
Neztem a 54 MBit-es cuccokat is, de az most egy kicsit draganak tunik. Egyenlore nem hiszem, hogy megerne, max egymas kozott lassabb lesz a masolas.
Illetve neztem meg ezt: D-Link DI-624, ez majdnem egy mint a D-Link-es konfiguracioban szereplo router, esetleg megerheti routerbol ezt megvenni, kartyakbol meg majd gyorsabbat?
Erdeklne a velemenyetek, illetve barmilyen egyeb hasznos otlet, tanacs.
Elore is koszi szepen,
Felho
[ 2004. január 20.: FelhoBacsi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 15. 15:34
[ 2003. december 15.: CsiLee szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.