HWSW Informatikai Kerekasztal: Vezetek nelkuli LAN - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vezetek nelkuli LAN

#141 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 13. 09:07

Az tök jó, töfönöm. :)
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#142 Felhasználó inaktív   k0SZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 10:14

idézet:
Ezt írta Balooo:

...a középső érig nem tudom honnan szedted a csatit de nagyvalószinüséggel nem fog belemenni a teljes középső vezeték ezért kicsit fabrikálni kell. kb 7-8szálat hagyj meg a középső érböl becinezni de nem túl erősen (ezüst tartalmúval bár kinek mijaz izlése)utána rá az sma belső tüsit megforraszt...
[/quote]

Azert arulnak kabelspecifikus csatlakozokat, mert a meleger kulso szalain terjed a jel. Ezzel a fabrikalassal ertekes nyeresegtol fosztod meg magad.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom mégegyet.

#143 Felhasználó inaktív   Balooo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 13. 10:51

idézet:
Ezt írta k0SZ:

Azert arulnak kabelspecifikus csatlakozokat, mert a meleger kulso szalain terjed a jel. Ezzel a fabrikalassal ertekes nyeresegtol fosztod meg magad.
[/quote]

akkor légy oly kedves mutatni nekem olyan TNC csatlakozót ami nem RG-58 as kábelre van.. hanem H155re :) azután meg várom a válaszod. ha találsz akkor légy oly kedves elmondani a beszerezhetőség címét telefonszámát. Mert MO-n nem találtam olyat ami müködik németeknél se volt...

lehet hogy igazad van de most csinálj jobbat AP-re

ugy ennyi

Balooo
a windows két féle képpen gyorsítható magasabbról ejted, vagy erősebben dobod....
Ha minden álmod teljesül amire vágytál, akkor az álmaid örökre meghalnak....
Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... – ( W. Shakespeare)

#144 Felhasználó inaktív   Warner 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 11:38

idézet:
Sajnos most nincs időm végigolvasni mind a három oldalt, de ha még kall valakinek wireless könyv, van egy "best of"-om ( ). Egy gyártófüggetlen oktató/vizsgáztató szervezet tanfolyamokhoz mellékelt anyagáról van szó, pdf-ben, kb. 400 oldal.
Ha kell valakinek, feltöltöm valahova. [/quote]

Léci,léci :D

#145 Felhasználó inaktív   k0SZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 11:41

idézet:
Ezt írta Balooo:

akkor légy oly kedves mutatni nekem olyan TNC csatlakozót ami nem RG-58 as kábelre van.. hanem H155re :) azután meg várom a válaszod. ha találsz akkor légy oly kedves elmondani a beszerezhetőség címét telefonszámát. Mert MO-n nem találtam olyat ami müködik németeknél se volt...

lehet hogy igazad van de most csinálj jobbat AP-re

ugy ennyi

Balooo
[/quote]

Ezt volt aphaskent kellene tudnod, hogy gamma...

#146 Felhasználó inaktív   k0SZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 11:47

Balooo, te nem rptnc aljzatra gondolsz inkabb? Mert azt nem fogsz kapni h155-ben, a tusket szoktuk megfurni a kello meretre, de a melegert ne csonkitsd meg soha.

#147 Felhasználó inaktív   Balooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 11:59

idézet:
Ezt írta k0SZ:
Balooo, te nem rptnc aljzatra gondolsz inkabb? Mert azt nem fogsz kapni h155-ben, a tusket szoktuk megfurni a kello meretre, de a melegert ne csonkitsd meg soha.[/quote]

oksa boksa monnyuk már nem számít mert nem ott dolgozom ahol... (b)alphasonic

de megfogadom a tanácsot mondjuk elég vékony a tüske ugyhogy szép művészi munka azt meghekkelni , hogy nagyobb legyen a furat de mint tudjuk nincs lehetetlen ( na akkor morczka tuszkold vissza a fogkrémet a tubusba amit kinyomtál a paldóra és szétkentél...) :D :D

másik variáció hogy Linksys AP-n csatit cserélsz.. de ammeg garvesztés státusz :)

szóval ezentúl hacking...
starting aplication...
kézifúró /on és akkor jókvagyunk

néha a legkézenfekvőbb megoldás nem jut eszünkbe...

tévedni meg emberi dolog, oszt sünike lemászott a drótkeférő'

Balooo
a windows két féle képpen gyorsítható magasabbról ejted, vagy erősebben dobod....
Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... – ( W. Shakespeare)

#148 Felhasználó inaktív   k0SZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 12:09

Nem babra munka am, fogsz egy masfeles furohegyet, tusket fogoval megfogod ovatosan, es a furo mint kes a vajat... ;)

#149 Felhasználó inaktív   Balooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 12:15

idézet:
Ezt írta k0SZ:
Nem babra munka am, fogsz egy masfeles furohegyet, tusket fogoval megfogod ovatosan, es a furo mint kes a vajat... ;)[/quote]

hehe egy ezforintos csatinál már jójáték :)

egyébként senki nem jött reklamálni hogy nem működött vonna a kábele :)

szal azért annyira rossz csaknem lehetett

mostmár a homemade kábelek olyanok lesznek....

és melegér tüskét meg külön nem lehet venni :)

szal arra is no comment gamma igaz de egész európában nem találtam rá megoldást szal ez kicsit érdekes legalább Linksys kitalálhatna valamit... mekkora biznic lenne az is nekije :D :D

Balooo

#150 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 14:09

Wireless könyv letölthető [url="http://"http://web.axelero.hu/doszy/cwna.zip"]itt[/url].
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#151 Felhasználó inaktív   Sonic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 14:34

idézet:
Ezt írta doszy:
Wireless könyv letölthető [url="http://"http://web.axelero.hu/doszy/cwna.zip"]itt[/url].[/quote]

Koszi Doszy, kirájság, esetleg magyarnyelven vmi?

#152 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 14:39

idézet:
Ezt írta Sonic:

Koszi Doszy, kirájság, esetleg magyarnyelven vmi?
[/quote]

Szívesen. Magyarul eddig semmi, de majd utánanézek.

#153 Felhasználó inaktív   mosquito 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 20:27

tegnap a linksys wrt54g AP-m elkezdett furin viselkedni, szakadozott a wireless link stb.

kapott egy rebootot, hatha lesz vmi.. na volt nagy meglepetes miutan csak a diag led-em vilagitott folyamatosan.. azota is ez megy.. ha dugok ra egy pc-t, akkor a kigyullad az indicator led a panelen, de se ping, se arping nem megy.. igy meg firmware-t sem tudok frissiteni.. semmi hackelt firmware kerult az eszkozre, sima linksys-es gyari ami rajta van.. van vkinek otlete, h mit lehet csinalni vele?

koszi

#154 Felhasználó inaktív   Flex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 20:59

Ismeri valaki a Netstumbler lelkivilágát? Tegnap és ma jártunk néhány helyen, pl a Ferihegy 2A és 2B-n, a BS-ben, és egy Westel üzletben, tesztelni a WLAN szolgáltatásokat. Próbálkoztunk a Netstumblerrel kicsit mérni, de a 2B-n és a BS-ben amint talált egy AP-t (indítás után 1 mp-cel), azonnal lelőtte magát. Ha úgy indítottam el, hogy kikapcsoltam a WLAN kártyát, akkor simán futtott, de amint bekapcsoltam a WLAN kártyát, azonnal lelőtte magát, talán egy pillanatra lehetett alul látni, hogy 1 AP active.

Mitől lehet ez? AP-től függ? Ki tud akadni egy bizonyos AP-től?

#155 Felhasználó inaktív   Marci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 23:15

idézet:
Ezt írta Flex:
Ismeri valaki a Netstumbler lelkivilágát? Tegnap és ma jártunk néhány helyen, pl a Ferihegy 2A és 2B-n, a BS-ben, és egy Westel üzletben, tesztelni a WLAN szolgáltatásokat. Próbálkoztunk a Netstumblerrel kicsit mérni, de a 2B-n és a BS-ben amint talált egy AP-t (indítás után 1 mp-cel), azonnal lelőtte magát. Ha úgy indítottam el, hogy kikapcsoltam a WLAN kártyát, akkor simán futtott, de amint bekapcsoltam a WLAN kártyát, azonnal lelőtte magát, talán egy pillanatra lehetett alul látni, hogy 1 AP active.

Mitől lehet ez? AP-től függ? Ki tud akadni egy bizonyos AP-től?
[/quote]

Néhány AP-nál be lehet állítani hogy a Netstumblerrel ne lehessen monitorozni. Épp azért hogy ne tesztelhesd a hálót... :)

#156 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 13:22

A Stumbler egyébként is furán tud viselkedni. Gondolom 3.30-as verzió volt. Próbáld meg a 3.23-mast. És mindig mentsd le a win/sys32/w32n50.dll-t, mielőtt NetSt-t telepítesz.
www.kevenet.hu

#157 Felhasználó inaktív   Balooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 15:04

idézet:
Ezt írta mosquito:
tegnap a linksys wrt54g AP-m elkezdett furin viselkedni, szakadozott a wireless link stb.

kapott egy rebootot, hatha lesz vmi.. na volt nagy meglepetes miutan csak a diag led-em vilagitott folyamatosan.. azota is ez megy.. ha dugok ra egy pc-t, akkor a kigyullad az indicator led a panelen, de se ping, se arping nem megy.. igy meg firmware-t sem tudok frissiteni.. semmi hackelt firmware kerult az eszkozre, sima linksys-es gyari ami rajta van.. van vkinek otlete, h mit lehet csinalni vele?

koszi
[/quote]

nagyvalószinűséggel megdeglet szóval vissza garba ha meg nem garos akkor dobj egy mail-t és elintézem...

további szép napot

Balooo

#158 Felhasználó inaktív   mosquito 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 21:32

idézet:
Ezt írta Balooo:

nagyvalószinűséggel megdeglet szóval vissza garba ha meg nem garos akkor dobj egy mail-t és elintézem...
[/quote]

nezz ra privire majd pls. kosz elore is..

mosq

#159 Felhasználó inaktív   FelhoBacsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 12:51

Sziasztok!

Egy kerdesem lenne. Szeretnek otthon egy kis wirless halozatot. 3 gep lenne + ADSL. A legtavolabbi gep a routertol kb. 40 m 3 fallal tagolva.

Ket konfiguraciot neztem ki:
D-Link:
- router: D-Link DI-614+
- kartya: DWL-520+
Linksys:
- router: LBEFW11S4
- kartya: LWMP11

Neztem a 54 MBit-es cuccokat is, de az most egy kicsit draganak tunik. Egyenlore nem hiszem, hogy megerne, max egymas kozott lassabb lesz a masolas.

Illetve neztem meg ezt: D-Link DI-624, ez majdnem egy mint a D-Link-es konfiguracioban szereplo router, esetleg megerheti routerbol ezt megvenni, kartyakbol meg majd gyorsabbat?

Erdeklne a velemenyetek, illetve barmilyen egyeb hasznos otlet, tanacs.

Elore is koszi szepen,
Felho

[ 2004. január 20.: FelhoBacsi szerkesztette a hozzászólást ]

#160 Felhasználó inaktív   CsiLee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 15:34

nemtudjatok a cf-wlan kartyakat usb olvason keresztul lehet hasznalni?

[ 2003. december 15.: CsiLee szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.