Idézet: wwww - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 6:02
Én pl először a sima cFos-t raktam fel (lehet, Te is), semmi látható változás nem történt! Aztán felraktam a cFosSpeed-et és csak néztem. Akkoriban sokat dc-ztem. Ha sokan töltöttek tőlem és nem korlátoztam a kliensben az upload-ot, akkor a download leesett 20-30k-ra még akkor is, ha LAN-ostól töltöttem. Felraktam végül a cFosSpeed-et. Mostanság 55k alatt már görbül a szám

.

....jahh és közben tőlem tölthetnek ahogy akarnak.
Hát DC-ben ennyit ér a cFosSpeed. És mindemellett még egy kicsit gyorsabban is böngészek.
Ha tényleg újra kipróbálod, javaslom a cFosSpeed-del tedd, ADSL-hez nekem az jött be. Szívesen elküldöm mailben a fullost, véletlenül több licencet vásároltam.

Igen, valószínűleg valami régi verziót raktam fel belőle, amiben aztán semmi állítási lehetőség nincs, ezért is írtam, hogy a linkelt képen látható beállítási ablakot nem láttam sohasem. Ezek után és jópár év netes múlttal a hátam mögött mit reagáljak egy programra, aminek csodaszép a marketingje, de láthatólag semmit sem csinál, vagyéppen nem is működik, de azt állítják, hogy varázsol? Ez olyan, mint amikor a 99-es oktánszámú Shell benzinről szuperlatívuszokban beszéltek, mert állítólag új motort varázsol a régiből.. Hihető?

A netlimiter számomra már 2-3 évvel ezelőtt is megoldotta a szolgáltatók által hivatalosan sohasem publikált dsl gondot egyértelműen, lekövethetően és véglegesen, a le/feltöltési ágak max. sebességének néhány kb/s -es limitálásával. A cfos egyik default funkciója szintén ugyanez... Arra pedig megmondom őszintén nincs szükségem, hogy ha elkezdek vadul böngészni ő vadul kapcsolgassa a háttérben futó download sebességét azt figyelgetve, hogy mikor bámulom a képernyőt, és mikor töltök a browserben...

Említettem korábban is, nem vagyok az a típus, aki sírva ébred álmából az éjszaka közepén, ha lelassult, vagy megállt egy letöltése, és nem azért veszek halk ventit a gépbe, mert minden egyes éjszaka bekapcsolt gépnél alszom.. Voltam ilyen én is, de akkor még modemről nyomtam, és a telefonszámla drága volt, a 100megás fájlra pedig hosszú órákat kellett várnom, és végülis nem is aludtam soha semmit sem, aztán rájöttem, hogy inkább bemegyek a fősulira egy vinyóval, és letöltöm fél óra alatt a sok gigát...

Ma már nem kezdek el letölteni mindent amit meglátok, mint sokan mások, túlléptem ezen régen, bár körülbelül 2 hónapja eszembejut néha, hogy illene egy új vinyót venni a régi mellé, de nem azért, mert az egyszer felírt, de soha többet gépbe be nem rakott írott dvd már kidőlne nálam a szekrényből (tegye fel a kezét aki ismer ilyen embert, lehet önmagunkra is mutogatni bátran, hehe), hanem azért, hogy gyorsabb és újabb legyen a gépem..
Kezdek erősen off lenni, úgyhogy be is fejezem az okfejtést.
szerk: thx a licencet, rendes tőled, talán élni fogok vele!
Szerkesztette: deuce 2005. 03. 23. 20:26 -kor