HWSW Informatikai Kerekasztal: cFos az új csodadriver DSL-eseknek? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

cFos az új csodadriver DSL-eseknek?

#571 Felhasználó inaktív   fggg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 08:28

Bra: jah és miért mondom azt hogy hazudhattak is. Te mint szakértő igen csak győzködtél oldalakon keresztül mindenkit hogy a matáv kénytelen volt meg ez így történt stb.. pedig te is csak találgatsz.. és a matavnak is pont jól jött ez az indok.. mint a te hozzászólásaidból is látható, igencsak hihető magyarázat, de hogy igaz is.. az már közelsem biztos a fentiekből következtetve.

#572 Felhasználó inaktív   fggg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 08:48

Még annyi, hogy a matav szakemberei biztosan látták hogy több ezer gépről van szó... Nem idióták azok.. megnézték hogy az elmult 24 órában hány ip címről is történt erre a cfos.de s ip címre adatküldés... Láthatták hogy sokezer...
És aztis eltudom képzelni hogy ezt a történtetet már akkor nagyon jól kigondolták a -még nálad is okosabb- matávosok.

#573 Felhasználó inaktív   gerijani 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 14:15

Szasztok!

Vki mondja el nekem légyszives, hogy hogyan is működik ez az izé!Már ami a dolog légyegét illeti -értsd: anyagi és sebesség vonzat. Ha gyorsít a kapcsolaton, azt mekkora mértékben teszi és kell ezért fizetni?

#574 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:02

néhány hozzászólást töröltem. megkérnék mindenkit, hogy a higgadt formában közölja a véleményét

#575 Felhasználó inaktív   fggg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:11

Idézet: gerijani - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 15:15

Szasztok!

Vki mondja el nekem légyszives, hogy hogyan is működik ez az izé!Már ami a dolog légyegét illeti -értsd: anyagi és sebesség vonzat. Ha gyorsít a kapcsolaton, azt mekkora mértékben teszi és kell ezért fizetni?

Olvasd el a hwsw cikket a cfos speedről, amiben igen részletesen le van írva a működése a programnak. A programot megvásárolhatod a http://cfos.de weboldalon, illetve erről az oldalról 30 napos próbaváltozatot is le lehet tölteni.

A program működésének lényege pedig röviden ennyi: hogyha dsl nél a feltöltésed le van terhelve akkor ettől a letöltési sebességed nem esik le harmadára a max sávszélednek. Vagy csak minimálisan.

(ui: remélem ez egy korrekt válasz volt)

#576 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:48

Én kipróbáltam a cFost, mert ismerősök dícsérték.

Nekem szinte semmit nem javított a feltöltés közbeni letöltéslassuláson. :(

#577 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 21:19

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 20:48

Én kipróbáltam a cFost, mert ismerősök dícsérték.

Nekem szinte semmit nem javított a feltöltés közbeni letöltéslassuláson. :(

én tegnap próbátam a cfos speedet és a cfost (is). egyik se nagyon segített..  :D /adsl 1024/160/
JóSebesség

#578 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 15:08

Segit, csak meg kell varni a par orat/napot mig kalibral, csak azutan elerhetoek teljes mertekben a szolgaltatasa...csak akkor van vege a kalibralasnak, amikor mar nem pingeli a cfos.de cimet. S amugy nem csak a feltoltes kozbeni letolteslassulason segit, hanem (tuti mar 1000x le volt irva ebben a topicban is ) letoltes kozben browsolasnal is. Nekem per pillanat egy 256kbps-es (szinkron, vagyis 256 down es 256 up) vonalam van, s nagyon erezheto a kulombseg. ;)

Szerkesztette: beeci 2005. 03. 27. 15:09 -kor

#579 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 16:14

Meg tudjátok azt mondani nekem hogy érdemes-e felraknom a Cfost, ha Rádios netem van (384/128), de olyan router mögött, amihez nem férek  hozzá és nincs saját ip-m...  Engem nem is látnak kintről csak a routert....

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#580 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 16:29

Ez kábelnethez is jó?
ÉS melyiket kell leszedni a cfosspeedet vagy a sima cfost?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#581 Felhasználó inaktív   fggg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 16:44

Én úgytudom hogy bármilyen netkapcsolattal rendelkezõ számítógépre jó. Routeres rendszerekre is.
A Cfos Speed et töltsd le, rakd fel majd a talcan az ikonjara jobb kattintasra előjön egy menü ahol az options/connecting résznél nyomj egy Yes t a kapcsolatodra, illetve ha nem éreznél semmilyen változást akkor "send calibration pulse"
Egyébként most olvastam 1 oldalon hogy ha a matav letiltja a cfos.de ipjet akkor pl csak a 2.0* vel lesznek gondok installnál, az 1.06 ost ua fel lehet rakni és menni fog.. hm...

#582 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:01

Hát nem nagyon vettem észre változást...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#583 Felhasználó inaktív   Karma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:08

Én 384-es lassú invitelFosADSL-t használok, de cFosSpeed-del látványosan gyorsabb a le-, és feltöltésem is! Ráadásul így a p2p-re ki lehet adni a teljes kakaót, mert ha böngészni akarok, vagy mailt töltök, akkor ad a többi progiknak is sávszélességet, aztán ha befejeztem pl. a mailek leszedését, akkor autmatikusan visszaadja a p2p-re a a teljes kakaót.

Szerintem QRVAJÓ! Tőccsétek le 1000-rel! 45 napig ingyenesen tesztelhető, így feltö... izé... megvásárolni is ráértek majd! :D

#584 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:16

Idézet: Adept - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 17:14

Meg tudjátok azt mondani nekem hogy érdemes-e felraknom a Cfost, ha Rádios netem van (384/128), de olyan router mögött, amihez nem férek  hozzá és nincs saját ip-m...  Engem nem is látnak kintről csak a routert....

Nekem is rádiós netem van, s én is router mögött vagyok(no én hozzáférek a routerhez, de ebben az esetben lényegtelen). Így is látványosan használ :D
Amúgy cFosSpeed-et pakolj fel  ;)

#585 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:40

Idézet: beeci - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 18:16

Nekem is rádiós netem van, s én is router mögött vagyok(no én hozzáférek a routerhez, de ebben az esetben lényegtelen). Így is látványosan használ :D
Amúgy cFosSpeed-et pakolj fel  ;)

:respect:  :respect:

verzioszám? Csak hogy jot vegyek :D  :D

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#586 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:46

Idézet: Adept - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 18:40

:respect:  :respect:

verzioszám? Csak hogy jot vegyek :D  :D

Én 2.02 -t használok, csak nem MATÁV a gerinc...ha mégis MATÁV, s a 2.02 nem menne, akkor 1.06.

#587 Felhasználó inaktív   fggg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:53

a 2.02 jól müxik ebben mar lehet különböző programoknál prioritast is állítani. Régebben az 1.06 ost használtam, azis teljesen jó volt.
Valdy: letesztelted? próbáld ki: tölts fel vmi ftp re mondjuk UW par megat, ill eközben szedj le netről egy 20-30 megás filet, és figyeld egy programmal ami mutatja az adatforgalmat (pl netlimiter): Többszáz dsl esnek tutira müxik a program, nemhiszem hogy pont neked nem kéne mennie.
Karma: az invitel nem most emelte az adsl eket? :) Neked elvileg mar 512/(96) van nem? :)

#588 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 27. 17:54

Nekem cFosSpeed 1.06 van fent, már hónapok óta, és határozottan segít. Folyamatosan jön a letöltés, majdnem max sebességen, miközben DC++-ba 3-4 feltöltés él, és webezek. :up:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#589 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 18:23

Aham, ez érdekes.
A dc vel 2200 körüli pingjeim voltak. Most hogy rátettem a cfost átlagosan 1200 körüliek a pingjeim...
Közben elinditok egy letöltést és télleg felkuszik a maxra szép lassan...

Öcsssém...  :respect:  :respect:  :respect:

Kösz

Valamit kiirt az elején, hogy Sygate falam van és csináljak valamit a jo kalibrálás érdekében. Mi ez, tudja valaki??

#590 Felhasználó inaktív   fggg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 19:54

Igen, a sygate tűzfalban engedélyezd a cfosspeed.exe t mivel a kalibráláshoz szükséges a cfos.de ip címének elérése.
Ha vmiért belassulna a dolog akkor kattints a "send calibration pulse" ra.

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.