Idézet: bra - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 17:04
Igen, kalibrálás=pingelés=baj

Bra, Te most micsinááász? Pánikot keltessz? Miért oltogatod a népet? Rosszabb vagy mint a magyar média.
Megmondjam mi lesz, ha hagyjátok kalibrálni? Semmi. És ha még ezren felrakják ezt a progit? Akkor se semmi.
Mert ez egy elhamarkodott fostos lépés volt egy remegő kezű madártól. Ennyi.
A cFosSpeed progi most is fenn van, most is ugyanannyi (de inkább több) gépen, mint eddig volt és simán megy minden. Ez már önmagában bizonyitja, h hibás lépés volt. De!
Ezt a progit az elkövetkezőkben még százak és százak fogják felrakni, mert egyre többen DC-znek és az összes nagy hubon reklámozva van, h milyen hasznos kis vacak ez. Perpill csak a két legnagyobb magyar hubon vagy 10 ezren vannak fenn és asszem már a kezdőlapon fenn van "segítség"-ként a cFos ajánlgatása.
Ha lehal a matáv rendszere emiatt, visszajövök és külön megkövetek minden rendszergarázdát, aki előre parázott. De nem fog. Megoldják máshogy.
És ha úgy gondoljátok nem értem, ami technikai gondot felvázoltatok, hát tévedtek. Én csak azt mondom, hogy a Matávnak tutti nem egy egyedi rendszere van, egyedi gépekkel. Tutti van ilyen máshol is, tök ugyanilyen elrendezésben. És mindenhol máshol meg tudták oldani a dolgot, anélkül, hogy letiltották volna a cFos elérését.
Hogy honnan gondolom ezt (bra)? Hát onnan, h sztem már rég belinkelte volna vmi okos rendszergazda, ha talált volna valami erre utaló cikket, írást, akármit a neten. Akár ha egy szudáni 8 törzsfőnököt kiszolgáló elmaradott hálózatról lett volna szó, akkor is. Javíts ki ha tévednék, de sztem már Te magad is gugliztál kicsit ezirányban..
És honnan gondolom még? Hát onnan, hogy a cFos cég azt sem tudta miről beszélünk. Pedig gondolom nem ma kezdték az ipart. És ne essünk tévedésbe, a progi egyáltalán nem új! Ezrek használják már régóta, gondolom sok országban.
Nekem is itt virít a jobb alsó sarokban (nem, nem a trayben).. már vagy egy éve. És a nettel együtt indul, tudillik ez így műxik, nem kell külön indítani.
Azt mondjátok bizonyos feltételek teljesülése esetén léphetnek fel a problémák. Viszont a "bizonyos feltételek" (adott hopszám stb) a matáv oldalán állnak fenn, ergó esetleg tud rajtuk változtatni nemdebár?
Szerkesztette: wwww 2005. 03. 26. 02:06 -kor
Sajnálom jótündér, a kívánság az kívánság. Hajolj csak szépen előre!