HWSW Informatikai Kerekasztal: cFos az új csodadriver DSL-eseknek? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

cFos az új csodadriver DSL-eseknek?

#741 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:00

Azóta már jó, valamiért "késett" a cfos, 2-3 perc után már jó a ping letöltés közben is.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#742 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:12

Hi!

Nemtom, én router mögött vagyok, de 1280/160-as ADSL esetén, 15KB/s határolt feltöltés mellett is ilyenek a pingjeim: :eek:
Kép

Mindössze, kell egy kis rendzsergazdai ismeret a routerkonfighoz ;)

#743 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 15:14

Aki nem rendszergazda az már nem is érthet hozzá? :confused:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#744 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 15:42

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 15:14

Aki nem rendszergazda az már nem is érthet hozzá? :confused:

Érthet hozzá, de sajnos a "szomszéd pistike receptjei" nem mindíg sülnek el jóirányba, ez tapasztalat. :(
Teszemazt, Te utánaolvasol, de van aki nem, csak légből kapott dolgokat próbálgat.
Ilyen embereknek jó a Cfos.

#745 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 16:38

Idézet: BaLee - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 13:23

Nem tudom, de nekem sem jött össze a CS-zés le és feltöltés mellett (azaz torrent mellett). A pingem bőven 60-100 körül ugrált pingre optimalizálás mellett letöltés nélkül meg 20 alatt volt.

Viszont pl MMORPG-t simán lehet játszani torrent mellett nekem pl a torrent mindig fut. Azért sok olyan netes játék van ahol mind1, hogy 20 vagy éppen 80 a pinged mert észre sem veszed. Csak sajna az FPS-ek pont nem ilyenek...

Torrenttel az a baj, hogy egyszerre sok helyre csatlakozik, emiatt marha sok csomagot kuldozget minden fele.

Azt en is megfigyeltem, hogy WC3-ban elofordult 10mp kesleltetes a kattintas, meg az akcio megkezdese kozott, kozben egy nemet weboldalt pingelve ~100ms jott ki eredmenynek.

Erre leallitottam azt a torrentet, ahol tobbszaz peer volt az Azureus szerint a bolyban, egybol lecsokkent a jatek kozbeni lag ~2mp-re, ping meg nem valtozott.
Kozben tobbi, magyar oldalrol toltott torrent szepen csordogalt lefele. (jellemzoen max 20 peer/torrent)

Azota csinjan banok a nemzetkozi nyilt trackerekrol szarmazo torrentekkel...

#746 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 22:22

Sziasztok!

Ahogy nézem, még mindíg van lehetőség 1900-ért licenszet vásárolni a progira. Gondolkodom a dolgon. Az viszont sehol sincs leírva, hogy ezzel a licenszel hány gépre telepíthetem a progit úgy, hogy működjön is. Erről nem írnak semmit. Ha van 3 gépem, ami kint van a neten, akkor mind a háromra meg kell venni, vagy mi a frász?

Nem tudtok valamit erről?

:)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#747 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 23:16

Idézet

Each license (even Omni) entitles you to use it on exacly one PC.

Mi ezen a nem vilagos?

Szerkesztette: nyunyu 2006. 06. 06. 23:50 -kor

#748 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 05:26

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 0:16

Mi ezen a nem vilagos?

Igy már minden oké, csak én nem találtam effélét. Igaz csak a magyart néztem át, gondoltam van annyi eszük, hogy bebiggyesztik oda.

Köszönöm! :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#749 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 19:13

Fú bakker, holnap meg is rendelem a progit. Leszedtem a régi, ezek szerint nem működő mutyi verziót, és felnyomtam a 3-as demóját. Belőttem a cfos.tx.hu-n leírtak alapján és valami brutális. Parkettán töltök fel, közben a böngészés gyönyörűen megy, no lassulás.  :D Eddig le kellett vennem max 10k-ra a feltöltést, különben lehetetlen volt a böngészés. :respect:

#750 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 19:55

Köszi az infókat, nekem ma jött meg a cfos License :)

Szeressem, haverokat is oltogatom, csak én eddig 2-t is vettem :)

Ha minden proggi ilyen árfekvésben lenne ... nem bánnám :)
"Live Fast! Die Young!"

#751 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 23:29

Valamit még mindíg nem értek. Adott a 3 gépem/ünk, amit egy Vigor router kapcsol össze. A "legkisebb " gép (ami alól most is írok) végzi a letöltéseket, ergo szinte folyamatosan megy. Itt ugye az Utorrent elcseszi a sávszélt a feltöltéssel, viszont a Cfos használatával semmi probléma vele.
Kérdés, hogy mi a helyzet a többi géppel? Azokra hiába licenszelem be  Cfost, akkor is b@szhatom, mert azokon nincs mit optimalizálni, mivel nem azon fut a torrent kliens. A kicsi gép egy másik porton van, így az arra telepített Cfos, nem segíthet be a többi gép optimalizációjába.

Remélem azért érti valaki az irományom, mert nekem nem teljesen tiszta az ügy. :)

#752 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 06:19

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 1:29

Valamit még mindíg nem értek. Adott a 3 gépem/ünk, amit egy Vigor router kapcsol össze. A "legkisebb " gép (ami alól most is írok) végzi a letöltéseket, ergo szinte folyamatosan megy. Itt ugye az Utorrent elcseszi a sávszélt a feltöltéssel, viszont a Cfos használatával semmi probléma vele.
Kérdés, hogy mi a helyzet a többi géppel? Azokra hiába licenszelem be  Cfost, akkor is b@szhatom, mert azokon nincs mit optimalizálni, mivel nem azon fut a torrent kliens. A kicsi gép egy másik porton van, így az arra telepített Cfos, nem segíthet be a többi gép optimalizációjába.

Remélem azért érti valaki az irományom, mert nekem nem teljesen tiszta az ügy. :)

Nemsokára hálózati verzióját is kiadját a cFosSpeednek  ;) Nézd meg a cFos fórumát :)

#753 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 10:33

Idézet: beeci - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 7:19

Nemsokára hálózati verzióját is kiadját a cFosSpeednek  ;) Nézd meg a cFos fórumát :)

Na az nem lenne rossz, mert így erre a gépre hiába veszem meg a progit, a többin akkor is lassú lesz a böngészés. No mindegy, addig marad a sávszél korlátozás.

Köszi! ;)

#754 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 12:38

Ez gyorsan ment. Hétfőn utaltam a pénzt, ma délelőtt megjött a licensz. :)  Remélem azért tényleg kiadják azt a hálózatos verziót, mert néha azért így is mahinálni kell majd a többi gép miatt.

Apropó mégvalami:

Egyik havernak meséltem, hogy milyen kafa ez a progi és próbálja ki a demóját. Leszedte, de az istenért nem akart befejeződni a telepítése, aztán egy idő után kékhalált dobott. Addig-addig szenvedett vele, míg végül felment, de nem működött, viszont szétcseszte az egész hálózatát. Miután leszedte megjavult minden. Értetlenül álltam a dolog előtt, mert eddig akárhány gépre tettem mindenhol szuperul működött, még akkoriban a warezok is.

A gép, egy 2000-es cerka Fujitsu Amilo 256 Mb rammal. :confused:  :)

#755 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 21:02

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 12:38

Ez gyorsan ment. Hétfőn utaltam a pénzt, ma délelőtt megjött a licensz. :)  Remélem azért tényleg kiadják azt a hálózatos verziót, mert néha azért így is mahinálni kell majd a többi gép miatt.

Apropó mégvalami:

Egyik havernak meséltem, hogy milyen kafa ez a progi és próbálja ki a demóját. Leszedte, de az istenért nem akart befejeződni a telepítése, aztán egy idő után kékhalált dobott. Addig-addig szenvedett vele, míg végül felment, de nem működött, viszont szétcseszte az egész hálózatát. Miután leszedte megjavult minden. Értetlenül álltam a dolog előtt, mert eddig akárhány gépre tettem mindenhol szuperul működött, még akkoriban a warezok is.

A gép, egy 2000-es cerka Fujitsu Amilo 256 Mb rammal. :confused:  :)

én, meg vetettem egyet, egyik haverral, és 3 hete nem jött meg :think:

#756 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 21:08

Idézet: stol - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 22:02

én, meg vetettem egyet, egyik haverral, és 3 hete nem jött meg :think:

Hú bakker, az gáz.  :eek:  :(  Mikor megrendeltem, már akkor is kaptam 2 vagy 3 mailt, ma meg 11:40-kor egyet tele rizsával  :D , utána 1 perccel meg jött a licensz egy másikban.

#757 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 09:21

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 21:08

Hú bakker, az gáz.  :eek:  :(  Mikor megrendeltem, már akkor is kaptam 2 vagy 3 mailt, ma meg 11:40-kor egyet tele rizsával  :D , utána 1 perccel meg jött a licensz egy másikban.

Rizsás mailokat ő is kapott, de licensz azóta semmi.
Magyar mailt is kapott, hogy megrendelését rögzítettük stb. :confused:

#758 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 11:19

Idézet: stol - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 10:21

Nekem az első ami jött az volt magyar, a többi német/angol, rák emlékszik. Összesen 5 mail jött tőlük.

Gondolom az utalásnak utánanéztetek, odaért-e egyáltalán? :confused:

#759 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 06:19

Idézet: stol - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 9:21

Írjál nekik a magyar support címre biztos hamar megoldják. Itt  a fórumon mindenkinek megjött gond nélkül a kód 3 nap alatt.

#760 Felhasználó inaktív   Bishop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 07:26

Tudna valaki segítemi eme tűzfal beállításában?
A Cfosspeed nevű programhoz akarom konfigurálni, de úgy látszik nem elegendő tejhatalmat adni az SPD.exe.-nek és a cfosspeed.exe-nek. A ping and tracert in és out is engedélyezve van, de valamiért blokkolja néha a ping célállomást :think:
ASUS K8N,AMD sempron 2800+ 64bit,512 DDR/400Mhz,160Gb Samsung HDJJ,ATI RADEON 9550GE 256Mb TD VGA

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.