Hali!
TÉMA: Mi lehet a hiba? ATI9800 vagy TÁP
Sajnos nem tudom, hogy hova is forduljak a problémával... megpróbálom itt is. Hátha van ötletetek.
Szal. Ezidáig volt egy tökéletesen működő gépem..., DE kaptam egy vinyót (rack-ben, ventis) és mikor beraktam.. nem akart felálni az XP..., amikor van az XP töltése.. tudjátok azok a kék kockák mozognak... szal az elmosódottan sőt mindenféle szines csík mozog... szal érdekes..., ja és utána lefagy a gép..., De érdekes módon az összes többi felirat OK. Nos ekkor vinyó ki > újraindittás.. = Ugyanez a szitu.
Ekkor csökkentettmód....> nos ekkor felálla rendszer, DE a grafika??? Iszonyú szar... mintha (tipp) beszart volna a videokártya(olvashatatlanok a szövegek, de úgy naggyábol lehet látni mi is akar az lenni). Mivel még ezzel a videókártyával(Saphire ATI9800) illetve táppal(400W) (mindegyik új, garis) nem raktam be még soha vinyót a rekbe igy csak erre a kettőre gyanakszom... Letséges, hogy a táp becsődölt ás a vid. kártya itta meg a levét???
Ha sikerül szerválnom vid.kártyát akkor azzal még letesztelem. (hátha jó)
De ilyenkor mi a teendő.. cseréljem ki a tápot is.

tényleg az lehetett a bibi?
(Majd még jelentkezek, ha többet tudok.)
Előre is köszi az ötleteket.
ASUS A7N8X Deluxe rev:2.0; AMD Athlon XP 2500+ @11*195; KINGSTONE 2X512Mb DDR; ATI Radeon 9800; SAMSUNG HD080HJ; HD321LJ; Quantum Fireballp AS20.5; SAMSUNG SP1604N; LG GSA-6143B A103; SAMSUNG CDRW/DVD SM-352-B; SAMSUNG SyncMaster 930BF; Codegen 400W (12cm fan)