idézet:
Ezt írta Hans:
Asus7100 Deluxe Combo + Nvidia 1.08 WDM
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen programmal tudnám használni Xp alatt a TVtunert, illetve mi lehet a probléma. Nekem nem sikerült az általános Nvidia WDM-mel semmilyen prg alatt belőni a hangot teljesen süket, kép viszont van itt értem Virtualdub, PowerVCR, Windvr. Az eredeti Asus Live prg-vel pedig az a gondom, hogy az XP-és driver alatt ugrál a kép alja, egyébként Win2000 és ME alatt is jelntkezett a hiba ha nem az Asus által kapot video drivert installáltam fel. Ha valaki tud megoldást bármelyik problémámra kérem segítsen.
:confused:[/quote]
Én semmilyen használható eredményre nem jutottam, maradt az ME, mert az megy nálam tökéletesen. Nálad miért nem?? Amúgy ME alá felesleges, sőt szvsz csak ront a WDM-driver felrakása.
XP-vel ne várj szvsz semmit (semmi jót), a 2002.02. havi gyártású DC-hez ugyanazt a lemezt adják, mint a tavaly augusztusihoz, semmi új (XP fronton).
1 megoldás marad: kettős oprendszer: XP általában, 98 vagy ME tvzésre.
Amúgy nem vagy egyedül ezzel, itt ez kézzelfogható:
[url="http://"http://www.maxreboot.com/forums/viewforum.php?f=37"]http://www.maxreboot...wforum.php?f=37[/url]
Ha esetleg van megoldás, akkor itt.
v7100 delux csíkozás
Elküldve: 2002. 04. 09. 20:14
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?
Elküldve: 2002. 04. 12. 13:12
Üdv mindenkinek!
Motolla új topicot nyitott javaslatomra "Videotömörítés, szűrők, stb" címen a Multimédia topicok között
.
Látogassátok, használjátok ki hogy most már van külön a téma szerinti topic is, és ne fogjátok vissza magatokat.
Ha valaki tudja melyik szűrő mire jó (beállításokkal), ... megoszthatja velünk akár kéretlenül is. Mindíg tanul az ember.
Ez itt az átirányítás helye volt, nam reklám.
Üdv JANOMANO
Motolla új topicot nyitott javaslatomra "Videotömörítés, szűrők, stb" címen a Multimédia topicok között
Látogassátok, használjátok ki hogy most már van külön a téma szerinti topic is, és ne fogjátok vissza magatokat.
Ha valaki tudja melyik szűrő mire jó (beállításokkal), ... megoszthatja velünk akár kéretlenül is. Mindíg tanul az ember.
Ez itt az átirányítás helye volt, nam reklám.
Üdv JANOMANO
Elküldve: 2002. 04. 15. 14:13
A 7100 dc -vel és philips seismic-el történő felvételnél már többször előfordult hogy pl a második, vagy akárhányadik 2gb-os avi darabnál kimaradt a hang aztán mondjuk a következőnél meg ismét volt.Mitől lehetett ez? Talán a mintavételi konverziót kéne lejjebb állítanom?
Elküldve: 2002. 04. 15. 20:57
idézet:
Ezt írta motolla:
A 7100 dc -vel és philips seismic-el történő felvételnél már többször előfordult hogy pl a második, vagy akárhányadik 2gb-os avi darabnál kimaradt a hang aztán mondjuk a következőnél meg ismét volt.Mitől lehetett ez? Talán a mintavételi konverziót kéne lejjebb állítanom?[/quote]
Nálam "sima", vagyis nem 5.1-es SB Live van és ilyet még nem láttam. Belül össze van kötve ( tuner aux-hangkártya aux) és kész.
Felvétel meg mindig (hiába mono) 44100 Hz, stereo, PCM.
Ennyi. A hangnál ha akarnám, később külön feldolgozva levehetném felére, vagy kisebbre a mintavételt, de minek? Egyszer volt, hogy nem fért fel egy lemezre a film, akkor "vettem le" a hangot 22050-re.
Persze mp3 a vége.
De hogy kimaradna a hang???
Elküldve: 2002. 04. 16. 05:19
idézet:
Ezt írta yogibear:
Nálam "sima", vagyis nem 5.1-es SB Live van és ilyet még nem láttam. Belül össze van kötve ( tuner aux-hangkártya aux) és kész.
Felvétel meg mindig (hiába mono) 44100 Hz, stereo, PCM.
Ennyi. A hangnál ha akarnám, később külön feldolgozva levehetném felére, vagy kisebbre a mintavételt, de minek? Egyszer volt, hogy nem fért fel egy lemezre a film, akkor "vettem le" a hangot 22050-re.
Persze mp3 a vége.
De hogy kimaradna a hang???[/quote]
Tuner aux-out - hangkártya aux-in.
Elküldve: 2002. 04. 16. 20:41
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
Tuner aux-out - hangkártya aux-in.[/quote]
Jéééé! Egy koránkelő (későn fekvő) Kakukk!!!![]()
Amúgy igazad van, lehagytam a belőle.
De csak azért, hogy javithass![]()
![]()
Hali.
Elküldve: 2002. 04. 17. 05:15
idézet:
Ezt írta yogibear:
Jéééé! Egy koránkelő (későn fekvő) Kakukk!!!![]()
Amúgy igazad van, lehagytam a belőle.
De csak azért, hogy javithass![]()
![]()
Hali.[/quote]
Sajnos korán kellő (mondom kellő, a munkahelyemre...)
Elküldve: 2002. 04. 24. 13:56
Még midíg fennáll ez a hangkimaradásos probléma.Sokheti próbálkozás és sok segítségnek köszönhetően már tudnék felvenni tömöríteni stb, erre most ittvan ez.Mindenesetre feltettem mindenhova a kédést.
A végén a régi videónk használata mellett fogok dönteni. :confused:
A végén a régi videónk használata mellett fogok dönteni. :confused:
Elküldve: 2002. 04. 24. 19:47
idézet:
Ezt írta motolla:
Még midíg fennáll ez a hangkimaradásos probléma.Sokheti próbálkozás és sok segítségnek köszönhetően már tudnék felvenni tömöríteni stb, erre most ittvan ez.Mindenesetre feltettem mindenhova a kédést.
A végén a régi videónk használata mellett fogok dönteni. :confused:[/quote]
Ide is beirom: másik hangkártyával próbáltad már?

Súgó
A téma zárva.