Elküldve: 2006. 04. 12. 22:16
Sziasztok!
A kovetkezo a problemam:
A gepem egy P4 2.8 , 1024 RAM, 120 as samsung vinyo, 9600XT s masina.
Egy jo ideje a kovetkezo hibak jelentkeznek: ossze-vissza kifagyok, mindenfele osszefugges a fagyikok kozt nelkul. Online Moh:AA zom, ami kis gepigenyu. Van olyan h jatek kozben fagyok ki, van olyan h windowsban, es olyan is van, h meg mielott a Windowst login kepernyo elotti cucc bejonne, mar akkor vagy azelott. Olyan is volt, h ahogy elinditom a gepet ki is fagy azonnal. Nem egyszer tortent h egymas utan kb 10* a gep nem volt kepes 1 pecnel tovabb futni, hanem kifagyott. Fagyas alatt azt ertem, h megal a kepernyo, es csak a hazon levo gombbal tudok resizni.
Volt 2* is szervizben: 1. ahol vettuk, oda vittuk, ott csereltek egy proci hutot, sajnos semmit sem hasznalt. Masodszor egy masik helyen tapot csereltek, ez sem hasznalt. Egy ideje itthon magamtol probalok rajonni a hibara, es a regi VGA mat, a 9200SE met raktam be a 9600XT helyett. Lass csodat, azota nem fagytam ki egyszer se. Sajnos a 9200 viszont gyenge teljesitmenyu, szal a 9600 hoz hasonlo kene.
Kezenfekvo, h a VGA val lehet a baj(VGA hutot is megneztek vhol, azt mondtak azzal nincs baj) de egy ismerosom mondta, h ez nem olyan biztos, o alaplap hibara tippel. Ti mit gondoltok errol, mi lehet a baj es mi lehet a megoldas?
Koszi szepen!
Long..