idézet:
Ezt írta Rephyx:
Valamint Mumiatol kerdeznem (ha jol lattam neked is ilyened van) hogy nala biztosan uzemel e a kartya....
[/quote]
Tökéletesen működik a kártya, igaz én lecseréltem a hűtését, de még az előtt is használtam 2 hétig, és akkor sem volt vele probléma.
Radeon 9600XT
Elküldve: 2004. 02. 21. 16:29
Elküldve: 2004. 02. 21. 19:01
Tesztelgettem kulonbozo beallitasokkal a kartyat, es valtozatlanul nem ertem, miert pont ez a ket jatek (ut2k4, pop sands of time) oli le a kartyat. Aquamark, 3dmark gond nelkul lefut, es mas jatekoknal nem eszlelem a hibat.
Nem hiszem hogy a hutessel lenne problema, mivel alapban 45/33 a proci/alaplap homerseklete, de tesztkent adtam a haznak egy kis plusz hutest, (kinyitottam mindket haz oldalat, a gepet is meg amelyikben lakom is
Az UT a legszornyubb, 1-3 masodpercenkent reseteli a kartyat. A konkluzio az, hogy meg a hetvegen tesztelgetem, es hetfon visszaviszem, kerek egy cseredarabot. Ha az is szar valoszinuleg a gepemmel nem szeretik egymast. Mas otletem nincs, nektek ?
Elküldve: 2004. 02. 21. 19:04
Ezt hívják alkalmazás specifikus fagyásnak
[ 2004. február 21.: BoGab szerkesztette a hozzászólást ]
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 02. 21. 22:38
Ugyanis 576/720 és még menne
Rage3d Tweakernek itt a vége.
Nos?
[ 2004. március 26.: FoDudu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 22. 00:05
We haven't seen many from HIS at AnandTech's labs yet, but we were very impressed with this little number. For some reason, we were able to read its temperature, even though none of the other 9600XT cards that we tested gave us the option in the driver. I suspect that the other 9600 cards run about as cool. Since this is the only one that would tell me, it takes the cake for the coolest card on our list (and it's definitely not the slowest).
Max. core 608 max mem 714.Homerseklet 30-41 fokig(terhelestol fugg).
Elküldve: 2004. 02. 22. 16:34
idézet:
Ezt írta FőDudu:
Mivel tudom a Core-t 576Mhz fölé húzni.
Nos?[/quote]
RivaTuner? Azzal 750-ig engedi.
Elküldve: 2004. 02. 22. 16:46
idézet:
Ezt írta Rephyx:
Koszonom az otleteket mindenkinek!
Tesztelgettem kulonbozo beallitasokkal a kartyat, es valtozatlanul nem ertem, miert pont ez a ket jatek (ut2k4, pop sands of time) oli le a kartyat.[/quote]
Cseréltél végülis drivert? A PoP nekem is mindíg fagyott egy bizonyos driverrel és csere után megszűnt. Minden más program, teszt jó volt csak a Herceg meredt le állandóan!
![]()
Elküldve: 2004. 02. 23. 00:09
Na feladtam. Mostmar tenyleg szinte mindent megprobaltam (kiveve a win reinstallt es a memoriacseret (ami amugy paros szam, 512+256)) Stabilitasi problemaim sosem voltak a geppel, atlag 5-10 naponta rebootolok valami install miatt, amugy 24/7-ben megy a vas. A tap 460as Enermax, problemat ez sem jelenthet. A homersekletet nem tudtam merni, csak kezzel, de meglepoen huvosek voltak hosszu uzem utan is a memoriak es a borda. Nem DVI-t hasznalok.
Cserelgettem a drivereket (3.9, 4.2) jatszottam az AGP beallitasokkal (2x esen allandoan megfagyott 2dben is pl.) feltettem uj biost is (ez volt utolso remenysegem: volt egy kitetel, hogy nehany ati kartyanal kifagyhat a rendszer, ezt javitottak, de most az uj driverrel is minden a regi, fagy)
A mai napom tesztekkel es rebootolasokkal telt el, es a hiba barmilyen beallitasok mellett konnyeden elohozhato volt a megfelelo kornyezetben. Par jateknal ritkabban ugyan, de szinten csinalt gondot. Elofordult 1 db durva reboot is, es egy 'freq. out of range' uzenet is a monitoron...
Holnap beviszem a munkahelyemre a kartyat, megnezem ott is UT2k4 demoval, aztan viszadobom a boltba, es remenykedek.
Addig is marad a gf2gts
Update: bent a munkahelyemen is ugyanezek a problemak elojonnek, megnyugodtam, hogy nem csak az otthoni gepemmel nem kompatibilis a kartya.
Update2: a szerviznel nem futott le semmilyen benchmark (amik otthon gond nelkul mentek) igy azonnal visszavettek a kartyat. Ellenben gyanusan olcson volt 9800pro, igy inkabb arra csereltem.
[ 2004. február 23.: Rephyx szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 23. 00:20
idézet:
Ezt írta FőDudu:
Mivel tudom a Core-t 576Mhz fölé húzni.
Nos?[/quote]
powerstrip... azzal lehet a csillagos égig húzni a vasat...
Elküldve: 2004. 03. 15. 13:00
1. Csak a sapphirehoz jár half-life 2 kupon.
2. Látom,hogy van több verzió is.pl. td lite,td lite+half 2 kupon,meg full. Mi a különbség.
3. Mennyivel emelték meg az órajelet a prohoz képest ?
4. Mennyire húzható ?
5. Akinek ilyen van, mi a véleménye róla ???
Elküldve: 2004. 03. 15. 13:06
idézet:
Ezt írta sadam:
Nézegetem itt az árlistákat és egy sapphire 9600 xtvel szemezgetek. Lenne pár kérdésem :
1. Csak a sapphirehoz jár half-life 2 kupon.
2. Látom,hogy van több verzió is.pl. td lite,td lite+half 2 kupon,meg full. Mi a különbség.
3. Mennyivel emelték meg az órajelet a prohoz képest ?
4. Mennyire húzható ?
5. Akinek ilyen van, mi a véleménye róla ???[/quote]
[url="http://"http://www.sapphiretech.com/vga/products.asp"]http://www.sapphiret...ga/products.asp[/url]
Ott találsz 2 linket felül, a full és lite retail táblázatokat. Abban minden benne van. Típusszám, jár-e, hl2 kupon, húzható-e, gyári órajelek. A full retail mellé több cucc jár, azt mondanom sem kell![]()
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 03. 15. 19:36
Ati forever.
Elküldve: 2004. 03. 17. 16:28
Szíves engedelmetekkel csatlakoznék a 9600XT gyűjtők népes csapatához, mivel most vettem éppen egy szép piros Connect3D 128MB-os példányt.
Elküldve: 2004. 03. 17. 19:13
Tervezem en is egy asus 9600xt vasarlasat, de elotte szuksegem lenne egy kis felhomalyositasra.Olvastam, hogy tud dual vga t, nos ez azt jelenti hogy mondjuk a monitort rendesen kuldom x*y felbontasban, kozben pedig a tv -m vga bemeneten 640*480 ban nezhetem a divx et?
Be lehet allitani ket kulon felbontast es azt hogy melyik kepernyon mi jelenjen meg?
thx
Elküldve: 2004. 03. 17. 19:15
Elküldve: 2004. 03. 17. 20:14
idézet:
Ezt írta Evil.:
sziasztok.
...tud dual vga t, nos ez azt jelenti hogy mondjuk a monitort rendesen kuldom x*y felbontasban, kozben pedig a tv -m vga bemeneten 640*480 ban nezhetem a divx et?
Be lehet allitani ket kulon felbontast es azt hogy melyik kepernyon mi jelenjen meg?
thx[/quote]
A dual display, ami közel sem a Radeon 9x00 sorozatnál kezdődött, lényegében ezt jelenti amit te is leírtál. Két független kijelző kezelése, egymástól független felbontással és képfrissítéssel. Például Theater-módban a TV-n nézheted a Divx filmeket, miközben netezel és a monitoron olvasod a HWSW híreket.
Elküldve: 2004. 03. 17. 20:28
idézet:
Ezt írta greeny:
A dual display, ami közel sem a Radeon 9x00 sorozatnál kezdődött, lényegében ezt jelenti amit te is leírtál. Két független kijelző kezelése, egymástól független felbontással és képfrissítéssel. Például Theater-módban a TV-n nézheted a Divx filmeket, miközben netezel és a monitoron olvasod a HWSW híreket.[/quote]
thx, pont erre lenne szuksegem.tom hogy nem ezeknel a kartyaknal kezdodott, de valahogy sose vasaroltam vivo s kartyat, mindig at kellett dugdosnok a tv re a vga kartyat ha divx el ni akartam, normalis kepernyomerettel.
kivancsi leszek a gyakorlatban hogy fog szuperalni.
ja, amugy ezt tervezem:
[url="http://"http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm#"]http://www.asus.com/...t/overview.htm#[/url]
[ 2004. március 17.: Evil. szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 23:27
idézet:
Ezt írta Evil.:
thx, pont erre lenne szuksegem.tom hogy nem ezeknel a kartyaknal kezdodott, de valahogy sose vasaroltam vivo s kartyat, mindig at kellett dugdosnok a tv re a vga kartyat ha divx el ni akartam, normalis kepernyomerettel.
kivancsi leszek a gyakorlatban hogy fog szuperalni.
ja, amugy ezt tervezem:
[url="http://"http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm#"]http://www.asus.com/...t/overview.htm#[/url]
[ 2004. március 17.: Evil. szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A vivo-s kártya az más, azon plusz van egy tv-tuner, amivel megjeleníted a gépeden tv-adásokat vagy bedigizel egy VHS kazit. A tv-out az megint más.![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 23:37
idézet:
Ezt írta Zethos:
A vivo-s kártya az más, azon plusz van egy tv-tuner, amivel megjeleníted a gépeden tv-adásokat vagy bedigizel egy VHS kazit. A tv-out az megint más.[/quote]
Szal a linkemben szereplo kartyara gondolok, ez tenyleg nem vivos, a lenyeg hogy tudja a dual vga t.Ha jol gondolom akkor a dvi kimenethez kapok egy dvi to vga atalakitot es ez mehet masodlagos moncsinak?
Elküldve: 2004. 03. 17. 23:49
idézet:
Ezt írta Evil.:
Szal a linkemben szereplo kartyara gondolok, ez tenyleg nem vivos, a lenyeg hogy tudja a dual vga t.Ha jol gondolom akkor a dvi kimenethez kapok egy dvi to vga atalakitot es ez mehet masodlagos moncsinak?[/quote]
Igen, kapsz hozzá átalakítót és arra köthetsz egy másik monitort, de a tv-t a tv-outra kötöd egy kábellel, amit szintén szoktak adni a kártyához, bár az elég rövid.
Nekem a párom most pont divx-et néz a tv-n, én pedig netezek!![]()

Súgó
A téma zárva.