Radeon 9600XT
Elküldve: 2004. 03. 26. 14:06
Elküldve: 2004. 03. 26. 14:41
idézet:
Ezt írta Leviii:
Hali!
Elvileg mára hozzák az új kártyámat, ami Sapphire 9600XT, viszont olyan verzió, hogy nem jár hozzá HL2 kupon és csak 1 év gari van rá! A kérdésem a következő: azt hallottam, hogy 2fajta sapphire xt létezik, olcsóbb és drágább(HL2-val+2 év garival) és, hogy még annyiban különbözik a két kártya egymástól, hogy az olcsóbb kevesebbet is tud, csak azt nem tudom, hogy miben és mennyivel. Ti hallottatok erről/ilyenről?
Csá![/quote]
Sapphire-ból a következők vannak
-HL2 kuponnal 500/325 tuningolható
-HL2 kuponnal 500/325 nem tuningolható
-HL2 kupon nélkül 500/325 tuningolható
-HL2 kupon nélkül 500/325 nem tuningolható
Továbbá van ezekből full retail is, akkor kapsz mellé TRAOD-ot is.
Tuning lockot ha jól tudom ki lehet ütni.
[url="http://"http://www.sapphiretech.com/vga/products.asp"]Itt[/url] mindent megtalálsz.
[ 2004. március 26.: BoGab szerkesztette a hozzászólást ]
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 03. 26. 14:43
idézet:
Ezt írta Emre:
Sapphire vagy connect3d kártyát érdemesebb inkább megvenni 9600xtből ???[/quote]
Én Sapphire-ra szavazok. A Connect se rossz és olcsóbb![]()
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 03. 26. 15:46
idézet:
Ezt írta BoGab:
Sapphire-ból a következők vannak
-HL2 kuponnal 500/325 tuningolható
-HL2 kuponnal 500/325 nem tuningolható
-HL2 kupon nélkül 500/325 tuningolható
-HL2 kupon nélkül 500/325 nem tuningolható
Továbbá van ezekből full retail is, akkor kapsz mellé TRAOD-ot is.
Tuning lockot ha jól tudom ki lehet ütni.
[url="http://"http://www.sapphiretech.com/vga/products.asp"]Itt[/url] mindent megtalálsz.
[ 2004. március 26.: BoGab szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
és honnan tudhatom meg hogy tuningolható-e vagy nem ? Azt mondták a kiskerbe hogy 1-2 mire lesz 9600xt mert hiány van az országban, szóval örülhtek ha kapokvmilyen fajtát
Elküldve: 2004. 03. 26. 15:50
EAN code és Board Part number.
[ 2004. március 26.: BoGab szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 26. 18:33
Elküldve: 2004. 03. 26. 18:46
idézet:
Ezt írta Jaheira:
Üdv! Nem rég vettem a Connect 3D márkájú 9600XT-t (128Mb). Beraktam aranyos kis gépembe (amd1600+, msi mainboad, 256Mb RAM(333Hz)). Legyalultam a cét, hogy kapjon tiszta gépet a segge alá. Und feltelepítettem kedvenc gémemet a Neverwinter Nights-ot, cakk pakk, összes kieggel, már a korábbi vidkarimmal is nyomattam, kifogástalanul ment. És az a csúnyaság biz 5 perc után csonttá fagy... de olyan szinten, hogy még az alt ctrl del se használ. Szóval nagyon nem örülök... Tudtok valamit mondani azon kívül, hogy ne játszak nwn-nel? (más játékot is felpakoltam, és azok mentek, tehát nem gyári hibás a kártya). Előre is köfi![/quote]
Egy-két gyógytapasz?![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 18:55
idézet:
Ezt írta BoGab:
Egy-két gyógytapasz?[/quote]
öhhh ahhh, valami más 5let?
:confused:![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 19:36
idézet:
Ezt írta Jaheira:
Üdv! Nem rég vettem a Connect 3D márkájú 9600XT-t (128Mb). Beraktam aranyos kis gépembe (amd1600+, msi mainboad, 256Mb RAM(333Hz)). Legyalultam a cét, hogy kapjon tiszta gépet a segge alá. Und feltelepítettem kedvenc gémemet a Neverwinter Nights-ot, cakk pakk, összes kieggel, már a korábbi vidkarimmal is nyomattam, kifogástalanul ment. És az a csúnyaság biz 5 perc után csonttá fagy... de olyan szinten, hogy még az alt ctrl del se használ. Szóval nagyon nem örülök... Tudtok valamit mondani azon kívül, hogy ne játszak nwn-nel? (más játékot is felpakoltam, és azok mentek, tehát nem gyári hibás a kártya). Előre is köfi![/quote]
Hali probald fel rakni a legfrisebb Ati Drivert (asszem most 4.3-as a legfrissebb. A 4.1-es fixalta a problemadat (vastag betus resz a leiras szerint:
Reased new ATi Catalyst drivers bringing them up to version 4.1. The package contains: RADEON display driver 7.97, Multimedia Centert 8.8, HydraVisiont 3.25.0006, HydraVisiont Basic Edition 3.25.9006, Remote Wonder 2.1 and WDM version 3.11.
Resolved Game Issues:
- Playing the game Tony Hawk's Pro Skater 4 under Windows XP with an ATI RADEON 9000 series card installed no longer results in the skaters' shadow not being completely drawn
- Playing the game Line of Sight Vietnam under Windows XP with an ATI RADEON 9200 series installed no longer results in the game menu appearing black when setting the Anti-Aliasing option to 1 or 2
- Changing the resolution in Halo while playing in the middle of a Campaign no longer results in a reboot of the machine. This issue was known to occur under Windows XP with an ATI RADEON 9000 series installed
- Running the game Halo PC under Windows XP with an ATI RADEON 9700 series installed no longer results in display corruption being seen on the barrel of the shot gun
- All cars are now being drawn properly when Anti-Aliasing is enabled and playing the game Race Driver by ToCA
- The game Ford Racing 2 no longer stutters when Anti-Aliasing is enabled
- The Star Wars game; Knights of the Old Republic is no longer failing to respond when moving the mouse to view the shore
- Setting the display resolution to 1024x768 32bpp and playing the game Nascar Racing 2003 demo, no longer results in the game failing to respond when OpenGL is enabled
- Setting the graphics option to 1024x768 in the game Beach Head 2002 no longer results in the game failing to launch and displaying an error message
- The Windows 2000 operating system no longer fails to respond when ending the game World Racing in a windowed mode
- Playing the game Neverwinter Nights under Windows XP with an ATI RADEON 9600 series card installed no longer results in the game failing to respond
- Playing the game IL2 Sturmovik: Forgotten Battles in OpenGL mode no longer results in flashing triangles and textures when playing the Black Death Track
The only difference between graffiti and philosophy is the word "fuck"
Elküldve: 2004. 05. 31. 07:34
Van egy problémám. Ha csatlakoztatom a kártyát a TV-hez, akkor VESA módban a monitoron felére esik össze a függőleges képméret. Az a baj, hogy a monitoromon nem tudom ezt a méret csökkenést korrigálni, mert ha a Vertical Size-t 100%-ra állítom, akkor se lesz teljes méretű a kép.
Úgy néz ki, hogy nem a TV terhelése miatt van, ugyanis, ha a TV felől húzom ki a csatlakozót, akkor se javul a helyzet. Csak akkor javul meg, ha a kártyába csatlakoztatott S-VHS csatit húzom ki. De akkor meg lemondhatok a TV-Out-ról.
Találkozott valaki ilyen problémával? Vagy csak az én kártyám/monitorom rossz?
Üdv.
Elküldve: 2004. 05. 31. 09:49
Adnak hozzá ajándék Half-Life2 kupont!!
Elküldve: 2004. 05. 31. 10:30
Elküldve: 2004. 05. 31. 10:45
Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. máj. 31, hétfő - 9:30
Konkrétan 25MHz. És a gyakorlati jelentősége !=0.
Elküldve: 2004. 05. 31. 10:56
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 31, hétfő - 11:45
Alapból 25 Mhz-et dob rá,de...(8 fokozat)
Az LM63-as egy hőmérő dióda figyelő, integrált ventilátor szabályozási funkcióval. Az LM63 egyszerre figyeli a saját, és a dióda (2N3904) által mért VPU hőmérsékletet is, vagy akár bármilyen CPU, GPU stb. dióda által visszajelzett hőmérsékletet. A chipbe beépítettek egy ventilátor-szabályzó funkciót is, amely által a mért hőmérséklet függvényében tudja szabályozni a szükséges hűtést, vagyis a ventilátor fordulatszámát. Ezáltal a felhasználó, vagyis a meghajtó program 8 FOKOZATban! állíthatja a ventilátort, vagy ha az maximumon forog, és még nem túl meleg a chip, akkor logikusan emelheti a működési frekvenciát még tovább.
Gyakorlati jelentősége viszont tényleg nem sok.
Elküldve: 2004. 05. 31. 12:30
Idézet: hebasai1 - Dátum: 2004. máj. 31, hétfő - 9:56
Nem sok valóban, de annak aki nem akar tuningolni megnyugtató érzés, hogy a kártyája gyorsabban megy tuning nélkül
Elküldve: 2004. 05. 31. 20:27
Elvileg AtiTool szerint van temp sensor, szal valahogyan lehetne.
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Elküldve: 2004. 05. 31. 20:30
Idézet: ReeChee - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 19:27
Elvileg AtiTool szerint van temp sensor, szal valahogyan lehetne.
Látom XT-d van. Overdrivenál nekem kiírja a hőmérsékletet.
Elküldve: 2004. 05. 31. 20:36
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 21:30
Nekem Connect3d 9600Xt-m volt,de egyik drivernél sem volt hőmérő,pedik sokat kipróbáltam.És még nem is olvastam,hogy valamelyik ilyen karinál előjött volna,talán kivéve ASUS..
Elküldve: 2004. 05. 31. 21:40
Idézet: hebasai1 - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 19:36
Haveromnak is Connectje van és neki is írja a hőmérsékletet az overdivenál. 4.4-es Catalyst.

Súgó
A téma zárva.