HWSW Informatikai Kerekasztal: DFI alaplapok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DFI alaplapok Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   ZaJanga 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 28. 14:06

DFI-NF4 final & beta bios webpage

#242 Felhasználó inaktív   Csibe 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 28. 16:01

Nekem még a 310-es performace bios-om van. Van valami értelme feltenni az újabbat?
Egyébként meg érdekelne, hogy akiknek még dfi nforce4-es lapja van, mennyit sikerült kicsikarni a rendszerből? (ram-cpu-stb..)
Gigabyte p35-DQ6, c2d 6420@3.8Ghz,Crucial Ballsitic 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 2x500GB WD RE2, 300GB Maxtor, 200GB Samsung, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Liang DCC plus pumpa, Nexxox Extreme III + II radi, Heatkiller chipset + cpu + fet blokkok, Zalman vga blokk
Vízhűtés powwa...

#243 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 16:32

tipp, és ha bárki kérdezi, nem tőlem származik: DFI európai lerakata megszűnik, anyagi okokból. A hazai forgalmazó nem fog importálni eu-n kívülről, így magyar forgalmazó nem lesz. A garis ügyek működni fognak, de nem javaslom új DFI lap vásárlását, mivel a cég állítólag elég rossz anyagi helyzetbe került...nem tudni, talpon marad -e. Mindenesetre kár értük.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#244 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 16:34

:eek:  :(  :(

Ugy latszik gyartani kell a sok selejtet, hogy legyen bevetel, nem eleg a minosegi cucc. :( (ala Asus -X, MSI -V szeria, stb.)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#245 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 17:28

Idézet: freeone - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 15:32

tipp, és ha bárki kérdezi, nem tőlem származik: DFI európai lerakata megszűnik, anyagi okokból. A hazai forgalmazó nem fog importálni eu-n kívülről, így magyar forgalmazó nem lesz. A garis ügyek működni fognak, de nem javaslom új DFI lap vásárlását, mivel a cég állítólag elég rossz anyagi helyzetbe került...nem tudni, talpon marad -e. Mindenesetre kár értük.

Hmmm. Ez nem csak rémhír ? Honnan  a forrás ?

ZaJanga: A fenti BIOS link nem elérheto számomra (.ro)

Csibe: A 310-es a azt hiszem még nem támogatja a Dual Core procikat, de a Venice-t már igen. Forrás Ez azért fontos, mert az alaplap ilyen BIoS nélkül nem ismeri fel a Dual Core-t, nem boot-ol be, szal érdemes még a mostani proci kivétele elott flash-elni.

Épp most flash-eltem a legutóbbira.

Ebbol meg sokat lehet megtudni a memória idozítésekrol, most tökölök vele.

Winchester magos CBBID szteppingu 3200+ van, még nem 100% de azt hiszem egy gyengébb memóriavezérovel rendelkezot fogtam ki magamnak. Állítólag 10-bol 6 ilyen. Mivel az MSI K8N NEO4 F-el megszívtam az ún. "Winchester bug"-ot, DFI NF4 Ultra D-re váltottam.
MSI-vel a proci ment 2400 Mhz-en, aszinkoron módban a memóriával, de a Prime95 egybol hibázott, viszont a 3DMark 2003 és 2005 lefutott ...  2200 Mhz-en nem volt hiba, de ott sem ment szinkron módban. Alapon viszont pöpec volt. A memóriának húzhatónak kellene lennie, anandtech szerint, viszont az MSI-ban sehogy sem sikerült stabil szinkron módot elérni, és eddig a DFI-vel sem. A DFI javára eddig az írható hogy legalább állíthatóak a memória idozítések, az MSI-nel ez sem ment, amint Auto-rol bármire átállítottam, elszállt.
Most megpróbálom, hátha sikerülne szinkron módot elérni, legalább egy 2300-2400 Mhz-et. Aztán majd úgyis egy X2 jön bele, remélem azzal szerencsésebb leszek.

Szerkesztette: Hubert 2005. 06. 28. 17:30 -kor

Next stop, Wonderland.

#246 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 17:32

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 17:28

A forrást nem nevezhetem meg, de biztos.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#247 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 18:18

Hehe, akkor is van egy kafa NForce4 Ultra tuninglapom, amibe belemegy a 4400+ X2, oszt kezitcsókolom. Jól elleszünk mi ketten, azt hiszem. :D
Next stop, Wonderland.

#248 Felhasználó inaktív   Csibe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 18:23

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 17:18

Hehe, akkor is van egy kafa NForce4 Ultra tuninglapom, amibe belemegy a 4400+ X2, oszt kezitcsókolom. Jól elleszünk mi ketten, azt hiszem. :D

Valahogy pont én is így érzem!  :respect: :D
Gigabyte p35-DQ6, c2d 6420@3.8Ghz,Crucial Ballsitic 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 2x500GB WD RE2, 300GB Maxtor, 200GB Samsung, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Liang DCC plus pumpa, Nexxox Extreme III + II radi, Heatkiller chipset + cpu + fet blokkok, Zalman vga blokk
Vízhűtés powwa...

#249 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 18:38

Ez a BIOS-ba integrált Memtest86 hihetetlen hasznos a memóriaidozitésekkel való játékban ...  :respect: DFI

Ezzel szarozok most; 220-as HTT-vel (memória szinkronban) még nem jöttem rá mit tudnék csinálni hogy az 5-ös teszt ne hibázzon ... 2T megoldja, de azt nem akarom, bírnia kellene az 1T-t legalább 250 HTT-ig.

Szerkesztette: Hubert 2005. 06. 28. 18:40 -kor

Next stop, Wonderland.

#250 Felhasználó inaktív   ZaJanga 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 09:10

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 16:28

ZaJanga: A fenti BIOS link nem elérheto számomra (.ro)

Csibe: A 310-es a azt hiszem még nem támogatja a Dual Core procikat, de a Venice-t már igen. Forrás Ez azért fontos, mert az alaplap ilyen BIoS nélkül nem ismeri fel a Dual Core-t, nem boot-ol be, szal érdemes még a mostani proci kivétele elott flash-elni.

Épp most flash-eltem a legutóbbira.

Ebbol meg sokat lehet megtudni a memória idozítésekrol, most tökölök vele.

Winchester magos CBBID szteppingu 3200+ van, még nem 100% de azt hiszem egy gyengébb memóriavezérovel rendelkezot fogtam ki magamnak. Állítólag 10-bol 6 ilyen. Mivel az MSI K8N NEO4 F-el megszívtam az ún. "Winchester bug"-ot, DFI NF4 Ultra D-re váltottam.
MSI-vel a proci ment 2400 Mhz-en, aszinkoron módban a memóriával, de a Prime95 egybol hibázott, viszont a 3DMark 2003 és 2005 lefutott ...  2200 Mhz-en nem volt hiba, de ott sem ment szinkron módban. Alapon viszont pöpec volt. A memóriának húzhatónak kellene lennie, anandtech szerint, viszont az MSI-ban sehogy sem sikerült stabil szinkron módot elérni, és eddig a DFI-vel sem. A DFI javára eddig az írható hogy legalább állíthatóak a memória idozítések, az MSI-nel ez sem ment, amint Auto-rol bármire átállítottam, elszállt.
Most megpróbálom, hátha sikerülne szinkron módot elérni, legalább egy 2300-2400 Mhz-et. Aztán majd úgyis egy X2 jön bele, remélem azzal szerencsésebb leszek.

http://www.lejabeach...dfinf4bios.html

Ha megszűnik is akkor is nyugodt vagyok mert ez a lap ma is a legjobbak között van ha nem a legjobb!
minőségileg és felszereltség szempontjából is!
nem elhanyagolható az sem, hogy az ATI crossfire technologiája is kompatibilis vele!

ezzel a lappal döngetik a tuningrekordokat is!

#251 Felhasználó inaktív   ZaJanga 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 09:14

Idézet: Csibe - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 15:01

Nekem még a 310-es performace bios-om van. Van valami értelme feltenni az újabbat?
Egyébként meg érdekelne, hogy akiknek még dfi nforce4-es lapja van, mennyit sikerült kicsikarni a rendszerből? (ram-cpu-stb..)

a 310-es óta elég sokat újítottak a bioson szerintem érdemes a legújabbat beletenni!!olvasd el milyen javításokat tartalmaznak!

nekem szinkronba 566 A-Dataval 3000+ winchester procit 2772mhz 616mhz memória stb.. szal szépen lehet tépni és sima bolti tálcás procim van!

annyi csak hogy moddoltam SLI-vé az ultra lapomat

#252 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 12:27

Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy egy faszájos alaplapgyártó tönkremegy, míg egy szar, legfosabb
pl ECS meg vígan van...

én hiányoltam a DFItől a marketinget is, lásd MSI, pár éve milyen szar márka volt, alig tudtak róla, most meg ismerté lett a reklámjainak köszönhetően...
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#253 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 12:43

MSI szar márka ? Pár éve is a második legnagyobb gyártó volt az Asus után. Annyi csak hogy errefele nem volt forgalmazó. ECS meg olcsó volt, az mindig jól megy.

Azért én egy darab fórumozó titkos éretsülései alapján még nem temetném a DFI-t. Ami nemjelenti azt hogy nincs igaza, csak azt hogy egyelore nem hiszem.

Szerkesztette: Hubert 2005. 06. 29. 13:06 -kor

Next stop, Wonderland.

#254 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 13:42

Idézet: Csibe - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 11:09

Ilyen csomagot küldenek a Trend4pc-s arcok. LINK  :D   :respect:  :rock:

A szallitasi koltseg mennyi volt Csibe a  http://www.trend4pc.de oldalrol? Vagy ha esetleg mas tudna infot adni a szallitasi koltsegrol, akkor megkoszonnem.

Szerkesztette: Jakuza 2005. 06. 29. 13:45 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#255 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 14:35

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 12:43

MSI szar márka ? Pár éve is a második legnagyobb gyártó volt az Asus után. Annyi csak hogy errefele nem volt forgalmazó. ECS meg olcsó volt, az mindig jól megy.

Azért én egy darab fórumozó titkos éretsülései alapján még nem temetném a DFI-t. Ami nemjelenti azt hogy nincs igaza, csak azt hogy egyelore nem hiszem.

Nos, hogy nem lesz forgalmazója itthon, arra gyakorlatilag mérget vehetsz. Hogy tönkremegy-e, az mint írtam, még egyáltalán nem biztos, lehet hogy a megszorításaikkal(kevésbé fontos lerakatok megszüntetése, mint pl. eu) gond nélkül fennmaradnak.

#256 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 14:45

Idézet: freeone - Dátum: 2005. Jun. 29., Wednesday - 14:35

Nos, hogy nem lesz forgalmazója itthon, arra gyakorlatilag mérget vehetsz. Hogy tönkremegy-e, az mint írtam, még egyáltalán nem biztos, lehet hogy a megszorításaikkal(kevésbé fontos lerakatok megszüntetése, mint pl. eu) gond nélkül fennmaradnak.

Nemondmá ,hogy Europa kevésbé fontos?

Mi lett má olyan fontos?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#257 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:56

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 14:42

A szallitasi koltseg mennyi volt Csibe a  http://www.trend4pc.de oldalrol? Vagy ha esetleg mas tudna infot adni a szallitasi koltsegrol, akkor megkoszonnem.

engem is érdekelne!
thx!

#258 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 19:16

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. Jun. 29., Wednesday - 18:56

engem is érdekelne!
thx!

Jöhet ide a fórumba is :D

#259 Felhasználó inaktív   ZaJanga 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 11:01

Én úgy tudom, hogy EU-ba szűnik meg a DFI.
Érthetetlen hiszen ma a legjobb tuninglap!

#260 Felhasználó inaktív   ZaJanga 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 11:07

1-2 héten belül én is beszállok a trend4pc-s rendelésbe!Ha addig tudtok várni!

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.