Asszem már leírtam valahová, pontosan hogy megy ez az egész vásárlás csak hirtelen nem találom. Na mind1.
A postaköltség kb bruttó 5e ft.
A csomagot GLS
-vel küldik magyaroszágra, olyan gyorsposta mint a UPS, még én se hallottam ezelőtt soha róla. Az jó ha egyszerre rendeltek többen, mert a súlytól nem függ a pénz, csak a mérettől. (már küldtem velük mo-n belül, onnan veszem ezt)
Jópofa, hogy a neten keresztűl lehet követni épp merre jár a csomag. Amikor én vásároltam, kurva vicces volt, hogy a magyar bankból a pénz 4 nap alatt ért oda németbe, a csomag meg 3 nap alatt ittvolt. Magyar bankok rulez...
Vámon a csomag nem járt, szóval nem kell fizetni vámot, meg amint pár kommentel előrébb mutattam normálisan becsomgolják a stuff-ot. Procit, memóriát, és az alaplapomat ott vettem.
Én is kicsit idegenkedtem ettől a külföldön való vásárlástól, de a legmacerásabb az egészben a külföldre való pénz utalás. Én sem akartam onnan venni, de ha egyszer ebben a szar országban nem lehet kapni semmit ami nem tömegcikk, akkor kénytelen az ember. Ráadául a ram kb 2x annyiba lett volna itthon mint ott.
Na, sok sikert a vásárlásoz, remélem segítettem!

Súgó
A téma zárva.