Sziasztok!
1 kis segítségre, tanácsra lenne szükségem...
Van 1 SONY HMD-A420-as 19"-os CRT monitorom, januárba járt le a 3év gari.. a Garancia ideje alatt volt szervízbe, sorkimenő problémával... vagyis néha gondolt 1et a monitor elment a kép majd visszajött, aztán 1re többször csinálta...
Most pár hete megint jelentkeztek hasonló problémák...
Lekapcsolja a képet ("serceg" is mint amikor teljesen kikapcsolnám) de a led zölden világít tovább, valamint a monitor USB hub-ján lévő eszközök se kapcsolnak le...
aztán visszajön a kép, magától, néha koccogtatni kell..
volt hogy 4-5 napig semmi, és szinte folyamatosan ment... most csütörtök óta megint elkezdte, a koccogtatással se mentem semmire...
Jelen pillanatban 1 kölcsön LG monitor van nálam, mert már odáig fajult a dolog, hogy teljesen használhatatlan a monitorom...
Kérdés, hogy érdemes e javítattni? Mert páran mondták, hogy ez a sorkimenő t-ma nem olcsó mulatság..
De kaptam 1 olyan infot is hogy 7-8 ezerből megcsinálják, de olyat is hogy 30ezer alatt szóba sem állnak velem...
Igazándiból nincs most keret új monitorra, és szeretem is a SONY-t nem szívesen vállnék meg tőle.. (annak ellenére hogy 2x játsza ezt el velem)
És hogy ez a sorkimenő elszáll minek tudható be? Konstrukciós hiba?
Na nem kérdezek többet...
Válaszokat előre is köszönöm
További kellemes Vasárnapot mindenkinek