HWSW Informatikai Kerekasztal: TV-out/TV kimenet problémák topicja. Nyugodtan lehet kérdezni. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV-out/TV kimenet problémák topicja. Nyugodtan lehet kérdezni. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Hani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 05. 23:59

Sziasztok!

Olyan gondom van,hogy Videoton Infracolor 2000 TV-men az elejen levo video bemenet kiosztasat nem tudom,igy nem tudok kabelt gyartani hogy a gepem rakossem!
Tud valaki segiteni?

Koszonom elore is!

Hani

#142 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 06. 07:43

[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005305&p=3#000130"]Valaki Pls mert kezd egyre jobban zavarni[/url]
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#143 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 06. 14:39

idézet:
Ezt írta Al-atka:
Nagy problemam vagyon. Ti4200 ( Explorer "marka" - hallottatok mar ilyenrol? Eleg gyanus ,nem sikerult megtalanom a gyarto oldalat :D ) Naszoval, hosszas baszogatas utan csak fekete&feher kepet sikerult beallitani . Kartya kimenet -> svhs kabel -> scart atalakito
Miutan vegso elkeseredesemben felraktam a tvtool nevu progit, abban nagy oromomre megtalaltam a keresett composite kimenetre allitasi lehetoseget. A kep 1bol szinesre valtott (gondolom masoknak ment volna tvtool nelkul is :D )

A nagyobbik problemam h minden latszik, asztal, ikonok ,startmenu ,stb,stb CSAK A FILMET nem latom :(((
A lejatszo ablakban csak egy fekete kocka jelzi a film helyet . ( ha pl nem clone modban probalom , es beallitom ugy a lejatszot h a fele a monitoron , fele a tv -n legyen akkor a monitoros felen latom ,a tv-s felen nem latom a filmet)

Mit lenne ertelme megprobalnom?
KEREM KAPCSOJJAK BE ! ;)
[/quote]

Nekem ugyanez a problémam csak Abit gef4el.
A szineket mar megoldottam (atkellett allitani PAL-ra mert alapbol NTSC-t hasznalt), de a filmeket nekemse jatsza le.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#144 Felhasználó inaktív   NeoMaN 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 06. 15:00

idézet:
Ezt írta padawan:

Nekem ugyanez a problémam csak Abit gef4el.
A szineket mar megoldottam (atkellett allitani PAL-ra mert alapbol NTSC-t hasznalt), de a filmeket nekemse jatsza le.
[/quote]

Karit klón módban használni!
Utána teljesképernyős videotükrözés bekapcsolása --> másodlagos kijelző.
A detonator kontrollpaneljén, most nemtom fejből melyik fülön van...
Ennyi, semmiféle TvTool nem köll a 4x.xx detonátorok óta.
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
www.greenpeace.hu

#145 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 06. 15:29

Igen, kosz kozbe megtalaltam 1 oldallal elobb.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#146 Felhasználó inaktív   VizesBlokk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 06. 18:49

Szijasztok. Nagyjából végigolvastam a topic-ot az elejétől, de a kérdésemre nem találtam megoldást. Elképzelhető, hogy nem is létezik szvsz.

N/A szóval a gond, hogy klón mód, overlay belőve. Szóval az overlay-es dolgok a másodlagos képernyőn szépen futnak. Viszont gondolom nem csak nekem vannak 16:9-es arányú filmjeim, és ezeket a filmeket szeretném zoomolni, mert a TV-m 4:3 arányú, és ez így elég gáz.
Szóval a kérdés. Lehet zoomolni overlay-re állított kimeneteken?? Gondolom ez nem a lejátszó progi miatt van. Vagy igen?
Előre is thanx mindenkinek.

[ 2003. december 06.: VizesBlokk szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. december 06.: VizesBlokk szerkesztette a hozzászólást ]
http://www.xboxklub.hu XBOX és GameCube konzolok szervizelése, moddolása rövid határidővel. ModChip-ek beépítése azonnal megvárhatóan, garanciával. SuperAladdin, QoobChip, Akira, Xecuter, DMS, SmartXX .. És minden mi zem zájnak ingere.

#147 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 07. 13:24

Azt nemtudja valaki hogy frissitest mert nem enged allitani a TV-n?

#148 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 11:48

Hi!

Tudom, hogy itt is leírtátok, de nem vagyok biztos a dolgomban. :)

A Radeon 9000 Pro-mhoz a szokványos 1.5m kábel van, ami nem ér el a tv-ig. Szóval vennék 5m S-Video kábelt (kompozit kimenete nincs a kártyának) de nem tudom mi kell a végére. A Samsung tv-m scart bementes. Annyit tudok róla, hogy eddig scart-kompozit átalakítóval ment rajta az MX440 képe rendesen. Ennek fényében milyen s-video/scart átalakítót kell vennem? :confused:

#149 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 13:45

idézet:
Ezt írta padawan:
Azt nemtudja valaki hogy frissitest mert nem enged allitani a TV-n?[/quote]
Mert a TV fix frekvencias...

#150 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 13:54

idézet:
Ezt írta FakeJack:
A Radeon 9000 Pro-mhoz a szokványos 1.5m kábel van, ami nem ér el a tv-ig. Szóval vennék 5m S-Video kábelt (kompozit kimenete nincs a kártyának) de nem tudom mi kell a végére. A Samsung tv-m scart bementes. Annyit tudok róla, hogy eddig scart-kompozit átalakítóval ment rajta az MX440 képe rendesen. Ennek fényében milyen s-video/scart átalakítót kell vennem? :confused:[/quote]
Kicsi Samsung TV-k nem tudnak S-Video-t fogadni a SCART-on, tehat mindenkeppen kompozitot kene hasznalnod.

Bedugod a kartyadhoz kapott mini-DIN-7/RCA adaptert, abba az 5m RCA-RCA kabelt, aztan a meglevo SCART adapteredet a vegere.

Ha a kartyadhoz nem kaptal adaptert a kompozit hasznalatahoz, akkor verd le a bolton, mert jar, ha nem adnak, akkor veszel egy mini-DIN-7-es dugot, es rarakod a koax egyik vegere, masik vegere RCA.

Labkiosztast mar belinkeltem az elozo oldalon.

Upd: csatlakozo tipusa javitva.

[ 2003. december 10.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#151 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 14:44

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Kicsi Samsung TV-k nem tudnak S-Video-t fogadni a SCART-on, tehat mindenkeppen kompozitot kene hasznalnod.

Bedugod a kartyadhoz kapott mini-DIN-9/RCA adaptert, abba az 5m RCA-RCA kabelt, aztan a meglevo SCART adapteredet a vegere.

Ha a kartyadhoz nem kaptal adaptert a kompozit hasznalatahoz, akkor verd le a bolton, mert jar, ha nem adnak, akkor veszel egy mini-DIN-9-es dugot, es rarakod a koax egyik vegere, masik vegere RCA.

Labkiosztast mar belinkeltem az elozo oldalon.
[/quote]
Koszonom, valahogy sejtettem, hogy nem lesz olyan egyszeru. :( Atalakito tenyleg nincs, megprobalom elerni az elozo tulajt, hatha meg megvan neki. Ha nem, akkor marad a pakazas, brrr...

#152 Felhasználó inaktív   [LL]Jonny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 14:47

Hi!Segitséget szeretnék kérni!Egy Radeon 9500 ös videókareszom van!Eddig semmi gond nem volt,tudtam nézni a tv-n a filmeket.(RCA kábellel volt összekötve a sztg és a tv (+átalakitó)).Feltettem a catalisty 3.9-et és erre telepitésnél megjelent 1 hibaablak és ezt irta ki: ZERO DISPLAY SERVICE ERROR..Nah most minden mükődik normálisan csak éppenséggel tv-n nem megy semmi,tiszta fekete...Majd leszedtem a 3.9-et és visszaraktam a 3.8-at most már ott is azt irja ki...Ha vki tud segiteni az kérem irjon!
Előre is köszi!
By:Jonny
:(
" Te vagy a minden,de mégsem tudsz vele mit kezdeni "

#153 Felhasználó inaktív   deluck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 09. 13:18

Sziasztok!

Vettem a MM-ban egy hama dvd-setet, hogy kipróbáljam a gép tv-re kötését (radeon8500le). Van benne egy 10 méteres 3 rca<->3 rca kábel, egy 10 méteres s-video<->s-video kábel egy stereo jack-2 rca átalakító és egy s-video+3 rca<->scart átalakító input/output kapcsolóval. az átalakítót egyetlen egyszer raktam be a tv hátulján lévő scart csatlakozásba és húztam ki, és egyből szétjött :mad: . A kép egyébként fekete-fehér csíkos lett bárhogy próbáltam állítgatni. Utólag elolvasva a TV leírásást rossz scart csatlakozóba dugtam. Ha kicserélik a setet kipróbálom újra...

Találkozott már valaki ilyennel, hogy kihúzáskor széresik az átalakító? :rolleyes:

[ 2003. december 09.: deluck szerkesztette a hozzászólást ]
a jelenlegi leggyorsabb processzoron már csak 4 másodpercig fut egy végtelen ciklus

#154 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 00:23

Hello!!

nekem olyan kerdesem van hogy hogy tudnam kivezetni a jelet ugy tvre hogy ne fekete feheren jelenjen meg a kep? Allitgattam ntsc pal mindenfele verziot de az istennek nem lett szines. A tv egy Thomson nem egy iszonyat hazimocirencer tv de nem is a csogagyi tipus a kartya pedig radeon 9700pro.Tudna vki segiteni,hogy leirja nekem mint kezdonek..de teljesen :) .. hogy mi lehet a gond es mit tehetnek?
Elore is koszi!
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

#155 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 02:28

Bakker, mi a francert nem lehet elolvasni ezt a topicot???

Ha a TV-d nem tud S-Video jelet fogadni (vagyis fekete-feher a kep), akkor kompozit jellel kell etetni.

Csakazertseiromle,hogyankellkompozitoteloallitaniradeonokon.
Gykezenoldallegfelsohozzaszolasabanideztekalegutolsoilyeniranyuhozzaszolasomat :rolleyes:

Most nezem csak, elirtam ott a csatlakozo tipusat, Mini-DIN-7 kell, nem 9.
Nem kene 2 sor utan forumoznom...

[ 2003. december 10.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#156 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 09:15

Amiket irtal az mind nagyon franko de direkt kertem hogy nem ugy ird le mintha egy 40 eve villamossagi es teveszerelo emberrel dumalnal hanem egy total amatorrel ami kb ugy nez ki hogy itt a tv es itt a pc es kesz.
Ezhez az atalkitashoz van minden az ati dobozban vagy meg boltbais kell menni? meg furni faragni is kell?
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

#157 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 09:17

ja meg van egy S nevu dugo a tv-n! Akkor kene tudni s jelet fogadni,nem?

#158 Felhasználó inaktív   deluck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 09:23

Kicserélték a szetet.

Ebben is ugyan olyan szar az átalakító mint a másikban úgyhogy sokkal óvatosabban húzom ki... :).

Majdnem minden tökéletesen működik, csak a hang... :( .
(bár az lehet, hogy nem ennek a topicnak a témája...).
a jelenlegi leggyorsabb processzoron már csak 4 másodpercig fut egy végtelen ciklus

#159 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 15:06

up
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#160 Felhasználó inaktív   FunnyLAM4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 15:36

Sziasztok!

Ha valakinek van egy TV-out-os kábele ABIT Geforce 3 Ti200-hoz, azt szívesen megvenném. Ez egy viszonylag speckó kábel: egy 9 tűs mini-DIN lengő (Tuchel) van a végén.

Bocs az offért!
Bocs...tényleg Láma vagyok.

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »