Idézet: BSeven - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 19:42
Köszi a segítséget, azért kiváncsi lennék színekre, és a Brightness beállításodra, mert nekem nagyon fényesnek tűnik a monitor, bántja a szememet, pedig a Brightness már 0-ra van állítva. (Csökkent rendesen a fényerősség, de egy picit bizonyos színeknél még "szembántónak" látom).
np

Én napközben sem használom az "internet" bállításnál magasabb értéken.. A színek meg amint a paraméterekből is látható TN panel 16.2 millió szín - ergo 24 bit (vagy csak 16 lenne

) de az okosok majd kijavítanak - azaz nem 32 és így nincs "annyi" megjeleníthető színárnyalat. Ez a panel adottságaiból ered mint ahogy a láthatósági szög is kisebb más típusú panelekéhez képest, viszont a reakcióideje ennek a paneltípusnak a legalacsonyabb. Az ips és annak az utódja az sips illetve a samsung féle pva már több színárnyalat megjelenítésére képes de azoknak még nagyon magas a válaszideje ergo játékra (ha nem akarsz kompromisszumokat kötni) nem alkalmas. Ez van!

Egyébként minden tesztoldal azt szokta hangoztatni, hogy a gyárilag beállított értékek a legjobbak. Én nem állítgattam semmit a színeken sem a fényerőn.. a gyári beállításokkal operálok.

De ízlések és pofonok.
"Csökkent rendesen a fényerősség, de egy picit bizonyos színeknél még "szembántónak" látom"
Eleinte nekem is úgy tűnt, hogy ki akarnak mászni a színek a monitorból

de megszokod.
Nekem is voltak kételyeim mielőtt megvettem volna - színek, fekete fekete-e, tényleg elég e a 12ms - de eloszlottak mind és teljesen elégedett vagyok, nem bántam meg a kiadott pénzt.
Szerkesztette: VAZUL 2004. 09. 15. 20:05 -kor