Idézet: SmashFM - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 22:42
hi!
tudnál kicsit írni róla, mert én is ilyenen gomdolkozok!

Egy kérdésem lenne: Fekete az "mennyire" fekete?

Hali
nekem tetszik

A fekete a széleken kicsit világosodik, ha nincs kép kirakva, akkor inkább (nagyon mély) sötétszürke. Viszont ha képet nézel, vagy szélesvásznú filmet akkor szép feket nagy felületen is.
A színei szépek, NFS_U2 demó alatt és UT2003 alatt próbáltam játszani, utánhúzás egyáltalán nem zavaró (én nem is vettem észre). A filmeket öröm nézni rajta, viszont TFT monitoron jobban látszanak a tömörítési hibák. Natív 1280*1024 felbontáson használom a desktopot, játékot próbáltam 1024*768 -ban, teljesen oké a kép.
Negatívum: a tápcsatlakozó kialakítása szerintem nem a legszerencsésebb, de úgysem dugdossa sűrűn az ember a tápot.
A háttérvilágítás nem teljesen homogén, nem foltos de alul világosabb mint felül (egyébként a benti SONY SDM-HX73 monitoron is) és a káva mellett is kissé világosabb.
Desktop 1024*768 felbontásban a szövegek kissé zajosak, de hát ezeket a monitorokat natív felbontáson kell használni, legalább desktopon.
Pozitívum:
nagyon tetszik a képe, a színei. Nincs zavaró utánhúzás, szép, letisztult forma, +-90 fokban elforgatható, jól állítható panel, nincs pixelhiba (elsőre kifogtam). 1024*768 felbontásban játékok szépek, BIOS képernyőn is van kép, jól olvasható.
DVI kábel tartozik hozzá.
Sulinetben 122 ezer, ebből kb. a fele visszjön. Szerintem jó vétel.
Live fast... Die Never!