HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (211 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 19. 21:12

Köszönöm :) Egy másik topikba is beírtam reggel ugyanezt, de aztán nem győztem kivárni, hogy jelentkezzen valaki, így egyedül eldöntöttem ACER :)

[ 2003. december 20.: lildiko szerkesztette a hozzászólást ]

#282 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 13:11

idézet:
Ezt írta kokok:

Nekem meg ezt írták augusztusban:

kokok
[/quote]

Hát AUGUSZTUS-ban még nekem is ezt írták... Azért LOL!
Nem tudták, hogy annyira kevés van belőle, hogy még külfölödn is hiánycikk és várni kell rá!!!

Ez a ViewSonic 171B elég meggyőző... Lehet, hogy ilyen lesz inkább? :D

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#283 Felhasználó inaktív   nagy1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 13:37

Sziasztok!

Először is ne haragudjatok, biztos elhangzott már a kérdés (a többi topikot végigolvasni már nincs keretem a hónapban :(), csak azt szeretném megtudni, hogy megéri-e venni sulinetes samsung TFT-t. Milyen hátrányai vannak? Még talán tudnék szerezni egyet, úgyhogy sürgős lenne. Köszi.

#284 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 13:49

idézet:
Ezt írta nagy1:
Sziasztok!

Először is ne haragudjatok, biztos elhangzott már a kérdés (a többi topikot végigolvasni már nincs keretem a hónapban :(), csak azt szeretném megtudni, hogy megéri-e venni sulinetes samsung TFT-t. Milyen hátrányai vannak? Még talán tudnék szerezni egyet, úgyhogy sürgős lenne. Köszi.
[/quote]

Melyik tipus lenne?

#285 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 15:37

Egy láma kérdés:

Egy tft-t szeretnék venni csak nem tudom, hogy egy geforce 2 mx400-as kártyán nincs dvi kimenet normál kimenethez lehet kötni tft-t?? jaa és ha igen mit ajánlotok vmi baromi olcsón és viszonylag jót (15")?
"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"
[Telefonom: 30/568-0668]

#286 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 16:53

idézet:
Ezt írta Norbik@:
Egy láma kérdés:

Egy tft-t szeretnék venni csak nem tudom, hogy egy geforce 2 mx400-as kártyán nincs dvi kimenet normál kimenethez lehet kötni tft-t?? jaa és ha igen mit ajánlotok vmi baromi olcsón és viszonylag jót (15")?
[/quote]

Szia
Lehet "normal kimenet"hez kotni, sot 15" kivitelben igen luxus a DVI nehol meg 17" nal is.
Most lattam egy Gaba filmview.t szep kepe volt, es az ergonomia is meglehetosen szepre sikeredett.

#287 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 16:57

idézet:
Ezt írta Michael:

Szia
Lehet "normal kimenet"hez kotni, sot 15" kivitelben igen luxus a DVI nehol meg 17" nal is.
Most lattam egy Gaba filmview.t szep kepe volt, es az ergonomia is meglehetosen szepre sikeredett.
[/quote]

Milyen árba volt kb.?
"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"
[Telefonom: 30/568-0668]

#288 Felhasználó inaktív   szabv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 17:15

Neovo K-19 helyett mivel az a típus már kifutott vettem egy Neovo F-419-et állítólag ez van a K-19 helyett. Beállítgatások után aránylag meg vagyok elégedve a monitorral.
Mit nézzek meg és hogy teszteljem hogy mindenki számára tudjak írni valami ismertetőt ?
Szerintem a monitorba nem MVA panel van. Valaki megtudja mondani milyen panel lehet. / A leírás szerint pedig a látószög 170/170 Kontraszt 700:1 Fényerő 300 cd/m2 ami MVA-ra illene,de valami SWVA panelről tájékoztat a NEOVO web lapja /.
Valaki tud olyan weblapot ahol tesztelik ezt a monitort ?

Üdv.:
szabv

#289 Felhasználó inaktív   nagy1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 18:35

idézet:
Ezt írta Lancelot:

Melyik tipus lenne?[/quote]

[url="http://"http://www.ecs.uk.com/hotproduct/ezx15g.html"]ECS 15" TFT EZX15G[/url]

Bár csak 60 hertzes :confused:

[url="http://"http://www.sulinetonline.hu/catalog.php?op=showproduct&categ_id=50&parent_id=0&product_id=5023"]Vagy maradjak inkább a CRT-knél?[/url]

[ 2003. december 20.: nagy1 szerkesztette a hozzászólást ]

#290 Felhasználó inaktív   hangya 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 20. 21:48

idézet:
Ezt írta szabv:

...
Beállítgatások után aránylag meg vagyok elégedve a monitorral.
...
[/quote]

Csak aránylag? Milyen probléma van vele? Mi nem tetszet rajta?

idézet:

...
Mit nézzek meg és hogy teszteljem hogy mindenki számára tudjak írni valami ismertetőt ?
...
[/quote]

Hát pl. megnézhetnéd, hogy FPS-eknél mennyi az utánhúzás (mondjuk ez szerintem elég relatív, embere válogatja).

#291 Felhasználó inaktív   chaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 00:06

Sziasztok. A kérdésem az hogy a pc world-ben lehet nyerni egy samsung tft-t és,hogy az milyen , mik a tapaszatlatok ezzel a monitorral kapcsolatban...Tudom ajándék lónak ne nézd a fogát, de esetleg vennék ilyet ha nem én nyerem :)) csaba

#292 Felhasználó inaktív   kokok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 10:04

[QUOTE]Ezt írta Charles:
[QB]

Hát AUGUSZTUS-ban még nekem is ezt írták... Azért LOL!
Nem tudták, hogy annyira kevés van belőle, hogy még külfölödn is hiánycikk és várni kell rá!!!

Igaz, hogy októberben néztem utoljára, de akkor a német online áruháak többségénél raktárról lehetett venni, vagy max 1 napos szállítási határidővel.

kokok

#293 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 10:51

idézet:
Ezt írta nagy1:

[url="http://"http://www.ecs.uk.com/hotproduct/ezx15g.html"]ECS 15" TFT EZX15G[/url]

Bár csak 60 hertzes :confused:

[url="http://"http://www.sulinetonline.hu/catalog.php?op=showproduct&categ_id=50&parent_id=0&product_id=5023"]Vagy maradjak inkább a CRT-knél?[/url]

[ 2003. december 20.: nagy1 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Túl drága. Szerintem ne maradj a CRT -nél, de ne ezt vedd meg. Inkább egy olcsó és viszonylag jó 17-est. Valamelyik Acer-t pl

#294 Felhasználó inaktív   Szücsien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 17:41

idézet:
Ezt írta szabv:
Neovo K-19 helyett mivel az a típus már kifutott vettem egy Neovo F-419-et állítólag ez van a K-19 helyett. Beállítgatások után aránylag meg vagyok elégedve a monitorral.
Szerintem a monitorba nem MVA panel van. Valaki megtudja mondani milyen panel lehet. / A leírás szerint pedig a látószög 170/170 Kontraszt 700:1 Fényerő 300 cd/m2 ami MVA-ra illene,de valami SWVA panelről tájékoztat a NEOVO web lapja /.
Valaki tud olyan weblapot ahol tesztelik ezt a monitort ?

Üdv.:
[/quote]

A NEOVO F419 MVA-s.
Min hajtod DVI/DSUB?
Hogyhogy csak aránylag vagy megelégedve vele?

#295 Felhasználó inaktív   szabv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 19:31

idézet:
Ezt írta Szücsien:

A NEOVO F419 MVA-s.
Min hajtod DVI/DSUB?
Hogyhogy csak aránylag vagy megelégedve vele?
[/quote]

Honnan gondolod hogy MVA-s ? DVI-n hajtom.

Nincs összehasonlítási alapom mert nem sok monitort láttam.

Játékokra jobb mint gondoltam : utánhuzás nem nagyon van teljesen elviselhető /NFS underground, vice city, Call of duty, stb./ viszont sötét pályákon vagy pl. a Prince of Persiában ahol közel azonos pasztel színek alkotják a pályát ott a CRT monitorom életképesebb.

A színek : a színek nagyon jók főleg nagy fényerejű egymástól élesen eltérő színekből álló képek esetén. Amit még nem tudtam megszokni hogy a szürkék olyan fényesek 'zsirosak'. A fehér,fekete,kék,vörös,zöld,szürke teljes képek teljesen homogének ámbár a fekete nem tökéletesen sötét, de elmegy. A feketéből fehérbe átmenő tónusok aránylag homogén módon változnak éles csíkozodás nincs.

Ami a legjobban zavar hogy szemből tökéletes a képe, de ha kicsit más szögből nézem a színek rögtön elfakulnak / ebből gondolom hogy nem MVA panel van benne./ Azt irják hogy a látószög 170 fok az igaz hogy 160-170 foknál még simán elolvasom a szöveget, de már 10-15 foknál a színek teljesen elfakulnak.

Még szoknom kell a monitort. Ha valaki ilyet akar venni és konkrét kérdése van kérdezen.

Üdv.:
szabv

#296 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 21:48

Minden TFT dithering-gel csinálja a 16 millió színt (8R+8G+8B bit)? Ahányat néztem, sztem mind ilyen volt.

És miért nem tiltható ez? Néha elég lenne az az alap 262e szín (3*6 bit), a bizsergés nélkül...

#297 Felhasználó inaktív   Szücsien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 13:05

Talaltam egy 19" TFT Relisys neven.Azt hiszem ezt erdemes megnezni.[url="http://"http://www.relisys.com/"]relisys[/url]
A tipusa TL965. Mintha egy kicsit hasonlitana egy masik gyarto kifutott modeljere(NEOVO K19, csak ez nem fekete).Es az ara se rossz 159 987,50 HUF brutto(METRO-ban).

#298 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 16:58

Tegnap óta boldog gazdája vagyok egy Acer 1731-es monitornak... :)
Határozotta tetszik, utánhúzást nem igazán láttam, ami zavar, hogy mint azt feljebb is írták egy kicsit elmozdulva a színek máshogy néznek ki, ez sötét pályákon engem is zavart...
De amúgy istenkirálycsászár. :)
Ezer köszönet az Adriának. :) Eléggé elcsodálkozott ott a kasszás srác, hogy mindig szóba kerülnek itt, és nem is érti, hogy miért... :)

#299 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 19:58

Jelentem: hazahoztam, csatlakoztattam az ACER-t és láss csodát, nem kell szemüveg a monitorhoz :), pedig 1,75-öst használok olvasáshoz és mostanában már a géphez is kellett. Egyelőre nagyon lelkes vagyok!

#300 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 21:24

idézet:
Ezt írta lildiko:
Jelentem: hazahoztam, csatlakoztattam az ACER-t és láss csodát, nem kell szemüveg a monitorhoz :), pedig 1,75-öst használok olvasáshoz és mostanában már a géphez is kellett. Egyelőre nagyon lelkes vagyok![/quote]

Na ez az, aminek igazán lehet örülni! Első az ergonómia ;)

Téma megosztása:

• (211 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.