HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (211 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k Értékeld a témát: -----

#3701 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 14. 11:51

Idézet: Krapu - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 9:39

Acer AL 1914ms 19" TFT
Brutto 88.900-

Köszi
Tényleg  kedvező ára van.

#3702 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 12:32

Rájöttem a megoldásra:
A 2002-es pdf szerint a MVA-s a moncsi de a 2003-as szerint már TN+Film !!!!!!!!!
Mivel az én monitorom 2004-es ezért tudom már a választ.
Ugy látszik itt is az történt mint az LG-nél
Olvastam itt a topicban, hogy ott is panelt váltott az LG vmelyik 17-es moncsijában a srác a vétel után vette észre ezt. (persze a tipuson belül)
Ugy látszik ez a jellemzö nem az,hogy jobb panelra állnak át.

Üdv.

#3703 Felhasználó inaktív   The_LionHeart 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 14. 12:42

Idézet: craic - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 12:08

Hali
DVI-n próbáltad a HP-t?
Akkor is vannak játékok alatt zöldes pöttyök? Én is majdnem ezt vettem, de aztán észrevettem a játékok alatt a furcsa pöttyöket (ez még nem zavarna annyira), meg DVD-k ben az elszineződést (ez már nagyon zavart). Akkor Te nem tapasztaltál ilyet: prad.de fórum hp1955 (első hozzászóláshoz tartozó képek) Mert én próbáltam néhány DVD-t és kb ugyanezt láttam.  Az utánhúzása egyáltalán nem zavar engem, csak ezek  a plusz szinek.
Köszi

hali

csakis dvi-n hajtom radeon9600pro-val

Én nem vettem észre de, lehet hogy az én szemem rossz, kb 1.5m.ről nézem ha dvdzek.

Lion

#3704 Felhasználó inaktív   SCupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 18:14

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 6:17

Én már látatlanban is a Samsungot javasolnám. :)

Köszi  :respect:

Amúgy az LG-vel mi szokott (ha) gond lenni?

#3705 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 19:35

Úgy néz ki, hogy holnap veszek egy 710T-s sulinetben, feltéve ha még holnap is lesz.... :up:

#3706 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:34

Miközben kapom itt a bókokat tőletek(köszi-köszi egyébként :) ), egyre inkább nem tudom, melyiket szeressem... :cool:

A Samsung is tetszik, de nincs dvi...
IIyamának van dvi, de nincs olyan kontrasztja és fényereje és miért csak 1 év a garija?
Viszont ha ennyiért lehet kapni 19'es moncsit (Acer), akkor már nehezebb szívvel veszek 17'est...Milyen ez az Acer egyébként, mint monitormárka? És hány év gari van rá, Krapu? DVI?

Ahhoz képest, hogy tegnap már megvenni mentem a Samsungot... :p
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#3707 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:40

Idézet: Anitaa - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 19:34

Miközben kapom itt a bókokat tőletek(köszi-köszi egyébként :) ), egyre inkább nem tudom, melyiket szeressem... :cool:

IIyamának van dvi, de nincs olyan kontrasztja és fényereje és miért csak 1 év a garija?
Viszont ha ennyiért lehet kapni 19'es moncsit (Acer), akkor már nehezebb szívvel veszek 17'est...Milyen ez az Acer egyébként, mint monitormárka? És hány év gari van rá, Krapu? DVI?

Ahhoz képest, hogy tegnap már megvenni mentem a Samsungot... :p

Szia!

DVI sajna nincs rajta, de 3 év gari és sulinetben is lehet venni.
Traffipaxjelzők, lézerblokkolók, játékok, számítógép és a HORGÁSZAT!

#3708 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:50

Azon kívül, hogy nem kell állítgatni, van előnye a DVI-nek?
Van itt ember, aki olyan szemmel rendelkezik, hogy lát észrevehető különbséget D-Sub ésDVI között?
Ha képbeli különbség nincs, akkor a kutyát nem érdekli a DVI.
Ahogy elnézem a T903-asom képét, nem nagyon hiszem, hogy javíthat rajta a DVI.
Így is tökéletes.  :smoker:  :cool:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#3709 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:52

Idézet: Anitaa - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 20:34

Biztos azért, mert Mo.-n nincsen hivatalos Iiyama képviselet (legalábbis én nem találtam).

#3710 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:21

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 20:50

Azon kívül, hogy nem kell állítgatni, van előnye a DVI-nek?
Van itt ember, aki olyan szemmel rendelkezik, hogy lát észrevehető különbséget D-Sub ésDVI között?
Ha képbeli különbség nincs, akkor a kutyát nem érdekli a DVI.
Ahogy elnézem a T903-asom képét, nem nagyon hiszem, hogy javíthat rajta a DVI.
Így is tökéletes.  :smoker:  :cool:

Sokak szerint van. Pl. lásd Lipton, vagy "máshol" van is egy ilyen topik.

Szerkesztette: Racecam 2005. 02. 14. 21:22 -kor

#3711 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:40

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:21

Sokak szerint van. Pl. lásd Lipton, vagy "máshol" van is egy ilyen topik.

No igen, de vajon tényleg van különbség, vagy csak a user bedumálja magának, hogy szebb a kép.
Volt már ilyen más esetekben is, mikor azt láttuk, amit látni szerettünk volna. :)

#3712 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 00:09

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:40

No igen, de vajon tényleg van különbség, vagy csak a user bedumálja magának, hogy szebb a kép.
Volt már ilyen más esetekben is, mikor azt láttuk, amit látni szerettünk volna. :)

Olvasd el amit 2 oldallal korábban írtam. Elsőre azt hittem, hogy nem jó felbontásba váltott a win olyan volt a kép. Bizotos ki lehet pöcsölni a képet jóra, én annyira nem erőlködtem vele. Pár pöccintéssel is sokkal jobb lett kép, de teljesen jóra nem állítottam be. Állítgattam a coarse és fine értékeket, aztán utána kellett volna belőni a H V poziciót, de erre nem volt türelmem. :) Én olyan vagyok, hogy egy hagyományos monitor bállításaival is órákat elpöcsölök, hogy jó legyen. Ezt nem akartam most eljátszani, mert nem volt annyi időm.
Majad megnézem még egyszer, megpróbálom beállítani tökéletesre.

Próba előtt én is azt hittem, hogy semmi különbség nem lesz és a megszokott tökéletes kép fog várni, de tévedtem. Nem gondoltam volna, hogy számít valamit a DVI.

Sajnos a digigépem régi és teljesen alkalmatlan arra, hogy lefényképezzem a különbséget.

Szerkesztette: Lipton 2005. 02. 15. 00:11 -kor

#3713 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 00:14

BlueDeath: ha nem tudod mi a különbség az analóg és a digitális között, miért mondasz zöldségeket. :omg:  :omg:  :omg:

Anitaa: TFT-ben nem tudom milyen az Acer. Egyik ügyfelemnek Acer Travelmate notebook-ja van, annak a kijelzője igencsak silány (ennyire vacakot még azóta sem láttam). Nálam ezért ez garantáltan kilőve. Ha visszaolvasol néhány oldalnyit itt is volt róla szó. DVI is megéri a kis plusz pénzt szerintem. Én is el akartam kapkodni a vásárlást egy LG-vel, de aztán meggondoltam magam, hogy nem kellene. Sok évre vesszük a monitort. Jelenleg a ViewSonic Pro szériát fontolgatom. :cool:

Szerkesztette: Freddy001 2005. 02. 15. 00:15 -kor

#3714 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 01:15

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 23:14

BlueDeath: ha nem tudod mi a különbség az analóg és a digitális között, miért mondasz zöldségeket. :omg:  :omg:  :omg:

Anitaa: TFT-ben nem tudom milyen az Acer. Egyik ügyfelemnek Acer Travelmate notebook-ja van, annak a kijelzője igencsak silány (ennyire vacakot még azóta sem láttam). Nálam ezért ez garantáltan kilőve. Ha visszaolvasol néhány oldalnyit itt is volt róla szó. DVI is megéri a kis plusz pénzt szerintem. Én is el akartam kapkodni a vásárlást egy LG-vel, de aztán meggondoltam magam, hogy nem kellene. Sok évre vesszük a monitort. Jelenleg a ViewSonic Pro szériát fontolgatom. :cool:

Én most vettem egy acert és megvagyok elégedve a képpel nagyon.Nem tudom milyen acer notit láttál.Múlt héten adtam el egy új acer notit és annak is szép volt a képe.
Traffipaxjelzők, lézerblokkolók, játékok, számítógép és a HORGÁSZAT!

#3715 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 01:18

Idézet: Krapu - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 1:15

Én most vettem egy acert és megvagyok elégedve a képpel nagyon.Nem tudom milyen acer notit láttál.Múlt héten adtam el egy új acer notit és annak is szép volt a képe.

Travelmate 244LCe ha jól rémlik..

#3716 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 08:24

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 0:09

Olvasd el amit 2 oldallal korábban írtam. Elsőre azt hittem, hogy nem jó felbontásba váltott a win olyan volt a kép. Bizotos ki lehet pöcsölni a képet jóra, én annyira nem erőlködtem vele. Pár pöccintéssel is sokkal jobb lett kép, de teljesen jóra nem állítottam be. Állítgattam a coarse és fine értékeket, aztán utána kellett volna belőni a H V poziciót, de erre nem volt türelmem. :) Én olyan vagyok, hogy egy hagyományos monitor bállításaival is órákat elpöcsölök, hogy jó legyen. Ezt nem akartam most eljátszani, mert nem volt annyi időm.
Majad megnézem még egyszer, megpróbálom beállítani tökéletesre.

Próba előtt én is azt hittem, hogy semmi különbség nem lesz és a megszokott tökéletes kép fog várni, de tévedtem. Nem gondoltam volna, hogy számít valamit a DVI.

Sajnos a digigépem régi és teljesen alkalmatlan arra, hogy lefényképezzem a különbséget.

Elolvastam....
Azt nem tudom, mi olyan meggyőző az írásodban.
Az, hogy D-Sub-on állítgatnod kell a képet, de nem volt türelmed hozzá? Ez aztán a teszt. Nincs hozzá türelmed. :)
Érdekes, hogy nekem csak D-Sub van, de egyszer sem kellett állítgatnom és nincs olyan effekt mint Nálad, hogy egyszer itt éles, egyszer ott.....
Mindenhol éles egyetlen gomb megnyomása után. Ez a varázsgomb pedig az I Key.
Gondolom más tipusokon is van ilyen, max nem így hívják. Lényeg az automata beállítás, azt annyi.
Örülök, hogy hülyének néztek, de nekem ez a D-Sub vs DVI dolog kicsit olyan, mint a D-Sub vs RGB.
RGB-n is van némi különbség, de annyi mégsem volt, hogy ez miatt az emberek sokkal dágább monitort vegyenek, amin volt is RGB bemenet.
:smoker:

#3717 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 10:49

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 8:24

Elolvastam....
Azt nem tudom, mi olyan meggyőző az írásodban.
Az, hogy D-Sub-on állítgatnod kell a képet, de nem volt türelmed hozzá? Ez aztán a teszt. Nincs hozzá türelmed. :)
Érdekes, hogy nekem csak D-Sub van, de egyszer sem kellett állítgatnom és nincs olyan effekt mint Nálad, hogy egyszer itt éles, egyszer ott.....
Mindenhol éles egyetlen gomb megnyomása után. Ez a varázsgomb pedig az I Key.
Gondolom más tipusokon is van ilyen, max nem így hívják. Lényeg az automata beállítás, azt annyi.
Örülök, hogy hülyének néztek, de nekem ez a D-Sub vs DVI dolog kicsit olyan, mint a D-Sub vs RGB.
RGB-n is van némi különbség, de annyi mégsem volt, hogy ez miatt az emberek sokkal dágább monitort vegyenek, amin volt is RGB bemenet.
:smoker:

Nem nézett senki se hülyének, én biztos nem. :) Gondolom tudod mi a lényegi különbség a 2 jel között, ezért teljesen egyértelmű, hogy a DVI jobb. Biztos, hogy a sima D-Dub jelet is be lehet állítani szépre, de nem tudom, hogy a végeredmény lesz e olyan mint a DVI. Ezért is írtam, hogy megnézem majd mégegyszer, és megpróbálom rendesen beállítgatni. DVI-nél minden pixel a helyére megy, analóg jelnél inkább Te lövöd be, hogy hová menjen, éppen ezért nem biztos, hogy pont ugyanolyan jó lesz a kép.
Az RGB-nél gondolom inkább a BNC csatlakozásra gondoltál. Nem igazán lehet a két dolgot összehasonlítani.

Szerkesztette: Lipton 2005. 02. 15. 10:51 -kor

#3718 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 12:38

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 10:49

Nem nézett senki se hülyének, én biztos nem. :)

Én sem!  :)

De valahogy az az érzésem néha, hogy mindig azok mondják, nincs látható különbség a kettő között, akik csak analóg csatlakozós monitorral rendelkeznek.
Túl azon, hogy ők ki sem tudják próbálni DVI-vel, mégis határozott véleményt fogalmaznak meg. Úgy tűnik sokszor képesek hitvitát formálni belőle. 

Természetesen tisztelet a kivételnek és kivéve a jelenlévőket!  :D

Szerkesztette: Racecam 2005. 02. 15. 12:38 -kor

#3719 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 13:04

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 12:38

Én sem!  :)

De valahogy az az érzésem néha, hogy mindig azok mondják, nincs látható különbség a kettő között, akik csak analóg csatlakozós monitorral rendelkeznek.
Túl azon, hogy ők ki sem tudják próbálni DVI-vel, mégis határozott véleményt fogalmaznak meg. Úgy tűnik sokszor képesek hitvitát formálni belőle. 

Természetesen tisztelet a kivételnek és kivéve a jelenlévőket!  :D

Akár igazad is lehet, de spec rám tényleg nem vonatkozik a véleményed.
Nekem egy BenQ T903-as van, a hever most vett egy 937s+, ami asszem a legjobb a BenQ-tól.
Nekem nincs DVI, Neki van. MEgnéztük nála és sem Ő, sem pedig én nem láttam különbséget a képminőségben. Volt különbség tényleg a beállításokban, de a kép mindkét esetben egyformán tökéletes volt.
Szerintem...
Persze lehet csak az irígység beszél belőlem, mert csak 15 pines a csatim és nem több. :p

#3720 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 15:16

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 13:04

Akár igazad is lehet, de spec rám tényleg nem vonatkozik a véleményed.
Nekem egy BenQ T903-as van, a hever most vett egy 937s+, ami asszem a legjobb a BenQ-tól.
Nekem nincs DVI, Neki van. MEgnéztük nála és sem Ő, sem pedig én nem láttam különbséget a képminőségben. Volt különbség tényleg a beállításokban, de a kép mindkét esetben egyformán tökéletes volt.
Szerintem...
Persze lehet csak az irígység beszél belőlem, mert csak 15 pines a csatim és nem több. :p

Szerintem csak akkor mérhető össze rendesen a képminőség, ha a 2 monitor egymás mellett van. Az, hogy valahol megnézed, aztán az otthonit is nem jelent semmi.
Ettől függetlenül biztos, hogy analóg jellel is be lehet állítani rendesen a képet.

Téma megosztása:

• (211 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.