Idézet: Gear - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 16:09
Teljesen jó , ha bírja a géped az 1024*768 feletti felbontásokat , mert 3D-s progiknál nem zavaró a kisebb felbontás de a 2d-s cuccoknál igen(pld.:sacred).Nem nagyon problémás , csak megkell szokni a kissé mosottabb képet. 12-16ms miatt nincs semmi utánhúzás,ezen nem kell aggódni.A színek és a kontraszt/fényerő teljesen korrekt,kicsit sok is a jóból

. A fórumokat olvasgatva eddig senkinek sem volt pixelhibája , csak talplötyögést írt valaki.Nálam semmi gond a talpal , pár napja furtam fel a falra

,nagyon szuper , semmi helyfoglalás a asztalon(kényelem powa). Az Acer-t nem ismerem , de jókat hallottam róla.
Gear
Nincs most előttem a moncsi gépkönyve, így csak egy kérdés:
Gondolom a talppal együtt kell felrakni a falra a cuccost, mivel azon vannak a csatalakozók.
Hogyan néz ki a cucc? Könnyen lehet utána visszaszerelni?
Pixelhiba:
Nekem is van egy szellempixelhibám:
A közepe táján van egy piros pixelem. Ami furcsa benne, hogy nem mindig jön elő.
Alapvetően amikor fehéren kell világítania, akkor szép fehér, de teljesen fekete háttérnél szépen világított a piros tegnap este.
DE
Kicsit rosszul esett, amikor észrevettem, de arra is felfigyeltem, hogy picit villódzik, majd egy órás játék (igazából abszulúte nem zavaró, csak a tudat) után, na mondom megnézem a tesztprogival, de akkorra már teljesen eltűnt a hibás pixel. Azaz nem tűnt el pixel, hanem a hibája. Bármilyen színnel, beállítással tökéletesen működik.
Szóval van egy szellem-pixelhibám. Sejtem, hogy az a pixel nem tökéletes, de reméljük, hogy bírja a kiképzést, és marad a szellemvilágban, nem ölt testet a későbbiekben.
És nem lesz ez:
Szerk:
Talán annyi enyhítette a pixelhiba miatt érzett mérhetetlen fájdalmamat, hogy megvertük a németeket!
Szép volt fiúk!
Szerkesztette: Anonymus23 2004. 06. 07. 07:44 -kor
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G