Idézet: webszab - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 23:48
Vki tud olyan helyet ahol nagyon sok és viszonylag mostani monitorokat tesznek ki és vmi képernyőkímélő v. akármi megy rajtuk..??
Ilyen helyek pl a MediMarkt, Tesco, Cora stb.
Én pl a MediMarktban csekoltam le egy 172X-et, mégis az ismerős kereskedőn keresztül rendeltem meg. Volt a Mediában egy Samsung-sarok, ott lestem meg, és nagyon tetszett.
172X mellett szól még nálam a vékony káva, jó ránézni.
Az is igaz, hogy ez a vékony káva optikailag kicsit "nagyít" a képernyő méreten.
A másikat nem ismerem, ettől még az is lehet szuper.
Az a fontos, hogy te döntsd el, mert a legrosszab, ha utána szidja magát az ember, hogy miért nem a másikat.
Fő szempontok:
Mire kell, mennyi pénz van rá, melyik tetszik jobban, műszaki paraméterek szerint melyik felel meg jobban az igényeimnek, stb. stb.
Ha nem tudsz dönteni, mert sok a vélemény és az infó, akkor:
Van erre tudományos kiválasztási módszer is: adj súlyozást a kérdéseknek - műszaki adatoknak - szempontoknak (melyik mennyire fontos számodra) és ezek alapjén osztályozd a különböző paramétereket mondjuk 1-5ig, egy súlyozott számtani átlaggal számolva a szubjektív dolgokból azonnal objektív adatot fogsz kapni.
Ezt ha megcsinálod nagyon érdekes eredményt fogsz kapni, de fontos a következetesség, és a tárgyilagosság (őszinteség).
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G