HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1201 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 13:50

Venni akarok egy ilyen lapot: Gigabyte GA-7VT880-L
A kérdés, hogy megy-e benne majd a Radeon VE videókártyám? (Radeon 7000 chipset).
ATI-nál ez van a kártyáról írva:

Idézet

AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems, PCI 2.2 compliant - PCI-33 and PCI-66, or Universal PCI based systems

Jól értelmezem, hogy akkor ebben a lapban is menni fog majd?

#1202 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 14:45

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:00

Hali.
Most ilyen kötekedős vagyok.
De ne haragudj, annyi égbekiáltó marhaságiot írsz, hogy nem tudom szó nélkül hagyni (lehet hozzáírni az előzőhöz)..

Érdekesen kezdődik... :)

A Giga második bios-sza nem egészen úgy működik, ahogy sejted! Olvasd el a lapod kezelésijét. A második, "backup" bios tartalmát Te hozod létre/szinkronozod össze az erre szolgáló menüpontban és Te választod ki, hogy honnan induljon a rendszer, túl az automatikus, befejezetlen POST-ra, hibás ellenőrző összegre alapuló automatikus váltáson.. Az, hogy honnan fut a lap, édesmindegy, a második bios futása esetén tartalmát visszaírja az elvileg félresütöttbe (autorecovery). De itt két külön dologról van szó: A cmos "hibás" értékeiről (aminek semmi köze sincs fizikailag a bios-ok tartalmához, lévén ez a terület a déli híd, vagy a firmware hub egy része), illetve a bios félresütéséből, vagy saját, akh-ból eredő hiba, amire megoldás a giga második bios-a.

Érdekes lenne, ha a backup BIOS futása esetén felülírná a fő BIOS tartalmát...vagy csak én voltam túl ügyes amikor a kétféle BIOS-t tesztelgettem és hol az egyik, hol a másik futott, egyik a fő, másik a backup BIOS helyen volt. Az, hogy ha úgy fut a backup BIOS, hogy tudja, hogy az első hibás(te írod : "elvileg félresütöttbe"), és akkor mi történik, azt nem volt alkalmam még megtapasztalni.

Én így kezdtem a mondandómat  : "Lehet hogy a fő BIOS-t már rég kinyirtad"
Lehet
Tehát egy feltételezést adtam közre, mivel más nem nagyon csipkedte magát, te meg nyilván akkor máshol osztottad azt a nagy nagy eszedet.... amiről egyelőre nem vagyok teljesen meggyőződve, mert én még az életben nem csesztem el BIOS sütést annyira, hogy megtapasztaljam mit csinál akkor a backup BIOS a main BIOS-al ;)

Dzsáper-jumper, angolosan, tüskepár, ha szépen magyarra fogjuk, nem minden lapon van. A táp lehúzása az alaplapról metódus helyett egyszerűbb a táp áramtalanítása és várakozás pár másodpercig, ezután a lap kezelésije szerint alkalmazható művelet bejárása.

Az természetes dolog általános iskolát sikeresen elvégzettek számára is, hogy a táp lehúzása az alaplapról eljárást az után illik megcsinálni, ha a táp már áramtalanítva van... :)
De az, hogy a táp áramtalanításra került, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy abban nincs leadható terhelhető feszültség. Nem hiába mondják mindenhol fontosabb elemek ki-be pakolászása előtt, hogy a tápot az alaplapról le kell húzni. Persze arra senki sem gondol hogy vannak olyan elvetemült egyedek, akik ezt még a táp bekapcsolt állapotában óhajtják megcsinálni :)

Egy kondi egyébként nem fog pár mp alatt biztosan kisülni, ha nincs terhelve, akkor csak a szivárgási árama az, ami lefogyasztja, és az bizony akár órák kérdése is lehet.

A ventikről nem sok fogalmad lehet, mint ahogy hűtésben is vannak hiányosságaid, javaslom az egyéb hw szekció ezirányú kiemelt témáját tanulmányozni.

Konkrétan kéne írni mi a konkrét problémád ez szimpla kötekedés.

Az meg, hogy a szemedben egy ház csak 120-as ventihelytől kezdődik, egyéni szocprobléma, a többi viszont ettől még nem trágyahalom.

Jobb helyeken 120-as ventikben gondolkodnak, és akkor már erre a ház vásárlása előtt kell gondolni, nem aztán besírni hogy keresek egy nagyon jó hűtőt...
A 120-as venti sokkal halkabb mint a 80-as, ráadásul ezen a hangerőn jóval több levegőt is szállít.
Javaslom neked hogy a hwsw, prohardver fórumait nézegesd, hátha tisztába jössz a hűtők alapvető működésével.
Az, hogy te mondjuk megvetted a thermaltake házat 20db nyolccentis ventivel arról nem tehetek :)

Ugyan innen tápoldalról én sem preferrálom, ha a forró huzat a tápon keresztül távozik, ez nagyon gyakran bevett megoldás, főleg nem nagyfűtő prociknál ezzel lényegében nincsen probléma és teljesen felesleges a hátsó venti használata. Bár ez csak egy példa, az én gépemben a hátső venti 1-2 fokot jelent, akármerre is fúj-de ez nyilván egyéni dolog, más felállásban, más házban drámai is lehet a hatás. Gondolkozni kell, ahogy írtad és belátni, hogy ahova felesleges a 120-as venti, ott a 80-as is jó tud lenni és halk is.

Nem mondtam hogy a 80-as elvetélt ötlet, hiszen van aki nem engedheti meg magának azt a felárat (ház+venti), és nem anniyra számít neki a zaj.
Viszont azt tudni kell, hogy a mai 7200-as fordulatú vinyókat hűteni kell, márpedig ezt csendesen ventivel, a ház elejébe rakott 12 centis ventillátorral lehet megoldani.
Hogy ezáltal ne a széleken vagy itt-ott süvítsen ki a levegő, segít a hátsó venti, ami meg kifújja "kiengedi" a bepasszírozott plussz pevegőt, sőt fordítva, a hátsó ventinek is könnyebb ha eleve behajtott levegőt kap, nem neki kell kiszipkázni onnan ahonnan jön.
Persze mindez akkor érvényes ha a két venti megegyezik, és fordulatszámuk is hasonló.

Javíts ki, ha tévedek, de az AMD ajánlása úgy tudom, 350g-ra szól.

Én olyan fél kg körül tudom de csak akkor, ha nem a lyukakat veszi igénybe a hűtő, amit az alaplap biztosít a proci körül.

Én továbbra is azt tudom mondani, figyelembe véve eddig is kialakult véleményemet amit a hwsw és prohardver szakmai cikkei nem cáfolnak, hogy ha valaki azt mondja hogy "nagyon jó hűtőt keres" akkor célszerű tájékoztatni arról, önmagában az, hogy egy 60 fokos házban teker egy akár milyen venti, még önmagában nem biztosíték a megfelelő hűtésre - a meleg levegőt célszerű kivezetni a házból...de ezt már leírtam bővebben korábban, olvasd el, hátha tanulsz valami újat.

#1203 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 19:23

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 7:53

OFFTOPIC ON
Ritka egy fasz vagy.
OFFTOPIC OFF

A következő személyeskedésnél egy hét pihenőre küldelek.

#1204 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 10:14

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 18:23

A következő személyeskedésnél egy hét pihenőre küldelek.

Szia, az előzmény ez volt :

"Nem varok csodara, csak normalis segitokesz emberek ertekes, hasznalhato hozzaszolasat. "

Ez azt jelenti, hogy szerinte én nem vagyok normális, ezzel szvsz egy partiban említhető amit én írtam "...fasz vagy".

A figyelmeztetést tudomásul vettem (visszakaptam).

#1205 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:45

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 11:14

Szia, az előzmény ez volt :

"Nem varok csodara, csak normalis segitokesz emberek ertekes, hasznalhato hozzaszolasat. "

Ez azt jelenti, hogy szerinte én nem vagyok normális, ezzel szvsz egy partiban említhető amit én írtam "...fasz vagy".

A figyelmeztetést tudomásul vettem (visszakaptam).

:offtopic: Szerintem állatira nem volt partiban, azért szóltam rád. Ami egyébként nem visszaadás volt, lévén a CD/DVD-s topikban - ha nem vetted volna észre - te nekem nem adtál figyelmeztetést, tudniillik kettőnk közül én vagyok a fórum Moderátora és nem Te, valamint ott is Te viselkedtél kifogásolható módon  :rolleyes: Itt és most legyen vége az offtopiknak, ha valami gondod van, akkor a Visszabeszélőben tehetsz panaszt.

#1206 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 12:09

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 10:45

:offtopic: Szerintem állatira nem volt partiban, azért szóltam rád. Ami egyébként nem visszaadás volt, lévén a CD/DVD-s topikban - ha nem vetted volna észre - te nekem nem adtál figyelmeztetést, tudniillik kettőnk közül én vagyok a fórum Moderátora és nem Te, valamint ott is Te viselkedtél kifogásolható módon  :rolleyes: Itt és most legyen vége az offtopiknak, ha valami gondod van, akkor a Visszabeszélőben tehetsz panaszt.

Szia,

1. Partiban van, de azt irtam tudomásul vettem, tehát annak ellenére hogy ellenkezik a meglátásommal, elfogadtam mivel moderátornak vagy kiválasztva. Ha egyszer elfogadtam a döntésedet, akkor minek állsz neki magyarázkodni? Az, hogy én másképp látom ami történt az nyilvánvaló, hiszen különben nem írtam volna azt amit írtam.

2. CD/DVD-s topicban mivel abbahgytad az idegesítésemet, nem tettem panaszt. Az más kérdés hogy ha én lettem volna ott a moderátor úgy kivágtalak volna mint macskát szarni.

Jelenleg nincs problémám veled, de ha gondolod, csendelj le nyugodtan. Azért gondolom kapok valami értesítést arról, mennyi időre szól a kitiltás. Egy hét túl kevés, szerintem legyen legalább egy hónap.

Legjobbakat.

#1207 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 12:15

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 13:09

2. CD/DVD-s topicban mivel abbahgytad az idegesítésemet, nem tettem panaszt. Az más kérdés hogy ha én lettem volna ott a moderátor úgy kivágtalak volna mint macskát szarni.

Jelenleg nincs problémám veled, de ha gondolod, csendelj le nyugodtan. Azért gondolom kapok valami értesítést arról, mennyi időre szól a kitiltás. Egy hét túl kevés, szerintem legyen legalább egy hónap.

Legjobbakat.

:offtopic: Én idegesítettelek? Én örüljek, hogy Te nem tettél panaszt? :nevet2: Örülj neki, hogy foglalkoztam a kérdéseddel, amire többszörösen megadtuk már a választ korábban. Kicsit sokat képzelsz magadról barátom. :nevet2: Ha még egyszer ilyen hangnemmel próbálkozol akár velem, akár mással szemben, egy darabig ki foglak tiltani. Kösz a vidám perceket :D.

#1208 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 08. 13:54

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 15:45

blabla

Nem értünk egyet, ráadásul nem is thermaltake házam van :Đ .
Továbbra is tanácsolom a lapod kezelési útmutatójának tanulmányozását, lévén onnan válogattam ki a bios működésének sajátosságait...
Én nem nyírtam ki ilyen lap bios-át, másét már igen, de remélem, nem fogsz emiatt lelámázni, megnyugtatlak, nem saját butaságomból fakadt (ismét szárnyal a renomém).
A tápról, amit írtam, olvasd el mégegyszer :hemuveg: . A táp, mely lapra rá van dugva, pár másodperc alatt tökéletesen le fog merülni primer-szekunder pufikkal együtt, ha lekapcsolod/kikapcsolod. Hol van ott terheletlen, lógó lábú kapacitás, meg működés közben lehúzás? Legalább logikailag rakd össze, amit írok.
Ventilátorok: Nézd, a 120-as kontra 80-as venti vita lefutott kör, az egyes méretek alkalmazhatóságáról vannak szerintem téves fogalmaid. Vagyis, ahova tök fölösleges a 120-as venti, oda minek rakni. Több port húzzon át és nagyobb helyet foglaljon? Nem tudom, miért hiszed azt, hogy az egyébként már x éve piacon lévő 120-as ventikkel a spanyolviaszt találták fel, de a tömegesebb alkalmazás mellett még azért hidd el, van létjogosultságaa kisebb méreteknek is és erre nem egy példát tudok neked hozni bikább gépek területéről is. De látom, te sokkal több ventit és működő megoldást láttál és persze porral nyakonvágott, nyögve hűlő-működő gépet is.
Nekem a 15krpm-es vinyóm is aktív hűtés nélkül működik, az óránként 15 fok változás alatt sokkal és maximum 36-39 fokosan. Szóval ismét cáfoltam valamit, amit írtál.
Én elhiszem, hogy sokat olvasod a PH és a HWSW fórumait, bár a stílusodból és a "szakértelmedből" ez nekem egészen egyértelmű és minél többet látlak erről írni, annál inkább megerősítesz ebben. A péniszhordás meg csak hab a tortán. Elhiszem, hogy segítőkész és egyébként jó fej srác vagy, csak nehezen tudod bebizonyítani.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1209 Felhasználó inaktív   XPA 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 15:00

Sziasztok!

Sajnos nulla időm van fórumot olvasni ezért szeretném megkérdeni, hogy ha esetleg valakinek van tapasztalata Gigabyte GA-K8VT800Pro lappal kapcsolatban és írna róla nagyon röviden egy beszámolót, azt megköszönném. Tervezek venni egy ilyen lapot sempronnal és ati9550 vga-val (nem röhögni, nem játékra lesz inkább csak internet, film, meló ilyesmik :) ) amit szeretnék elkerülni, azok a fagyások, excel táblák 2 perces megnyílásai  :D  , illetve egyéb misztikus és váratlan dolgok bekövetkezése. szoval egy stabil lap kell ennyi...

köszi előre is a véleményeket
üdv

Szerkesztette: XPA 2005. 09. 15. 15:01 -kor

Csak hibák léteznek. Ha valami működik, akkor hibás a hiba!

#1210 Felhasználó inaktív   dtbsz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:56

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 11:15

:offtopic: Én idegesítettelek? Én örüljek, hogy Te nem tettél panaszt? :nevet2: Örülj neki, hogy foglalkoztam a kérdéseddel, amire többszörösen megadtuk már a választ korábban. Kicsit sokat képzelsz magadról barátom. :nevet2: Ha még egyszer ilyen hangnemmel próbálkozol akár velem, akár mással szemben, egy darabig ki foglak tiltani. Kösz a vidám perceket :D.

:respect:  :up:

#1211 Felhasználó inaktív   dtbsz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 09:00

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:03

Előre az értékes, építő, eszmecsere jellegű válaszokért (vágd hozzám, hogy én kezdtem, igazad van).
Én plö bízok bennük, pár gép kiment már változatos felépítéssel, mind 32bit-es oprendszerrel mondjuk, és ugyanolyan processzorok, mint a többi. Vannak gyenge lapok alájuk, körbe kell nézni kicsit, ennyi.

Koszonom, valami ilyesmit vartam.... gyozz meg a 64 bites proci vevesre, mar 50%-ban rahajlok.... esetleg privatban ha van idod 1 kis eszmefuttatasra es hajlando vagy ra.... megkoszonnem....  :up:

#1212 Felhasználó inaktív   Gaben 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 18:06

Sziasztok!

Egy GA-7VT600 1394 alaplapom van, és azt szeretném kérdezni, hogy melyik BIOS-al érdemes frissíteni?
Jelenleg F4 van rajta, a legfrissebb F7.

Előre is köszönöm a segítséget.

#1213 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 07:10

Ha nincs vele problémád, akkor semelyikre sem. Olvasd el a bios revision history-t, ha van közölve és döntsd el, hogy az ott taglalt problémák közül érint-e valamelyik, illetve van-e olyan fokú teljesítményjavulást hozó újítás, ami miatt megéri.

dbtsz: Ne miattam hajolj rá a 64bit-re :) , hanem bízz mások véleményében és teszteredményekben. Talán elcsépelt dolog, de a 64bit mindenképpen előrébb mutat, kérdés, hogy mikor fogjuk kihasználni végre. Ahogy megjelennek a 64bit-en futó otthoni alkalmazások, rendszerek, valószínűleg jól fog jönni. Mindenesetre az AMD vonalában már nem lesznek 32bit-es processzorok, az Intel is ráállt az EM64T-re, vajon akkor tényleg érdemes ezen gondolkozni? Szvsz, nem. Persze ha valahova a megbízhatóság mindenekelőtt jelszóval kell gépet összerakni, én is esetleg több éves, valóban kiforrott vasra alapoznék, pláne nagy összegek esetén.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1214 Felhasználó inaktív   Gaben 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:59

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 8:10

Ha nincs vele problémád, akkor semelyikre sem. Olvasd el a bios revision history-t, ha van közölve és döntsd el, hogy az ott taglalt problémák közül érint-e valamelyik, illetve van-e olyan fokú teljesítményjavulást hozó újítás, ami miatt megéri.

köszi.

#1215 Felhasználó inaktív   probalaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:22

végre valahára hozzánk is megérkezett a GA-K8U-939! :up:

http://www.giga-byte.hu/

szvsz pöpec kis lap és már az AMD X2-t is támogatja :)
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.

#1216 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:29

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 13:50

Venni akarok egy ilyen lapot: Gigabyte GA-7VT880-L
A kérdés, hogy megy-e benne majd a Radeon VE videókártyám? (Radeon 7000 chipset).
ATI-nál ez van a kártyáról írva:

Jól értelmezem, hogy akkor ebben a lapban is menni fog majd?

http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Produc...GA-7VT880-L.htm

A fenti linken az olvasható, hogy: Graphics interface AGP 8X/4X*1
Sztem ez nem fog összejönni a 2x/4X AGP-s VGA-val a deszkád! Ez már nem 3.3 V-os zsugát fogad. Hacsak valaki nem cáfol rám, ill. üzemeltet mégis egy pont ilyen karit u.i. lapban, szal sztem ne tedd bele, de elvileg bele sem tudod tenni, hiszen más az aljzat és a VGA érintkezője.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1217 Felhasználó inaktív   dtbsz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:52

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 6:10

dbtsz: Ne miattam hajolj rá a 64bit-re :) , hanem bízz mások véleményében és teszteredményekben. Talán elcsépelt dolog, de a 64bit mindenképpen előrébb mutat, kérdés, hogy mikor fogjuk kihasználni végre. Ahogy megjelennek a 64bit-en futó otthoni alkalmazások, rendszerek, valószínűleg jól fog jönni. Mindenesetre az AMD vonalában már nem lesznek 32bit-es processzorok, az Intel is ráállt az EM64T-re, vajon akkor tényleg érdemes ezen gondolkozni? Szvsz, nem. Persze ha valahova a megbízhatóság mindenekelőtt jelszóval kell gépet összerakni, én is esetleg több éves, valóban kiforrott vasra alapoznék, pláne nagy összegek esetén.

dtbsz nem "dbtsz" .... ertem en de tuuuul draga meg az en zsebemhez s 2-4 evig eldocog 1 2800+ vagy 3000+ is 1gb rammal.... photoshoppozni meg 3dmaxozni jo lesz.... koszonom a hozzaszolast.... az uj gep utodja mar tuti 64bites lesz.... :) s ha mar itt vagyok akkor a mult kepviselojet is megemlitem, ami minden elismeresemet megkapja, a 800 duron, 500 rámával, ami meg most is "tartja a lepest".... :)) ....nah' kesz.... leallitom magam.... by  :up:

#1218 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:10

Idézet: akaido - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:29

http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Produc...GA-7VT880-L.htm

A fenti linken az olvasható, hogy: Graphics interface AGP 8X/4X*1
Sztem ez nem fog összejönni a 2x/4X AGP-s VGA-val a deszkád! Ez már nem 3.3 V-os zsugát fogad. Hacsak valaki nem cáfol rám, ill. üzemeltet mégis egy pont ilyen karit u.i. lapban, szal sztem ne tedd bele, de elvileg bele sem tudod tenni, hiszen más az aljzat és a VGA érintkezője.

Hmm. Az AGP4X egyben 1,5V-os signaling-ot is jelent. A hercehurca még a KyroII körül volt jelen, mert azok hivatalból AGP2X-es felülettel jöttek, noha a csip maga AGP4X-es volt (tudott 1,5V-on kommunikálni) és ahol elindult, ott ment is gond nélkül. Beletenni bele tudod, hiszen 4X-es foglalatban nincs pöcök :) . Szvsz el fog indulni.
szerk. Éppen teszteltem egy gefOrce 6800Ultra-t egy Via694X-es deszkában. AGP4X-en ott biztosan 1,5V volt, különben a kártya nem indult volna szvsz.

dtbsz: :) Most jól írtam :) .

Szerkesztette: didyman 2005. 09. 17. 17:12 -kor

#1219 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:18

Idézet: XPA - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 16:00

Sziasztok!

Sajnos nulla időm van fórumot olvasni ezért szeretném megkérdeni, hogy ha esetleg valakinek van tapasztalata Gigabyte GA-K8VT800Pro lappal kapcsolatban és írna róla nagyon röviden egy beszámolót, azt megköszönném. Tervezek venni egy ilyen lapot sempronnal és ati9550 vga-val (nem röhögni, nem játékra lesz inkább csak internet, film, meló ilyesmik :) ) amit szeretnék elkerülni, azok a fagyások, excel táblák 2 perces megnyílásai  :D  , illetve egyéb misztikus és váratlan dolgok bekövetkezése. szoval egy stabil lap kell ennyi...

köszi előre is a véleményeket
üdv

Egy sima (PRO nélküli) K8VT800-ast (is) nyúzok. Semmi panasz a sebességére, de a memóriákra kényes. DDR400-asoknál válogatós: Infineon-t azonnal és undorodva kiköpte, PQI csak új (F10-es) BIOS-sal indult el, de azzal hibátlan.
... a trip back in time is all I need ...

#1220 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 18:23

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 17:10

Hmm. Az AGP4X egyben 1,5V-os signaling-ot is jelent. A hercehurca még a KyroII körül volt jelen, mert azok hivatalból AGP2X-es felülettel jöttek, noha a csip maga AGP4X-es volt (tudott 1,5V-on kommunikálni) és ahol elindult, ott ment is gond nélkül. Beletenni bele tudod, hiszen 4X-es foglalatban nincs pöcök :) . Szvsz el fog indulni.
szerk. Éppen teszteltem egy gefOrce 6800Ultra-t egy Via694X-es deszkában. AGP4X-en ott biztosan 1,5V volt, különben a kártya nem indult volna szvsz.

dtbsz: :) Most jól írtam :) .

:) Cáfolat elfogadva.  :)
Sajnos jártam úgy, hogy GeF3 Ti 200 2x/4x-es zsuga elhalálozatatta az ABIT BH7 lapomat. Szal vannak becsapós kareszok is.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.