HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#2821 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 02. 13:29

Asszonypajtás geforce 6600-áján is van gyárilag biosból nem engedélyezett szenzor és ezért (pl.) az everest képes igen érdekes értékeket mutatni rá, pedig kézre egyáltalán nem olyan vészes.
Itt is hasonló lesz.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2822 Felhasználó inaktív   nranti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 02. 15:42

Idézet: Nurba - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 11:12

Ahogy Fragmaster már írta ez valószinüleg a Gigabyte által be nem kötött érzékelő!
Amúgy utánanéztem és ahány tulaj, annyi féle gépház, szobahőmérséklet, hw környezet és mindenkinél pont 81 vagy 82C, ami nem változik a bekapcsolás pillanatától a stress tesztekig...Sztem ez is Fragmaster elméletét támassza alá (meg az is, hogy hűtővel megtámogatva sem változik az érték, ami amúgy lehetetlen). Próbáld meg külső hőmérővel megmérni a bordát...egy másik fórumon valaki megtette és 55-60C körüli volt, ami még elfogadható (Én sok lapnak megtapiztam a bordáját és hiába írt az everest 35C-t általában alig bírtam fogni 3-4mp-ig. Pl Asus K8N-E, ASRock K8NF6G, Giga M55s-S3 stb). Szóval most már Én sem vagyok benne biztos, hogy ez a baj, de nem is zárnám ki 100% a lap hibásságát. Ezért jó lenne ha leírnád, hogy mik a pontos jelenségek, mióta jöttek elő (új hw vagy sw) stb...belassulásnál mit ír a feladatkezelő (CPU, RAM kihasználtság), szabad hely a rendszerpartíción, HD Tune merevlemez sebesség teszt stb
Érdekes azért, hogy Én és a Tesóm tapinthatónak (mondjuk 45-50C körüli) érezzük a bordát és persze minden faján szuperál 82C TMPIN 2 mellett is

Egy valamit kérdezhetnék?
A GTA IV-nek és a Crysis-nek és a Need for Speed Undercovernek hogy kéne mennie ezzen a configon?

Azt mondtátok, hogy ez az érték nem tud feljebb menni, de nálam 10 perc játék után melegszik, és meg kell hogy valjam a játékok allati teljesitménye a gépemnek egy nagy rakás kaki!!!!
És még mindig dobogatja a kékhalált!! Inditom a Race Driver GRID-et azt puff, újrainditás után már viszont lehet vele játszani!
Szóval én már nem tudom, hogy most az-e a gondja vagy nem, de szerintem hagyom a garanciát meg a lapot is és veszek másikat!!!!

Kép

#2823 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 17:09

Idézet: nranti - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 16:42

Egy valamit kérdezhetnék?
A GTA IV-nek és a Crysis-nek és a Need for Speed Undercovernek hogy kéne mennie ezzen a configon?

Azt mondtátok, hogy ez az érték nem tud feljebb menni, de nálam 10 perc játék után melegszik, és meg kell hogy valjam a játékok allati teljesitménye a gépemnek egy nagy rakás kaki!!!!
És még mindig dobogatja a kékhalált!! Inditom a Race Driver GRID-et azt puff, újrainditás után már viszont lehet vele játszani!
Szóval én már nem tudom, hogy most az-e a gondja vagy nem, de szerintem hagyom a garanciát meg a lapot is és veszek másikat!!!!

Kép

Értem...szal nálad 81-84C között mozog az érték. Ettől függetlenül itt van 2db MA770-DS3 illetve tesónnál egy 790X-DS4 (igaz sima A64 X2-vel meg kisebb vga-val -2600XT, 4670 ill 4830), szintén 80+ fokos tmpin2-vel és semmi gond. Éppen ezért mondjuk Fragmasterrel, hogy valszeg nem ez lesz a gond, de valami bűzlik az tény! Ezért is kérdeztem rá előbb a többi dologra...
Szóval az a problémád, hogy időnként belassul, kékhalálozik és nem lehet rendesen játszani...
Az alkatrészeid elvileg egész jók, esetleg megnézném a dolgot egy ram modullal is (mert különbözhetnek és lehet a memvezérlő/lap nem honorálja). Azóta van a probléma amióta megvetted a procit vagy esetleg a VGA-t? A benchmarkok/tesztek rendesen mennek (furmark, 3dmark, hd tune, orthos stb)?
Másik vga-val már nézted, nem lett jobb...az biztosan kilőhető (meg szvsz a proci is). Sanszos lehet a lap, a RAM, a táp, szoftveres anomáliák, bios beállítások.  :think:

#2824 Felhasználó inaktív   nranti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 17:36

Idézet: Nurba - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 17:09

Értem...szal nálad 81-84C között mozog az érték. Ettől függetlenül itt van 2db MA770-DS3 illetve tesónnál egy 790X-DS4 (igaz sima A64 X2-vel meg kisebb vga-val -2600XT, 4670 ill 4830), szintén 80+ fokos tmpin2-vel és semmi gond. Éppen ezért mondjuk Fragmasterrel, hogy valszeg nem ez lesz a gond, de valami bűzlik az tény! Ezért is kérdeztem rá előbb a többi dologra...
Szóval az a problémád, hogy időnként belassul, kékhalálozik és nem lehet rendesen játszani...
Az alkatrészeid elvileg egész jók, esetleg megnézném a dolgot egy ram modullal is (mert különbözhetnek és lehet a memvezérlő/lap nem honorálja). Azóta van a probléma amióta megvetted a procit vagy esetleg a VGA-t? A benchmarkok/tesztek rendesen mennek (furmark, 3dmark, hd tune, orthos stb)?
Másik vga-val már nézted, nem lett jobb...az biztosan kilőhető (meg szvsz a proci is). Sanszos lehet a lap, a RAM, a táp, szoftveres anomáliák, bios beállítások.  :think:

A Furmark az melyik amikor valamilyen tűz kaccat megy a tesztben? és azt teszteli mert valami ilyent én nem tudtam letesztelni, mert az egész gépet ugy ahogy volt lecsapta és várnom kellet egy jó 10 percet mig újra betudtam kapcsolni, a 3DMark Vantage az megy rendesen 1920*1080p-n, a RAM-n én is gondolkodtam de ha külön-külön van benne akkor is ilyen a vinyo is jó a Proci sem lehet mert van egy 5000+ X2-m és azzal is ilyen, azzal csak annyi hogy a játékok még rosszabúl mennek!!
De letesztelem mindegyikkel megint azt küldöm a képeket, csak közbe még vacsizok!
Amúgy tényleg közönöm a sok fáradozást, és ellnézést a sok zavarásért!!!
akkor majd linkelem a képeket ha teszteltem!!!

A probléma azóta van mióta kiéget benne az ASUS EN7950GT-m az volt még tavaly ősszel azóta állandoan csak garanciára viszem.

Szerkesztette: nranti 2009. 05. 02. 17:39 -kor

#2825 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 18:03

Idézet: nranti - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 18:36

A Furmark az melyik amikor valamilyen tűz kaccat megy a tesztben? és azt teszteli mert valami ilyent én nem tudtam letesztelni, mert az egész gépet ugy ahogy volt lecsapta és várnom kellet egy jó 10 percet mig újra betudtam kapcsolni, a 3DMark Vantage az megy rendesen 1920*1080p-n, a RAM-n én is gondolkodtam de ha külön-külön van benne akkor is ilyen a vinyo is jó a Proci sem lehet mert van egy 5000+ X2-m és azzal is ilyen, azzal csak annyi hogy a játékok még rosszabúl mennek!!
De letesztelem mindegyikkel megint azt küldöm a képeket, csak közbe még vacsizok!
Amúgy tényleg közönöm a sok fáradozást, és ellnézést a sok zavarásért!!!
akkor majd linkelem a képeket ha teszteltem!!!

A probléma azóta van mióta kiéget benne az ASUS EN7950GT-m az volt még tavaly ősszel azóta állandoan csak garanciára viszem.

A Furmark az erőteljes, opengl alapú GPU teszt. Orthossal lehet a CPU-t izzasztani a ramokkal együtt. a HD tune-al HDD sebességet tudsz méni, míg egy memtest vagy goldmemory alkalmazással alaposan megfáraszthatod a RAMokat is. A 3DMark egyértelmű, de ha túl kevés a pont, akkor az is valami hibára/hiányosságra utalhat...
De amit írsz, hogy kipukkant benne egy vga és azóta csinálja, az már elég gyanukeltő a lapra és/vagy a tápra nézve. Ha a tápot azóta szerezted be, akkor egy lapcsere (ha lehet előzőleg kölcsönbe) is erőteljesen javallott (érdekes, hogy garin rendben találták a vasat)...

#2826 Felhasználó inaktív   nranti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 19:22

Idézet: Nurba - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 18:03

A Furmark az erőteljes, opengl alapú GPU teszt. Orthossal lehet a CPU-t izzasztani a ramokkal együtt. a HD tune-al HDD sebességet tudsz méni, míg egy memtest vagy goldmemory alkalmazással alaposan megfáraszthatod a RAMokat is. A 3DMark egyértelmű, de ha túl kevés a pont, akkor az is valami hibára/hiányosságra utalhat...
De amit írsz, hogy kipukkant benne egy vga és azóta csinálja, az már elég gyanukeltő a lapra és/vagy a tápra nézve. Ha a tápot azóta szerezted be, akkor egy lapcsere (ha lehet előzőleg kölcsönbe) is erőteljesen javallott (érdekes, hogy garin rendben találták a vasat)...

na megvan egy két teszt:
Kép

Kép

Kép

A Furmark-ot azt jól tudtam elindult 5sec azt megint levágta a gépet :-(
A táp biztos hogy nem lehet hiszen azt a kártyához és a procihoz kellet venem mert a másik megadta magát (az 450W-os volt a régi)!

Ez az ORTHOS teszt meddig tart, már egy jó ideje csinálja, de szegény csak két magot terhel :D

Hát lapot azt nem tudok kölcsönkérni sajnos senkitől, mert falun nem nagyon divat az ilyen gép :D
De nekem van egy tartalék gépem ha lenne ezzel valami, csak abba nem jó a Phenom proci, mert sima AM2 de van egy 5000+ X2-m azt használtam amig garin volt a Gigabyte. Csak az 5000+-os nem hajtja a kártyát! Amugy azzal minden klapol!

Szerkesztette: nranti 2009. 05. 02. 19:32 -kor

#2827 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 20:02

Everest tesztben az L1, L2 cache brutális az enyémhez képest, a RAMod viszont lassabb valamiért(nálam 7991, 7878. 8003 és 59,2ns)
HD Tune-ban elég komoly visszaeséseket látok (1,8MB/s elég durva)...(talán chipset hiba?)
A 3DMarkod normálisnak tűnik (egész jó)
Orthos-t a végtelenségig lehet futtatni, akár kettőt is...persze ha 1 órát bír az már elég stabil általános szinten
Furmark lecsapta a gépet?
Tehát amikor a GPU-t jól meg akarjuk izzasztani kihal...a tápnak szvsz bírnia kéne, ha nincs baja és rádugtad a vga-ra is a plusz kábeleket. Ha ezt megcsinálja kisebb vga-val is, akkor tényleg nem a chieftec a ludas és nem is radeon...jó lenne egy deszkacsere is (a kis AM2 biztosan nem bírja a Phenomot? Milyen fajta?)

Szerkesztette: Nurba 2009. 05. 02. 20:04 -kor

#2828 Felhasználó inaktív   nranti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 20:09

Idézet: Nurba - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 20:02

Everest tesztben az L1, L2 cache brutális az enyémhez képest, a RAMod viszont lassabb valamiért(nálam 7991, 7878. 8003 és 59,2ns)
HD Tune-ban elég komoly visszaeséseket látok (1,8MB/s elég durva)...(talán chipset hiba?)
Orthos-t a végtelenségig lehet futtatni, akár kettőt is...persze ha 1 órát bír az már elég stabil általános szinten
Tehát amikor a GPU-t jól meg akarjuk izzasztani kihal...a tápnak szvsz bírnia kéne, ha nincs baja és rádugtad a vga-ra is a plusz kábeleket. Ha ezt megcsinálja kisebb vga-val is, akkor tényleg nem a chieftec a ludas és nem is radeon...jó lenne egy deszkacsere is (a kis AM2 biztosan nem bírja a Phenomot? Milyen fajta?)

A másik alpalpom ASROCK ALiveNF4G-DVI
ASROCK

#2829 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 20:10

Idézet: Nurba - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 22:02

Elvileg ez 1 jó deszka a táp miatt is melegedhet, nálam langyoska, de nagyon jól szuperál.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#2830 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 20:19

Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 21:10

Elvileg ez 1 jó deszka a táp miatt is melegedhet, nálam langyoska, de nagyon jól szuperál.

Igen jó deszka, de Nrantinnak már elcsattant benne egy vga és azóta tapasztal problémákat. Most úgy fest, hogy ha elindít egy gémet vagy a furmarkot, akkor újraindul (vagy lekapcsol?) a gép. A VGA-CPU-Táp kombó elvileg zsír új (iiletve kisebb vga-val is csinálja ezt a bosszantó dolgot)...
Vitte gariztatni is, de azt mondták neki, hogy semmi baja  :(

nranti
mikor megláttam, hogy asrock már gondoltam, hogy jó eséllyel lesz hozzá Phenom support (még ha alacsonyabb HT-val meg CnQ nélkül is), de sajna nincs. Mondjuk ettől még Unknown-ként eldöcöghet benne bár az sem biztos...

#2831 Felhasználó inaktív   nranti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 12:27

Idézet: Nurba - Dátum: 2009. máj. 2., szombat - 20:19

Igen jó deszka, de Nrantinnak már elcsattant benne egy vga és azóta tapasztal problémákat. Most úgy fest, hogy ha elindít egy gémet vagy a furmarkot, akkor újraindul (vagy lekapcsol?) a gép. A VGA-CPU-Táp kombó elvileg zsír új (iiletve kisebb vga-val is csinálja ezt a bosszantó dolgot)...
Vitte gariztatni is, de azt mondták neki, hogy semmi baja  :(

nranti
mikor megláttam, hogy asrock már gondoltam, hogy jó eséllyel lesz hozzá Phenom support (még ha alacsonyabb HT-val meg CnQ nélkül is), de sajna nincs. Mondjuk ettől még Unknown-ként eldöcöghet benne bár az sem biztos...

Mindegy nem probálom meg a másik lapba a procit. De végre sikerült letesztenem a Furmark-ot :D
Kép

De sajnos a rendszer fagyások nem szüntek meg Windows 7 x64 teljesen megadta magát, most megint Vista 64bit van, de ez is kezd fagyni, peddig tegnap raktam újra! :D
A kártya meg egyszerűen kevés áramot kapott a tápból, most azt az átalakitókat használom amit az Asus adott hozzá!

Néztem magamnak egy másik lapot: Gigabyte MA790GP-UD4H szerintetek ez jó lap?

#2832 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 12:50

Idézet: nranti - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 13:27

Mindegy nem probálom meg a másik lapba a procit. De végre sikerült letesztenem a Furmark-ot :D
Kép

De sajnos a rendszer fagyások nem szüntek meg Windows 7 x64 teljesen megadta magát, most megint Vista 64bit van, de ez is kezd fagyni, peddig tegnap raktam újra! :D
A kártya meg egyszerűen kevés áramot kapott a tápból, most azt az átalakitókat használom amit az Asus adott hozzá!

Néztem magamnak egy másik lapot: Gigabyte MA790GP-UD4H szerintetek ez jó lap?

Úgy érted eddig nem volt rádugva rendesen a 6-os meg a 8-as delejdugasz csak kettő 6-os?
Amúgy furmarknál ne a benchmarkot indítsd el stabilitástesztelés céljából. Stability testet futtass egy jó darabig, a másik csak sebességet mérni jó.

Szerk: van szükség integrált videókártyára? Ha nincs akkor érdemesebb 790fx chipsettel lapot vadászni 790gx helyett.

Szerkesztette: FragMaster 2009. 05. 04. 12:56 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2833 Felhasználó inaktív   nranti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 13:24

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 12:50

Úgy érted eddig nem volt rádugva rendesen a 6-os meg a 8-as delejdugasz csak kettő 6-os?
Amúgy furmarknál ne a benchmarkot indítsd el stabilitástesztelés céljából. Stability testet futtass egy jó darabig, a másik csak sebességet mérni jó.

Szerk: van szükség integrált videókártyára? Ha nincs akkor érdemesebb 790fx chipsettel lapot vadászni 790gx helyett.

De rá volt dugva a 6-os és a 8-as- de az nem volt neki jó, amit az asus csinált: a hatos az 2 táp csatira van elosztva, a nyolcas meg 2x6-os PCI- Expressz csatit kell beledugni!

Azért azt a lapot kérdeztem, mert ugytudom a 790GX lapkészlet jobb mint a 790FX/790X, vagy nem?

#2834 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:42

Idézet: nranti - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 14:24

De rá volt dugva a 6-os és a 8-as- de az nem volt neki jó, amit az asus csinált: a hatos az 2 táp csatira van elosztva, a nyolcas meg 2x6-os PCI- Expressz csatit kell beledugni!

Azért azt a lapot kérdeztem, mert ugytudom a 790GX lapkészlet jobb mint a 790FX/790X, vagy nem?

A GX ha minden igaz integrált vga-val felszerelt FX. Ha az neked nem kell akkor FX. Cserébe az FX-en 2db x16 pci-e slot van. Legalábbis >ebben az esetben<
Amúgy ha a 6-os átalakító két molexben végződik (4 tüskés laposak), akkor azt kihagyhatod mert az olyankor kell ha a tápodnak nincsen 6 tüskése.

#2835 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 23:56

próbált/használt már valaki P31-DS3L lapban 2x2gb kingmax ddr2 800 ramot?
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#2836 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 20:19

válaszolva a kérdésemre, minden gond nélkül viszi :D
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

#2837 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 18:35

Robust Graphics Booster-t érdemes bekapcsolni, gyorsít/csinál/javít valamit?
Performance Enhance, bios azt írja ha tuningolok tegyem defaultra, érdemes tuningolva Turbora vagy Extreme-re tenni? ez gyorsít/csinál/javít valamit?

#2838 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 21:14

Üdv.!

Adott egy Gigabyte P35-S3 lap. Jelenleg 2x1GB 1066-os RAM van benne. Gondoltam most ilyen alacsony RAM árak mellett még veszek bele 2GB-ot. Régebben még a P4-es korszakban ajánlott volt párban venni a RAM-okat.. tehát 2xakármennyi modul, hogy dualban fusanak. Ezt most is így célszerű? vegyek 2x2GB-ot vagy a jelenlegi mellé elég vennem egy sima 2GB-os modult?

Esetleg mellé még 2x1GB? Melyik a jobb választás?
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2839 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 11:32

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 22:14

Üdv.!

Adott egy Gigabyte P35-S3 lap. Jelenleg 2x1GB 1066-os RAM van benne. Gondoltam most ilyen alacsony RAM árak mellett még veszek bele 2GB-ot. Régebben még a P4-es korszakban ajánlott volt párban venni a RAM-okat.. tehát 2xakármennyi modul, hogy dualban fusanak. Ezt most is így célszerű? vegyek 2x2GB-ot vagy a jelenlegi mellé elég vennem egy sima 2GB-os modult?

Esetleg mellé még 2x1GB? Melyik a jobb választás?

A legjobb/legproblémamentesebb a 2x2 azt mondják. Én perpill elvagyok 4x1-es felállásban jól.

#2840 Felhasználó inaktív   Kotibor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 19:48

Sziasztok Gigabyte-osok!

Lenne egy kérdésem a profik felé, alaplapválasztást illetően.
Rengetegféle Gigabyte alaplap van a piacon és nem tudok választani.

Elvárásaim: Passzív hűtés, stabilistás, tuning.

A proci amit hajtani szeretnék E6850 (2x3000Mhz), és van melette egy 8800Gtx.

A kérdés tehát: melyik lapot ajánljátok és milyen ramokkal ha tuningolni akarok?

Koszi előre is a válaszokat.

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.