HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#181 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 28. 22:50

idézet:
Ezt írta Gabesz:
mármint nem is annyira a tuning, hanem ha összeraknám egy 400mhzes kingston memoriaval, akkor az fsb át tudnám állitani 200ra?[/quote]bírja a 200 MHz FSB-t, Ultra 400-as.

#182 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 14:31

na jövő héten lesz meg a gép :)
majd leirom milyen ;) mondjuk a mostaninál gondolom gyorsabb lesz :D

#183 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 19:11

ja és még egy (lehet, hogy) láma kérdés :) ugye a lapra 2 helyre lehet dugni a tápot, vagy hogy mondjam :D mindkettőre rá kell dugni?

#184 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 19:28

idézet:
Ezt írta Gabesz / GeeKay:
ja és még egy (lehet, hogy) láma kérdés :) ugye a lapra 2 helyre lehet dugni a tápot, vagy hogy mondjam :D mindkettőre rá kell dugni?[/quote]

Igen a kicsi négyszögletüt is rá kell dugni /P4-es kiegészitő tápcsati/.
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#185 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 08:19

sziasztok
megvan a cucc :)
GA-7N400L
Athlon XP 2400+
Kingston HyperX 400mhz 512mb

viszont lenne egy gondom :(
szal meghatározatlan idonként ujraindul. volt már zene hallgatáskozben, formázás kozben, volt mikor meg akartam nyitni uj ie-t és akkor, szal mindig máskor, és semmi kulonlegeset nem kell csinálnom hozzá :(
na szoval, akkor biost szeretnék frissiteni. és azt szeretném kérdezni, hogy a Q-Flash jo, vagy inkább a hagyományosan DOS-bol csináljam?
és szerintetek megoldaná, vagy más lehet a probléma?

csak ma este, késon leszek itthon, mert most megyek el. addig is koszsonom a segitségeket

#186 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 22:23

frissitettem a biost, de az előbb megint ujraindult. megprobálom, hogy kiveszem a hálokártyát, és az alaplapit használom, hátha segit valamit. de továbbra is várom az ötleteket
milyen progit ajánlotok a hőmérsékletek mérésére? mbm5 fura dolgokat csinál...

#187 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 00:09

meg usbvel is van valami, mert eszkozkezeloben van egy kerdojelem. egyeb eszkozok/universal serial bus (usb) vezerlo

amugy ezt az alaplapi drivert tettem fel:
nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_international

de az ujraindulásra a megoldas jobban erdekelne, mert az kicsit fontosabb lenne :rolleyes:
koszi

#188 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 07:52

annyi a fejlemény, hogy most már láttam egy kék képernyőt is :(
[url="http://"http://kep.tar.hu/kgabort/images/pic3289938.jpg"]http://kep.tar.hu/kg.../pic3289938.jpg[/url]

ja, és valaki irhatna valamit, mert nem akarok uj topicot nyitni

#189 Felhasználó inaktív   Qpack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 10:00

idézet:
Ezt írta GeeKay:
annyi a fejlemény, hogy most már láttam egy kék képernyőt is :(
[url="http://"http://kep.tar.hu/kgabort/images/pic3289938.jpg"]http://kep.tar.hu/kg.../pic3289938.jpg[/url]

ja, és valaki irhatna valamit, mert nem akarok uj topicot nyitni
[/quote]

Szerintem ahogy a kép is írja, ha először látod, ne foglalkozz vele. Egy egyébkét stabil rendszer esetén is kb fél év után sok eszköz használata esetén nekem is kiakadt már a wingyóz kék képernyővel eddig fél év alatt kb 2x vagy 3x....ne foglalkozz vele csak, ha gyakoribb!!!
---Qpack---
"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?" (grafiti)

Gigabyte GA-8INXP;Intel Pentium 4 3.06 HT;Asetek Vapo Chill Micro Ultra Low Noise;Sapphire Radeon HD 3850;Pioneer DVR-110;Pioneer DVR-115(D); IBM Deskstar 120GXP 60GB;Hitachi Deskstar 7k250 SATA 160 GB ;Morex 9689 házikó;2x2x512/400 DualDDR Inifineon;Philips 107T21

#190 Felhasználó inaktív   Qpack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 10:01

idézet:
Ezt írta GeeKay:
meg usbvel is van valami, mert eszkozkezeloben van egy kerdojelem. egyeb eszkozok/universal serial bus (usb) vezerlo

amugy ezt az alaplapi drivert tettem fel:
nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_international

de az ujraindulásra a megoldas jobban erdekelne, mert az kicsit fontosabb lenne :rolleyes:
koszi
[/quote]

Szerintem nem tetted fel az alaplapi USB 2.0-s drivert! Azt tedd fel és rendben lesz.
;)
---Qpack---
"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?" (grafiti)

Gigabyte GA-8INXP;Intel Pentium 4 3.06 HT;Asetek Vapo Chill Micro Ultra Low Noise;Sapphire Radeon HD 3850;Pioneer DVR-110;Pioneer DVR-115(D); IBM Deskstar 120GXP 60GB;Hitachi Deskstar 7k250 SATA 160 GB ;Morex 9689 házikó;2x2x512/400 DualDDR Inifineon;Philips 107T21

#191 Felhasználó inaktív   Qpack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 10:03

idézet:
Ezt írta Gabesz / GeeKay:
sziasztok
megvan a cucc :)
GA-7N400L
Athlon XP 2400+
Kingston HyperX 400mhz 512mb

viszont lenne egy gondom :(
szal meghatározatlan idonként ujraindul. volt már zene hallgatáskozben, formázás kozben, volt mikor meg akartam nyitni uj ie-t és akkor, szal mindig máskor, és semmi kulonlegeset nem kell csinálnom hozzá :(
na szoval, akkor biost szeretnék frissiteni. és azt szeretném kérdezni, hogy a Q-Flash jo, vagy inkább a hagyományosan DOS-bol csináljam?
és szerintetek megoldaná, vagy más lehet a probléma?

csak ma este, késon leszek itthon, mert most megyek el. addig is koszsonom a segitségeket
[/quote]

Először is kapcsold ki a wingyóóózzz "hiba esetén újraindítást" aztán az akkor kapott hibaüzenetben talán megtalálod a megoldást. :rolleyes:
---Qpack---

#192 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 10:16

idézet:
Ezt írta Qpack:

Szerintem ahogy a kép is írja, ha először látod, ne foglalkozz vele. Egy egyébkét stabil rendszer esetén is kb fél év után sok eszköz használata esetén nekem is kiakadt már a wingyóz kék képernyővel eddig fél év alatt kb 2x vagy 3x....ne foglalkozz vele csak, ha gyakoribb!!!
[/quote]

szűz rendszer van szinte teljesen új gépen, és kb 15percenkénk van. de az az előző szerintem véletlen volt.
ezek szoktak lenni:
[url="http://"http://www.nexus.hu/geekay//IMG_4676+.JPG"]http://www.nexus.hu/...//IMG_4676+.JPG[/url]

#193 Felhasználó inaktív   Qpack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 20:19

idézet:
Ezt írta GeeKay:

szűz rendszer van szinte teljesen új gépen, és kb 15percenkénk van. de az az előző szerintem véletlen volt.
ezek szoktak lenni:
[url="http://"http://www.nexus.hu/geekay//IMG_4676+.JPG"]http://www.nexus.hu/...//IMG_4676+.JPG[/url]
[/quote]

sajnos a linked vmi miatt most nem megy! :(
Keress patch-t/javítást a wingyóózhoz hátha megoldja.

Ha mégsem, akkor légyszíves szedj ki minden "felesleges" hardver elemet, csak a VGA és a memok maradjanak persze a wingyóóózzos winyóval együtt. így teszteld, majd, ha így rendben, akkor egyenként persze folyamatosan tesztelve (várd ki azokat az időket és csináld azt amitől kék képernyőt szokott dobni) építsd vissza a gépet, ha vmelyikkel gond van akkor kártyázz vele, ha így sem megy, akkor vagy nem emgy együtt vagy gázos a cucc!...ennyi jutott eszembe ;)
---Qpack---

#194 Felhasználó inaktív   augustusr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:39

Sziasztok!
Most váltanék alaplapot eddig Epox 8RDA3+-t neztem ki de elkezdtek rabeszelni a GigaByte-ra. Amiket neztem az a GA-7NNXP csak kicsit draga. A masik a GA-7N400 Pro lenne, de sajnos ilyet nem lattam arlistaban es nem tudom hol lehetne beszerezni. Ha valaki tud valamit vagy ha tapasztalatai vannak errol a laprol kerem szoljon. Elolre is koszi.
by Augustus
voltam, vagyok, talán leszek is

#195 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 17:15

idézet:
Ezt írta augustusr:
Sziasztok!
Most váltanék alaplapot eddig Epox 8RDA3+-t neztem ki de elkezdtek rabeszelni a GigaByte-ra. Amiket neztem az a GA-7NNXP csak kicsit draga. A masik a GA-7N400 Pro lenne, de sajnos ilyet nem lattam arlistaban es nem tudom hol lehetne beszerezni. Ha valaki tud valamit vagy ha tapasztalatai vannak errol a laprol kerem szoljon. Elolre is koszi.
[/quote]

Szerintem messziről kerüld a Gigabyte-t ./még a Chaintec KT333-asom is jobban tuningolható és legalább nem finnyás a videókártyára ,memóriára /

#196 Felhasználó inaktív   augustusr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 18:43

Nekem nem feltetlenul a tuningolas szamit hanem a stabilitas egyebkent 512 twinmos es egy 9700 Radeon megy majd bele. Lehet hogy nem olvastam figyelmesen, de a Gigabytenak surun vannak kompatibilitasi problemai?
Lattam hogy valaki vett ilyen lapot (GA-7N400 Pro) es arra lennek kivancsi hol sikerul vagy hogy kb. mennyiert.
Koszi

[ 2003. szeptember 15.: augustusr szerkesztette a hozzászólást ]
by Augustus

#197 Felhasználó inaktív   trucsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 20:30

Én is most gondolkodom egy nforse 2 gigás alaplapon. Most epoxom van, bár nem rossz vannak gondjaim vele. Nem tudom a 7n400pro milyen lehet mert azt néztem ki. Remélem legalább hasonló teljesítményű.

#198 Felhasználó inaktív   trucsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 12:28

Nincs senkinek ilyen lappal tapasztalata?

#199 Felhasználó inaktív   augustusr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 14:04

en is ilyet keresek, de egyreszt nem talalok arlistaban, masreszt meg meg mindig az epox 8rda+ hoz huz a szivem

a gyarto oldalan nem irjak, de hatha tudja valaki: gigabyte is rounded IDE kabeleket ad?
by Augustus

#200 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 18:51

idézet:
Ezt írta trucsi:
Nincs senkinek ilyen lappal tapasztalata?[/quote]

Igaz hogy nekem csak 7N400L-1 -em volt de rendkivül stabil
,bár támogatja a tuningot ,de abban jobb a Chaintech 7VJL APOGEE-m is .

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.