idézet:
Ezt írta weihe:
Nos, végül csak sikerült csatlakoznom Hozzátok, a Gigabyte-alaplaposok (remélem) egyre bővülő és (remélem) egyre népszerűbb táborához.
Tegnap vettem egy GA-7N400 L lapot (Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a különbség a GA-7N400 L1-hez képest ? Mert az utóbbi már az F7-es verziójú BIOS-nál tart, az enyémhez meg F5 a legfrissebb, de ha jól emlékszem, ugyanazt javították mindkettőben, és ugyanaz nap adták is ki őket. A hivatalos oldalon is fenn van mindkét lap, de szinte szóról-szóra megegyezik a leírásuk (csak a szövegest néztem)).
Visszatérve: a lap maga kicsit nagyon furcsa volt az ECS után, szinte nem is tudtam, hogy mihez nyúljak, annyi állítási lehetőség van a BIOS-ban, hát még CTRL+F1 után !
Szívtam vele kicsit, ui. valahogy a szerelés közben átkapcsoltam a CLK_SW DIP-et, és nem tudtam miért csak 1 GHz-en megy az 1500+-os XP-m. Aztán rájöttem nagynehezen
Nagyon tetszett a neten keresztüli BIOS-frissítés lehetősége is, már le is teszteltem.
Egyelőre ennyit mára, ha valami eszembe jut, még jövök
Szerkesztve: a helyesírási hibák nagy része
[ 2003. október 09.: weihe szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ugyanilyen lapot vettem kedden én is!!!
Nekem is akadt vele gondom, de már pöpec nagyon! A főbb különbségek a sima L és az L1 között:
-Az L-en 2, az L1-en 3 alaplapi venti csati van
-Az L-en "Realtek 8100C LAN chip", az L1-en "MCP integrated NVIDIA MAC with Realtek 8201BL PHY" van.
Ezenkívül csak kisebb eltérések vannak az alaplapokon ha jól tudom.
[ 2003. október 09.: Padre szerkesztette a hozzászólást ]
Gigabyte-osok ide!!
Elküldve: 2003. 10. 09. 20:36
Elküldve: 2003. 10. 09. 20:37
idézet:
Ezt írta trucsi:
Sziasztok!
Ki tudja hogy mi az a billentyű kombináció amivel a Gigabyte biosában be lehet lépni a rejtett beállitásokhoz????[/quote]
CTRL+F1 -et kell lenyomni mikor belépsz a BIOS-ba.
Elküldve: 2003. 10. 09. 22:32
idézet:
Ezt írta Padre:
Ugyanilyen lapot vettem kedden én is!!!
Nekem is akadt vele gondom, de már pöpec nagyon! A főbb különbségek a sima L és az L1 között:
-Az L-en 2, az L1-en 3 alaplapi venti csati van
-Az L-en "Realtek 8100C LAN chip", az L1-en "MCP integrated NVIDIA MAC with Realtek 8201BL PHY" van.
Ezenkívül csak kisebb eltérések vannak az alaplapokon ha jól tudom.
[ 2003. október 09.: Padre szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Üdv tesó!
Nekem ha jól emlékszem 3 venti csati van: system, cpu és power. Vagy nem erre gondolsz ? Pedig boot-oláskor csak L-et ír ki a kicsike![]()
Sajnos a "belevalóra" még kicsit spórolnom kell, de lehet, hogy karácsonyra beköltözik hozzám Dr. Barton is![]()
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 10. 09. 23:45
idézet:
Ezt írta weihe:
Üdv tesó!
Nekem ha jól emlékszem 3 venti csati van: system, cpu és power. Vagy nem erre gondolsz ? Pedig boot-oláskor csak L-et ír ki a kicsike![]()
Sajnos a "belevalóra" még kicsit spórolnom kell, de lehet, hogy karácsonyra beköltözik hozzám Dr. Barton is[/quote]
Nekem pedig csak 2 van. Lehet a tied mutáns...![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 00:38
Milyen programmal frissitetted a biost neten keresztül ?
Üdv
András
Elküldve: 2003. 10. 10. 09:14
idézet:
Ezt írta handras:
Hello !
Milyen programmal frissitetted a biost neten keresztül ?
Üdv
András[/quote]
Az @Bios-al lehet. Próbáltam én is és működik jól.
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:36
Lehet, hogy figyelmetlen voltam, és már volt rola szó, de nem emlekszem rá
Az Easy Tune, azon kivül, hogy megnézem a frekiket , mire való??
Valahogy én nem tudom huzzni állitani semmit se. Vagy nem erre való elvileg???
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:16
idézet:
Ezt írta adamsky:
Kérdeznék ha lehet
Lehet, hogy figyelmetlen voltam, és már volt rola szó, de nem emlekszem rá
Az Easy Tune, azon kivül, hogy megnézem a frekiket , mire való??
Valahogy én nem tudom huzzni állitani semmit se. Vagy nem erre való elvileg???[/quote]
De!
Szerintem nyomogatni kell a gombokt
Mint sokszor említettem már: kézikönyv !!![]()
Üdv
András
u.i: jó kis értelmes hozzászolásom van
mingyá jól megkukkolom a könyvet
[ 2003. október 10.: handras szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:20
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:29
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 10. 18:51
Söt a szerény tudásommal olvasom a giga oldalát, hát okosabb nem lettem
Tudom, hogy Windows alatt lehetne huzni, de hiába kattintok semmi. Amugy milyen billt kellene nyomni???
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:30
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:34
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:34
Tudod mikor látom??? Amikor a hömérdékletett birizgálom, de akkor is csak addig mig ki nem nyilik oldalt. Hát ezaz ami zavar
Valamit roszul állitottam be???
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:39
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:41
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:42

Súgó
A téma zárva.