HWSW Informatikai Kerekasztal: RGB összeköttetés TV-vel: szuperjó kép!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RGB összeköttetés TV-vel: szuperjó kép!!! Értékeld a témát: -----

#491 Felhasználó inaktív   Traptor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 21. 21:03

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 21:14

sajna a powerstrippel se megy  kifagy a telepítés utáni újraindítás utáni indításkor.
ha nem indítom újra a gépet az install után, akkor megy, de hiába állítottam bármit is, sose volt kép!

tököm tele, lehet, hogy veszek egy tv-out-os videókártyát...

vagy inkább vegyek egy ASUS N6600 silence, venti nélküli tv-out-os videókártyát 15eért?
szerintetek melyikkel lenne szebb kép?

Azt a kábelt én is próbáltam de nekem sem volt kép. :(
(3 napon belül vissza lehet vinni)
Maradt a házibarkács mert amit az első hsz-ben megadott Victor, az működik! :)

Szerkesztette: Traptor 2007. 06. 21. 21:03 -kor

#492 Felhasználó inaktív   Traptor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 21:05

Én is kérdeznék.
Megcsináltam a kábelt. DVD-zésnél nagyon jó a kép de a windózban eléggé remeg.
Más is tapasztalta ezt?
Vagy gagyi a kábelem?

#493 Felhasználó inaktív   sopi_sms 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 21:39

Idézet: Traptor - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 21:05

Én is kérdeznék.
Megcsináltam a kábelt. DVD-zésnél nagyon jó a kép de a windózban eléggé remeg.
Más is tapasztalta ezt?
Vagy gagyi a kábelem?

Hali!
Ez így is fog maradni, mármint a remegés, mivel a TV váltottsorosan frissít és ha megnézed, akkor a vékony vízszintes vonalak villognak, mivel azokon észleled a váltottsoros megjelenítés "villogását". Szóval ez az egyetlen hátránya, viszont sztem amúgy is a film miatt szokta az ember a TVre kötni, szóval a lényeg az jól működik :).
Üdv: Sopi

#494 Felhasználó inaktív   Traptor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 29. 14:17

Csak azért vetődött fel bennem a gondolat - hogy lehet rajta segíteni - mert az ATI kártyák a TV kimeneten tudnak valamit varázsolni, amivel csökkentik ezt a jelenséget. Reménykedtem, hátha valami szoftverrel meg lehetne tuningolni így a VGA kimenetet is.

A kábellel kapcsolatban még: ha a mostani kábelem egyszerű, olcsó anyagok felhasználásával készült de nincs szellemkép meg ilyen zavarok, érdemes-e megcsinálni minőségi kábelből, minőségi csatlakozókkal?
Lenne-e további minőség javulás?

#495 Felhasználó inaktív   durkonorbi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 04. 21:22

Hi!

Van valaki még erre???? Mert volna egy jó kérdésem, de addig nem akarom begépelni a sok mindent, mig vki nem ad életjelet .... :) Elöljáróban annyi, hogy van egy kis 7"-os TFT-m, amin analóg vezérlő van .... eddig egyszeűen a composite bemeneten keresztül kapott képet, nem rossz a minőség, de lehetne egy cseppet jobb is --> eszembe jutott az RGB jel bevitel, m ivel van rajta :
(red)
(green)
(blue) 
(vertical sync pulse I/O; negative going pulses for both input
and output)
és  (horizontal sync pulse I/O; negative going pulses for both
input and output)

csatlakozási pontok. Ezekre elvileg ha bekötöm (és persze a GND-t) a v ga jelét, akkor elvileg a powerstrippel lehetne használni .... a kérdésem az lenne, milyen beállításokat kell megadnom a proginak (egy nvidia fx5500 karin menne a kép) hogy a panelt meghajtsa, ha az csak NTSC képet fogad, PAL-t nem ... ?!?!?!

Előre is köszi a segítséget ...

A panel-hez nagyon hasonló panel leirása (csak abban különbözik hogy az enyém csak NTSC, a leirásbann szereplő PAL/NTS) itt található:

link

#496 Felhasználó inaktív   Traptor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 08:55

Ha jár erre egy szaki, mondhatna valamit a problémámra:
az átalakítót megcsináltam - mint írtam is korábban - de azt vettem észre, ha a gép be van kapcsolva, akkor a TV tiltja a saját tunerét.
Ugyanezt a DVD-TV esetén nem tapasztaltam, pedig az is SCART-on keresztül RGB módban van összekötve.

#497 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 17:45

Valószínűleg azért mert a dvd nem ad kapcsolójelet a tv-nek, míg ha a kábelt az instrukciók alapján csinálod, akkor az kiad egy kapcsolójelet a tv-nek, hogy most neki scart-on kell fogadni a jelet. Így nem tudod használni a tv-t ha rá van kötve a gép.

Én meg valamit szétverek most már. Idáig tökéletesen működött a gép, átcseréltem benne a vga-t egy nvidia-ra majd vissza ati-ra és azóta nem lehet bekapcsolni az interlaced módot powerstrip-ben mert szétesik a kép azonnal. Csak az egérkurzor látszik normálisan semmi más. Ugyanezt csinálta az előző ati vga-m is, ami nem támogatta az interlacedet, de ez támogatja mivel idáig tökéletesen működött. Mi a frászt lehet csinálni, hogy újra jó legyen reinstallon kívül?

#498 Felhasználó inaktív   Stev65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 23:46

Sziasztok!

Megcsináltam az RGB kábelt  9800pro VGA-m van a gépben, de akármit  állítok be powerstripben csak csíkozódik a képernyő. Ez a szgép egy játékgépbe van beépítve, és így csak egy tv van rákötve amin MAME-t futtatnék. A powerstripet egy másik gépről piszkálom VNC serveren keresztül, ui a gépzetet hálózatba kötöttem ideiglenesen, de hiába.
A tv-n műxik az RGB bemenet, mert egy asztali DVD-vel kipróbáltam.
Végigolvastam az összes bejegyzést, de nem találtam olyan beállítást ami nálam működne.
Ha valakinek van valami ötlete hogy mit csinálhatok rosszul, az ne fogja vissza magát és kérem irja le ide a fórumba.

Előre s köszi a tanácsokat :respect: , feltéve hogy idetéved valaki.

Üdv.

#499 Felhasználó inaktív   Stev65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 20:11

Hát nem tolonganak az emberkék a tanácsokkal  :)

Erről  a bekötésről mi a véleményetek? : http://www.nada.kth....rt/lodning.html

Üdvözlet mindenkinek.

#500 Felhasználó inaktív   Stev65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 20:38

Fejlemény: bejön az rgb kép a tv-n, (távirányítóval kell átváltani) viszont a kép fut le, vagy éppen fel. A hátsó vagy az első porch értékeinek állítgatásával ugyan meg tudom állítani, de ha elindítok egy progit, akkor a kép véletlenszerüen elcsúszik függőleges irányban.( a kép alja felül, a teteje meg alul látszik) :eek:

#501 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 14:44

Módváltásokat nem szereti, csak olyan programot futtass ami nem vált módot.

#502 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 14:48

Idézet: Stev65 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 20:38

Fejlemény: bejön az rgb kép a tv-n, (távirányítóval kell átváltani) viszont a kép fut le, vagy éppen fel. A hátsó vagy az első porch értékeinek állítgatásával ugyan meg tudom állítani, de ha elindítok egy progit, akkor a kép véletlenszerüen elcsúszik függőleges irányban.( a kép alja felül, a teteje meg alul látszik) :eek:

nezd meg hogy a tvd tamogatja-e a SOG-t. szerintem nem.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#503 Felhasználó inaktív   Stev65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 22:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 14:48

nezd meg hogy a tvd tamogatja-e a SOG-t. szerintem nem.

SOG? Az mi??? és hogy tudom megnézni hogy támogatja -e?

#504 Felhasználó inaktív   Stev65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 22:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 14:44

Módváltásokat nem szereti, csak olyan programot futtass ami nem vált módot.

Hát csak MAME menne a gépen ezzel kéne összehozni a dolgot mindenképpen.

#505 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 13:56

Idézet: Stev65 - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 23:30

SOG? Az mi??? és hogy tudom megnézni hogy támogatja -e?

Gondolom Sync On Green, csak SOG-nak írva senki nem érti, na meg gizdább is sokkal...  :Đ
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#506 Felhasználó inaktív   Stev65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 20:27

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 13:56

Gondolom Sync On Green, csak SOG-nak írva senki nem érti, na meg gizdább is sokkal...  :Đ

Hát én még így sem nagyon értem..... :confused:

#507 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 20:09

Idézet: Stev65 - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 21:27

Hát én még így sem nagyon értem..... :confused:

Nagyjából arról van szó, hogy a H/V szinkronjeleket a zölg (G) színjelbe multiplexelve továbbítják, így 6 helyett elég 4 db vezeték az RGB összeköttetéshez. Itt egy egész jó link.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#508 Felhasználó inaktív   thefool 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 17:26

Sziasztok!

Én is megépítettem ezt a kábelt, ahogy a http://ryoandr.free.fr/english.html oldalon meg van írva. Laptopról szeretném kivezetni az RGB jelet, mert nincs TV-out és mert hallottam hogy ez sokkal jobb minőségű. A laptopban egy ATI Radeon Xpress 200-as integrált videócucc van. Power Strip teljes mértékben támogatja. Nem csak felismeri, hanem a felbontást és a friss.frekit is át tudja állítani. (Ezt onnan tudom, hogy sima CRT monitorra ha kivezetem és beállítom a Clone módot az ATI CCC-ben, majd powerstripben átállítok valamit, akkor az a monitoron is úgy jelenik meg (a monitor menüjben meg lehet nézni az aktuális felbontást és friss.frekit)).
Van 2 TV-m. Az egyik egy elég régi Watson 50Hz-s PAL tv, de a scartja támogatja az RGB-t. Valamint van egy "újabb" 16:9-es 82 centis Philips 100Hz-s világvevőm (azaz támogatja a PAL,SECAM, és NTSC szabványokat is, azaz elvileg a 60Hz-t is) és természetesen ez is tudja az RGB-t.
A Watsonnal próbálkoztam először. Ugyanazt megpróbáltam mint a sima monitornál: Clone mód + powerstripben beillesztettem azt a 3 beállítást amiket az előbb említett oldalon közöltek (720x576 PAL, 640x480 NTSC, 720x480 NTSC). Természetesen először a PAL-t próbáltam hiszen ez a TV elvileg csak azt tudja. Diagonálisan futott a kép, ezért a Scart csatiból kivezettem egy-egy kábelt amiket 16-os és a 18-as lábhoz forrasztottam, és egy 1.5 voltos elemhez érintettem a 2 kábelt, hogy RGB módba váltson a TV. Valóban így lett. Megváltozott a kép, ugyanúgy futott csak vertikálisan és azokat a színeket véltem felfedezni amik a desktopomon is voltak. (Később átállítottam a windows témát egy teljesen más színre hogy biztos legyek benne, tényleg azt érzékeli e a TV, és valóban így van a TV-n is olyanra változtak a színek. Sajnos a kép annyira fut, hogy megállapítani mi van rajta nem lehet, csak a színeket). Érdekes, hogy leglassabban akkor futott a kép mikor 640x480-as NTSC módba tettem. De lényeg, hogy mindhárom módnál kivehetetlen a kép, annyira fut. A kérdésem az lenne, hogy ez milyen hibára utal. A honlap alapján azt jelentené, hogy NTSC módban vagyok, és PAL kéne. De ahogy mondtam azzal is kipróbáltam. Az hogy eddig eljutottam, az azt jelenti, hogy szinkronjel közösítőre nincs szükségem, azaz az ATI kártyám ezt már tudja, ugye? Vagy elképzelhető, hogy mégis ez a hiba? Esetleg a forrasztással lehet baj?
Érdekes az is, hogyha a CRT monitorra kivezetve próbálom meg a PAL-t és megnézem a monitor menüjében a beállítást, az 60Hz-et ír friss.frekinek. Nem tudom eldönteni, hogy most a monitor húzza fel 60Hzre, azaz 60Hzen jeleníti meg az 50Hz-es jelet (Pont úgy mint a 100Hz-es TV-k esetében, amik 50Hz-es jelet jelenítenek meg 100Hz-en) vagy pedig valóban lehet hogy 60Hz-es a jel amit az ATI-m kiad, mert nem képes 50Hz interlacedre?
Na mindegy gondoltam kipróbálom a Philipsen, hiszen az támogatja az NTSC-t ami 60Hz-es, tehát gondoltam azzal nem lesz baj. Ezen a Philipsen viszont zajzár van amit nem lehet kikapcsolni, azaz ha zajos a kép akkor nem mutat semmit. Végigpróbáltam ugyanazt mint a Watsonnal, ugyanazt a 3 beállítást de semmitse mutat. Azt viszont tudom, hogy érzékeli a TV, mert ha újraindítom a gépet, akkor a Windows indulásáig a TV kirak fekete alapon, két fehér téglalapot egymásmellé.
Már azt is megköszönöm, ha valaki csak elolvasta a(z) (s)írásomat, de ha valaki bármi tippet, ötletet tudna adni, vagy legalább meg tudná mondani mi a hiba, az lekötelezne.

Ja igen és tiling kikapcsolásával is próbálkoztam mindkét TV esetében, de nem változtat semmit.

Szerkesztette: thefool 2008. 04. 22. 17:28 -kor

#509 Felhasználó inaktív   thefool 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 18:35

Idézet: thefool - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 17:26

Sziasztok!

Én is megépítettem ezt a kábelt, ahogy a http://ryoandr.free.fr/english.html oldalon meg van írva. Laptopról szeretném kivezetni az RGB jelet, mert nincs TV-out és mert hallottam hogy ez sokkal jobb minőségű. A laptopban egy ATI Radeon Xpress 200-as integrált videócucc van. Power Strip teljes mértékben támogatja. Nem csak felismeri, hanem a felbontást és a friss.frekit is át tudja állítani. (Ezt onnan tudom, hogy sima CRT monitorra ha kivezetem és beállítom a Clone módot az ATI CCC-ben, majd powerstripben átállítok valamit, akkor az a monitoron is úgy jelenik meg (a monitor menüjben meg lehet nézni az aktuális felbontást és friss.frekit)).
Van 2 TV-m. Az egyik egy elég régi Watson 50Hz-s PAL tv, de a scartja támogatja az RGB-t. Valamint van egy "újabb" 16:9-es 82 centis Philips 100Hz-s világvevőm (azaz támogatja a PAL,SECAM, és NTSC szabványokat is, azaz elvileg a 60Hz-t is) és természetesen ez is tudja az RGB-t.
A Watsonnal próbálkoztam először. Ugyanazt megpróbáltam mint a sima monitornál: Clone mód + powerstripben beillesztettem azt a 3 beállítást amiket az előbb említett oldalon közöltek (720x576 PAL, 640x480 NTSC, 720x480 NTSC). Természetesen először a PAL-t próbáltam hiszen ez a TV elvileg csak azt tudja. Diagonálisan futott a kép, ezért a Scart csatiból kivezettem egy-egy kábelt amiket 16-os és a 18-as lábhoz forrasztottam, és egy 1.5 voltos elemhez érintettem a 2 kábelt, hogy RGB módba váltson a TV. Valóban így lett. Megváltozott a kép, ugyanúgy futott csak vertikálisan és azokat a színeket véltem felfedezni amik a desktopomon is voltak. (Később átállítottam a windows témát egy teljesen más színre hogy biztos legyek benne, tényleg azt érzékeli e a TV, és valóban így van a TV-n is olyanra változtak a színek. Sajnos a kép annyira fut, hogy megállapítani mi van rajta nem lehet, csak a színeket). Érdekes, hogy leglassabban akkor futott a kép mikor 640x480-as NTSC módba tettem. De lényeg, hogy mindhárom módnál kivehetetlen a kép, annyira fut. A kérdésem az lenne, hogy ez milyen hibára utal. A honlap alapján azt jelentené, hogy NTSC módban vagyok, és PAL kéne. De ahogy mondtam azzal is kipróbáltam. Az hogy eddig eljutottam, az azt jelenti, hogy szinkronjel közösítőre nincs szükségem, azaz az ATI kártyám ezt már tudja, ugye? Vagy elképzelhető, hogy mégis ez a hiba? Esetleg a forrasztással lehet baj?
Érdekes az is, hogyha a CRT monitorra kivezetve próbálom meg a PAL-t és megnézem a monitor menüjében a beállítást, az 60Hz-et ír friss.frekinek. Nem tudom eldönteni, hogy most a monitor húzza fel 60Hzre, azaz 60Hzen jeleníti meg az 50Hz-es jelet (Pont úgy mint a 100Hz-es TV-k esetében, amik 50Hz-es jelet jelenítenek meg 100Hz-en) vagy pedig valóban lehet hogy 60Hz-es a jel amit az ATI-m kiad, mert nem képes 50Hz interlacedre?
Na mindegy gondoltam kipróbálom a Philipsen, hiszen az támogatja az NTSC-t ami 60Hz-es, tehát gondoltam azzal nem lesz baj. Ezen a Philipsen viszont zajzár van amit nem lehet kikapcsolni, azaz ha zajos a kép akkor nem mutat semmit. Végigpróbáltam ugyanazt mint a Watsonnal, ugyanazt a 3 beállítást de semmitse mutat. Azt viszont tudom, hogy érzékeli a TV, mert ha újraindítom a gépet, akkor a Windows indulásáig a TV kirak fekete alapon, két fehér téglalapot egymásmellé.
Már azt is megköszönöm, ha valaki csak elolvasta a(z) (s)írásomat, de ha valaki bármi tippet, ötletet tudna adni, vagy legalább meg tudná mondani mi a hiba, az lekötelezne.

Ja igen és tiling kikapcsolásával is próbálkoztam mindkét TV esetében, de nem változtat semmit.

Mindez megoldódott: Annyi volt a probléma, hogy csak kiterjesztett asztallal megy a dolog, clone módban nem.

#510 Felhasználó inaktív   Y2K80620 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 21:50

Üdvözlet  !
Átirányítottak egy másik topicról, hogy ez ide tartozik, ezért átmásollom ide is lelki sérülésem okát, hátha valaki megszán, és hozzám vág egy-két használható ötletet :

Végső kétségbeesésemben írok a fórumon, mert már több napja böngészek, kábeleket gyártok, és hangolok, mint a zenész az első koncertje előtt, de nem akar kép lenni !
A cél a következő lenne. Az alaplapi videokártyám (analóg) VGA kimenetéről a Sony 100 Hz-es TV-t szeretném üzemeltetni. Vettem gyári kábelt: fekete kép. Szétszedtem, nem jól volt bekötve. Átkötöttem volna, de nincs rajta annyi ér. Elmentem PC boltba, vettem VGA kábelt. Egyik csati nyissz. Gyártottam az általatok belinkelt leírások alapján kábelt. Átvittem a három színt, a szinkront, és a testjüket. Próbáltam már a 16-os lábbal 8-ról 75 Ohm-os ellenállással, próbáltam, 8 as lábat is bekötni-kikötni, de normális kép még nem volt.
Véleményem szerint nekem a színeken, és a szinkronjelen, árnyékoláson kívül más nem szükséges, mert a TV-t tudom menüből AV1-re állítani, ami tud fogadni RGB-t, beállítható, hogy az RGB jel, még a méretarány is, sőt a képméretet, és az elhelyezést is a TV menüjéből be lehet konfigolni. De akkor mi nem működik? Már 2 délutánt, és 3 éjszakát hangoltam a powerstriptet. Az 5 éves fiam már megkérdezte tegnap este, mi tetszik ezeken a rohanó ferde csíkokon annyira, hogy egész nap ezt nézem?
A következőképpen állítottam:
Bal kezemben a TV távirányítója (már 3 akkordot is le tudok fogni rajta), jobb kezemmel egerészek a powerstripen, a lábammal pedig kapcssolgatom ki-be a PC-t (a végén dühből). Most ott tartok, hogy a szép új kábellel fojtogatni kezdem a TV-t, majd hozom Bubukát, és szinkronizálom a testesebbik végével, csak hogy legyen sikerélményem is. A feleségem azt kéri menjek el orvoshoz, de én félek nem azt mondaná: elmehetek, hanem hogy elmebeteg.

Naszóval: Elképzelhető lenne, hogy valaki tanácsot adna ezzel kapcsolatban ?
Hogy mit állítok? Képernyőprofilok, konfigurálás, speciális időzítési beállítások. Az a baj, hogy ott bármit állítok, minden állítódik, és nem igazán tudom, mibe kellene kézzel, külön belenyúlni. A képet
Kb. 25 Hz-nél lehet megállítani, de ott sem szép, csak nem megy mindíg. Alatta, felette balra, vagy jobbra dől a kép, és több van belőle. Az összetett szinkron nem javít a dolgon, a zöld szinkron, és a váltottsoros frissítést pedig valamiért nem is tudom bekapcsolni.
Lehet, hogy a 100 Hz-eseket nem lehet szinkronizálni PC-vel ? Vagy esetleg az alaplapi videokártyám egyáltalán nem tud szinkronjelet generálni ?
Egyáltalán mekkora felbontással kellene kezdenem? A biost még nem sikerült frissíteni, bár nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Esetleg valamit nem vettem észre, vagy le kell még töltenem valamit, ami tudja konfigolni az alaplapi kártyát ?
Légyszi segítsetek, mert belebolondulok.                  Nem, már késő.........

Adatok:
alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
Alaplapi videovezérlő:Integrated ATI Radeon HD3200 graphics (DirectX10)
Tv: Sony KV-29C3K
User: Luser

Előre is köszönet.
D.K.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27