HWSW Informatikai Kerekasztal: TFT-t sulineten keresztül - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TFT-t sulineten keresztül Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   kiscsákó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 26. 07:23

[url="http://"http://global.acer.com/products/monitor/al732.htm"]Itt esetleg.[/url]

#62 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 26. 08:57

idézet:
Ezt írta Limonade Joe:

Nem az a lényeg, hogy a kiskereskedő mit akar adni, hanem az, hogy a konzorcium vezető kínálatában mi van. Én a múlt hét elején végigböngésztem az összes listát a sulinet honlapon és egyetlen helyen sem láttam az LG 1710B-t csak a 1710S-t. Az viszont tény hogy a héten már két kiskernél is láttam sulinetes LG 1710B-t. Kezdem nem érteni a dolgot. Most mit lehet és mit nem??!! :confused:
Nem szeretnék úgy járni, hogy megveszek valamit, aztán a végén kiderül, hogy nem kapok egy petákot sem vissza!
Ezért vettem inkább egy ACER AL 732-t nem sulineten. Ez tuti.

Átnéztem ma megint a teljes listát. Az egyedi termékeknél még ma sem volt LG 1710B. Viszont volt az upgrade/opció listában, de csak mint kiegészítő monitor laptophoz! Szerintem ez önállóan nem vásárolható meg, csak akkor, ha veszel egy laptopot!

[ 2003. szeptember 02.: Limonade Joe szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Nézd meg a HRP honlapján. Ott egyediként benne van a 1710b.
Na azé'...

#63 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 26. 09:08

[url="http://"http://www.sulinetinfo.hu/Catalog/download_catalog.php"]http://www.sulinetin...oad_catalog.php[/url]

Itt van az összes árlistájuk.
Na azé'...

#64 Felhasználó inaktív   panizzi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2003. 11. 02. 22:56

LG 1710S sulinetesben használható FPS-re ?

mennyire hátrány, hogy nincs DVI bemenet ??

#65 Felhasználó inaktív   szityu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 01:11

Az LG 1710B-t kezdetben 16 ms-es AU Optronics panellal gyartották, majd valtottak 20ms-esre. Az LG oldal 1710B-re mostmar ezt irja: 25 ms (jellemző); 19 ms (minimum). A 1710S-re nem ir semmit az itthoni oldal, valoszinu 16ms-es, de errol elobb olvass az Asztali TFT-k IV. topikban!
AMD  Thunderbird 1200 / ECS K7s5a / Glacialtech Silent Breeze / 512 DDR / ATI Radeon 7500 orig. / Seagate Barracuda IV 80GB|Samsung 120 GB / Viewsonic VP181b TFT / Chieftec HPC 360-202 Papst 8412 N/2GLE ventivel / Vivanco front panel

#66 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 03. 01:40

Bocs, most nagyon láma kérdés jön: Én a 1710S-t néztem ki, de mindenki a 1710B felé hajlik, gondolom a DVI-D miatt.
Gondolom bejön egy D/A konverter a videokártyán keresztül, meg egy A/D a monitorban, de ez mennyire rontja a képminőséget, ha rontja egyáltalán? :confused:
Miben nyilvánul meg a DVI-D vs. Analog D-sub konkrétan?

Valaki próbálta a Acer AL1721-et? :)

[ 2003. november 03.: Georgo a dékán szerkesztette a hozzászólást ]

#67 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 05. 18:57

Na, valaki árulja el, please! :rolleyes:

#68 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 14:13

idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:

Valaki próbálta a Acer AL1721-et? :)

[/quote]

Jó lenne ha tényleg írna valaki konkrét tapasztalot erről a monitorról (már átolvastam az asztali TFT topicot, talán Etele akart ilyent venni). Nekem bejön. 133.000 Ft Sulinetben. Elvileg már előrendelést adtam le, rá de még visszamondható :)

Kép

[ 2003. november 26.: Kory szerkesztette a hozzászólást ]

#69 Felhasználó inaktív   handras 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 15:41

Hello !

Hozzászolok jól...
Ilyet bambulok egész nap.
Tapasztalatok: csúnya káva, ohne utánhúzás -még játék alaltt sem- , szép szinek, erős háttérvilágítás, gyenge hangfalak.

Kb ennyi

Üdv
András

#70 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 18:46

Sony Samsung

Sony-t láttam nagyon szép és nincs hibás pixel Samsung meg ugye fő panel gyártó... jóhogy jó! :) Igaz ennek csak a nagytesóját láttam az nem rossz sőtt!
Jha Lg-nek is láttam nagytesóját az is isteni!
De sztem Sony a legjobb választás!

Üdv

#71 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 21:05

idézet:
Ezt írta handras:
Hello !

Hozzászolok jól...
Ilyet bambulok egész nap.
Tapasztalatok: csúnya káva, ohne utánhúzás -még játék alaltt sem- , szép szinek, erős háttérvilágítás, gyenge hangfalak.

Kb ennyi

Üdv
András
[/quote]

Hi. Köszi, (mi az hogy csúnya káva? bár ez egyéni ízlés dolga).
A hangszóró meg úgysem igazán érdekel...Akkor egyenlőre nem mondom le a megrendelést . :)

#72 Felhasználó inaktív   handras 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 27. 08:03

Hello !

Elfelejtettem mondani, de 1 pixelhibával (bal alsó sarok, zöld pixel, nagyon látszik)vettem, persze ez igy nem garos, ez van... :(
Hozzátenném, hogy szerintem nem elég kontrasztos, de ezt többen cáfolják akik látták. Lehet, hogy szemészhez kéne mennem :)Azért ha tudod nézdd meg valahol (tecso, médiamarkt, stb...). Én továbra is javaslom.
Láttam AL732-öt, az nagyon tetszett, pláne svhs bemenet...

Üdv
András

#73 Felhasználó inaktív   Danikoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 27. 09:25

idézet:
Ezt írta Kory:

Jó lenne ha tényleg írna valaki konkrét tapasztalot erről a monitorról (már átolvastam az asztali TFT topicot, talán Etele akart ilyent venni). Nekem bejön. 133.000 Ft Sulinetben. Elvileg már előrendelést adtam le, rá de még visszamondható :)
[/quote]

Nekem is ilyen van, e-b*ltban vettem sulinettel, 123750. Egy hátránya van, hogy ott csak akkor tudod kipróbálni, ha viszel gépet/laptopot. Garancia: vagy 4 legyen rajta a szélén, vagy 1 a közepén, ha kilenc részre felosztod a képernyőt. A külseje tényleg nem a legszebb, de nekem jobban megérte, mint a 1731 25000-rel drágábban.

Üdv: Danikoka

PS: nekem is van egy pixelhiba, a legalján, és szinte csak fekete képnél észrevehető, pont olyan színe van, mint a WIN98-as "most már kikapcsolhatja" szövegnek... :)

#74 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 27. 11:04

idézet:
Ezt írta Danikoka:

Nekem is ilyen van, e-b*ltban vettem sulinettel, 123750. Egy hátránya van, hogy ott csak akkor tudod kipróbálni, ha viszel gépet/laptopot. Garancia: vagy 4 legyen rajta a szélén, vagy 1 a közepén, ha kilenc részre felosztod a képernyőt. A külseje tényleg nem a legszebb, de nekem jobban megérte, mint a 1731 25000-rel drágábban.

Üdv: Danikoka

PS: nekem is van egy pixelhiba, a legalján, és szinte csak fekete képnél észrevehető, pont olyan színe van, mint a WIN98-as "most már kikapcsolhatja" szövegnek... :)
[/quote]

Mondjuk most nem értem, mert az ebolt-ban, a 1721-nél mintha a 1731 képe lenne :confused: , holott az acer honlap szerint a 1721 úgy néz ki mint a fenti berakott kép.

Más: minden Magyarországra érkező TFT pixelhibás? :o

#75 Felhasználó inaktív   Danikoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 27. 12:56

idézet:
Ezt írta Kory:

Mondjuk most nem értem, mert az ebolt-ban, a 1721-nél mintha a 1731 képe lenne :confused: , holott az acer honlap szerint a 1721 úgy néz ki mint a fenti berakott kép.

Más: minden Magyarországra érkező TFT pixelhibás? :o
[/quote]

Így van, jól látod. A kép átb*szás, de szerencsére én is megnéztem az acer-nél, így nem estem pofára, amikor kicsomagoltam. Olyan a monitor, mint a fenti kép.

Talán nem az összes, de úgy látszik gyakran előfordul :(

#76 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 27. 13:16

idézet:
Ezt írta szityu:
Az LG 1710B-t kezdetben 16 ms-es AU Optronics panellal gyartották, majd valtottak 20ms-esre. Az LG oldal 1710B-re mostmar ezt irja: 25 ms (jellemző); 19 ms (minimum). A 1710S-re nem ir semmit az itthoni oldal, valoszinu 16ms-es, de errol elobb olvass az Asztali TFT-k IV. topikban![/quote]

Mi a f@sz?! Ez komoly? Ilyet rendeltem, de még nem jött meg...

:eek: :mad: :(

#77 Felhasználó inaktív   Ghoost 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 29. 22:10

hali, sziasztok, én most nagyon gondolkozom hogy egy fujitsu-siemens S7-es 17"-os tft-n aztán már csak a szüleimen múlik :-)
De ha valkinek vannak tapasztalatai akkor azt szívesen várom
köszi. :-)

#78 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 14:23

Szóval, most voltam a boltban (sulineten keresztül Acer AL 1721), nagy boldogan csomagoljuk, összerakjuk->bekapcs: 3 darab pixelhiba, ebből kettő erősen látszik mind fehér mind világos hátteren (sötét pontok, amik nem világítanak). :eek:
Természetesen nem hoztam el a monitort, elvileg csütörtökre hoznak egy másikat.
Hogy is van ez? Gyártónként van valami szabály hogy mikor cserélnek vagy van rá valami ISO szabvány is? Van valakinek infója erről?

[ 2003. december 02.: Kory szerkesztette a hozzászólást ]

#79 Felhasználó inaktív   mzj 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 17:39

idézet:
Ezt írta Kory:
Szóval, most voltam a boltban (sulineten keresztül Acer AL 1721), nagy boldogan csomagoljuk, összerakjuk->bekapcs: 3 darab pixelhiba, ebből kettő erősen látszik mind fehér mind világos hátteren (sötét pontok, amik nem világítanak). :eek:
Természetesen nem hoztam el a monitort, elvileg csütörtökre hoznak egy másikat.
Hogy is van ez? Gyártónként van valami szabály hogy mikor cserélnek vagy van rá valami ISO szabvány is? Van valakinek infója erről?

[ 2003. december 02.: Kory szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

[url="http://"http://www.juventus-team.hu/tesztek/548.html"]Itt erről egy cikk[/url]

Egyébként én is Acer 1721-est vettem Eboltból, ezen is van 1 db pixelhiba, de csak teljes kék képernyőn látszik (akkor fekete). De abszolút nem zavaró (nem is látom).

#80 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 17:55

idézet:
Ezt írta mzj:

[url="http://"http://www.juventus-team.hu/tesztek/548.html"]Itt erről egy cikk[/url]

Egyébként én is Acer 1721-est vettem Eboltból, ezen is van 1 db pixelhiba, de csak teljes kék képernyőn látszik (akkor fekete). De abszolút nem zavaró (nem is látom).
[/quote]

Köszi, közben megtaláltam én is ugyanezt :)
Egyébként ezen zavaró volt, főleg a 2 fekete "lyuk", világos vagy fehér háttérnél (egyből odatévedt a szem.). Úgy vagyok vele, hogy xxxxxx ezer forintért nekem tökéletes terméket adjanak...

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó