Nah, ma elhoztam az Acer 1721-et (Sulinet). Kibontáskor ezen is észrevettünk 1 darab pixelhibát középtájt jobb oldali szélen (piros pixel), de azt mondták, hogy sajnos az Acer nem cseréli 1 hibával a készüléket (utólag a könyvében is olvastam).
Így kis megbeszélés után (ismerős a bolt tulaja) kaptam 10.000 Ft kedvezményt. (99.000+áfa)
Még éppcsak beüzemeltem, de eddig nagyon tetszik, szokni kell a fényerőt (bár én is már levettem 10-re a Brightness-t). 1280x1024-es felbontásban használom DVI-n.
TFT-t sulineten keresztül
Elküldve: 2004. 01. 29. 13:37
UP!
Én is mostanság akarok TFT-t venni.
Mi igaz abból, hogy a Sulinetet kiterjesztik "Majdnem Bárkinet"-re, azaz 4000000 alatt működik.
Nekem ezmondjuk jó lenne, csak nem akarok pofára esni.
Nagyon megérheti ez az államnak, ha ezt valóban be akarja vezetni.
Én is mostanság akarok TFT-t venni.
Mi igaz abból, hogy a Sulinetet kiterjesztik "Majdnem Bárkinet"-re, azaz 4000000 alatt működik.
Nekem ezmondjuk jó lenne, csak nem akarok pofára esni.
Nagyon megérheti ez az államnak, ha ezt valóban be akarja vezetni.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G
Elküldve: 2004. 01. 30. 17:00
idézet:
Ezt írta Monkey:
Mi a f@sz?! Ez komoly? Ilyet rendeltem, de még nem jött meg...
![]()
![]()
[/quote]
Én kb 2-3 hete vettem egy LG1710S-t csak dicsérni tudom sajna a B-s dvi-vel jóval drágább volt így az anyagiak miatt döntöttem az S mellett.
1280*1024/60Hz tökéletes kép)) 75 HZ-en hullámzik fos a kép pedig azt írták, hogy kompatibilis a 75 Hz-el.
19 colos CRTk-ről váltottam hát ég és föld. Nekem teccik!!!
A válaszidő pedig 16ms!!!!
Játszogattam vele, tutin fut minden játék nincs elmosódás semmi.
![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 17:04
idézet:
Ezt írta Ghoost:
hali, sziasztok, én most nagyon gondolkozom hogy egy fujitsu-siemens S7-es 17"-os tft-n aztán már csak a szüleimen múlik
De ha valkinek vannak tapasztalatai akkor azt szívesen várom
köszi.[/quote]
2 ismerősömnek is volt Fujitsu 17" tft moncsija sajna a pontos tipusszámot nem tom. Mind a ketten szívtak vele mert pl:windows/totalcommander használatakor minden könyvtár váltáskor megvillantotta a háttérvilágítást néha iexplorer ablakváltáskor is ezt csinálta.
Visszavitték pénz vissza vesz más moncsi
[ 2004. január 30.: ddd szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 12. 09. 15:24
felhoznam kicsit ezt a topicot.
nekem 17"es TFT kene most Sulinetben. amit szeretnek, az az, h legyen rajta DVI - meg persze legyen megbizhato, es tartson ki sokaig
most ket Samsungon dondolkodom: 710T vagy 172X, az utobbi dragabb kicsit, parameterek alapjan viszont mintha a 710T lenne a jobb
egyebkent nem sokat jatszom, tehat ha van jo, sulinetben kaphato 17"es, DVI csatolos TFT, picivel rosszabb parameterekkel, mint a Samsungok, viszont hatarozottan baratsagosabb arral, akkor szoljatok
btw. ezen az oldalon jol latom, h olcsobbak a dolgok, mint mashol? ez hogyan lehet?
nekem 17"es TFT kene most Sulinetben. amit szeretnek, az az, h legyen rajta DVI - meg persze legyen megbizhato, es tartson ki sokaig

most ket Samsungon dondolkodom: 710T vagy 172X, az utobbi dragabb kicsit, parameterek alapjan viszont mintha a 710T lenne a jobb

egyebkent nem sokat jatszom, tehat ha van jo, sulinetben kaphato 17"es, DVI csatolos TFT, picivel rosszabb parameterekkel, mint a Samsungok, viszont hatarozottan baratsagosabb arral, akkor szoljatok
btw. ezen az oldalon jol latom, h olcsobbak a dolgok, mint mashol? ez hogyan lehet?

Elküldve: 2004. 12. 09. 16:48
oke, realizaltam, h a kerdes porog az asztali tft topicban - csak azt nem vettem eszre, mivel kiemelt es igy nyilvan kiszurta a szemem....