a házikód pedig = max 60000FT
az pedig nagyon rossz matekkal: 100.000 FT
Mutert levetted egy 30-assal!
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 12. 17. 00:00
Elküldve: 2003. 12. 17. 00:16
idézet:
Ezt írta Templomegere:
melleslega fülesed 135Euro = max 36000FT
a házikód pedig = max 60000FT
az pedig nagyon rossz matekkal: 100.000 FT
Mutert levetted egy 30-assal!![]()
[/quote]
2dolgot mondok:A cuccokat nem tegnap vettem(az árak nem aktuálisak amiket irtál kicsit kéne gondolkodni)a másik pedig gépemet nem a szüleim finanszírozzák hanem én
![]()
Éncsak véleményt nyilvánítottam de látom "fáj" az igazság![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 08:27
Elküldve: 2003. 12. 17. 08:51
idézet:
Ezt írta alltech 66:
2dolgot mondok:A cuccokat nem tegnap vettem(az árak nem aktuálisak amiket irtál kicsit kéne gondolkodni)a másik pedig gépemet nem a szüleim finanszírozzák hanem én
![]()
Éncsak véleményt nyilvánítottam de látom "fáj" az igazság[/quote]
Az árak aktuálisak, már amenyire lehet hinni az internetes boltoknak, vagy árlistáknak! Ezt ne kezd el megmagyarázni! Amúgy is teljesen lényegtelen, nem mi kezdtünk el a pénzügyi hátterel foglalkozni hanem TE!
Az hogy a gépedet nem a szüled finaszírozzák hanem te az szép és jó, és ha igaz akkor becsülendő is! Az hogy te úgy gondolod hogy a te véleményed = igazság, ez butaság!
Az 'fáj' hogy te nem érted azokat az embereket akik öszekuporgatott pénzükbnöl 9800XT-t vesznek , és albérletben nyomorognak!
ennyi erővel más meg azt nem érthetné hogy "mi a szösznek 130k-ért ház meg füles , egy olyan géphez amihez max egy Mercury deszkabudi illik" (ezt a részt ne vedd komolyan) De ezt nem vágta senki sem a buksidhoz! Mert mindenki MAGÁNÜGYE mit is vesz a saját maga által megkeresett pénzböl!
A hülyeség az "fáj" ez tény!!!
Elküldve: 2003. 12. 17. 08:54
Elküldve: 2003. 12. 17. 09:02
idézet:
Ezt írta alltech 66:
Nemértem azokat akik (Tisztelet a kivételnek :D" képesek hónapokat "koplalni"hogy megvegye az űberfasza pl:R9800XT-t![]()
![]()
Mégis albérletben nyomorog?
![]()
[/quote]
Nem kötekedni akarok, csak picit ellentmondasz magadnak, azt mondod nem bírod, aki albérletben lakik, koplal, hogy legyen pénze gépre. Te sem vagy jobb, sőt! Te is albérletben laksz a szüleidnél, csak nem fizetsz érte, ergó élősködő vagyszerintem inkább ne reklámozzad magad, mindenkinek sokkal jobb lesz!
Ez az én finanszírozom a gépemet duma meg kicsit necces annak, aki még nem rendelkezik önálló keresettel. - vagy igen?
Én sem rendelkezem önálló keresettel, csak ösztöndíj+egyéb juttatás, de a kolimat meg mindent saját magamnak fizetek és néha jut egy kicsi a gépre. - hogy képben legyünk.
Elküldve: 2003. 12. 17. 11:11
Elküldve: 2003. 12. 17. 11:55
Elküldve: 2003. 12. 17. 12:05
idézet:
Ezt írta lajos:
7040 3dmark03 default demó az aláírásomban szereplő géppel.[/quote]
Szépmunka!![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 12:06
idézet:
Ezt írta alltech 66:
Azon röhögök,ahogy 1mással versenyeztek,meghogy csalnak a Nvidia drivereiÉsakkor mivan?Énis vehetnék 9800XT-t de nekem nem éri,meg hogy 1600 ban játszak anisoval inkább elköltöm ruhára,v veszek vmi maradandóbbat(szar gef4emen minden játék megy anisok nélkül) 1szóval én élek míg ti a gép elött kockultok,azelött élitek le a fél életeteket
Ha 30 éves leszek az jobban fog izgatni,hogy hogy áll a házam
(SAJÁT HÁZAM amit felhúzok)minthogy 24000pontot kapjak 3dmarkban,de látom nektek más az életviteletek na mind1 "vkinek a pék vkinek a pékné"
További kommenteket ha irtok ne ide hanem magánba
U.i:Ugylátom nemvoltam érthető a gépem feljesztését Saját cashből finanszirozom! mutert ha "lehúzom" akkor autómat finanszirozza meg nem a párszázezres gépemetarra nekem is telik
[/quote]
Ezt ne itt!
ez a hozzászólásod már tényleg kicsit khm... remélem te is látod, ha nem akkor bajok vannak... :o
Elküldve: 2003. 12. 17. 14:30
idézet:
Ezt írta alltech 66:
Azon röhögök,ahogy 1mással versenyeztek,meghogy csalnak a Nvidia drivereiÉsakkor mivan?Énis vehetnék 9800XT-t de nekem nem éri,meg hogy 1600 ban játszak anisoval inkább elköltöm ruhára,v veszek vmi maradandóbbat(szar gef4emen minden játék megy anisok nélkül) 1szóval én élek míg ti a gép elött kockultok,azelött élitek le a fél életeteket
(SAJÁT HÁZAM amit felhúzok)minthogy 24000pontot kapjak 3dmarkban,de látom nektek más az életviteletek na mind1 "vkinek a pék vkinek a pékné"
U.i:Ugylátom nemvoltam érthető a gépem feljesztését Saját cashből finanszirozom! mutert ha "lehúzom" akkor autómat finanszirozza meg nem a párszázezres gépemetarra nekem is telik
[/quote]
Te egy igazi Nagyvárosi mafla vagy , reménytelen eset! egyáltalán mi a szösznek nézel be egy olyan topikba ami nem is érdekel téged?? mellesleg lehet pár nap , pár hét, pár hónap mulva megpusztulsz , és akkor???? volt értelme várni? Van egy nagyon szép mondás... Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra! Anyukádat meg szeresd, és örülj neki hogy ilyen szüleid vannak!
ON:
Nem tudom szabad-e de FleSs írt újabb tesztet ,cikket, egy másik hardveres oldalon olvasható! Ott kiszürhető ki hol mit csal!
Elküldve: 2003. 12. 17. 15:05
Elküldve: 2003. 12. 17. 15:26
idézet:
Ezt írta alltech 66:
[/quote]
1. Ha nem tetszik a topik, vagy az, hogy másnak neadj' isten jobb gépe van, amire több pénzt szánt, mint te, akkor egyszerű a megoldás: húzzál el innen. Elég világosan kifejezted a véleményedet, úgyhogy most már mehetsz.
2. Meg kellene tanulnod írni.
3. Tájékoztatásképpen: 31 éves, kétdiplomás vagyok, és hét éve saját vállalkozásban dolgozom. Magam által vett budai lakásban lakom, és nemsokára gyermekem születik. Úgy gondolom tehát, hogy van életem a gépen kívül is. Javaslom, nézd meg egy szótárban, mi az a hobbi.
Elküldve: 2003. 12. 17. 15:34
Elküldve: 2003. 12. 17. 15:40
Elküldve: 2003. 12. 17. 15:45
idézet:
Ezt írta lajos:
1. Ha nem tetszik a topik, vagy az, hogy másnak neadj' isten jobb gépe van, amire több pénzt szánt, mint te, akkor egyszerű a megoldás: húzzál el innen. Elég világosan kifejezted a véleményedet, úgyhogy most már mehetsz.
2. Meg kellene tanulnod írni.
3. Tájékoztatásképpen: 31 éves, kétdiplomás vagyok, és hét éve saját vállalkozásban dolgozom. Magam által vett budai lakásban lakom, és nemsokára gyermekem születik. Úgy gondolom tehát, hogy van életem a gépen kívül is. Javaslom, nézd meg egy szótárban, mi az a hobbi.[/quote]
jólvan lajos!!! nyugi!!!én 32 .....
![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 17:05
idézet:
Ezt írta diegho:
akkor holnaptól csókólommal köszönjek?- only 23 leszek
![]()
[/quote]
hát , nem csak a tudásom hanem a korom is "nagyobb"![]()
csókólom jöhet..de ha van egy jó hugicád akkor maradhatunk tegező viszonyban is
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 17:43
Elküldve: 2003. 12. 17. 17:56