HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 09:06

Ezt en nem ertem. Az en 8rda3-am fel eves mult, es semmi baja, pedig folyamatosan nyitva van a haz.

#102 Felhasználó inaktív   DarthGILA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 09:34

Idézet: thefly - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 21:19

Ha jól tudom BIOS frissítéssel is megoldható, voltak hasonló problémák régebbi lapokkal is, ezekhez adtak ki BIOS frissítést erre a problémára!

Koszonom a problemamhoz kapcsolodo hozzaszolasokat. sajna Bios frissites nincs a problemara, legalabbis en nem talaltam. A nagyobbik gond, hogy az Epoxnal ezt nem minositik problemanak:

"This is normal for PS/2 mice. Please read the following Microsoft article about the issue here: 325975."

Szoval marad Telcontar altal javasolt megoldas (log out utan a gep aramtalanitasa) vagy pokroc rateritese az egerre :mad: .

Szerkesztette: DarthGILA 2004. 04. 09. 09:35 -kor

DarthGila
The only difference between graffiti and philosophy is the word "fuck"

#103 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 09. 11:39

Idézet: Air - Dátum: 2004. április 9, péntek - 10:11

Ezt en nem ertem. Az en 8rda3-am fel eves mult, es semmi baja, pedig folyamatosan nyitva van a haz.

Neizgulj, majd elmúlik! :evil2:

Ja, nekem zárt házban állt be.
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#104 Felhasználó inaktív   thefly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 13:28

Idézet: DarthGILA - Dátum: 2004. április 9, péntek - 10:39

Koszonom a problemamhoz kapcsolodo hozzaszolasokat. sajna Bios frissites nincs a problemara, legalabbis en nem talaltam. A nagyobbik gond, hogy az Epoxnal ezt nem minositik problemanak:

"This is normal for PS/2 mice. Please read the following Microsoft article about the issue here: 325975."

Szoval marad Telcontar altal javasolt megoldas (log out utan a gep aramtalanitasa) vagy pokroc rateritese az egerre :mad: .

Próbálkozz egy email-lel az epoxnak tudomásom szerinte nagyon rendesek és már több esetben hallotam hogy megoldottak így problémákat, azaz küldtek egy jó biost az adott laphoz, hátha így segítenek!
-Lassan írom ezt, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
-Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterővel és szorgalommal párosul.

IS7; P3.0/800/1024; 2x512/400; 80GB Seagate SATA; 250GB Seagate 8MB; 250GB Seagate SATA; 40GB Seagate IV;ATI Radeon 8500LE 64MB+ZM80C-HP;  PCTV Pro; DVR-108; ATA133 Rack; FDD; 300W Codegen 12cm FAN; NoName Midi Ház; A4Tech RFSOP-35; Genius HS-02N; SP-800 2.1; Logitech Internet bill.; Belinea 17"; Nikon 4600; HP PS 130; HP DJ 930C; HP SJ 3400C

#105 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 13:11

Idézet: Csokis - Dátum: 2004. február 20, péntek - 1:45

Nem tudom, hogy szoktátok e néha-néha olvasni a GameStar-t, de a legutóbbi számában írottak, 1 kicsit felborzolták az idegeimet!  :mad:
Memóriákat teszteltek, ahol szerepelt a Kingston HyperX PC3500-as memória is! Na most, 1 ASUS P4C800 Deluxe (Intel) alaplapban tesztelték a memókat dualban! Idézem a "szerző" írását a fenti memóriánál: "...A tesztgépbe helyezve csalódva tapasztaltuk, hogy extrém mivolta ellenére a turbómemória meglehetősen lomha latenciákkal bír - és még ennél is keserűbb meglepetés várt minket a tesztprogramokat elindítva. A HyperX-ről terjengő pletykák sajnos igaznak bizonyúltak. A modulok próbálkozásaink ellenére sem voltak hajlandóak elindulni Dual uzemmódban."
Nos, kérdem én, hogy ez valóban igaz lenne (nem hinném), vagy csak tényleg ennyire szarok a GameStar-nál???  :rolleyes:

Előre is köszi! :cool:

Nem, ennél is bénábbak. Benne van a pdfben, hogy ha dualban használja, 2,,6ot kell adni nekik.
De a gémsztárfosok nem tudfnak olvasni, csak hülyeséget írni...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#106 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 13:23

Idézet: Don Juan de la Mankó - Dátum: 2004. március 26, péntek - 13:41

Most valaki mondja már el, hogy mi ez a HDD Block Mode!
Még egy kérdés: 1800+ Tbred alapból mennyi feszkón megy?

1,5-1,6-1,65
D×T3C
Itt megnézheted...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#107 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 13:26

Lécci segítsetek:
tipushibákat gyűjtök - (lehet) befektetek 1 8RD3ra (KT880ig).
NB hűtés, VGA inkomp., és még? (NB hűtés nálam nem gáz, 5 venti@5-12V on elég huzatot okoz...:) )

#108 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 13:29

8RDA3 rev2.0 ára cserélék....
Nem találom az Epox honlapján :eek: ...

Szerkesztette: MC Pite 2004. 04. 15. 13:31 -kor

#109 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 17:01

?

#110 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 17:39

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 14:34

8RDA3 rev2.0 ára cserélék....
Nem találom az Epox honlapján :eek: ...

Az jó kis lap szvsz. nb-n aktiv hűtés, sb-n pedig borda. Arról nem tudok hogy lenne-e inkompatibilitása.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#111 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 18:38

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 14:31

Lécci segítsetek:
tipushibákat gyűjtök - (lehet) befektetek 1 8RD3ra (KT880ig).
NB hűtés, VGA inkomp., és még? (NB hűtés nálam nem gáz, 5 venti@5-12V on elég huzatot okoz...:) )

:eek: 8RDA3G-t nyúzok november óta. NB hűtés OK. A VGA egy 4x-es Siluro Ti4200-128-as. Az is OK. Egyébként meg tuningra született a lap.
... a trip back in time is all I need ...

#112 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 19:01

:)
Arra is lesz 1előre...
Bár VR-Zonet már békén hagyom, majdnem belehalt a gépem a múltkori rekord kísérletbe... pedig jól haladtam, léggel 2600on csak 40°os volt a proci...:)

#113 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:03

Milyen progival lehet menet közben feszt és fsbt állítani?
Ill van amivel még ram fesz, ramspeed,akármi mást lehet állítani és műxik???

#114 Felhasználó inaktív   Piot 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:57

Sziasztok!

Segítség kellene!
A memóra nem bírja a 200 FSB-t. Elindul szépen de mikor elkezdi betöltni a winszutykot meghal
és még csak nem is kékhalállal csak simán.
A ramok Dualban vannak így, nem hajlandók 400Mhz-en futni csak 333-an(166 FSB).
333-an viszont nagyon stabil semmi gond vele.

EPOX 8RDA3+ (2.1 rev)
2500+ barton (más lapokon - Asus, Abit - simán vitte a 3200+ on, fesz emelés nélkül is)
2x256MB Samsung 'Brand' Ram 400Mhz-es(visszavittem gariba, azt mondták semmi baja)
400W Coolink táp
Falconrock2

Egy bios frissítés esetleg segíthetne?
És azt hogy? Megköszönném, ha vki segítene(elolvastam a leírást, de az alpján nem sok mindent tudtam meg - ez többnyire az angol tudásom rovására írható), so jó lenne, ha vki akinek ilyen lapja van és már frissített Bios-t segítene(sajnos nincs olyan aki értene hozzá és tudna segíteni a haverok közzül), és leírná egy kicsit részletesebben(akár priviben is).

Előre is köszke!

#115 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 05:45

Szia!

Nincs értelme bios-t frissíteni (múlt héten vettem a cuccomat -lsd. lent- minekelőtt mindenhez letöltöttem a legfrissebb drivert és biost; szvsz Te lapodban is a legfrissebb bios van); a memóriáid 'brand' kategóriába tartoznak, másrészt a dual mode-hoz -párba- válogatott ramokra van szükség. Ha lehetőséged van, kérj kölcsön egy 'márkás' válogatott ram-párt, és próbáld meg azzal!

Üdv :respect:

#116 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 05:51

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:08

Milyen progival lehet menet közben feszt és fsbt állítani?
Ill van amivel még ram fesz, ramspeed,akármi mást lehet állítani és műxik???

Hm?

#117 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 05:58

A 8RDA3 melyik hőt méri?
Mag, vagy az alsó érzékelő?

#118 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 06:21

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. április 16, péntek - 7:03

A 8RDA3 melyik hőt méri?
Mag, vagy az alsó érzékelő?

Mag ;)

(Tegnap megprószáltam a downclockot... proci 1100MHz 1.4V, memória 200MHz 2-2-2-5, 2óra NFSU; alaplap 29°C, proci 34°C :) )

#119 Felhasználó inaktív   Piot 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 10:26

Idézet: Omega - Dátum: 2004. április 16, péntek - 6:50

Szia!

Nincs értelme bios-t frissíteni (múlt héten vettem a cuccomat -lsd. lent- minekelőtt mindenhez letöltöttem a legfrissebb drivert és biost; szvsz Te lapodban is a legfrissebb bios van); a memóriáid 'brand' kategóriába tartoznak, másrészt a dual mode-hoz -párba- válogatott ramokra van szükség. Ha lehetőséged van, kérj kölcsön egy 'márkás' válogatott ram-párt, és próbáld meg azzal!

Köszi! Csak az a baj, hogy kipróbáltam, csak az egyik memóriával és úgy is ugyanezt produkálta.  :confused:
A te lapod hanyas rev? Nem 3.1(vagy ez még csak az EPOX honlapján létezik)?

#120 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 11:34

Idézet: Piot - Dátum: 2004. április 16, péntek - 11:26

Köszi! Csak az a baj, hogy kipróbáltam, csak az egyik memóriával és úgy is ugyanezt produkálta.  :confused:
A te lapod hanyas rev? Nem 3.1(vagy ez még csak az EPOX honlapján létezik)?

2.x van a dobozán, a lapon nem néztem... hétvégén megnézhetem, ha akarod, hétfőn leszek újra NET-közelben.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.