HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   AndrewGL 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 24. 17:04

Idézet: thefly - Dátum: 2004. április 24, szombat - 10:23

Azért mert az elölapi kivezetésem jack dugos és nem pedig tüskére dugható!

A leírásban benne van, hogy az egyik kizárja a másikat.

#142 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 19:40

EPoX 8RDA3G alaplapom egyik pillanatról a másikra levitte a procim hőmérsékletét 38°C-ról 28°C-ra. Közben az északi híd meg 35°C-os. Mi történt? Leeshetett a helyéről a procihoz közeli hődiódája? A géphez amúgy senki nem nyúlt, végig a helyén állt a sarokban az asztal alatt.

Szerkesztette: Telcontar 2004. 04. 24. 19:41 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#143 Felhasználó inaktív   thefly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 21:38

Idézet: AndrewGL - Dátum: 2004. április 24, szombat - 18:04

A leírásban benne van, hogy az egyik kizárja a másikat.

Lehet hogy nehéz a felfogásom, de mi mit zár ki?
-Lassan írom ezt, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
-Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterővel és szorgalommal párosul.

IS7; P3.0/800/1024; 2x512/400; 80GB Seagate SATA; 250GB Seagate 8MB; 250GB Seagate SATA; 40GB Seagate IV;ATI Radeon 8500LE 64MB+ZM80C-HP;  PCTV Pro; DVR-108; ATA133 Rack; FDD; 300W Codegen 12cm FAN; NoName Midi Ház; A4Tech RFSOP-35; Genius HS-02N; SP-800 2.1; Logitech Internet bill.; Belinea 17"; Nikon 4600; HP PS 130; HP DJ 930C; HP SJ 3400C

#144 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 06:11

Epox 8RDA3+

Élt 14 napot (2004.04.09. - 2004.04.23.)
:(

A hűtőventi már 11-én beszólt, azóta egyre gyakrabban, majd a lap elhalálozása előtt már minden 'hidegindításnál' 3 percig porszívózott.

Hát... erről ennyit. E hét végére talán megjön a csere... :rolleyes:

#145 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 06:13

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. április 24, szombat - 20:40

EPoX 8RDA3G alaplapom egyik pillanatról a másikra levitte a procim hőmérsékletét 38°C-ról 28°C-ra. Közben az északi híd meg 35°C-os. Mi történt? Leeshetett a helyéről a procihoz közeli hődiódája? A géphez amúgy senki nem nyúlt, végig a helyén állt a sarokban az asztal alatt.

Nálam is így kezdődött :eek: Meglódult a gépem (mérhető és szemmel látható sebességnövekedés), a hőmérséklet leesett...  :confused:

#146 Felhasználó inaktív   Dav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 08:39

Biztos 2 hetes triál verzió volt  :D. Btw hol vetted?

#147 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 09:06

Idézet: Dav - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 9:39

Biztos 2 hetes triál verzió volt  :D. Btw hol vetted?

Nagykanizsai vagyok, itt, egy helyi boltban. A tulaj jóbarátom, minden vadi zsír volt, együtt raktuk össze, szal' nincs semmi sunyiság. Ő is meglepődött, mivel elég sok ilyen lapott adott el (100+), de még soha, egyikkel sem volt baj, a Gigabyte-hoz hasonlóan... :think: Pech...

#148 Felhasználó inaktív   Dav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 09:39

Idézet: Omega - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 8:06

Nagykanizsai vagyok, itt, egy helyi boltban. A tulaj jóbarátom, minden vadi zsír volt, együtt raktuk össze, szal' nincs semmi sunyiság. Ő is meglepődött, mivel elég sok ilyen lapott adott el (100+), de még soha, egyikkel sem volt baj, a Gigabyte-hoz hasonlóan... :think: Pech...

Az... Én se hallottam még ilyen hibáról. De legalább a garival nem lesz gond.

#149 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 10:10

Idézet: Dav - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 10:39

Az... Én se hallottam még ilyen hibáról. De legalább a garival nem lesz gond.

No igen... ezért nem vagyok híve a pesti 'ócsó' vásárlásnak, mert a garival szívnék... igaz, a videokarim onnan van, mivel itt a megyében _senki_ nem tudott szerezni ('annyira spéci' :rolleyes: ). Amikor szűrtük a hibát szombaton, izgultam is, amikor másik videokari berakása után boot-ra pöccintettuk a cumót (Asus A7V8X-X a világ legszellősebb házában :p , rákötve a cuccok + videokari, procc, memória átrakva). ;)

#150 Felhasználó inaktív   Dav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 10:17

És mikorra jön meg az új lap? Egyébként én is havernál vásárolok, kicsit drágábban, de nincs szopi a garival.

#151 Felhasználó inaktív   Piot 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 26. 10:39

Idézet: Omega - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 12:41

Szerintem arra a legkisebb az esély... majd írj!

Üdv :)

Hi!

Siker!  :)  Köszi a segítséget!  :respect:
Remélem mostmár a te gépeddel se lesz semmi zűrűr!

Pá!  :cool:

#152 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 11:00

Idézet: Dav - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 11:17

És mikorra jön meg az új lap? Egyébként én is havernál vásárolok, kicsit drágábban, de nincs szopi a garival.

Aszonta', a héten... de mivel szombat május 1. ( :reklamacio: )... suxx, amúgyis tele van a tököm az ünnepekkel mostanában, ez a 3 napos város napja totál autózhatatlanná tette Kanizsát, pediglen nekem sok dolgom volt... 250E forintos gépemen kívül a harmincezer forintos -4 hónapos!- porszívóm, a százezer forintos, másfél éves TV-m, és a tízezer forintos, egy hetes bőrcipőm is ment vissza gariba :rolleyes:

Gagyikat gyártanak kérem szépen, a fogyasztói társadalom láma tagjai meg cseréljenek mindent kétévente... csak ehhez nem ártana fizetés sem. :rolleyes:

Üdv :(

#153 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 11:01

Idézet: Piot - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 11:39

Hi!

Siker!  :)  Köszi a segítséget!  :respect:
Remélem mostmár a te gépeddel se lesz semmi zűr!

Pá!  :cool:

Szia!

Örülök :) Végülis milyen időzítésekkel, beállításokkal megy stabilan?

Üdv :respect:

#154 Felhasználó inaktív   AndrewGL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:27

Idézet: thefly - Dátum: 2004. április 24, szombat - 20:38

Lehet hogy nehéz a felfogásom, de mi mit zár ki?

Összegezzném, hogy mit vettem ki abból amit leírtál:

"Szoval szeretnék kivezetést bekötni de hátra egy MSI S-Barcket-tel, amin van ugy két + csatorna és SPDIF...,
...az elölapi kivezetésem jack dugos és nem pedig tüskére dugható!

Én erre értettem, hogy ha használod a normál jack aljzatokat a lapon, (ebból a szempontból lényegtelen, hogy gyak. egy hosszabbítóval van kivezetve a házad előlapjára), akkor az alaplapon lévő CFPA tüskesort nem használhatod, és viszont.
(Az SPDIF szvsz ettől független, de lehet, hogy nem -> read howto)

Ha nem erre gondolsz, írd le, hogy mi az, mert akkor félreértettelek.
Üdv:

Bandita

#155 Felhasználó inaktív   Piot 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:37

Idézet: Omega - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 12:01

Szia!

Örülök :) Végülis milyen időzítésekkel, beállításokkal megy stabilan?

Üdv :respect:

Tsá!

T(RAS) 8
T(RCD) 4
T(RP) 4
Cas      3.0

A memória megy 400-on a proci meg 3200+ -on  :)
A proci feszt viszont emelni kellett.  :(  Nekem 1.65ön lefagyott a 3Dmark, de 1.675-ön nálam nem volt semmi, viszont öcsém mondta, hogy játék közben fagy,  :confused:  so adtam neki még 1 kis kakaót (1.7). Remélem így már nem lesz semmi. Öcsém nyúzza 1 hétig azt majd látjuk.

Még1szer köszi a segítséget!

Üdv  :)

#156 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 19:19

Idézet: Omega - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 7:13

Nálam is így kezdődött :eek: Meglódult a gépem (mérhető és szemmel látható sebességnövekedés), a hőmérséklet leesett...  :confused:

Na, most jól megnyugtattál. :) Szerencsére még garis a lap a USER'S-nél (úgy novemberig ;) ): úgy hallottam, rendes srácok, talán nem lesz szopacs a garival, ha tényleg...De reménykedem, hogy "csak" a dióda rögzítése engedett el. Erre az is utal, hogy saccperkábé 10°C-kal mutat most kevesebbet minden helyzetben az AIDA, mint korábban tette. Idle módban is, meghajszolva is.
Mindenesetre transzcendens élmény látni a 28°C-os procit. :D Bár most éppen 32°C-osnak mondja az AIDA. :down: :lol:
... a trip back in time is all I need ...

#157 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 19:25

Idézet: Omega - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 10:06

Nana, azért a Gigával kevesebb szívás van nagyságrendekkel...  Epoxxal se sok, de az nf2esek odatesznek!
1-2 ATival akadás, 1-2 integrált cumó nem helyesen működése, de még mindig a megbízhatósági legjobb 3ban benne van (kivéve nf2es laokat persze... de ez nem az Epox hibája).
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#158 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 06:06

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 20:19

Na, most jól megnyugtattál. :) Szerencsére még garis a lap a USER'S-nél (úgy novemberig ;) ): úgy hallottam, rendes srácok, talán nem lesz szopacs a garival, ha tényleg...De reménykedem, hogy "csak" a dióda rögzítése engedett el. Erre az is utal, hogy saccperkábé 10°C-kal mutat most kevesebbet minden helyzetben az AIDA, mint korábban tette. Idle módban is, meghajszolva is.
Mindenesetre transzcendens élmény látni a 28°C-os procit. :D Bár most éppen 32°C-osnak mondja az AIDA. :down: :lol:

Totál így kezdődött... :omg:

#159 Felhasználó inaktív   thefly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 11:52

Idézet: AndrewGL - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 19:27

Összegezzném, hogy mit vettem ki abból amit leírtál:

"Szoval szeretnék kivezetést bekötni de hátra egy MSI S-Barcket-tel, amin van ugy két + csatorna és SPDIF...,
...az elölapi kivezetésem jack dugos és nem pedig tüskére dugható!

Én erre értettem, hogy ha használod a normál jack aljzatokat a lapon, (ebból a szempontból lényegtelen, hogy gyak. egy hosszabbítóval van kivezetve a házad előlapjára), akkor az alaplapon lévő CFPA tüskesort nem használhatod, és viszont.
(Az SPDIF szvsz ettől független, de lehet, hogy nem -> read howto)

Ha nem erre gondolsz, írd le, hogy mi az, mert akkor félreértettelek.
Üdv:

Bandita

Szóval akkor Én úgy vettem ki hogy tudom egyszerre használni a két csatlakozót tehát alaplapira egy hangszoro az elölapira meg egy fülhalgatót kötök!
Igazábol azt szeretném megoldani hogy alaplapira kötök egy 2,1-es hangszorot + egy line int az elölepi kivezetésre egy fülhalgatós mikorofont!
Úgy értelmeztem a leírásbol hogy ez a CFPA csatival megoldaható!
Azt még nem is vettem számításba hogy mi van ha egy 5.1-es hangcuccot szeretnék rákötni! :(
Remélem így érthető vagyok! :)
-Lassan írom ezt, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
-Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterővel és szorgalommal párosul.

IS7; P3.0/800/1024; 2x512/400; 80GB Seagate SATA; 250GB Seagate 8MB; 250GB Seagate SATA; 40GB Seagate IV;ATI Radeon 8500LE 64MB+ZM80C-HP;  PCTV Pro; DVR-108; ATA133 Rack; FDD; 300W Codegen 12cm FAN; NoName Midi Ház; A4Tech RFSOP-35; Genius HS-02N; SP-800 2.1; Logitech Internet bill.; Belinea 17"; Nikon 4600; HP PS 130; HP DJ 930C; HP SJ 3400C

#160 Felhasználó inaktív   AndrewGL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 13:08

Idézet: thefly - Dátum: 2004. április 28, szerda - 10:52

Szóval akkor Én úgy vettem ki hogy tudom egyszerre használni a két csatlakozót tehát alaplapira egy hangszoro az elölapira meg egy fülhalgatót kötök!
Igazábol azt szeretném megoldani hogy alaplapira kötök egy 2,1-es hangszorot + egy line int az elölepi kivezetésre egy fülhalgatós mikorofont!
Úgy értelmeztem a leírásbol hogy ez a CFPA csatival megoldaható!
Azt még nem is vettem számításba hogy mi van ha egy 5.1-es hangcuccot szeretnék rákötni! :(
Remélem így érthető vagyok! :)

Én értem, hogy mit szeretnél, de attól tartok nem kivitelezhető

Idézek az alaplapi leírásból:

"Pins (5-6) & (9-10) Short (Default): ONLY the onboard rear audio jacks can be used" ez egyértemlű, ha rajta van mindkét jumper, akkor a kizárólag a hátsó 3 jack használható
"Pins (5-6) & (9-10) Open: ONLY the front panel audio jacks can be used" tehát ha leveszed a jumpereket, akkor az alaplapi jack aljzatok megszűnnek működni, és kizárólag a CFPA-ra bekötött (5: első jobb, 9: első bal, 6: hátsó jobb, 10: hátsó bal, 1-2: mikrofon) hangkeltők fognak szólni.

Másrészt egy alaplapi hangrekecstől nem elvárható annyi eszköz kezelése, mint amennyit Te szeretnél...:)

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.