HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Dav 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:06

Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 4:17

:lama: :lol: CTRL+F1

Szóval múlt csütörtökön megjött, ment pöpecül. Tuning késő estig, aztán kikapcs. Pénteken meló után haza, csüccs a gép elé. Póva gomb masszíroz, ugyanaz: se kép, se hang. Optikai egér világít ezerrel... :eek:

Gondolás: védelmi funkció. De mi? Talán Fiery tudja. Telefon Fiery-nek. Passz. Telefon bótosnak. Döbbent csönd, passz. Gép darabokra szedése, jumper-dugdosás, nagyítózás, káromkodás. Passz. Alaplap könyvének kiolvasása 6-szor. Hetedszerre szem megakadása PowerON by Hotkey-nél és PowerON After PWR fail részeknél. CTRL+F1 megnyomása, gép boot-ol! :eek:

Hibátlan lap benyelése bótos / nagyker által, majdnem másodszorra is... :eek:

CTRL+F1  :respect: Kép

Gratula!!! :D

#202 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 10. 09:27

Idézet: Dav - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 10:06

Gratula!!! :D

Kép Köszönöm, köszönöm! Kép

#203 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 11:58

Hi All!

Az a problémám, hogy van egy Epox 4BDA2+ lapom és a 160Gigás winyóból kb. 130-at lát. Állítólag egy IDE vezérlő frissítés megoldja a problémát, de nem találok az Epox honlapján olyan drivert, ami valóban megoldaná. Aki tud, segítsen. Előre is köszi: Henci Papa
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#204 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 13:53

Hát gyerekek tud még ujat mutatni nekem ez a jó öreg epox 8rda:)
2003 márciusában vettem és azóta semmi problémám vele. Akkoriban egy 1.1-es duron volt benne, amit 183-as fsbvel hajtottam, mert azt szerette, a 200-at nem viselte el, gondoltam azért mert nem bírja az alaplap, és gondoltam különben is csak a2-es revizióju az nb, ugyhogy nem is nyaggattam:)

Nemrégiben vettem egy 2500-as bartont, kicsit később meg egy zalman nb47j(? valami ilyesmi:)) bordát az nbre. Szedem le az epox bordát, és látom ám, hogy a3-as a kicsike:) Egyből megörültem, ugyanis eddig minden progi a2-es írta ki. Namindegy zalman ráheggeszt, epox borda meg ment az sb-re ami igen meleg szokott lenni, gondoltam nem árt neki ha rárakom:)
A barton is 183-as fsbt kapta mint a durci azelött, de tegnap gondoltam egyet, és beraktam 11x200-ra 1.65-re a procit, memória persze duálban szinkronban vele:)
Azóta is ugy megy, semmi baja:) Nem rossz mi?:)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#205 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 13:57

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 12:58

Hi All!

Az a problémám, hogy van egy Epox 4BDA2+ lapom és a 160Gigás winyóból kb. 130-at lát. Állítólag egy IDE vezérlő frissítés megoldja a problémát, de nem találok az Epox honlapján olyan drivert, ami valóban megoldaná. Aki tud, segítsen. Előre is köszi: Henci Papa

A legujabb biosnál nem írják h támogatja a nagyobb winyókat:
http://www.epox.nl/BIOS/4bd22A03.zip
rel notes

Az ide vezérlő nem hiszem hogy változtatna ezen.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#206 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 19:52

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 12:58

Hi All!

Üdv! Inkább a HDD gyártójánál keresgélj. Régóta ismert a problémád, WinXP esetén az SP1 felrakása és a HDD gyártók által kínált patch szokott lenni a megoldás.
... a trip back in time is all I need ...

#207 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 19:55

Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 6:17

:lama: :lol: CTRL+F1

Szóval múlt csütörtökön megjött, ment pöpecül. Tuning késő estig, aztán kikapcs. Pénteken meló után haza, csüccs a gép elé. Póva gomb masszíroz, ugyanaz: se kép, se hang. Optikai egér világít ezerrel... :eek:

Gondolás: védelmi funkció. De mi? Talán Fiery tudja. Telefon Fiery-nek. Passz. Telefon bótosnak. Döbbent csönd, passz. Gép darabokra szedése, jumper-dugdosás, nagyítózás, káromkodás. Passz. Alaplap könyvének kiolvasása 6-szor. Hetedszerre szem megakadása PowerON by Hotkey-nél és PowerON After PWR fail részeknél. CTRL+F1 megnyomása, gép boot-ol! :eek:

Hibátlan lap benyelése bótos / nagyker által, majdnem másodszorra is... :eek:

CTRL+F1  :respect: Kép

Én ugyanígy szívtam, mikor beraktam a mostani lapot a gépembe. :nevet: :lol: Elfelejtettem a házon megnyomni a Power on gombot, mert megszoktam, hogy a PowerOn After PWR fail engedélyezve van. :D Kétszer szedtem szét a konfigot, és raktam össze újra, mire eszembe jutott, hogy bekapcsolva jobban működik. :D
... a trip back in time is all I need ...

#208 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 11. 06:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 14:53

2003 márciusában vettem és azóta semmi problémám vele. Akkoriban egy 1.1-es duron volt benne, amit 183-as fsbvel hajtottam, mert azt szerette, a 200-at nem viselte el, gondoltam azért mert nem bírja az alaplap, és gondoltam különben is csak a2-es revizióju az nb, ugyhogy nem is nyaggattam:)

Nemrégiben vettem egy 2500-as bartont, kicsit később meg egy zalman nb47j(? valami ilyesmi:)) bordát az nbre. Szedem le az epox bordát, és látom ám, hogy a3-as a kicsike:) Egyből megörültem, ugyanis eddig minden progi a2-es írta ki. Namindegy zalman ráheggeszt, epox borda meg ment az sb-re ami igen meleg szokott lenni, gondoltam nem árt neki ha rárakom:)
A barton is 183-as fsbt kapta mint a durci azelött, de tegnap gondoltam egyet, és beraktam 11x200-ra 1.65-re a procit, memória persze duálban szinkronban vele:)

Epox az Epox :respect: A sikeres 2500+ @ 3200+ tuning alapfeszen sokkal inkább procifüggő, piszok mázlista vagy :respect:

Hol vetted a procit? Írj róla egy keveset ;)

#209 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 11. 11:49

Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 6:17

Alaplap könyvének kiolvasása 6-szor. Hetedszerre szem megakadása PowerON by Hotkey-nél

Szóval ha ez van beállítva a BIOS-ban, akkor a power gomb megnyomására nem, de CTRL+F1 megnyomására indul a gép?  :eek:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#210 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 11. 12:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 12:49

Szóval ha ez van beállítva a BIOS-ban, akkor a power gomb megnyomására nem, de CTRL+F1 megnyomására indul a gép?  :eek:

Miután CTRL+F1-el beröffentettem, már indult Power gombbal is... csak addig nem, úgy látszik, ilyen a védelme (vagy hibás a széria :confused: ) .........

#211 Felhasználó inaktív   lakisoft 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 12:26

:think:  A következő a kérkésem Hozzástok : A boltokban most jelenleg millyen reviziójú 8rda3+-ost lehet venni???

És azon aktív vagy passzív hűtő van???

(Az aktív hűtő csak ventilátoros lehet???)

Válaszotokat előre is köszönöm!!!!!!
Akváriumot mindenkinek - Akvaristák ide

#212 Felhasználó inaktív   lakisoft 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 12:27

A 8rda3+ szal vannak Instabilitási problémáitok???
Akváriumot mindenkinek - Akvaristák ide

#213 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 11. 12:45

rev2.xx típust árulnak; a North Bridge chipe-n aktív hűtés van (borda+hűtőventi), a South Bridge-n passzív (csak hűtőborda). Instabilitási problémán mit értesz? Normális használat mellett kizártnak tartom... az, hogy _én_ megfektettem jópárszor, nem is akárhogy, csak egy dolog :D

Az IDE kezelése lehetne jobb, el kell ismerni - s ez nem driver függő, mint ahogyan azt még pár napja gondoltam... Pl. boot-olásnál, ha pont akkor veszed ki a CD-t, amikor 'Detecting IDE drivers' van, kifekszik, és csak rendes újraindítás segít rajta (nem Reset gomb, hanem PowerOFF / ON ).

Namost, elképzelhető, hogy az íróm ment tönkre, de lehet, hogy nem:
Write on the fly CD-írást el kellett felejtenem, néha még forrásCD => vinyó => újCD módszerrel is hibázik a cuccom... teszem hozzá, előző, ugyanilyen lapom mellett ment a 'Write on the fly' :think: Próbáltam úgy, hogy az író Primary Master, a DVD-olvasó Secondary Master, aztán fordítva, végül CDRW Primary Master,  DVD-olvasó Secondary slave, mindenhogy hibádzik az írás => ezért gondolom, hogy a CDRW-mmel van bibi.

Ja, hamár ezt így beírtam, Nero alatt elkezdődik a Lead-in, aztán 6%-nál megáll a progress bar, telik-múlik az idő, végül -asszem kb- 'SATA command error time out' hibaüzenettel kifagy a rendszer; nem lehet leOKzni, folyamatosan világít az RW zöld led-je, csak a restart machine segít...

#214 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 15:18

Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 7:06

Epox az Epox :respect: A sikeres 2500+ @ 3200+ tuning alapfeszen sokkal inkább procifüggő, piszok mázlista vagy :respect:

Hol vetted a procit? Írj róla egy keveset ;)

Na igen, de ez az első nf2-es lapok egyike volt, sima 166-os fsbt támogat csak. Még olyanról nem olvastam hogy sima 8rda-t is kiadtak a3-as nb-vel:) Csak a 8rda+-ról irtak ilyeneket:)

Hát a procit már pár hónapja vettem (nemistuom mikor?:)) És nem boltban hanem olcsóért. 20 volt amikor vettem, lockmentes meg ilyenek:) 48 fok terhelve, kicsit sokallom, de ugy gondolom 60-ig nincs baj:)

#215 Felhasználó inaktív   Narancs pécs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 11. 18:42

Nekem lenne it egy két kérdésem: 8rda3+ ról lenne szó Valami jó kis tesztet szeretnék látni róla a többi nforce2-es alaplappal összemérve magyar oladalot nem találtam angol német oldal jó lenne. Másik mit adnak hozzá mert ezt nem nagyon találtam a gyártó oldalán. A válaszokat előre is köszi!

#216 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 22:29

Idézet: Narancs pécs - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 19:42

Nekem lenne it egy két kérdésem: 8rda3+ ról lenne szó Valami jó kis tesztet szeretnék látni róla a többi nforce2-es alaplappal összemérve magyar oladalot nem találtam angol német oldal jó lenne. Másik mit adnak hozzá mert ezt nem nagyon találtam a gyártó oldalán. A válaszokat előre is köszi!

Egyet tudok mondani, ugyanazokat az alkatrészeket bepakolva egy asus a7n8x deluxe2.0-ba
a ram egy kicsivel lassabb (1.5-2% sacc), 3dmark2001 kéccáz ponttal kevesebb :)

http://www.a1-electronics.net/AMD_Section/...oX_8RDA3+.shtml

"EPoX 8RDA3+ motherboard accessories include: ..." részt nézd

Szerkesztette: Lala 2004. 05. 12. 22:37 -kor

ingyombingyom

#217 Felhasználó inaktív   Lala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 22:35

Idézet: Narancs pécs - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 19:42

Én itt találtam egyet
http://www.digit-life.com/articles2/roundu...400-aug2k3.html

Amúgy
http://www.google.co.hu/search?num=100&hl=...ng_en%7Clang_hu
:rolleyes:
ingyombingyom

#218 Felhasználó inaktív   Narancs pécs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 15:19

Kössz szépen sokat segítettetek

#219 Felhasználó inaktív   SCHWITZER 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 05. 15. 19:51

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 14:53

Szesz! Nekem egy 1800+Athlon van felrántva most 2205Mhz-n ketyeg!Jó mi? :)

#220 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 22:37

Idézet: SCHWITZER - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 20:51

Szesz! Nekem egy 1800+Athlon van felrántva most 2205Mhz-n ketyeg!Jó mi? :)

A lényeg nem azon volt hogy 2200-on megy a proci, hiszen ez mindennapos. A lényeg a 200-as fsb sima 8rda lappal.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.