Idézet: Bucy - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 23:09
Más gameport-ra csatlakozó eszközt se kezel?
Én első perctől használok 1 Genius F22-őt minden gond nélkül.
Offtopic on:
Azt nem tudom. Mivel nekünk csak a Gravis Xterminator van gameport csatlakozóval, ezért azt próbáltam. Állítgattam a port címét, próbáltam az alaplapi csatlakozót, a hangkártyáét, semmi. Megtalálja az eszközt, fel is ismeri, de nem kezeli. Tök idegesítő, mert Commanche vs Hokum alatt mással nem lehet igazából irányítani.
Mondjuk most frappánsan megoldottam a dolgot: átvittem barátnőmhöz a berendezést és megpróbálom az ő gépén is. Ha ott működik, akkor megveszem mégegyszer a játékot classic kiadásban és akkor majd megy ott is. Az az egyetlen játékom van, amit full áron (9990 Ft) vettem meg, minden mást csak classic (2-3000 maximum) kiadásban szerzek be. De ez annyira jó, hogy feladtam az elveimet és megvettem rögtön megjelenés után. Meg is érte, akkor még volt időm repülni vele
Offtopic off
Viszont a legutolsó hozzászólás óta művelődtem egy kicsit és megtudtam egyet és mást a nForce4 csipszettről. Most már nem is annyira tetszik, mert a hőtermelése elrettent. Mivel csendes gépet szeretnék, de léghűtéssel, ezért alighanem valami K8T890 chipset-re épülő lapot nézek inkább. A lényeg az, hogy stabil legyen, halk és később bele tudjam applikálni a dual-core A64 procit is, ha már nagyon lassúnak számít az "egyfejű" proci.
Az Epox kínálatában van/lesz ilyen lap is, nem?
Még egy kérdés: vannak olyan alaplapok, amik tudnak Wifi hálózatot is. Ha van Vitamax Internet elérés GPRS mobilon, az alaplap tudja a Wifi protokollt és van hozzá antenna is, akkor meg tudom osztani a mobilos elérést és rá tudok csatlakozni notebook-ról is? Mert ez nagyon csábító lenne. Barátnőm noteszával akkor így lehetne kapcsolódni mindenféle madzagos megoldás nélkül.
Ilyet lehet?
Üdv!
.
.
.