Elküldve: 2004. 03. 25. 18:22
Sziasztok! Előző oldalon írtam, hogy gondom van az írómmal, ezt azóta sem sikerült megoldani, viszont vettem helyette LG CD-RW/DVD kombót, ezzel meg tökéletesen megy. Előtte végigbróbáltam az összes biost 16-ig, de semmi. :confused:
Mindegy most már nem szívok. A másik érdekes dolog a memória: 2*256 mb 400-as samsung-om van, amik tökéletesen mentek az asus a7n8x-emben dualban, de ebben csak szirénát kapok. Single-ben meg ok. Nehezen rájöttem, hogy megy dualban is de csak 333-on. Ha emelek akár 1-et az FSB-n, akkor már nem indul, sípol. Próbáltam feszt emelni, időzítést visszavenni, de semmi. Ami végképp betett, az a chipsethűtő venti. Qrva hangos volt, és mikor kiszedtem, látom, hogy az egyik ventilapát el van törve! Kapott hát a lap egy ZM-NB47J-t. A végére egy kis pozitív élmény is a lappal: Az AQYHA 2500+-om szépen megy alap feszen 3200+-ként, 1,75-ön még 215*11-en is, szinkronban. Érdekes, hogy 1,6V-vel is ment 2200-on, prime95, játékok órákig mentek, de egy másik teszten már a 10. perc után hibázott a prime szerint. Inkább visszatettem alapfeszre. A végére két kérdés: a passzív zalmannal max mekkora chipsetfeszig és FSB-ig mehetek el extra venti nélkül egy jól szellőző házban? Igaz nem érdemes új memót vennem, csak hogy menjen a duál?(Esetleg valami megoldás hogy miért nem megy?).
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült az élménybeszámolóm első NF7 v2.0-ámról.
- Where are we going?
- Let's go find out.