HWSW Informatikai Kerekasztal: MSI alaplapok találkahelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSI alaplapok találkahelye Értékeld a témát: -----

#250 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 22. 19:21

Idézet: ricky731 - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 15:12

Sziasztok!Gyors válasz kéne :D Mennyire biztos ez az MSI live update?
THNX :respect:

Én is használtam már párszor, eddig semmi bibi
KomposztWC

#251 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 22:59

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 20:21

Én is használtam már párszor, eddig semmi bibi

Hat amennyi BIOS rev ozonlik az MSI lapokhoz, nem csoda.. :Đ

De nem is baj, mar unom a ketnaponta megjeleno BIOS-okat... ;)

#252 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 23. 12:04

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 21:59

Hat amennyi BIOS rev ozonlik az MSI lapokhoz, nem csoda.. :Đ

Hát szerintem inkább jelenjen meg évente 1 rendesen elkészített, mint kövesse az ATI driverpolitikáját, és minden hónapban hozzon ki egy újat, majd rá 1 hétre a javított változatát.
KomposztWC

#253 Felhasználó inaktív   tdd587 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 24. 17:38

Üdv mindenkinek, van egy K2N2 Delta2 Platinum alaplapom és szívok vele már egy hete. A lényeg, hogy DX9 alatti játékok alatt kékhalállal lefagy, amúgy minden OK. Az ötleteket erre a topicra várom (nem akarom ide is bemásolni, az biztos tilos, bár ezt is úgy másoltam ide, ami megint tilos?)

goto: MSI K7N2 Delta Platinium

Üdv,

tdd587

#254 Felhasználó inaktív   zolaa$ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 00:24

háj. A probléma: elinditok vmilyen gamet vagy tesztet ilyen 3-4 mp-ként 1pillre megfagy a kép (akad egyet) . Egyszer sikerült megszüntetni, csak nem emléxem hogyan. Csereberéltem a drivert( nforce-t) de most hiába baszok vele akármit a jelenség előjött lés nem tudok vele mit kezdeni...
Gigabyte EP45 DS3, C2Q 6600@3,6 , CM HyperTX2, Shappire HD4870, 4x1gb Cruical ballistiX 1066Mhz, CoolerMaster eXtreme power 430W.

#255 Felhasználó inaktív   zolaa$ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 07:56

Hátha vkinek segít...
A problémámat megoldotta, hogy kikapcsoltam azt a monitorozó cuccot amit az MSI adott a deszkához. Azért röhej, hogy 1 ilyen gép megakad ettől.... :smoker:
Gigabyte EP45 DS3, C2Q 6600@3,6 , CM HyperTX2, Shappire HD4870, 4x1gb Cruical ballistiX 1066Mhz, CoolerMaster eXtreme power 430W.

#256 Felhasználó inaktív   Bakeesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 10. 25. 08:05

Sziasztok!

Egy MSI K7N2 DELTA ILSR alaplapom van és az istenért se tudom életre kelteni az USB2.0
SP1 fent van BIOS-ban engedélyeztem.Gyári cdn igaz van javító patch és USB20 driver de az csak angol nyelvű XPre akar feltelepedni :reklamacio:
Van valakinek valami ötlete mit tegyek hogy magyar XP alatt is müködjön???
Előre is köszönöm!

MSI K7N2 DELTA ILSR
Xp 3000+
2x512MB Kingston DDR PC3200/400MHZ

#257 Felhasználó inaktív   Bakeesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 10. 25. 08:35

Idézet: tdd587 - Dátum: 2004. okt. 24., vasárnap - 18:38

Üdv mindenkinek, van egy K2N2 Delta2 Platinum alaplapom és szívok vele már egy hete. A lényeg, hogy DX9 alatti játékok alatt kékhalállal lefagy, amúgy minden OK. Az ötleteket erre a topicra várom (nem akarom ide is bemásolni, az biztos tilos, bár ezt is úgy másoltam ide, ami megint tilos?)

goto: MSI K7N2 Delta Platinium

Üdv,

tdd587

Szerintem RAM probléma
Milyen RAM van a gépedben?

#258 Felhasználó inaktív   szatyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 12:37

Game porthoz nem tud senki hozzászólni?

#259 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 12:42

Idézet: Bakeesz - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 7:05

Sziasztok!

Egy MSI K7N2 DELTA ILSR alaplapom van és az istenért se tudom életre kelteni az USB2.0
SP1 fent van BIOS-ban engedélyeztem.Gyári cdn igaz van javító patch és USB20 driver de az csak angol nyelvű XPre akar feltelepedni :reklamacio:
Van valakinek valami ötlete mit tegyek hogy magyar XP alatt is müködjön???
Előre is köszönöm!

MSI K7N2 DELTA ILSR
Xp 3000+
2x512MB Kingston DDR PC3200/400MHZ

Az eszközkezelőben autómatikusan frissítsd az USB illesztőprogramját és jó lesz.

#260 Felhasználó inaktív   Bakeesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 10. 25. 14:28

Idézet: Brown - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 13:42

Az eszközkezelőben autómatikusan frissítsd az USB illesztőprogramját és jó lesz.

Ezen is túl vagyok sajnos így se megy:(

#261 Felhasználó inaktív   tdd587 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 19:44

2x512MB Kingston, direkt az MSI laphoz válogatták, mert nem eszik meg akármit a drága. Ez viszont megy dual-ban, memtest86 simán lefut, nem ír semmi hibát.

Üdv,

tdd587

#262 Felhasználó inaktív   tdd587 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 20:00

"Az nVidia új linuxos nForce chipkészlet-meghajtóprogramokat tett elérhetővé, ezúttal nem csupán a 32 bites rendszerek, hanem a 64 bites AMD platform számára is. Az új csomagok alapvető audio-támogatást és ethernetvezérlést is tartalmaznak. Az USB- és IDE-eszközök vezérléséről az alapvető Linux-meghajtók gondoskodnak.
Az új csomagokban található meghajtóprogramok javítják az nvnet/rmmod több hálózati vezérlő jelenlétekor fellépő hibáját, az nvsound egyes számítógépek engedélyezett APIC-módjában tapasztalható fagyását, valamint a bizonyos játékok alatt fellépő, hangokkal kapcsolatos gondokat."

Ez egy mai hír. Kérdésem már csak az, hogy mi az az APIC (halványak csak a fogalmaim róla), és mi van, ha lekapcsolom, jól?

Üdv,

tdd587

#263 Felhasználó inaktív   tdd587 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 20:18

Bocs, hogy megint én...

Új dolog, hogy egy óra zenélés után lehalt a media player is rendes kék halállal:

The application, C:\Program Files\Windows Media Player\setup_wm.exe, generated an application error The error occurred on 10/24/2004 @ 22:01:06.484 The exception generated was c0000005 at address 4B5CF7BF (wmp!Ordinal3996)

A déli híd ismét tűz forrrrró...

Üdv,

tdd587

#264 Felhasználó inaktív   Bakeesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 10. 26. 08:45

Idézet: tdd587 - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 21:00

"Az nVidia új linuxos nForce chipkészlet-meghajtóprogramokat tett elérhetővé, ezúttal nem csupán a 32 bites rendszerek, hanem a 64 bites AMD platform számára is. Az új csomagok alapvető audio-támogatást és ethernetvezérlést is tartalmaznak. Az USB- és IDE-eszközök vezérléséről az alapvető Linux-meghajtók gondoskodnak.
Az új csomagokban található meghajtóprogramok javítják az nvnet/rmmod több hálózati vezérlő jelenlétekor fellépő hibáját, az nvsound egyes számítógépek engedélyezett APIC-módjában tapasztalható fagyását, valamint a bizonyos játékok alatt fellépő, hangokkal kapcsolatos gondokat."

Ez egy mai hír. Kérdésem már csak az, hogy mi az az APIC (halványak csak a fogalmaim róla), és mi van, ha lekapcsolom, jól?

Üdv,

tdd587

Akkor az alaplapban van a hiba ha gar.-os vidd vissza
Ill. láttam már olyan gépet amelyiken fordítva volt rajta a procihűtő az produkált hasonló hibákat!
Ha nem te raktad össze a gépet azt se árt ellenőrizni

#265 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 08:52

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 13:04

Hát szerintem inkább jelenjen meg évente 1 rendesen elkészített, mint kövesse az ATI driverpolitikáját, és minden hónapban hozzon ki egy újat, majd rá 1 hétre a javított változatát.

En az Abit BIOS "politikajara" gondoltam... :p :(

#266 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 31. 20:30

Idézet

Don’t Believe Your BIOS: MSI’s K8N Neo 2 Falsifies its Multipliers
Posted by Newsfactory on Friday, October 29 @ 22:13:43 CEST 
This isn’t what I intended to write or publish tonight. Originally, tonight was supposed to be a review of Mushkin’s DDR500 on both AMD and Intel platforms. Instead, a simple RAM review turned into an in-depth exploration into why MSI’s K8N Neo2 Platinum performs the way it does.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#267 Felhasználó inaktív   tdd587 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 22:49

Megoldódott a probléma. Az alaplap memóriavezérlője a rosszfiú: nagyon gyors a dög és egyben nem jó. Amióta lemondtam a dual channel-ről minden OK. Érdekes, hogy a memtest86 szerint eddig is minden OK volt.

Szintén érdekes, hogy az Everest mem tesztje szerint ennek ellenére alig 2% sávszélességet veszítettem el. Azért a BIOS update érdekelni fog majd, szerintem lassabb, de stabilabb gépet fog eredményezni. Azt hiszem az is egy vicc, hogy 2004 végén 4 pár márkás memóriamodult próbálnak végig egy lapban, mire találnak megfelelőt, ami bizonyos jedi után működik is.

Nos MSI, ugye megérted a tanulságot...

Üdv,

tdd587

#268 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 01. 10:33

Úgy tűnik a "Dual Channel" technológia önmagában elegendő a kínlódáshoz időnként...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#269 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 17:00

Idézet: tdd587 - Dátum: 2004. okt. 31., vasárnap - 23:49

Megoldódott a probléma. Az alaplap memóriavezérlője a rosszfiú: nagyon gyors a dög és egyben nem jó. Amióta lemondtam a dual channel-ről minden OK. Érdekes, hogy a memtest86 szerint eddig is minden OK volt.

Szintén érdekes, hogy az Everest mem tesztje szerint ennek ellenére alig 2% sávszélességet veszítettem el. Azért a BIOS update érdekelni fog majd, szerintem lassabb, de stabilabb gépet fog eredményezni. Azt hiszem az is egy vicc, hogy 2004 végén 4 pár márkás memóriamodult próbálnak végig egy lapban, mire találnak megfelelőt, ami bizonyos jedi után működik is.

Nos MSI, ugye megérted a tanulságot...

Üdv,

tdd587

Ezert vettem en sima K8N Neo Platinumot...

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.