HWSW Informatikai Kerekasztal: Abit AN7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Abit AN7 Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:12

na ennyit írtál te, és rajtad kívül senki más, úgyhogy nem értem milyen téma tóltárgyalásáról beszélsz.

Etele Létrehozva: 2004. okt. 6., szerda - 11:56
  Scribo ergo sum.  Csoport: FórumtagHozzászólások: 8772 Idézet (lenbazso @ 2004. okt. 6., szerda - 12:22)
Tudtok an7-esnál jobb választást mondani egy a Barton 2.5-eshez, vagy nyugodtan vegyem meg, mert nincs ettől jobb a piacon ár/teljesítmény viszonylatban?
DFI Lanparty. Vagy Epox. Én ha most vennék, ezek közül választanék...Ha meg nem tuningolsz, akkor bőven jó egy Asrock vagy egy hasonlóan alacsony árkategóriás lap is...
Esetleg most már leírhatnám a konfigomat, de nem akarok villogni vele... :)

Azonosító: 4963 | Regisztrált: 2002. márc. 14.
Etele Létrehozva: 2004. okt. 6., szerda - 14:18
  Scribo ergo sum.  Csoport: FórumtagHozzászólások: 8772 Idézet (lenbazso @ 2004. okt. 6., szerda - 15:36)
és melyik az a típus, amelyik ár/teljesítmény viszonya miatt érdemes lenne megvenni?
Akkor még egyszer: mire akarod használni a gépet?Tuning lesz-e, vagy sem; SATA kell-e, vagy sem; milyen hűtést akarsz (víz- vagy extrém hűtés esetén jól jön a 4 lyuk a socket körül).Mert ez a kérdésed így, ebben a formában megválaszolhatatlan.

Etele Létrehozva: 2004. okt. 6., szerda - 18:08
  Scribo ergo sum.  Csoport: FórumtagHozzászólások: 8772 Én egy szolidabb DFI lapot vennék, ha nem kell extra tuning - de valóban, x+1 olyan topik van, ami azzal foglalkozik, hogy "Milyen alaplapot...", szóval inkább ott kellene folytatni... 

#922 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:14

DFI Lanparty. Vagy Epox

ebből bizonyára miondenki számára egyértelmű lett, hogy az An7-t tényleg jó lap, érdemes ezt választani. vagy mégsem?

#923 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:16

ha megint el lett ütve pár karakter a klaviatúrán, akkor azt most ne hozd fel, arra már nincs türelmem végigolvasni  :reklamacio:

#924 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:22

Ha olcsó és jó lapot akarsz, akkor Abitot vegyél. Epox drágább de jobb, DFit meg személy szerint nem vennék, főleg lanpartyt, mert szép felszereltsége van, de az ára is elég magas.

Nem akartam belefolyni a beszélgetésbe, de ez itt az AN7 topic, ide főleg olyanok járnak, akik AN7est használnak, nem igazán értem mit szerettél volna, milyen cuccot ajánljanak. Etele szerintem elég segítőkészen állt hozzád, szerintem te vetetted el a sujkot.

Nem kell ám 3x egymás után hozzászólni, szerkesztheted a hozzászólást.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#925 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:36

Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 17:10

amennyi a dicsekvés, pont a reciproka a segítőkészség.

Te miről beszélsz, misimókus? Az idézett első hozzászólás baromira nem neked szól, hanem azoknak, akikkel itt a topikban az AN7-ről beszélgetek... de idézhetsz még tőlem nyugodtan, csak a saját szánalmas kis egódat pátyolgathatod vele, mást nemigen győzöl meg. :rolleyes:

Idézet

DFI Lanparty. Vagy Epox

ebből bizonyára miondenki számára egyértelmű lett, hogy az An7-t tényleg jó lap, érdemes ezt választani. vagy mégsem?

Vagy Asrock, vagy ECS... Leírtam, hogy arra, amire te használnád (amit mellesleg úgy kellett harapófogóval kihúzni belőled) én mit vennék. Több lehetőséget is felsorolva. Mert hát ugye az volt a fő kérdésed, hogy

Idézet

és melyik az a típus, amelyik ár/teljesítmény viszonya miatt érdemes lenne megvenni?

Mégis, mit vártál, milyen segítséget fogsz kapni? Megveszem az illető alaplapokat, elviszem hozzád, és leteszteljük? :D Ne legyél már ennyire nevetséges...

Idézet

ha megint el lett ütve pár karakter a klaviatúrán, akkor azt most ne hozd fel, arra már nincs türelmem végigolvasni 

Elütés, mi? :rolleyes:
-mondatot nagybetűvel kezdünk (általános iskola első osztály)
-útolsó, útán, hozzáfűznivalom, próblémát

And so on...

A továbbiakban nem kívánom a veled való csevelyt folytatni, mert megcsillantottad az összes tulajdonságot, ami undorító egy emberben: hazudsz, ferdítesz és ráadásul még olvasni is lusta vagy. Ja. És magyarul sem tudsz. :D

#926 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:43

Idézet

A továbbiakban nem kívánom a veled való csevelyt folytatni, mert megcsillantottad az összes tulajdonságot, ami undorító egy emberben: hazudsz, ferdítesz és ráadásul még olvasni is lusta vagy. Ja. És magyarul sem tudsz. 

:lol:

figyi len, már 1000000x-szer leírták. Ez attól függ mit akarsz...  :omg:  amúgy nincs olyan, hogy "legjobb".... mindenkinek más a jobb.
JóSebesség

#927 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 06:52

Link.
Üdvözlettel:
Gabi

#928 Felhasználó inaktív   RedCat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 07:10

Idézet: Etele - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 17:36

Te miről beszélsz, misimókus? Az idézett első hozzászólás baromira nem neked szól, hanem azoknak, akikkel itt a topikban az AN7-ről beszélgetek... de idézhetsz még tőlem nyugodtan, csak a saját szánalmas kis egódat pátyolgathatod vele, mást nemigen győzöl meg. :rolleyes:

Vagy Asrock, vagy ECS... Leírtam, hogy arra, amire te használnád (amit mellesleg úgy kellett harapófogóval kihúzni belőled) én mit vennék. Több lehetőséget is felsorolva. Mert hát ugye az volt a fő kérdésed, hogy

Mégis, mit vártál, milyen segítséget fogsz kapni? Megveszem az illető alaplapokat, elviszem hozzád, és leteszteljük? :D Ne legyél már ennyire nevetséges...

Elütés, mi? :rolleyes:
-mondatot nagybetűvel kezdünk (általános iskola első osztály)
-útolsó, útán, hozzáfűznivalom, próblémát

And so on...

A továbbiakban nem kívánom a veled való csevelyt folytatni, mert megcsillantottad az összes tulajdonságot, ami undorító egy emberben: hazudsz, ferdítesz és ráadásul még olvasni is lusta vagy. Ja. És magyarul sem tudsz. :D

SZia!

Én már nem tartozom az AN7-esek táborába, így csak néha olvasok be ide és bocs hogy beleszólok, de Etele mostanság nagyon el vagy szállva magadtól. Kb. 2 hónappal korábban volt mobil bartonom, 500-as kingmax ramokkal mégsem futtattam így magam. Sokszor durván lenézed a másikat, és mostanság csak te vagy a jó csávó... Szerintem változtatni kellene ezen a hozzáálláson, felesleges egy jó konfig miatt a magas lóról beszélni a többiekkel.
Ez csak az én véleményem, lehet nincs igazam...
Bocs mindenkitől az  :offtopic: miatt, csak ennyit akartam.

Üdv.

#929 Felhasználó inaktív   Klampfer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 09:35

:offtopic:

JAVASLAT:

A forum ezen topicja elsősorban az AN7-rol szol, igy szerintem a fenti gyakran személyeskedő és talan nem tul baratsagos hangvetelu uziket aki folytatni akarja, az privibe, esetleg a Társalgó temekorbe, itt talan maradjunk a lapnal. Szerintem itt elsősorban segiteni kell egymásnak, a tobbit mas uton.

:offtopic: END.

De hogy a témánál maradjak:

Esetleg van valakinek a Sata, IDE vinyok Boot sorendjének orvoslására valami ötlete (varjam meg az uj BIOST, az OK) de hatha, és ez a lap témához tartozik. Van másak tapasztalata a hibaval kapcsolatban?

A TicTac bios ezek szerint már megy mindenkinél, esetleg a tuningon kivul van mas elonye? Talan Boot sorrend?

Esetleg Berka korabbi kérdésérere valalaki: MBM monitoron kivul ki mit használ? Esetleg elonye, vagy miért jott be neki jobban........

stb.... stb.... stb....

#930 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 09:52

Idézet: RedCat - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 8:10

SZia!

Én már nem tartozom az AN7-esek táborába, így csak néha olvasok be ide és bocs hogy beleszólok, de Etele mostanság nagyon el vagy szállva magadtól. Kb. 2 hónappal korábban volt mobil bartonom, 500-as kingmax ramokkal mégsem futtattam így magam. Sokszor durván lenézed a másikat, és mostanság csak te vagy a jó csávó... Szerintem változtatni kellene ezen a hozzáálláson, felesleges egy jó konfig miatt a magas lóról beszélni a többiekkel.
Ez csak az én véleményem, lehet nincs igazam...
Bocs mindenkitől az  :offtopic: miatt, csak ennyit akartam.

Üdv.

Nem hinném hogy futtatom magamat. Miért tenném? :think: :rolleyes: Ahhoz, hogy neked 2 hónappal korábbban volt mobil Barcid és Kingmax RAMod, szívből gratulálok. Ez a futtatás nagyon gyökeret vert az agyadban - én nem futtatom magam, csak megosztom a többiekkel a tapasztalatomat. Ez a fórum célja, ha nem tűnt volna fel... :rolleyes: 

Az meg, hogy belevauvauzol a lenbazso-val történő vitába anélkül, hogy elolvasnád, miből és miért is indult ki az egész, kissé vicces, de ahogy te is írtad: ez a te véleményed, és lehet, hogy nincsen igazad. :D

Mellesleg honnan a fészkes fenéből tudod hogy "mostanság nagyon el vagyok szállva magamtól", illetve "mostanság csak én vagyok a jó csávó" (ez különösen LOL :) )? Nem igazán láttalak még az AN7 topikon kívül itt a fórumon, az itteni minősítésedről pedig lásd a második bekezdést... :rolleyes:

Az a mondatod pedig, hogy 

Idézet

felesleges egy jó konfig miatt a magas lóról beszélni a többiekkel.

széles mosolyt csalt az arcomra. :D Én az emberi hülyeséget és jellemtelenséget nem bírom, az, hogy kinek milyen konfigja és egyéb anyagi java van, rettentő módon hidegen hagy...

Gratulálok, ez a kis kritikád nyugodtan jöhetett volna priviben is, és akkor én is ott válaszoltam volna. :omg:

Szerkesztette: Etele 2004. 10. 08. 09:55 -kor

#931 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 10:04

kérem az offtopikot befejezni.
innentől kezdve törlöm az ilyen hozzászólásokat, egy figyelmeztetéssel megspékelve a hozzászólás írójánnak.

:respect:
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

#932 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 10:05

Srááácok ...  :offtopic:

Redcat wrote:

Idézet

Etele mostanság nagyon el vagy szállva magadtól

Etele wrote:

Idézet

A továbbiakban nem kívánom a veled való csevelyt folytatni, mert megcsillantottad az összes tulajdonságot, ami undorító egy emberben: hazudsz, ferdítesz és ráadásul még olvasni is lusta vagy. Ja. És magyarul sem tudsz

Mint ex mod, jobban tudhatnád, mint bárki, hogy:

Idézet

FÓRUMSZABÁLYZAT:
1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.

Egyébként meg PEACE  :respect:
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#933 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:14

Idézet: Klampfer - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 10:35

Esetleg van valakinek a Sata, IDE vinyok Boot sorendjének orvoslására valami ötlete (varjam meg az uj BIOST, az OK) de hatha, és ez a lap témához tartozik. Van másak tapasztalata a hibaval kapcsolatban?

Nálam az 'IDE Prefetch Mode' (Intergrated peripherals/OnChip IDE Device) Disabled-re állítása megoldott a problémát.
Cserébe nem működött a hibernate.  :reklamacio:  Illetve működött, csak felébredni nem akart a gép.

#934 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:42

Ha most lenne pénzem, gondolkodás nélkül lecserlélném egy DFI LAnparty Ultra-ra az AN7-emet... :(

Csak nem akar Prime95 stabil lenni (ez nálam mind3 teszttel való nyúzást jelent - 24 órát  tesztenként :) ) 220-as FSB fölött, akármilyen bios-al is próbálkozom. :(

Ez azért érdekes, mert az előző AN7-em (amit gariban cseréltek erre) simán ment gyári bios-al 225FSB-n is, stabilan... :(

Aztán meg ott van a feszingadozás, a SiL SATA vezérlő összeakadása a Pinnacle TV tuneremmel (ami mondjuk nem az Abit hibája :) )... kicsit beleuntam a lapba. :(

Szerkesztette: Etele 2004. 10. 08. 19:47 -kor

#935 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 21:00

Idézet: Etele - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 20:42

Ha most lenne pénzem, gondolkodás nélkül lecserlélném egy DFI LAnparty Ultra-ra az AN7-emet... :(

Minek a Lamparty,az Infinity nem nyújtaná ugyanazt,kevesebbért? :)
Nem sok az a 30+ pénz érte?

#936 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 22:26

A külföldi fórumokon a Lanparty-t istenítik, az Infinity-t ki kellene próbálni, hogy szintén viszi-e a 250+-os FSB-t. :)

RE: a Mbreview-on (ami egyébként nem túl jó oldal) ezt írják az Infinity-ről (ami nem hangzik rosszul):
With numerous overclocking options in the BIOS, and as the given name of the NFII Ultra Infinity even seems to suggest, we were curious to see how well the board could overclock our test system. I was absolutely blown away when the motherboard broke a record with a synchronized FSB clock of 434MHz. You may be thinking that this FSB overclock is a bit lower than what others have achieved, but I am using PC3200 while remaining at 2.0-3-3-6-1T memory timings and with a rather old stepping of the 2500+. I had to increase the processor voltage to 1.85v, the chipset voltage to 1.8v, and the DDR voltage to 2.8v to get our maximum result, but the system proved it could still complete our overclocking tests without fault. I know this motherboard was just begging for more.

What makes the overclocking ability of the NFII Ultra Infinity that much more impressive, is that I didn't even need to turn on my air conditioner at all to reach the achieved FSB. Most of the other nForce2 or KT600 based motherboards that I have tested (but have not published a review about) needed an air conditioner blowing directly into the test system. Plus, each previous motherboard couldn't reach a 434MHz FSB overclock like the Infinity did. Simply an amazing show from DFI. They have definitely proved to me that the NFII Ultra Infinity is currently the best overclocking motherboard you can drop a K7 processor into.

Na de könyörgöm, miért nem szereztek egy normális, 500MHz-es RAMot és nézték meg, hol a chipset vége FSB szempontjából? :think:

Szerkesztette: Etele 2004. 10. 08. 22:58 -kor

#937 Felhasználó inaktív   tomcsi23 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 13. 16:58

Rohadjon meg.  :reklamacio:  Alig ment rá a procihűtő. A gyári alátét már nem is fért a csavar alá. Mi a pöcsnek kell a lyuk mellé szorosan smd alkatrészeket rakni. :bolond:  :reklamacio:   

#938 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 22:44

Etele : Hol lehet egyébként iylen DFI T venni ? mert nem tlaáltam sehol még eddig

:think: 

ŐŐŐŐ

:confused: 

Szerkesztette: Asdam 2004. 10. 13. 22:50 -kor

bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#939 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 11:26

Idézet: Asdam - Dátum: 2004. okt. 13., szerda - 23:44

Etele : Hol lehet egyébként iylen DFI T venni ? mert nem tlaáltam sehol még eddig

:think: 

ŐŐŐŐ

:confused: 

Pl. www.e-connect.hu

A link meg már régi nóta, azóta rég más szériákat nyúznak az emberek, próba-cseresznye alapon csak ki kéne próbálni egy NFII Infinity-t... :(

De ahhoz először el kellene adnom az AN7-emet... :(

#940 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 21:16

Az E-Connectel csak az a baj hogy

1. Operával nemjön be

2. Drága
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio