Idézet: Klampfer - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 14:13
...
Bocsi, de ezen egy kicsit felhuztam magam....
Szoval ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan ITT, az AN7 forumban, hidd el itt segiteni szoktak (legalabbis megprobálnak) az emberkék egymasnak.
Köszi.
Engem mondjuk hidegen hagy, hogy a PÁF-ban nyitott egy AN7-es topikot, ami egyedül zavar, hogy ezzel kvázi párhuzamosan futott a problémájának a megtárgyalása: itt és a PÁF-ban.
Na most ez azért nem szerencsés, mert nem hiszem, hogy aki segíteni akar mondjuk itt, az át fogja nyálazni a PÁF-os topikot hogy "hátha már leírták hogy próbáld meg újra feltenni a hűtőt", hanem simán beírja ide, és vica versa. Ebből meg csak egy felesleges topik lesz a PÁF-ban, itt meg egy felesleges beszélgetés, hiszen két helyen van leírva ugyan az.
Ilyen esetben - legalábbis én így tennék- ha nyitnék egy külön topikot a specifikus problémámnak, nem tenném fel ugyan azt a kérdést az adott HW "általános" topikjában, ugyanis ezzel csak azok idejét rabolnám, akik segíteni akarnak, hiszen könnyen lehet, hogy feleslegesen tépik a szájukat, mert már a másik szálon régen javasolták az adott megoldást...
RE: most látom, hogy az Egyéb hardverben is nyitottál a problémádnak egy
topikot, ezzel már háromra növelted a párhuzamosan futó beszélgetések számát. Mit is mondhatnék: gratulálok, barátocskám.
Szerkesztette: Etele 2004. 10. 20. 13:31 -kor