idézet:
Ezt írta team3:
most akkor a hangkártya miatt nem mentek a 3d-s cuccok??? :confused:[/quote]
Az csak az egyik ok. A másik, hogy olyan 333-as DDR-t találni, amelyik működik a lapban, akkora eséllyel történik meg, mint a LOTTÓ 5-ös !
Asus A7V8X (Via KT400+VT8235)
Elküldve: 2003. 08. 03. 09:50
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 08. 03. 11:04
nincs fenn a driver a windows nem is nyúl hozzá az eszközhöz(de szerintem le is lehet tiltani a BIOS-ban.). De ha defaultba van minden és 1004 es BIOS legalább és a 4.48 VIA ver. (KT400 támogatás) és az ATI legújabb hivatalos driver és ha másik configba jó a VGA kártya akkor hibás a lap vissza kell vini gariba. Egyébként a memóriákkal nem fedeztem fel problémát elsőre egy SAMSUNG 256 MB használtam majd egy INFINEON 512 MB és nem volt gondom.
Mivel valami ezért nemsemmi. Mert nincs törvény, amely eltorzítaná.
Elküldve: 2003. 08. 03. 11:14
idézet:
Ezt írta zoltanz:
Az integrált hang nem ludas mert a 3dmark nem használja ergo nem szálhat el. Egyébként ha
nincs fenn a driver a windows nem is nyúl hozzá az eszközhöz(de szerintem le is lehet tiltani a BIOS-ban.). De ha defaultba van minden és 1004 es BIOS legalább és a 4.48 VIA ver. (KT400 támogatás) és az ATI legújabb hivatalos driver és ha másik configba jó a VGA kártya akkor hibás a lap vissza kell vini gariba. [/quote]
Ki mondta, hogy nincs telepítve a driver ? Mint mondtam, unokatesóm direkt nem vett hangkártyát, mert egyrészt hallássérült, ezért felesleges lenne Audigy2 !
Másrészt így spórolt egy kicsit. Az integrált bőven elég... LENNE, ha nem okozná a hibát !
Nézd ! Le van tiltva. 3D Mark végig fut. Engedélyezzük, 3D Mark lefagy ! Akkor ?
idézet:
Ezt írta zoltanz:
Egyébként a memóriákkal nem fedeztem fel problémát elsőre egy SAMSUNG 256 MB használtam majd egy INFINEON 512 MB és nem volt gondom.[/quote]
Azért mert szerencséd van ! Egyrészt tudtommal SAMSUNG modulból is van "pár féle", másrészt úgy látszik, ezek az ASUS lapok az Ininfeont komálják, mert az szinte mindenkinek jó !
Ez a két SAMSUNG olyan, hogy egy oldalon vannak a chipek és ezzel nem egy ismerősömnek volt gondja ! Sőt itt az ASUS A7N8X topicban is írta egy srác, hogy ilyn volt neki és hajszálra ez a 3D Mark (játékok szintén) fagyós, Windows-ba kilépős problémája volt !
Visszavitte, kapott egy Infineon-t.... Azóta jó a gépe !
Elküldve: 2003. 08. 05. 23:21
RAM-ra meg nem ez az egyetlen lap ami válógatós, ezt el kell nézni.
Az Abitok meg allergiásak a Kingstone és Corsair DDR ramokra. Szóval emiatt nem kéne az Asust szidni. Sztem jó cucc ez a lap.
Kicsit kiábrándultam az Abitból...Epox a legjobb vétel, de az aránytalanul drága szerintem...
Elküldve: 2003. 08. 13. 20:11
Az ocportal.hu -n van egy kis számológép, amellyel a processzor órajelét, típusát, feszültségét megadva kiszámolható a fogyasztása.
Haverom a 2500+ -os Bartonját 1.65V-ról visszavette 1.5V-ra, és ezzel vagy 10W fogyasztást nyert (papíron) és több fokot a CPU temperaturenél. Ő egy Abit NF-7 2.0-t használ.
Namost az A7V8X-emben brutálisan meleg a Palomino 2000+ -om, főleg úgy hogy UD-zom, és a 77-79 fokot is eléri most nyáron az Aida32 szerint a hőmérséklet. A gép így is teljesen stabil, szóval nem akarok nagyobb hűtést. De ha én is vissza tudnám venni a feszt, talán pár fokot süllyedne ez a pokoli hőség, azért nem lenne rossz dolog.
A biosban nem lehet állítani a feszültséget, van erre mégis valami mód? Jumper, vagy akármi (pl. újabb bios)?
Régen mekkora volt azé' má', amikor a max. feszültséget feljebb lehetett tornászni egy maxra állított feszültség mellett lementett majd újra visszasütött bios segítségével..
Elküldve: 2003. 08. 16. 23:44
1006os BIOS-t próbálta valaki? (X-Seriesnél)
Elküldve: 2003. 08. 17. 09:41
idézet:
Ezt írta [.:AMDFan:.]:
lehet feszt visszaveni BIOSban.
1006os BIOS-t próbálta valaki? (X-Seriesnél)[/quote]
Én anno a bétát. Nem sok változás. Kívánics leszek, mikor raknak a BIOS-ba normális RAM időzítési értékeket.
A választható TRAS 8/10 egyszerűen nevetséges.Az EDO RAM-ok mentek ennyin !
![]()
Az én moduljaim bírják a TRAS 2-t is ! Ez k***a nagy különbség !!!
Az O.K, hogy az újabb memóriák (333,400,466) lassabb időzítésekkel mennek, de attól még gondolhatnának azokra, akiknek ilyen faxa, régebbi 266-os moduljaik vannak !
Elküldve: 2003. 08. 17. 13:12
Egy hibát találtam ha az AGP-nél a FW és a SBA egyszere használom elszállások következnek. Pedig egy más alaplapon a VGA kártyám így is megy.
Mivel valami ezért nemsemmi. Mert nincs törvény, amely eltorzítaná.
Elküldve: 2003. 08. 18. 03:19
Elküldve: 2003. 08. 20. 17:23
Elküldve: 2003. 08. 20. 18:29
idézet:
Ezt írta Kill Bill:
.[/quote]
Elsö hozzászolásod tartalmasra sikeredett![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 20. 19:59
idézet:
Ezt írta dikki:
Nekem Palominom van, de nem lehet feszt lejjebb venni.[/quote]
fesz emelésről van szó perpill...
Elküldve: 2003. 08. 20. 22:18
idézet:
fesz emelésről van szó perpill...[/quote]
Igen? Pár hozzászólással előbb még:
idézet:
lehet feszt visszaveni BIOSban.
1006os BIOS-t próbálta valaki? (X-Seriesnél)[/quote]
Elküldve: 2003. 08. 20. 22:24
idézet:
Szerintem az Over Voltage nem a tuning miatt van benne hanem azoknak akiknek Palominojuk van vagy főleg Thunderbird...[/quote]
Aztán ugyan a Palomino és Tbird tulajdonosoknak miért lenne szüksége 2.05V-ra, ha "nem a tuning miatt van benne" ?![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 20. 23:35
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Aztán ugyan a Palomino és Tbird tulajdonosoknak miért lenne szüksége 2.05V-ra, ha "nem a tuning miatt van benne" ?![]()
[/quote]
Igaz, de én magára az Over Voltage opcióra gondoltam, tehát hogy lehet 1,7nél nagyobb feszt adni neki.
Elküldve: 2003. 08. 20. 23:40
idézet:
Ezt írta dikki:
Nekem Palominom van, de nem lehet feszt lejjebb venni.[/quote]
Ja igen volt szó fesz levételről, de ha Over Voltage jumper disableden van akkor sem tudod levenni? Nálam akkor max 1.7.et ad a proccnak...
Elküldve: 2003. 08. 21. 20:52
Mi a maxi proci amit bele lehet tenni ebbe az alaplapba?
Barton magos procit bevesz?
Üdv
Adept
Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

Súgó
A téma zárva.