HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#1721 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 31. 09:03

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 8:04

Na, nekem tegnap tojt be a telefonom. Törölgetem róla a felesleges SMS-eket, képeket, majd kérek egy memóriaállapot infót, erre szépen dob egy teljes képernyős kékséget, közepén egy böszme nagy homokórával (sose láttam ilyet, bilgétsz keze idáig is elér??? :fear:), aztán teljes fagyi, gombokra nem reagál, kikapcsolni se lehet. Akku ki majd vissza, bekapcs: ekkor már gyanús volt a színösszeállítás, PIN megadása után pár mp-ig olyan képernyő jelenik meg, mintha témát váltanék (az a festékes paletta), majd egyből ezt az üzenetet jeleníti meg: "Túl sok fájlt. Töröljön egy vagy több tételt valmelyik kategóriából" Erre a joyt nyomva megjelenik a "Kategória választás" menüpont, 2958 KB szabad memóval, az alatta lévő összes tétel pedig nulla bájt helyfoglalással. Ezen felül törlődött az összes kép, téma, csengőhang, játék MMS sablon. Megmaradt a telefonkönyv, SMS-ek, a híváslista, az időmérők, SMS számláló, valami alapértelmezett SE csengőhang; továbbá a Live menü és a Live gomb :boa:
A nyitó és záró animáció viszont vodkafon helyett SE. Infrával a telefonkönyvet le tudtam tölteni a gépre, viszont semmit nem tudok pakolni a telefonre, mert a túl sok fájl blablabla hibaüzenetet kapom. A saját kamerájával készített képet sem tudom lementeni.

EZMIEZ??? :confused:  Segítség!

Esetleg szoftver reset?
Beállítások menüben találhatod "Minden visszaállítása" menüpontban.
HA jól emlékszem ez törli az SMS-eket is, jobb a biztonság, ments mindnt amit tudsz, és kellhet.

#1722 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 09:25

Idézet: Digitel - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 9:03

Esetleg szoftver reset?
Beállítások menüben találhatod "Minden visszaállítása" menüpontban.
HA jól emlékszem ez törli az SMS-eket is, jobb a biztonság, ments mindnt amit tudsz, és kellhet.

"Minden vissza" volt, SusMuSok túlélték. Bevittem vodkafon szervízpontba, 2-3 hetet mondtak rá. Gondolom megfrissítik. Szerencse, hogy volt rajta még vagy 2 nap gari!

Kaptam cserekészüléket is, egy szépséges szép nokedli 3510injektort :fear: :boa:

#1723 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 11:13

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 10:25

"Minden vissza" volt, SusMuSok túlélték. Bevittem vodkafon szervízpontba, 2-3 hetet mondtak rá. Gondolom megfrissítik. Szerencse, hogy volt rajta még vagy 2 nap gari!

Kaptam cserekészüléket is, egy szépséges szép nokedli 3510injektort :fear: :boa:

Én T65-tel voltam ugyanígy. Az addig tökéletesen működő telefont öcsének odaadtam játszani, majd 20 perc után hozta vissza, hogy "nem jó". Onnatól kezdve nem volt hajlandó bekapcsolni, vagy egyáltalán életjelet adni. Utolsó nap volt a gariból délután, úgyhogy rohantam Vodához, még zárás előtt odaértem, kicsit furcsállották a dolgot, de mondom 1 év, az 1 év. :)

#1724 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 07:30

Végre valahára kész lett a telefonom, vodkafon szervíz rajta ült 1 egész hónapot. Garipapírra memóriahibát írtak, cserélték a teljes belét, az előlap, valamint a hátulja fekete részét (lehet, hogy az egész előlapot? Ennyi erővel adhattak volna egy új aksitakarót is, úgyis az volt a legkarcosabb). Így van egy szinte teljesen új telóm, ami kapott plusz 1 év garit.

#1725 Felhasználó inaktív   zoltanz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:27

Én most vettem a T610 -esemhez egy SE gyári FM rádiós HEADSET -et fűldugós nagyon szépen szól. Mellesleg a BLUETOOTH nekem nem jó mert ha motorozok éppen nem fér be a bukósisak alá... Meg szétnyomja a fülcimpámat.

A szoftveréhez nem akarok hozzányulni mert nagyon bekavarhat. Ahogy visszaolvastam  a tapasztalatokat az enyémbe újabb van már az hibátlan.

Viszont a kártya függetlenítést  meg akarom csináltatni de aszem ha Vodafone -nál csinálják 10 000 Ft -kb. Ilyen házi csiribiri kiütyük belőle 1500 Ft-ért  nem érdekel , ha elcseszik már csak csak díszenk lessz jó.
A semmi nem valamiben semmi, hanem a semmiben semmi.
Mivel valami ezért nemsemmi. Mert nincs törvény, amely eltorzítaná.

#1726 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 14. 20:03

Idézet: zoltanz - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:27

...A szoftveréhez nem akarok hozzányulni mert nagyon bekavarhat...

...Ilyen házi csiribiri kiütyük belőle 1500 Ft-ért  nem érdekel , ha elcseszik már csak csak díszenk lessz jó...

LoL :)
[ Trabi™ ]

#1727 Felhasználó inaktív   zoltanz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:13

Más topicot nem találtam a témával kapcsolatban.

Arról lenne szó, hogy olyan progi kellene mint a Nokia Data Suite ami már tud wav -ot mid -kiterjeszéű fájlá konvertálni  . Ha valaki tud ilyeneket és nem túl bonyolult hasznáni írhatna nekem néhány linket.

Köszi
A semmi nem valamiben semmi, hanem a semmiben semmi.
Mivel valami ezért nemsemmi. Mert nincs törvény, amely eltorzítaná.

#1728 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 21:25

Wav-ból nem lehet midit csinálni.
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#1729 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 19:25

sziasztok!
1 eves hasznalat utan megjott az elso MMS-em. De nem tom megnezni,mert vmi adatfiokot kellene beallitani. Felhivtam a 1270-et,es az alapjan beloni,de kommnikacios hibaval zarulta probalkozasom...
Le tna vki lepesrol lepesre irni,h mit es hogy kell beszettingelni?
kocce
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#1730 Felhasználó inaktív   jujuga 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 22. 08:25

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 20:25

sziasztok!
1 eves hasznalat utan megjott az elso MMS-em. De nem tom megnezni,mert vmi adatfiokot kellene beallitani. Felhivtam a 1270-et,es az alapjan beloni,de kommnikacios hibaval zarulta probalkozasom...
Le tna vki lepesrol lepesre irni,h mit es hogy kell beszettingelni?
kocce

Katt

#1731 Felhasználó inaktív   mortee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 12:45

Hali skacok!

En most par napja birtam venni egy hasznalt T610-est, mert occso es lenyegeben mindent tud (elvileg), ami nekem kell.

Viszont valami marhara idegesit benne. Tenyleg nem kepes megjegyezni a kimeno uzenetek datumat? En rendszeresen nezem vissza a korabban altalam elkuldott SMS-eket, es hogy melyiket pontosan mikor kuldtem. Erre meg ez a telo nem vallja be! (Bezzeg minden mas uzenethez igen.) Mit lehet evvel csinalni??? Van hozza valami szoftverfrissites, amitol megjegyzi???

Ja, es van valami gyors, max. ketklikkes modszer a profil-valtasra, vagy csak a baromi bonyolult menu->settings->profiles->select szertartas mukszik? Valahogy szamomra az a normalis, ha ilyesmit viszonylag pillanatok alatt tudok valtani (pl. csendes uzemmodra, ha az szukseges)...

#1732 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 08:12

Idézet: mortee - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 12:45

...En most par napja birtam venni egy hasznalt T610-est, mert occso es lenyegeben mindent tud (elvileg), ami nekem kell...

A készülék tényleg nem jegyzi meg a kimenő SMS-ek dátumát. Talán >>> FMA-val <<< ezt is ki lehet belőle csalogatni, mint annyi minden mást. Melegen ajánlom ezt a hasznos kis progit, vele akár távirányítóként is használhatod a telót (praktikusan blútyúk kapcsolat esetén).
Profilváltást meg tessék a saját menű (jobb felső ikon) 1. helyére berakni.

Üdv!

#1733 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 11:26

Idézet: mortee - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 13:45

Hali skacok!

En most par napja birtam venni egy hasznalt T610-est, mert occso es lenyegeben mindent tud (elvileg), ami nekem kell.

Viszont valami marhara idegesit benne. Tenyleg nem kepes megjegyezni a kimeno uzenetek datumat? En rendszeresen nezem vissza a korabban altalam elkuldott SMS-eket, es hogy melyiket pontosan mikor kuldtem. Erre meg ez a telo nem vallja be! (Bezzeg minden mas uzenethez igen.) Mit lehet evvel csinalni??? Van hozza valami szoftverfrissites, amitol megjegyzi???

Ja, es van valami gyors, max. ketklikkes modszer a profil-valtasra, vagy csak a baromi bonyolult menu->settings->profiles->select szertartas mukszik? Valahogy szamomra az a normalis, ha ilyesmit viszonylag pillanatok alatt tudok valtani (pl. csendes uzemmodra, ha az szukseges)...

Csendes üzemmódra a C hosszú nyomásával is válthatsz...

Egy kérdésem viszont nekem is lenne, igaz nem T610, hanem 630. Tavaly nyáron sikeresen eláztattam a telefont, Lipy fórumtársunk azonban megmentette. Az akksi viszont azóta nem az igazi, gyorsabban lemerül, illetve ha teljesen lemerül, akkor töltőre dugva csak egy jó idő múlva tér magához. Mostanában azonban azt is elkezdte, hogy olyan helyeken nincs térerő, ahol eddig volt...  :think:
Összefügghet ez az akksi-problémával, és egy csre lehet megoldás, vagy az antenna is behalni készül szerintetek?

#1734 Felhasználó inaktív   Chase 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 17:04

Hello

Egy nagyon-nagyon zavaró jelenség van a T610 telefonomon:

Csengéskor / ébresztéskor először halkan rezeg és ilyen normál ciripelésel csenget egyet, majd ez után egyre hangosodva kezdi el lejátszani a beállított midi hangot.
A Settings / Sonds and Alerts / Ring Volume maximumra van állítva és ugyanitt az Increasing Ring OFF-ra.

A cél az lenne, hogy rezgéssel kísérve azonnal a maximális hangerőn kezdje el lejátszani a beállított midi-t. Valaki lécci írja meg, hogyan tudom ezt elérni!

Szerkesztette: Chase 2006. 04. 03. 17:05 -kor

„Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!”

Config

#1735 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 16:24

Én is töröm az agyam egy használt T610/30 beszerzésén - sőt, valahol még láttam zsír új 630-at is, 30k körül. Sajna Siemens S45-ösöm kezdi megadni magát, és kéne valami tzutz, ami bluetoothos/GPRS-es. Kamera/MP3-lejátszó/EDGE/3G szarságok nem érdekelnek - ellenben normális üzemidő igen.  Jól emléxem, hogy ezek a "T" sorozatú SE készülékek tovább bírták, mint a "K" sorozat? Igazándiból Nokia 6130i-re fáj a fogam, ami új aksival 5-6 napot is bír, de horror ára van újonnan (60k), a használtak meg nagyon lestrapáltak, és of coz lötyög az akkujuk (típushiba).
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#1736 Felhasználó inaktív   rex007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:23

Idézet: Xero - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 13:00

Nah elkezdett keményen haldokolni a telcsim... :(
Néha elmegy a térerő belöki hogy csak segélyhívás vagy nincs hálózat.. persze en nem tudom es nem ernek el.
Nincsen bill világítás... no comment.
Néha nem is csörög néha meg újraindul.
Holnap viszem vissza vodkafone-hoz. Nem tudom mit kezdenek velem ha nem javítható. Van még ilyen telcsi raktáron?

Üdv

Szia szeretnék hozzád szólni.... a nejem telója is hasonló tünetekkel küzd, viszont nem olyan egyszerű a helyzet. neki az elérhetőséggel van problemája.... van ojan hogy fél napig nem tudom elérni.... de ő hívást tud kezdeményezni.... kinek mijen ötlete van mi lehet a baj és mi lehet a megoldás? Sw frissítés vagy a végfok??? Várom válaszotok....

#1737 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 03:00

Idézet: rex007 - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 21:23

Szia szeretnék hozzád szólni.... a nejem telója is hasonló tünetekkel küzd, viszont nem olyan egyszerű a helyzet. neki az elérhetőséggel van problemája.... van ojan hogy fél napig nem tudom elérni.... de ő hívást tud kezdeményezni.... kinek mijen ötlete van mi lehet a baj és mi lehet a megoldás? Sw frissítés vagy a végfok??? Várom válaszotok....

részemről 3 napja elhagytam de az enyémet egy antenna csere és soft frissítés meggyógyította. :)

Utódja valszeg egy k800i lesz vagy egy nokia e50 meglátjuk.. :)

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó